Via deze pagina vertel ik je meer over de diensten waarmee ik je kan helpen. Je vindt hier bijvoorbeeld meer informatie over het de verschillende diensten door op de titels te klikken. Staan jouw wensen er niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op per e-mail (anne@studiosolveig.nl). Ik denk graag met je mee om je wensen op gebied van design en/of communicatie toch te kunnen realiseren.

WEBDESIGN

Heb jij een website nodig voor jouw onderneming? Of start jij binnenkort met een webshop? Misschien heeft jouw huidige website een opfrisbeurt nodig of kan je gewoon wat hulp gebruiken bij de stappen die je zelf al hebt gezet. Ik help je graag om de website of webshop te ontwerpen die past bij jouw dromen, doelen en wensen.

>

LOGO & HUISSTIJL

Met een logo en eigen huisstijl kan jij je onderscheiden. Een logo kan bestaan uit tekst, beeld of een combinatie daarvan. Met de huisstijl bepaal jij wat jij uitstraalt naar je doelgroep en hoe dit er op grafisch gebied uitziet. Welke kleuren en typografie gebruik je? Deel je ideeën en ik denk graag met je mee om het perfecte geheel voor je te creëren!

>

STARTEN MET EEN WEBSHOP

Bij het starten van een webshop komen behoorlijk wat stappen kijken. Het activeren van betaalmogelijkheden op je website, het instellen van verzendkosten en het toevoegen van producten zijn allerlei elementen die je moet weten voor jouw website live gaat. Ik geef je graag mijn tips waardoor jij moeiteloos van start gaat met jouw webshop.

>

Sluit Menu
×