Hee, hallo! Via deze pagina vertel ik je meer over de diensten die ik lever. Op deze pagina vind je informatie over het ontwerpen van een logo, webdesign, het beheren van social media-kanalen of het ontwikkelen van een passende strategie. Staan jouw wensen er niet tussen? Neem dan contact met mij op. Ik denk graag met je mee om je wensen toch te kunnen realiseren.

Logo

Wat leuk! Je bent een nieuw bedrijf begonnen! Of is je huidige logo echt aan vervanging toe? Het kan ook zomaar zo zijn dat je jouw huidige logo nog lang niet wilt vervangen, maar wel even wilt opfrissen voor bijvoorbeeld je nieuwe website of social media-kanalen. Ik bied je graag mijn hulp aan om van jouw nieuwe logo een mooi herkenningspunt voor je bedrijf te maken.

Een logo kan bestaan uit een beeldmerk, een tekst of een combinatie. Alles kan! In mijn portfolio vind je diverse stijlen die misschien wel aansluiten bij jouw smaak. Is dat niet het geval? Mijn creativiteit gaat verder dan mijn portfolio. Je logo uitbreiden met een huisstijl doe ik ook graag. Neem contact op via anne@studiosolveig.nl.

logo ontwerpen studio solveig


Social media

Is social media niet je ding of heb je er te weinig kaas van gegeten om succesvol mee aan de slag te gaan? Ik geef je graag een duwtje in de juiste richting! Wanneer je hulp nodig hebt bij het opstarten van één of meerdere social media-kanalen, je op zoek bent naar een passende huisstijl voor jouw accounts of je social media volledig uit handen wilt geven. Dat kan bi mij! Laat je Facebook, Instagram of ander netwerk in veilige handen achter bij mij. Samen kijken we wat past bij jouw doelgroep en daar spelen we op in door middel van het plaatsen van de juiste content.

Ook kijk ik graag met je mee of op jouw website duidelijk vermeld staat dat klanten je ook kunnen volgen via bijvoorbeeld Facebook en Instagram of op welke andere manieren jij je doelgroep leidt naar social media. Informeer per mail (anne@studiosolveig.nl) naar het opstarten van social media-kanalen, het ontwikkelen van een eigen social media-huisstijl of het afnemen van pakketten om social media volledig uit handen te geven.

social media studio solveig


Drukwerk

Je boodschap verspreiden middels een flyer, poster of brochure? Leuk! Of je nu klanten wilt informeren, klanten aanzetten tot actie (bijvoorbeeld het bezoeken van je website of het doen van een aankoop in je winkel) of juist van iets heel anders wilt overtuigen… Geen probleem, ik ga graag voor en met je aan de slag. Ik kan gebruik maken van je huidige huisstijl of juist iets heel anders creëren. Jij wenst, ik maak het. Je kunt mij e-mailen (anne@studiosolveig.nl) om je wensen en ideeën te delen. Afhankelijk van beschikbaarheid heb jij vaak binnen een week je flyer, poster of brochure al in je mailbox zitten, klaar voor de drukker!

drukwerk flyer studio solveig

Webdesign

Is jouw blog toe aan een nieuwe uitstraling? Of wil je graag een eigen website hebben maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag op weg. Het maakt niet uit of je nog geen idee hebt hoe je website eruit moet komen te zien of dat je al een heel gedetailleerd plan hebt uitgetekend: jouw website komt er wel. Afhankelijk van mijn beschikbaarheid staat jouw website vaak binnen drie weken nog online.

Ook help ik je graag met het opstarten van een eigen webshop. Ik zet niet alleen de webwinkel klaar, maar ik kan je ook ondersteunen met het vullen van de webshop met producten, het maken van bijvoorbeeld kortingsbonnen, het toevoegen van een blog en je wegwijs maken in het verkoopproces van jouw webshop. Het maakt niet uit of je een ervaren verkoper bent of juist net begint, of je kennis hebt van websites of dat je nog nooit een website van de achterkant hebt gezien, mijn handleiding(en) zijn geschikt voor ieder niveau! Wist je trouwens dat het opstarten van een eigen webshop helemaal niet zo duur hoeft te zijn? Informeer via anne@studiosolveig.nl naar de mogelijkheden.

website design webshop studio solveig


Grafische print

Op zoek naar een grafisch vormgever? Hier ben ik! In 2017 vond ik het tijd om mijn eigen creatieve uitspattingen te bundelen en te verkopen als posters en kaarten in mijn eigen webshop. Ook help ik jou graag verder op weg. Of je nu een mooi grafisch ontwerp wilt hebben voor jezelf, je website, social media, voor in je webshop of voor hele andere doeleinden… Laat het me weten! Met jouw eigen ideeën en mijn kunde zijn we al op de helft. Het contactformulier vind je onderaan de pagina.

grafische print studio solveig


Tekst

Een nieuwsbrief versturen, een blog plaatsen en je website vindbaar maken hebben één ding met elkaar gemeen: tekst! Iedere vorm van communicatie die je naar klanten verstuurt heeft tekst nodig. Wellicht ben je zelf geen held met woorden of heb je er gewoonweg geen tijd voor om teksten te schrijven. In dat geval bied ik je graag mijn hulp aan. Met een brede algemene kennis ben ik inzetbaar als tekstschrijver voor diverse doelgroepen en schrijf ik graag over diverse onderwerpen. Daarom zie ik graag jouw voorstel tegemoet voor welke tekst dan ook!

teksten studio solveig