fbpx

Over

Studio Solveig

SOL • VEIG [sol-vei]

Mijn naam is Anne en ik ben de eigenaresse van Studio Solveig. In 2012 startte ik mijn eigen blog en schreef ik onder de naam Anne Solveig over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het ontwerp van mijn WordPress-website vond ik maar saai, dus daar besloot ik iets aan te doen. Ik heb geleerd om te werken met diverse codetalen en creëerde uiteindelijk het design van mijn eigen droomwebsite. En dat is wat ik vandaag nog steeds het liefste doe. Maar dan voor jou. Ik ontzorg je graag door aan de slag te gaan met de website van jouw onderneming. Ik zorg ervoor dat jouw uitstraling in online en offline communicatie precies aansluit bij hetgeen waar jij voor staat.

De websites die ik ontwerp, maak ik in WordPress. WordPress is de achterkant van de website, WordPress is een toegankelijk CMS-systeem (content management systeem) waarmee je, nadat ik de website heb opgeleverd, zelf aan de slag kan met het vullen van jouw website met blogs of het opbouwen van een eigen portfolio. Studio Solveig kenmerkt zich door de veelzijdige ontwerpen met een eigen touch. Jouw inbreng vind ik namelijk enorm belangrijk in het ontwerp van jouw website en maken jouw website helemaal uniek.

Om je zo volledig mogelijk te helpen, werk ik graag samen met Dagmar van By Dagmar Valerie. Dagmar is een held op gebied van teksten en marketing en vult daarmee de pakketten voor websites en webshops perfect aan. Met een aansluitend design, passende teksten en de juiste marketingmiddelen zet jij jouw product of dienst op een unieke manier op de markt! Wij zijn goed op elkaar ingespeeld als duo. De teksten en marketingtips van Dagmar, geef ik vorm zodat jij zowel inhoudelijk als visueel de juiste toon zet. Meer hierover lees je bij ‘webdesign‘!

Anne Solveig

Jij gaat mij tijdens onze samenwerking alles vertellen over jouw onderneming, jouw visie en jouw ideeën voor een droomdesign. Ik kijk er naar uit om al jouw verhalen te horen en ideeën te vormen over waar jouw onderneming voor staat. Wellicht vind je het leuk om iets meer te weten over mij. Ik ben Anne, ik ben 26 jaar en in 2018 afgestudeerd aan de studie Bedrijfscommunicatie. Na mijn studie ben ik direct aan de slag gegaan met mijn onderneming en daar geniet ik iedere dag van. 

Kind words

Anne heeft voor mij een prachtige website ontworpen! Ik had iets in mijn hoofd en Anne heeft met duidelijke vragen precies die website ontworpen die ik voor ogen had. Ze werkt heel snel en is goed bereikbaar. Daarnaast is ze vriendelijk en doet ze wat ze belooft. Ik heb een handige handleiding van haar ontvangen zodat het voor mij als leek ook makkelijk is om de website bij te houden. Maar ze heeft ook aangegeven dat ik te allen tijde weer een beroep op haar kan doen. Dat is een fijn gevoel! Mocht je nog twijfelen wie jouw website moet gaan bouwen; gewoon kiezen voor Anne!

Lydia Wijnstra
silt woondekens

meer ervaringen lezen