Nice to meet you

Mijn naam is Anne en ik ben de eigenaresse van Studio Solveig. In 2012 startte ik mijn eigen blog en schreef ik onder de naam Anne Solveig over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het ontwerp van mijn WordPress-website vond ik maar saai, dus daar besloot ik iets aan te doen.

Ik heb geleerd om met diverse codetalen te werken en creëerde uiteindelijk het design van mijn eigen droomwebsite. En dat is wat ik vandaag nog steeds het liefste doe. Maar dan voor jou. Sinds 2018 ben ik fulltime webdesigner en grafisch vormgever, dit doe ik iedere werkdag met ontzettend veel plezier! Ik ontzorg je graag door aan de slag te gaan met de website van jouw onderneming. Ik zorg ervoor dat jouw uitstraling in online en offline communicatie precies aansluit bij hetgeen waar jij voor staat.

Websites, webshops & online academies

De websites die ik ontwerp, maak ik in WordPress. WordPress is de ‘achterkant’ van de website, waarmee je gemakkelijk zelf jouw website vult met blogs, diensten/producten of jouw eigen portfolio. Je hebt gelukkig geen technische kennis nodig om dit te realiseren, je hebt namelijk zelf de regie over jouw eigen website. Bovendien ontvang je bij de oplevering  van de site een handleiding waarin ik stap voor stap uitleg hoe je jouw website kunt gebruiken. 

Studio Solveig kenmerkt zich door de veelzijdige ontwerpen met een eigen touch. JJouw inbreng vind ik enorm belangrijk in het ontwerpproces; het maakt jouw branding en website uniek! Jij staat aan het roer van jouw onderneming en ik versterk je graag met grafische uitingen in de stijl die jij voor ogen hebt. 

Zelf werk ik het liefst met aardetinten en een combinatie tussen strakke blokken en sierlijke letters. Spreekt jou dit ook aan? Of heb jij andere voorkeuren? Samen creëren we de uitstraling die past bij jouw wensen, branche en doelgroep.

Ik kijk uit naar de keuzes die je gaat maken en ik denk graag met je mee over een passend ontwerp op maat. Neem je contact met mij op om jouw wensen door te spreken? Ook als je niet precies weet welke stijl je mooi vindt, kan ik je ondersteunen in deze zoektocht. Ik verheug mij op onze samenwerking en wie weet lanceren we binnenkort jouw droomwebsite met bijbehorende huisstijl! 

Een paar feitjes over mij

Ik ben 27 jaar, waarvan ruim 6 jaar samen met mijn vriend Stephen en in oktober zijn wij trotse ouders geworden van een zoontje! We wonen met veel plezier in het prachtige Gouda en zijn dol op deze stad. Zit ik niet achter de computer, dan vind je me hoogstwaarschijnlijk in een interieurwinkel of in de natuur. Tot rust kom ik tijdens een fijne wandeling door het bos, de duinen of langs het strand (maar stiekem ook tijdens een shoppingsessie bij Loods5 of H&M Home!). 

Ook reizen is iets wat ik heel erg graag doe. Mijn favoriete reis maakte ik samen met Stephen met een camper door IJsland. We kunnen niet wachten om deze reis nogmaals te beleven! Ook ben ik altijd in voor een zonnige stedentrip of een overnachting in een tent of huisje in een bosrijke omgeving. Zowel ver weg als dichtbij maak je mij gelukkig met er even helemaal uit zijn.