fbpx

Over

Mijn naam is Anne en ik ben de eigenaresse van Studio Solveig. In 2012 startte ik mijn eigen blog en schreef ik onder de naam Anne Solveig over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het ontwerp van mijn WordPress-website vond ik maar saai, dus daar besloot ik iets aan te doen. 

Ik heb geleerd om met diverse codetalen te werken en creëerde uiteindelijk het design van mijn eigen droomwebsite. En dat is wat ik vandaag nog steeds het liefste doe. Maar dan voor jou. Ik ontzorg je graag door aan de slag te gaan met de website van jouw onderneming. Ik zorg ervoor dat jouw uitstraling in online en offline communicatie precies aansluit bij hetgeen waar jij voor staat.

Ontwerpen van Studio Solveig
De websites die ik ontwerp, maak ik in WordPress. WordPress is de ‘achterkant’ van de website, WordPress is een toegankelijk CMS-systeem (content management systeem) waarmee je, nadat ik de website heb opgeleverd, zelf aan de slag kan met het vullen van jouw website met blogs of het opbouwen van een eigen portfolio. Hier heb je gelukkig geen technische kennis voor nodig, zodat jij zelf altijd de regie hebt over jouw website.  

Studio Solveig kenmerkt zich door de veelzijdige ontwerpen met een eigen touch. Jouw inbreng vind ik namelijk enorm belangrijk in het ontwerpproces en maken jouw website en branding helemaal uniek. Jij kiest namelijk helemaal zelf hoe jij jouw onderneming kleur geeft. Ik ben enorm benieuwd naar de keuzes die je zal maken en denk graag met je mee over een passend ontwerp! Neem je contact op? Vertel me al je wensen en wie weet lanceren we binnenkort jouw droomwebsite! 

Een paar feitjes over mij
Ik ben 27 jaar en samen met mijn vriend Stephen woon ik in het hartje van de binnenstad van Gouda. Vind je me niet achter de computer, dan vind je me hoogstwaarschijnlijk in een interieurwinkel of in de natuur. Ook reizen is iets wat ik heel erg graag doe. Mijn favoriete vakantieland is IJsland en dit voorjaar bezoeken we dit eiland voor de tweede keer. Verder maak je me blij met muziek van Ed Sheeran, bordspelletjes en een mooie bos bloemen op tafel.