Nice to meet you

Mijn naam is Anne en ik ben de eigenaresse van Studio Solveig. In 2012 startte ik mijn eigen blog en schreef ik onder de naam Anne Solveig over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het ontwerp van mijn WordPress-website vond ik maar saai, dus daar besloot ik iets aan te doen. Ik heb geleerd om met diverse codetalen te werken en creëerde uiteindelijk het design van mijn eigen droomwebsite. En dat is wat ik vandaag nog steeds het liefste doe. Maar dan voor jou. Ik ontzorg je graag door aan de slag te gaan met de website van jouw onderneming. Ik zorg ervoor dat jouw uitstraling in online en offline communicatie precies aansluit bij hetgeen waar jij voor staat.

Ontwerpen van Studio Solveig
De websites die ik ontwerp, maak ik in WordPress. WordPress is de ‘achterkant’ van de website, waarmee je gemakkelijk zelf jouw website vult met blogs, diensten of het opbouwen van een eigen portfolio. Hier heb je gelukkig geen technische kennis voor nodig, hierdoor heb jij zelf altijd de regie over jouw eigen website.  

Studio Solveig kenmerkt zich door de veelzijdige ontwerpen met een eigen touch. Jouw inbreng vind ik enorm belangrijk in het ontwerpproces en maken jouw website en branding helemaal uniek. Jij kiest helemaal zelf hoe jij jouw onderneming kleur gaat geven. Zelf werk ik het liefst met aardetinten en een combinatie tussen strakken blokken en sierlijke letters. Spreekt jou dit ook aan? Of heb jij andere voorkeuren? Samen creëren we het uiterlijk dat past bij jouw branche en doelgroep.

Ik ben enorm benieuwd naar de keuzes die je zal maken en denk graag met je mee over een passend ontwerp! Neem je contact op? Vertel me al je wensen en wie weet lanceren we binnenkort jouw droomwebsite met passende huisstijl!

Een paar feitjes over mij
Ik ben 27 jaar en samen met mijn vriend Stephen woon ik in het hart van Gouda. De binnenstad is prachtig en we wonen hier dan ook enorm graag. Vind je me niet achter de computer, dan vind je me hoogstwaarschijnlijk in een interieurwinkel of in de natuur. Ik doe graag inspiratie op voor ons huis (zowel via Pinterest als in winkels en tijdschriften) en gebruik de kleurencombinaties die ik zie ook graag in mijn ontwerpen. Tot rust kom ik tijdens een fijne wandeling door het bos, de duinen of langs het strand. 

Ook reizen is iets wat ik heel erg graag doe. Mijn favoriete reis maakte ik samen met Stephen met een camper door IJsland. We kunnen niet wachten om deze reis nogmaals te beleven! Ook ben ik altijd in voor een zonnige stedentrip of een overnachting in een bosrijke omgeving. Zowel ver weg als dichtbij maak je mij gelukkig met er even helemaal uit zijn. Verder luister ik graag naar de muziek van Ed Sheeran, kijk ik graag series met heel veel seizoenen of Nederlandse films, speel ik vaak spelletjes (Exploding Kittens is een grote favoriet!) met vrienden en voelt mijn huis helemaal compleet met een grote bos bloemen op tafel.