fbpx
Home          Portfolio          Over Studio Solveig          Blog          Contact

Referenties

By Dagmar Valerie

“Ik ben ongelooflijk blij en dankbaar dat Anne mij zo goed heeft geholpen met mijn website! De wensen die ik had, wist zij direct te vertalen naar de juiste uitstraling en functionaliteiten van ByDagmarValerie.nl. Het proces verliep erg soepel, het contact was hartelijk en de kwaliteit die Anne levert is helemaal naar mijn tevredenheid. Anne denkt met je mee, is proactief en ontzettend enthousiast. Ze heeft mijn verwachtingen overtroffen! Dank je wel Anne voor het online (kunst)werk dat je hebt opgeleverd!”

Silverstone Sieraden

“Anne is een heel fijn persoon om mee samen te werken! Ik vond het ongelooflijk dat ze, met vrij weinig input, mijn ideeën kon vertalen naar een website. Anne denkt graag mee, schakelt snel en vind het geen enkel probleem om extra aanpassingen te doen. Daarnaast was het voor mij, als leek, erg fijn dat ze extra uitleg gaf over bepaalde onderdelen van de website. Ik zou Anne zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een enthousiaste websitebouwer die graag een stapje extra zet!”

Dit is Roos

“Anne is gemotiveerd om zich altijd verder te blijven ontwikkelen. Ze kan duidelijk communiceren omdat ze zich goed kan uitdrukken, goed kan luisteren en ook proactief werkt. Ze is creatief en daagt zichzelf uit om meer te leren, bijvoorbeeld over vormgeving. Daarbij is Anne een fijn persoon om mee samen te werken, weet ze wat ze wil en is een enthousiast persoon. Een heel fijn persoon dus!”

Rosanne Woudstra

“Anne heeft al mijn website dromen uit laten komen. Ik kwam via via bij Anne terecht en ik deelde met haar hoe ik de vormgeving van mijn website voor mij zag. Anne stelde duidelijke vragen en gaf suggesties hoe bepaalde dingen aan te pakken. Ze is geduldig en creatief en ze heeft er voor gezorgd dat alles wat ik in mijn hoofd had nu een concrete website geworden is. Dankjewel Anne, ik raad je bij alle mensen om mij heen aan!”

Team Juliette

“Anne is een topper! Anne heeft voor ons een website gebouwd/gemaakt. Ze werkt super snel, professioneel en levert geweldig werk af. Daarnaast is ze vriendelijk en communiceert ze meedenkend en duidelijk. Ik zal Anne zeker aanbevelen bij derden. Anne, nogmaals bedankt en mochten we in de toekomst wederom een website nodig hebben of als er andere werkzaamheden zijn waar we denken dat je ons mee zou kunnen helpen dan weten we je zeker te vinden.”

Woningnood Zuid-Holland

“Ze is creatief, snel en fijn om mee te werken. Dankjewel voor het ontwerpen van het logo en het opzetten van de website. Ik vond het erg fijn dat je mij goed op de hoogte hebt gehouden over de voortgang en er veel feedback-momenten waren tussendoor. De website ziet er precies uit zoals bedacht, en is voor mij gemakkelijk te onderhouden. Anne is degene die je moet hebben voor professionele vormgeving!”

Johanneke Veneman

“Zoek je iemand die goed meedenkt, creatief is en vooral ook praktisch en oplossingsgericht? Dan ben je bij Anne aan het juiste adres! Mijn eerste contact met Anne straalde meteen enthousiasme uit. Ik vond het erg prettig dat Anne mijn bedrijfswebsite zo wist te maken dat ie echt bij mij past! Het meedenken over het beter bereiken van klanten vond ik ook echt een pré. Tot slot nam Anne ook echt de tijd om mij mee te nemen ‘achter de schermen van de site’, om te leren hoe ik zelf bepaalde dingen op kan pakken nu de site online is. Kortom: een dikke YES voor Anne van mijn kant.”=

De Zeilschool

“Nadat een eerder project voor een nieuwe website enorm vertraagde en uiteindelijk stukliep, via de Young Creators uitgekomen bij Anne. Anne straalde zoveel kennis, ervaring en enthousiasme uit in woorden en daden dat de keuze snel was gemaakt. Daar hebben we achteraf geen spijt van gehad. Er staat een strakke nieuwe website die meer van deze tijd is. Dat alles tegen een heldere en uiterst redelijke prijs. Ook in de followup is Anne een ster, de meeste van onze vragen/wensen worden binnen 2 dagen doorgevoerd in de nieuwe omgeving. Al met al een aanrader voor de MKB’er die graag één op één samenwerkt met een gepassioneerd en getalenteerd iemand!”

De Betekenisvolle Vrouw

“Wanneer je op zoek bent naar jouw droom website, ben je bij Anne aan het juiste adres. Als klant was ik wellicht een uitdaging, omdat ik nog nooit een eigen website had gehad en gaandeweg het proces er steeds beter achter kwam wat ik precies zocht. Dit betekende dat er regelmatig weer wat aan het ontwerp veranderd moest worden. Dat was voor Anne geen enkel probleem! Ze schakelt heel snel, biedt super snelle service, wist precies mijn wensen te verwerken in de look en feel die ik zocht en had hier altijd veel geduld voor. Daardoor ging mijn website helemaal naar wens live op de dag die ik voor ogen had. En dat voor een super betaalbare prijs, dus de kwaliteit – prijs verhouding is absoluut in orde. Ik raad iedereen aan om bij Studio Solveig jouw website te laten maken.”

Lotte Loves Beauty

“Onze samenwerking is heel prettig verlopen. Ik vond het superfijn dat ik door Anne werd betrokken bij het ontwerpproces. Stap voor stap vroeg Anne wat ik mooier vond, of ik nog verbeterpunten had, en of alles naar wens was. Dat werkt handig en snel, maar zorgt er ook voor dat je als klant al snel tevreden bent doordat je zo actief bent betrokken bij het ontwerpen. Top! Ik wist in het begin niet zo goed wat ik eigenlijk wilde, maar dankzij Anne werd het al snel een compleet plaatje. Ik ben hartstikke blij met het uiteindelijke resultaat van mijn nieuwe blog lay-out, alles is precies zoals ik het wilde. Het contact met Anne is professioneel en zakelijk, maar ook erg vriendelijk en zonder druk. Het was een prettige samenwerking en ik zou Anne zeker aanbevelen als webdesigner!”

Mira Tells

“Ik ben echt heel blij met je manier van werken. Ik vond het prettig dat je regelmatig updates gaf en echt mee dacht, zo had ik niet het gevoel dat je heel lang aan het werk was aan iets wat ik toch niet tof vond. Verder echt top dat je snel reageerde als er echt iets was wat snel moest. Echt top, alleen maar lof, haha, en ik zou je 100% aanbevelen!”

Touch of Bali

“Dagmar en Anne hebben ons geholpen onze website te bouwen en de webshop in te richten. Wij zijn erg blij met het resultaat! Anne heeft daarbij goed geholpen als websitebouwer en heeft zich ook buiten de normale werktijden voor ons ingezet. Dagmar heeft ons goed ondersteunt in het schrijven van goede en slimme teksten. Zowel Dagmar als Anne vallen op door hun positieve en vriendelijke benadering.”

Silt woondekens

“Anne heeft voor mij een prachtige website ontworpen! Ik had iets in mijn hoofd en Anne heeft met duidelijke vragen precies die website ontworpen die ik voor ogen had. Ze werkt heel snel en is goed bereikbaar. Daarnaast is ze vriendelijk en doet ze wat ze belooft. Ik heb een handige handleiding van haar ontvangen zodat het voor mij als leek ook makkelijk is om de website bij te houden. Maar ze heeft ook aangegeven dat ik te allen tijde weer een beroep op haar kan doen. Dat is een fijn gevoel! Mocht je nog twijfelen wie jouw website moet gaan bouwen; gewoon kiezen voor Anne!”

×