fbpx

10 leukste achtergronden voor je telefoon

achtergronden voor je telefoon

Soms heeft je telefoon gewoon even een opfrisbeurt nodig. Op het world wide web vond ik deze 10 leuke achtergronden voor je telefoon. Zelf houd ik van vrolijke, maar rustige achtergronden. Mijn favorieten deel ik vandaag in dit artikel. Zelf vind ik de zwart witte palmbomen en de papegaai heel erg leuk! Ik denk dat ik na het schrijven van dit artikel, de papegaai weer ga instellen op mijn eigen achtergrond. De papegaai is rustig, maar toch kleurrijk en vrolijk. Een ideale combinatie!

achtergronden voor je telefoondownloadbron

achtergronden voor je telefoon

downloadbron

achtergronden voor je telefoon

downloadbron

achtergronden voor je telefoon

downloadbron

achtergronden voor je telefoon

downloadbron

achtergronden voor je telefoon

downloadbron

achtergronden voor je telefoon

downloadbron

achtergronden voor je telefoon

download bron

achtergronden voor je telefoon

downloadbron

achtergronden voor je telefoon

downloadbron

Inspiratie voor achtergronden op je telefoon kun je opdoen door middel van Pinterest, Google of ga zelf aan de slag met bijvoorbeeld Photoshop. Door mooie handgeschreven lettertypes te gebruiken, creΓ«er je in een handomdraai een mooi plaatje! Ook leuk: maak gelijk hetzelfde plaatje in een groter formaat voor op de achtergrond van je laptop! Zo vorm je samen een mooi geheel. De afmetingen voor de achtergrond van je telefoon zijn vaak 16:9, maar dit kan per toestel verschillen. Wanneer je op Google zoekt naar jouw toestel, vind je vaak al snel de juiste afmetingen voor de perfecte achtergrond op jouw telefoon! In Photoshop kun je deze afmetingen weer doorgeven, zo maak je altijd precies de goede verhouding die hoort bij jou telefoon.

Wat heb jij voor achtergronden voor je telefoon? En hoe vaak wissel jij van achtergrond?

Deze post heeft 42 reacties

 1. Vrolijke achtergronden! De papegaai en de madeliefjes zijn erg leuk! Zelf heb ik op dit moment een bloem als achtergrond. Ik weet niet eens welk soort bloem, haha!

 2. Ja gaaf! Clean yet knallend. De ananassen en palmbomen vind ik erg leuk.

 3. Wow, daar zitten zeker wel een paar gave tussen. Ikzelf heb als beginscherm een schattige foto van mijn katjes. xxx Lucinda

 4. Hahaha geniaal! Ik was gisteren bezig met het veranderen van m’n beginscherm en kon geen passende achtergrond voor m’n telefoon vinden. Hoe bizarre timing, ik heb het je niet eens verteld xD ik heb de confetti nu gebruikt, zo vrolijk en leuk dankjewel yay !

 5. Oe, die donuts zien er Γ©rg lekker uit. Ik vrees dat wanneer ik die als achtergrond doe, ik heel de dag honger krijg!

 6. Ik heb nu een fantastisch mooie achtergrond van Pimpelmees, te downloaden op de site onder gratis goodies oid. Ze beloven vanaf deze maand iedere maand een nieuwe!

 7. Aaaah wat zitten er mooie tussen! Bedankt voor het delen <3 Van de palmbomen en zee achtergrond krijg ik helemaal zin in de vakantie!

 8. Ik hou van het water, dus die met de zee vind ik er mooi. Ik heb op dit moment een foto van vroeg in de ochtend in het bos, beetje mist die optrekt vanaf de grond en een waterig zonnetje wat er doorheen probeert te breken. Erg mooi en rustgevend.

 9. Wat een fijne achtergronden! De donuts en palbomen zijn super leuk <3

 10. Leuk! Ik heb op t moment een foto met m’n zusje en palmbomen op m’n achtergrond. Ik wissel m’n achtergrondjes om de zoveel tijd πŸ™‚

 11. Leuke achtergronden, maar ik houd het toch nog even bij het mooie Zweedse huisje dat ik er nu op heb. Die geeft mij zo’n heerlijk zomer gevoel.

 12. Als ik die donuts als achtergrond zou nemen, zou ik de gehele dag lekkere trek hebben. haha.

 13. Leuk! Ik had al superlang dezelfde standaardachtergrond op mijn telefoon en nu heb ik de zwart-witte palmbomen ingesteld. Krijg er echt een zomers gevoel van. Dankjewel!

 14. Ik heb altijd een vrolijke foto of mijn instagram feed haha! Veel Liefs

 15. Ik vind deze foto’s zo leuk! Vooral de donuts.

 16. Ik heb mijn achtergronden laatst ook een update gegeven. Lijkt net alsof je telefoon dan weer nieuw is! πŸ™‚

 17. Ik heb net een nieuwe telefoon dus dit artikel kwam als geroepen. Ik heb de wallpaper met donuts gedownload. πŸ™‚

 18. Oh, ik heb de achtergrond met parkiet meteen ingesteld, super cute!

 19. Doe mij die ananassen maar! Ik ga hem meteen downloaden πŸ™‚

 20. Ik ben nooit een grote fan van achtergronden die ik niet zelf gemaakt heb maar deze zijn toch wel heel schattig!

 21. Wat een vrolijke en mooie achtergronden! Ik ga er gelijk een paar opslaan πŸ™‚ dankje voor het delen!

 22. Wauw, vele leuke achtergronden! Ik heb er maar liefst 4 opgeslagen. Zo nog even kiezen welke het gaat worden voor de komende tijd πŸ™‚

Geef een reactie