5 x unieke letterborden via Etsy

unieke letterborden

Letterborden zijn weer terug van weggeweest! Je wordt in verschillende woonwinkels overspoeld met diverse borden in de diverse vormen en maten. Via Etsy vond ik 5 unieke letterborden met een eigen vorm, die net even wat anders zijn dan de ‘standaard’ zwarte rechthoekige letterborden.

unieke letterborden

Dit letterbord is grote favoriet! Niet van vilt of kunststof zoals de ‘echte’ retro, maar wel van hout! Hoe leuk is dit effect? Dit letterbord is prachtig voor in de keuken of ergens anders in huis als decoratie. Je shopt dit letterbord hier voor € 43,30.

Mijn allergrootste favoriet! Het achterbord is helemaal weg en de schuift de letters onderin een balk. Ontzettend leuk wanneer je een statement muur hebt in huis. Pas de tekst helemaal aan naar een quote die jij leuk vindt en je hebt een uniek item ter decoratie in huis. Je shopt dit letterbord hier voor (slik!) € 110,88.

unieke letterborden

Ook vierkante letterborden zijn ontzettend leuk. Leuk om te combineren met een rechthoekige print (om er bijvoorbeeld voor te zetten) en voor kortere quotes. Je shopt dit letterbord hier voor € 39,11.

unieke letterborden

Of wat dacht je van dit naambordje? Leuk voor op kantoor of voor een korte boodschap. Dit bordje is 3,5 bij 10 inch en is afgewerkt met vilt. Je shopt dit letterbordje hier voor € 36,10.

unieke letterborden

En tenslotte is er natuurlijk een roze letterbord. Deze roze variant is natuurlijk perfect voor iedereen die gek is op deze kleur. Dit letterbord wordt geleverd met maar liefst 290 letters én het woord ‘Days until’ in een sierlijk lettertype. Super leuk dus om dit bord te gebruiken als aftelkalender. Je shopt dit letterbord hier voor € 39,11.

Heb jij al een letterbord in huis? Ga jij voor een ‘standaard’ exemplaar of kies je liever voor unieke letterborden?

Liefs,
Untitled