Aanrader: Quantico

Stephen en ik hebben een nieuwe verslaving: Quantico. Een paar weken geleden zag ik de trailer van een nieuwe serie die op tv-zender FOX zou gaan lopen. Ik houd echt van series die nét even anders zijn dan standaard series met veel drama en romantiek. Zo was ik vorig jaar helemaal weg van Orphan Black dat draait om klonen. Nu ben ik (en Stephen ook!) helemaal weg van de serie Quantico, een nieuwe Amerikaanse serie over FBI-agenten in opleiding.

quantico

De serie gaat over een groep FBI-agenten die aan de voet van hun opleiding staan, tijdens de serie wordt je meegevoerd in de opleidingsfase van de agenten. Echter draait de serie wel om een belangrijke gebeurtenis: in New York wordt een enorm grote aanslag gepleegd en één van de FBI-agenten in opleiding is hoofdverdachte. Zo ook Alex Parrish (gespeeld door Priyanka Chopra), wie de hoofdrol heeft in deze serie.

Alhoewel ik net met de serie ben begonnen, ben ik er nu al weg van. Je moet wel van actie houden en het leuk vinden dat er steeds tijdsprongen worden gemaakt. Verder heeft Priyanka Chopra de hoofdrol maar krijg je genoeg kijkjes in het leven van de anderen agenten, die elk op hun eigen manier en met hun eigen redenen bij de FBI terecht zijn gekomen. Actie wordt afgewisseld met humor, maar de serie kent ook serieuze aspecten. De serie trekt je enorm mee en als ik dit artikel afgeschreven heb kruip ik nog een keer op de bank voor een nieuwe aflevering!

Quantico is te volgen via FOX op woensdag om 22:00, al loop je dan wel de eerste afleveringen achter. Verder is de serie te downloaden, maar dat heb je niet van mij.

Duur: 45 minuten
Seizoenen: 1
Afleveringen per seizoen: 22
Beoordeling: ★★★★★
Foto: 1

Liefs,

annesolveig