At the moment: Texel

texel

Soms heb ik heel erg de behoefte om van me af te schrijven. Waar kan dat beter dan op mijn eigen blog? Ik begin een nieuw rubriekje met de titel ‘at the moment’ en wil in zulke artikelen een beetje schrijven over hoe het met me gaat en wat me bezig houdt op het moment. Dit keer is het vooral Texel! Het afgelopen weekend ben ik daar met Stephen en hondje Max geweest en we hebben heerlijke dagen gehad!

Afgelopen donderdag kwam mijn hond – die bij mijn ouders woont – bij mij logeren, mijn ouders waren niet thuis dus zochten ze een oppas. Max had geluk want dat weekend zouden Stephen en ik naar Texel gaan! Bepakt en bezakt stapten we vrijdagochtend in de auto naar het noorden van Nederland. We hadden een heel leuk huisje aan de rand van het bos. Dagelijks kwamen er konijntjes, fazanten en andere vogeltjes voorbij. Zo leuk om te zien! Ook al ben je in Nederland, je bent gewoon echt even helemaal weg. Zo fijn!

We hebben de dagen gespendeerd aan het strand, in de duinen, met een Texels biertje en warme chocolademelk. Maar ook met een heerlijk diner bij Quinty’s in De Koog op Texel en voor de open haard in ons huisje. We hadden geen wifi in het huisje en ook het mobiele bereik was slecht. We waren dus echt even samen en wandelden zo’n 12 kilometer per dag, lazen boeken en keken series en tv. Zelf zijn we echt geen tv-kijkers dus een weekendje met tv is eigenijk best leuk! Ik keek voor het eerst Boer Zoekt Vrouw live – dus niet via uitzending gemist – en viel in slaap tijdens De Grote Improvisatieshow. Ik las het boek Versplinterd van Dani Atkins uit met een super verrassend einde, speelde een paar potjes dammen op een kleedje voor de open haard met Stephen en we begonnen – ik opnieuw – aan de serie Orange Is The New Black. Het was echt een zalig weekend! Toevallig was een schoolvriendinnetje ook op Texel, we hebben elkaar helaas niet gezien maar we spreken binnenkort vast af, zo leuk!

Bij thuiskomst lagen er weer leuke pakketjes op de mat. Een ontzettend grote doos met super mooie nieuwe sportkleding van Jogha! Ik ben er echt heel erg blij mee al twijfel ik wel over een broek die ik bestelde. Omdat mijn maat er niet meer was in het printje dat ik wilde hebben, bestelde ik ‘m een maat groter maar uiteindelijk weet ik niet zo goed of het printje met staat en of ik de maat groter wel echt fijn vind. Nog even over nadenken dus! Ook en super mooi vest van Sevenbien lag op de mat en verder wachtte er een stapel van een heleboel e-mails op me te wachten, maar dat is voor morgen!

Morgen – vandaag als jullie dit lezen – ga ik eerst hardlopen. Op Texel liepen Stephen en ik met vallen en opstaan een kleine 4 kilometer en nu wil ik het toch wel wat serieuzer oppakken. Het voelt zo lekker om te lopen! Ik moet er echt mee doorgaan. Met de nodige tips van Stephen kan ik er weer tegenaan en ga ik dat dus morgenochtend even proberen. Daarna moet ik naar school voor een college en verder spendeer ik de dag denk ik aan mijn blog. Zin in!

Ik wens je alvast een fijne week toe! Mijn Photo Diary van afgelopen week plak ik bij die van volgende week, die kan je zondag dus verwachten. Afgelopen donderdag wilde ik vooruit werken voor mijn blog maar mijn server lag er uit en daardoor was het niet mogelijk om dingen in te plannen. Kan gebeuren! Dankjewel nog trouwens voor de vele reacties op het spam-je-blog-artikel! Ik ga ze van de week allemaal doornemen en kijken of ik nieuwe blogjes kan ontdekken om te volgen!

Nu ik dit schrijf kijk ik op de klok en zie ik dat ik body pump heb gemist. Althans, het begint over 4 minuten en ik kan de voorbereidingen al horen in de sportschool (ik woon aan de overkant van de sportschool). Shit! Maar ach, in het weekend heb ik zoveel gelopen, een dagje rust moet gewoon kunnen. Morgenochtend ga ik dus hardlopen en ik denk dat ik ’s avonds ook nog wel even naar de sportschool ga, aangezien ik woensdag bij Stephen slaap en daar niet kan sporten, maar wel hardlopen! Note to myself: hardloopspullen meenemen! Ik wil graag beginnen met krachttraining, maar ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen. Ik vind het zo lastig! Doe jij aan krachttraining? Heb jij tips?

Liefs,
Anne