Barcelona in foto’s

Barcelona

En wat hebben wij het héérlijk gehad. Heerlijk is nog zacht uitgedrukt. Dagmar en ik hebben afgelopen vier dagen gespendeerd in het zonnige Barcelona en we hebben ontzettend genoten. In dit artikel deel ik graag mijn hoogtepunten in foto’s, later volgen nog de uitgebreide verslagen én tips!

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Barcelona

We hebben zoveel gelopen, zoveel gezien, gewinkeld en prachtige items gekocht, genoten van de zon en ontzettend veel bijgekletst met elkaar. Het is zo bijzonder om een vriendin te hebben die ik door mijn grootste passie (bloggen) heb gevonden en met wie het zo matcht dat we na een weekend weg elkaar enorm goed aanvullen. Van liedjes zingen door de straten van Barcelona tot dezelfde dingen op hetzelfde moment zeggen, tot elkaar bellen bij thuiskomst omdat we elkaar toen al misten.. Onze vriendschap is goud waard! Na ons tripje Antwerpen vorig jaar, Barcelona dit jaar, kijken we al uit naar onze volgende reis!

Ik wil je heel graag meer vertellen over onze trip. Ook over onze indeling, wat we van dag tot dag hebben gedaan. Dat wil ik in losse artikelen doen en ook wil ik graag nog een artikel schrijven over hoe je jouw tripje Barcelona zo optimaal mogelijk kan inrichten. So.. Stay tuned!

P.S.: Dagmar schreef op haar blog alvast wel meer over ons reisje, dus neem zeker even een kijkje op haar blog om vast wat meer sfeer te proeven!

Dit bericht heeft 44 reacties.

 1. Deisy

  Die foto’s zien er echt ongelooflijk prachtig uit en heb net Dagmar haar blog gelezen en kan niet anders dan constateren dat jullie een geweldige tijd hebben gehad. Echt prachtig om te zien hoeveel een mooie vriendschap voor twee mooie en positieve mensen kan doen 🙂 Ik ben nu al echt benieuwd naar je verslag van Barcelona. X

 2. Anniek

  Ah, wat ziet het er heerlijk uit allemaal, nu wil ik ooook! 🙂 Zo te zien hebben jullie ook prachtig weer gehad, nog even nagenieten van de zomer. Zelf zit ik met vriendinnen nu te kijken op Airbnb.nl voor mooie huizen in Barcelona, voor onze examenreis. Kan bij het zien van deze foto’s echt niet meer wachten!

 3. Tineke

  Prachtige foto`s! Barcelona is zo mooi! Waar is het jurkje van de 6de foto van?
  Liefs

 4. Eline

  De foto’s zien er echt heel mooi uit. Jullie stralen allebei helemaal! Ben benieuwd naar alle verhalen en foto’s die nog volgen

 5. Marion

  Heel mooi verslag heb je ervan gemaakt! Zo leuk om jullie enthousiasme te lezen én te zien. Jullie stralen allebei. Mooie vriendschap! ♥

 6. Anouk

  Afgelopen vakantie ben ik ook in Barcelona geweest. Wat een leuke stad vond ik het! En het ziet er echt gezellig uit. Hopelijk heb je genoten.

 7. Frauke

  Zooo’n mooie foto’s! Wauw! Heel leuk. Het zag er ontzettend gezellig en mooi uit! Ik ben blij dat jullie zo hebben genoten :). Ik las het verslagje ook al bij Dagmar, en dat jullie zoveel hebben gestapt! Wauw, zal ook wel een goede work-out zijn geweest! 😀 X

 8. Kelly

  Wauw wat een prachtige foto’s heb je gemaakt <3 Het ziet eruit als een geslaagde trip én jullie zijn ook lekker bruin geworden <3

 9. Desiree

  Wat weer een prachtige foto’s die een en al geluk uitstralen! Wat mooi om dat te zien! Ik ben heel erg benieuwd naar verdere artikelen over Barcelona.

 10. Evelien

  Wat een mooie foto’s! Het plezier en geluk straalt er van af. Barcelona is ook echt een geweldige stad <3

 11. Sfeer proeven is zeker gelukt. WAUW. Wat onwijs mooi, en dat jullie het gezellig hebben gehad geloof ik meteen na het zien van deze foto’s. Super leuk.

 12. Esther

  Wat een prachtige foto’s en ja! Jullie stralen helemaal! Zo tof. Ik ben heel erg benieuwd naar de verslagen en de tips zijn natuurlijk van harte welkom! X

 13. Zo te zien hebben jullie een geweldige vakantie gehad samen! En wat een prachtige foto’s (palmbomen <3) allemaal! Ben heel erg benieuwd naar de andere artikelen. X

 14. Nadine

  Welcome home! Ziet er uit als echt geweldige daagjes, ben benieuwd naar de dag per dag artikelen hihi! De foto’s die je hebt gemaakt vind ik ook echt prachtig gelukt trouwens, jammer dat er allemaal hijskranen achter de Sagrada Familia staan haha. Ach dat dooft de pret ook niet 😉

 15. Renske

  Wauw, prachtige foto’s! 🙂 Ik ben heel benieuwd naar alle verhalen die volgen.

 16. chucky1012

  Prachtige foto’s!
  Wat een leuke jurkjes en je kan daardoor goed zien dat je bent afgevallen.

 17. Bertine

  wat een gave foto’s, zo te zien hebben jullie het super leuk gehad!

 18. Sandra

  Wat een práchtige foto’s!! Ik ben ook dol op Barcelona, daarom is het extra leuk om weer foto’s te zien van deze prachige stad. Zo fijn dat jullie het samen zo leuk hebben gehad. 🙂

 19. Vincit

  Ohh…. Wat heerlijk! En super leuke foto’s, ik krijg het zonnige vakantie gevoel al gelijk terug.

 20. laura

  alles en jullie is looking gooood/! mag ik vragen welk lettertype je gebruikt? x

 21. Kim

  Prachtige foto’s! Ziet er onwijs gezellig uit.

 22. Laura

  Wat een mooie foto’s! Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad samen! Echt genoten zo te zien.

 23. Estrella

  Wat een leuke foto’s! De vrolijkheid spat er vanaf. Ik wil ook nog altijd eens naar Barcelona. Die ‘Meow’ sweater is ook erg leuk trouwens!

 24. Petra

  Zo leuk dat jullie elkaar via het bloggen hebben leren kennen!
  Door je foto’s krijg ik mega zin om ook naar Barcelona te gaan, het lijkt me er zo mooi!!

 25. Sophie

  Wat een geweldig mooie foto’s van jullie tripje, zoals ik al eerder zei word ik er enorm vrolijk van!

 26. Het ziet er allemaal prachtig uit Anne!! Jullie vriendschap klinkt ook zo mooi, tof hoe jullie het allebei zo beschrijven! 🙂

  ♥♥♥

 27. DQ

  Wat een onwijs mooie foto’s! Ik wil ook nog wel eens naar Barcelona 🙂 X

 28. Sytse

  Wat een heerlijke foto’s! En die trui “Meow or never” vind ik echt briljant!

 29. Esmée

  Wat een prachtige foto’s! Volgens mij hebben jullie echt genoten. Ik ben benieuwd naar de rest van je artikelen over Barcelona. x

 30. Isabelle

  Super mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben blij dat jullie zo’n leuke tijd hebben gehad!

 31. Linda

  Wauw wat een supermooie en leuke foto’s! Dat moet vast heel leuk zijn geweest 😉

 32. Miriam

  Mennn, wat een heerlijke foto’s! Jullie hebben echt genoten zo te zien, leuk dat we met jullie vakantie mee konden spieken 😀

 33. Tessa

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Ik kan niet wachten tot de verslagen over Barcelona online komen!

 34. Rikst

  Superleuke foto’s Anne! Barcelona is echt een mooie stad 🙂 Ik moet ook nodig een weekendje met mijn beste vriendin weg! Zo heerlijk lekker bijkletsen!

 35. Rosanne

  Wat een heerlijke foto’s! Het is zeker dat het een heerlijke citytrip was!

 36. Evelien

  Barcelona lijkt mij echt mooi! Wat heb je geweldige foto’s gemaakt, die kattentruien zo leuk! En wat is dat groene jurkje leuk! 🙂

  Liefs! Evelien

 37. Hele mooi foto’s en heel fijn dat je zo’n goed vriendin gevonden hebt waarmee het zo goed klikt! 🙂 Mijn vriend en ik gaan over anderhalve week ook halsoverkop naar Barcelona, dus alle tips zijn welkom! Ik hoop dat je artikelen met tips en reisverslagen tegen die tijd online staan 🙂

Geef een antwoord