Berlijn in foto’s!

Hallo! Zal ik mij even voorstellen? Ik ben Anne, ik blog al een week niet en heb ontzettend veel te vertellen. Haha! Sorry, ik ben er weer even tussenuit geweest en probeer nu tussen colleges door een artikeltje te schrijven. Ik vind het heerlijk om de tijd te nemen voor artikelen schrijven, maar op dit moment heb ik die tijd eventjes niet. Zoals vandaag.. Ik ben om 7u opgestaan om vier maaltijden te koken voor deze dag, daarna ben ik gaan sporten, door naar school waar om 10:30 het college begon. Doorknallen tot 18:00 en vanavond door naar de preview van Forever 21 in Rotterdam. DRUK! Even terug naar Berlijn, want daar draait dit artikel natuurlijk om..

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn

Berlijn was heerlijk. IJskoud, dat wel. Maar zo leuk! Ik was nog nooit zo oostelijk geweest. Hoe langer ik in Berlijn was, hoe mooier ik de stad vond. We hadden een hotel vlakbij het centrum en konden overal makkelijk naar toe lopen. We hebben afgelopen dagen heerlijk gegeten, lekker gewandeld, de dierentuin bezocht, angsten overwonnen door het reptielenhuis in te gaan(!) en gezellig gelachen en gekletst met elkaar. Het tripje naar Berlijn was het verjaardagscadeautje voor Stephen, de quality time samen hadden we echt even nodig want door onze drukke leventjes zien we elkaar vrij weinig..

Ik kan Berlijn écht aanraden om te bezoeken. Er is zoveel te doen! Ik wil graag nog een keer terug, we hebben nog lang niet alles gezien.. Binnenkort deel ik nog een artikel met de leukste to do’s in Berlijn, want misschien heb je er wat aan als je zelf naar Berlijn gaat!

Liefs,
Untitled