Besteld op Ebay! – Kimono, Willow look a like en zebra

Ebay

Ebay, ik heb je gemist! Na een niet aangekomen pakketje aan het begin van 2014 was ik er wel even klaar mee. Tot ik de site weer eens opzocht en wat leuke dingetjes uitzocht.. Ik vind Ebay écht een uitkomst, als je iets zoekt kan je het zoveel keer goedkoper vinden dan in een ‘reguliere’ winkel! Nadeel is alleen de verzendduur.. Maar ach!

Houten scrabble steentjes
Hier was ik al zo lang naar op zoek! Wat ik er precies mee ga doen dat weet ik nog niet. Maar ze zijn in ieder geval onderweg! Ik heb gekozen voor een complete set van 100 steentjes voor ongeveer €11,-. Ik ben al honderden kringloopwinkels afgegaan maar een echt houten scrabblespel is echt moeilijk te vinden. Dan maar zo! Ik vond ze bij deze verkoper.

Hardcase voor mijn MacBook
Deze staat al een jaar op mijn wishlist en nu heb ik hem eindelijk gekocht! Een lichtgroene “Tiffany blue” MacBook Pro Case. Ik neem mijn MacBook vaak mee in de trein en soms ben ik een beetje te lui om de speciale hoes er omheen te doen. Deze case zit er gewoon omheen en zo is mijn MacBook altijd beschermd! Ik bestelde de case voor €13,- bij deze verkoper.

Lichtblauw gebloemde kimono
In de shoplog van Sharon spotte ik haar zwarte kimono. Ik klikte de verkoper aan en hij (of zij) verkocht zoveel leuke kimono’s! Ik vond er twee die ik graag zou willen hebben maar koos uiteindelijk voor deze lichtblauwe. Voor nog geen €10,- kocht ik deze kimono bij deze verkoper.

Zebra iPhone case
In een artikel van afgelopen week schreef ik dat ik een zebra-hoesje wilde hebben. Ik zocht even op Ebay en kassa! Voor €1,27 verdween het hoesje in mijn mandje en valt over een paar weken (hopelijk) bij mij op de mat! Hij is voor de iPhone 5S en van siliconen. Dat vind ik toch wel het fijnste voor een hoesje! Ik kocht het hoesje bij deze verkoper.

Bruine “Mulberry Willow” lookalike
Deze tas vond ik op Ebay.. Ik was aan het scrollen tussen allerlei tassen en bij een verkoper die allemaal verschillende tassen verkocht (lees: Selma van Michael Kors, dé Céline-tas en nog veel meer!) en spotte deze lookalike van de Mulberry Willow. Laatst schreef ik al in een artikel dat ik de Willow graag in het echt zou willen hebben, maar hij is belachelijk duur. Stiekem vind ik het wel spannend om deze tas te gebruiken, ik houd eigenlijk helemaal niet van “nep”! Deze tas scoorde ik voor €41,- inclusief verzenden bij deze verkoper.

Heb jij wel eens wat besteld op Ebay?