Besteld op Ebay! – Kimono, Willow look a like en zebra

Ebay

Ebay, ik heb je gemist! Na een niet aangekomen pakketje aan het begin van 2014 was ik er wel even klaar mee. Tot ik de site weer eens opzocht en wat leuke dingetjes uitzocht.. Ik vind Ebay écht een uitkomst, als je iets zoekt kan je het zoveel keer goedkoper vinden dan in een ‘reguliere’ winkel! Nadeel is alleen de verzendduur.. Maar ach!

Houten scrabble steentjes
Hier was ik al zo lang naar op zoek! Wat ik er precies mee ga doen dat weet ik nog niet. Maar ze zijn in ieder geval onderweg! Ik heb gekozen voor een complete set van 100 steentjes voor ongeveer €11,-. Ik ben al honderden kringloopwinkels afgegaan maar een echt houten scrabblespel is echt moeilijk te vinden. Dan maar zo! Ik vond ze bij deze verkoper.

Hardcase voor mijn MacBook
Deze staat al een jaar op mijn wishlist en nu heb ik hem eindelijk gekocht! Een lichtgroene “Tiffany blue” MacBook Pro Case. Ik neem mijn MacBook vaak mee in de trein en soms ben ik een beetje te lui om de speciale hoes er omheen te doen. Deze case zit er gewoon omheen en zo is mijn MacBook altijd beschermd! Ik bestelde de case voor €13,- bij deze verkoper.

Lichtblauw gebloemde kimono
In de shoplog van Sharon spotte ik haar zwarte kimono. Ik klikte de verkoper aan en hij (of zij) verkocht zoveel leuke kimono’s! Ik vond er twee die ik graag zou willen hebben maar koos uiteindelijk voor deze lichtblauwe. Voor nog geen €10,- kocht ik deze kimono bij deze verkoper.

Zebra iPhone case
In een artikel van afgelopen week schreef ik dat ik een zebra-hoesje wilde hebben. Ik zocht even op Ebay en kassa! Voor €1,27 verdween het hoesje in mijn mandje en valt over een paar weken (hopelijk) bij mij op de mat! Hij is voor de iPhone 5S en van siliconen. Dat vind ik toch wel het fijnste voor een hoesje! Ik kocht het hoesje bij deze verkoper.

Bruine “Mulberry Willow” lookalike
Deze tas vond ik op Ebay.. Ik was aan het scrollen tussen allerlei tassen en bij een verkoper die allemaal verschillende tassen verkocht (lees: Selma van Michael Kors, dé Céline-tas en nog veel meer!) en spotte deze lookalike van de Mulberry Willow. Laatst schreef ik al in een artikel dat ik de Willow graag in het echt zou willen hebben, maar hij is belachelijk duur. Stiekem vind ik het wel spannend om deze tas te gebruiken, ik houd eigenlijk helemaal niet van “nep”! Deze tas scoorde ik voor €41,- inclusief verzenden bij deze verkoper.

Heb jij wel eens wat besteld op Ebay?

Dit bericht heeft 79 reacties.

 1. Laura

  Super leuke dingen heb je besteld! Ik denk dat ik ook maar weer snel moet gaan bestellen op ebay. Vooral de laptop hoes staat hoog op mijn wishlist!

 2. Jee, wij hebben echt dezelfde smaak! De kimono staat ook op mijn volglijst en de mintgroene hardcase heb ik ook. Ook heb ik de Mulberry look-a-like al gespot en staat ook hoog op mijn to-buy lijstje :). Ben benieuwd hoe alles erin het echt eruit ziet tegen die tijd 🙂

 3. Ceetje

  Die tas is echt leuk! Er zijn bij mij ook wat dingen onderweg. Voornamelijk kwasten en make up eigenlijk.

 4. Lucinda

  Die hardcase in Tiffany Blue is echt leuk. Het is ook een mooie kleur blauw. Zelf heb ik nog nooit wat op Ebay besteld omdat ik altijd een beetje huiverig ben dat je met een nep iets wordt opgescheept, maar dat ligt puur aan mij hoor! xxx

  1. Ik ben daar met “echte” dingen ook wel heel voorzichtig mee hoor! Ik koop liever geen “echte” merken via Ebay 🙂

 5. Dagmar

  Wauw superleuke items heb je gekocht en die tas *kwijlt weg*! Heel erg gaaf lief!

 6. Svenja

  Wauw, wat een mooie items. De kimono en tas zijn mijn favoriet. Ben heel erg benieuwd hoe de tas er kwalitatief uit gaat zien!

 7. Lauriëtte

  Vooral die kimono is erg mooi! Ben ook al erg lang op zoek naar scrabblesteentjes maar vind deze toch wel een beetje duur!

 8. Jasmijn

  Wauw, wat een leuke items zijn er naar je onderweg! Die Mulberry look-a-like is echt geweldig <3

 9. ik moet echt echt echt ook een hardcase voor mijn macbook aanschaffen, en het komt er al jaren niet van. typisch Eva!

 10. Sophie

  Oh nice! Ik ga vandaag mijn MacBook Pro bestellen, wellicht ook een hardcase! En je telefoonhoesje is ook leuk 🙂

 11. Justine

  Wat een leuke dingen heb je besteld! Die scrabble steentjes zijn leuk, daar kun je zoveel gave dingen mee doen en decoreren. Als ik me aan eBay ga wagen, ga ik ze ook bestellen!

 12. Liza

  Ik moest even hard gillen toen ik de tas zag haha! Ben ook al tijden op zoek naar een goede look a like, ik ga zeker even een kijkje nemen! Leuke spulletjes heb je gekocht An!

 13. Mariëlle

  Je kunt echt zoveel leuke dingen vinden op Ebay! Ben benieuwd hoe ze bevallen als je ze hebt!

 14. Irma

  Ben erg benieuwd wat je gaat doen met de scrable steentjes, haha!

 15. Linda

  Toffe deals heb je weer gevonden, de kimono vind ik erg mooi 🙂

 16. Wat fijn dat je de houten scrabble steentjes hebt gevonden!! Geen ideeeee wat je er mee gaat doen, maar dat zullen we binnenkort vast merken op je blog!:-)

 17. Shirley

  Oeeehh ik ga ook maar eens kijken voor zn hardcase super chil

 18. Deborah

  Kijk, zulke blogs wil ik nu liever niet lezen: het is megaslecht voor mijn portemonnee! 🙂 Ik ben groot fan van Ebay en koop er te veel! Ik wacht nu nog op maskertjes en een nieuw hoesje voor mijn mobiel, maar de zonnebrillen staan alweer op mijn wishlist (en stiekem die kimono nu ook).

 19. Valerie

  Hele leuke aankopen! Vooral die kimono 🙂 Ik heb eigenlijk nog nooit iets besteld op Ebay!

 20. Floor

  Ah, cool die Scrabblesteentjes! Daar kun je vast heel veel leuke dingen mee doen, behalve Scrabble spelen 😉

 21. Vera

  Ahh hele leuke aankopen! Ik ga vanavond ook even rondneuzen voor Macbook hoes en wat hoesjes voor mijn iPhone. Die tas is echt super gaaf joh!

 22. Saartje

  Wat een leuke items heb je besteld op Ebay! De houten scrabelsteentjes zijn erg leuk! Ook de Willow tas is heel erg mooi, ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit, daar ben ik altijd zo huiverig voor!

 23. patoirblog

  Ik ben benieuwd of je die tas ook echt goed vindt! Zeker omdat hij ‘nep’ is kan er soms wel een grote scheur inzitten of dergelijke. Maar wauw, je kimono die je uitkoos is echt leuk met die kleurtjes! <3

 24. Jorien

  Wat een leuke items heb je besteld! Vooral die kimono <3 Gelukkig voor mijn portemonnee heb ik nog niet heel vaak een bestelling op ebay geplaatst! Maar wat niet is, kan nog komen….

 25. Mariska

  Wat een leuke lijst! 😀 Ik vind die iPhone hoes echt leuk 🙂

 26. Lisette

  Aah wat leuk die scrabble steentjes, handig als je knutselplannen hebt!

 27. Joyce

  Aaah tof! Vooral die tas is geweldig! Zet me meteen aan het denken of ik zelf geen toffe tas kan vinden via Ebay 😉

 28. Simone

  Ik ben al een tijdje weg van de Mulberry Willow, die lookalike ziet er mooi uit zeg!

 29. Alexandra

  Hele leuke aankopen! Ik had ook zo’n hardcase, maar mijn laptop werd er zó dik van, dus ik heb hem er weer afgehaald…

  xx

 30. Monique

  Super leuke spulletjes Anne! En je blog is ook zo leuk!
  Hoop je nog eens te ontmoeten bij een leuk event of iets dergelijks!

 31. Lizzy

  Wat leuk, de bestellingen op Ebay! 🙂 De Scrabble steentjes zijn leuk haha! En wat een prachtige kimono! Tof artikel!

 32. Bente

  Wat een super leuke aankopen! Hopelijk komt dit keer wel alles aan 🙂

 33. Fleur

  Gave spullen! Ik vind vooral die kimono erg leuk. Die hardcase heb ik zelf ook ooit gekocht op ebay en is fijn!

 34. Mirjam

  Ooh ooh! Die tas is echt heel leuk! Ga meteen even kijken op Ebay! 😉

 35. Jhemyla

  Ik heb die hoes ook voor mn laptop. Krijg er veel complimenten over op school.

 36. Iris

  Leuke spullen heb je gekocht 😀
  Dat telefoonhoesje is cuteeee

 37. Kelly

  Wat een leuke items heb je besteld! Ik ga eens even kijken bij de kimono’s wat voor kleurtjes ze allemaal hebben. I loveee kimono’s!

 38. Merel

  Liefde voor die kimono! Ben benieuwd hoe ‘ie er in het echt uit ziet!

 39. Tessa

  Die scrabble steentjes zijn echt leuk! Daar kan je echt leuke dingen mee maken!
  Liefs, Tessa

 40. Estrella

  Leuke items. Ik vind de zebra-case vooral erg leuk maar ik gebruik zelf uitsluitend flip-overs en meestal hebben die minder leuke printjes en dergelijke.

 41. Rina

  Leuke collage heb je gemaakt Anne, mag ik weten met welke programma of app je deze collage hebt gemaakt?

 42. Nilou

  Die kimono verkoper heb ik bekeken: echt leuk hoor! Ik wil ze allemaal hebben 😀 en de prijs is ook nog eens laag

 43. Lin van de Werf

  Leuke aankopen heb je gedaan!

 44. Nathalie

  Wat een leuke aankopen! Vooral die lettertjes vind ik erg leuk op je foto’s! Ik heb eigenlijk nog nooit iets gekocht op eBay.. Toch maar eens kijken als ik al jouw leuke aankopen zie!

 45. Britt

  Ik heb nog een oldschool witte macbook. Daar zijn dus niet meer van die hardcases voor. In ieder geval, niet die ik kan vinden. Super jammer!

Geef een antwoord