fbpx
Home          Portfolio          Over Studio Solveig          Blog          Contact

6 redenen waarom jij een website nodig hebt voor jouw onderneming

Je bent net gestart met jouw eigen bedrijf of je bent al een tijdje ondernemer. Via diverse wegen haal jij klanten binnen, maar je weet dat je meer uit jouw onderneming kan halen door middel van een eigen geoptimaliseerde website. In dit artikel vertel ik je graag de zes redenen waarom jij een website nodig hebt voor jouw onderneming. (meer…)

Lees verder
Een nieuwe update!
Processed with VSCO with a5 preset

Een nieuwe update!

Het is inmiddels alweer twee maanden geleden dat ik voor het laatst achter mijn laptop dook om een update te schrijven voor mijn blog. Het leek me daarom leuk om een update te schrijven over hoe het gaat. Ontzettend leuk dat je (nog steeds?) meeleest of dat je als nieuwe bezoeker of op mijn website terecht komt. Dankjewel voor het meelezen!  (meer…)

Lees verder

Handige HTML-codes voor beginners

Heb jij een blog of schrijf je wel eens artikelen voor andere doeleinden? Dan is de kans groot dat jij je artikelen tikt in WordPress. Het opmaken van een artikel lukt je vast wel. Het toevoegen van een afbeelding, het vet maken van een tekst of je hele blogpost centreren? Geen probleem. Echter doet een kleine beetje meer kennis van HTML-codes wonderen en geef ik je in dit artikel graag een aantal codes die het bloggen (of schrijven van ieder ander willekeurig stuk tekst) een stuk gemakkelijker maken. (meer…)

Lees verder

18 gratis handgeschreven lettertypes

Als er iets is wat ik leuk vind om naar te zoeken op internet, is het nieuwe lettertypes. Het is ongelofelijk hoeveel verschillende lettertypes er bestaan en ik kan me ook goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer zit. In dit artikel heb ik 18 gratis handgeschreven lettertypes op een rij gezet die je zo kunt downloaden. Je kunt de lettertypes gratis downloaden via de link onderaan het artikel. Wel is het belangrijk om rekening te houden met de rechten van de lettertypes. Het kan zijn dat een maker een gebruikslimiet aan het lettertype zit. Onderaan dit artikel vind je hier meer informatie over. (meer…)

Lees verder

Persoonlijke update

Hee hallo! Het is al best een tijd geleden dat ik iets op mijn blog heb geschreven. Het leek me leuk om eens een update te schrijven over hoe het gaat en waar ik op dit moment mee bezig ben. De kans is groot dat sinds de laatste keer dat je op mijn blog hebt gekeken er een hoop is verandert. De grootste verandering is denk ik de omschakeling van Monday Mood naar Studio Solveig. Ook daar vertel ik graag meer over in deze blogpost. (meer…)

Lees verder

Steigerhout een gebruikte look geven

Steigerhout een gebruikte look geven is iets wat ik al langere tijd wilde doen, maar niet wist hoe. Met steigerhout kun je ontzettend veel doen. Gemakkelijk tover je de houten planken om tot meubelen en woondecoratie. Steigerhout is stevig, heeft weinig onderhoud nodig en is ook nog eens ontzettend goedkoop. Wie wel eens in een bouwmarkt komt zal weten dat je vaak kunt kiezen uit gebruikt steigerhout, nieuw steigerhout en vaak wat tinten zoals grijs of wit. Dit steigerhout is al geschilderd voor je. Heel handig! (meer…)

Lees verder

20 x de mooiste banken voor in je interieur

Een bank is zeer bepalend voor je interieur. Niet alleen is het een meubel waar je het meest gebruik van maakt door op te zitten, ook is het een meubel dat waarschijnlijk veel ruimte in beslag zal nemen. Tevens is een bank een stuk in je interieur die je niet zo 1, 2, 3 vervangt. De keuze op gebied van banken is reuze, dus ik deel graag een paar prachtige exemplaren met je! (meer…)

Lees verder

Gouden woonaccessoires in huis

gouden woonaccessoires monday mood

Goud is nog steeds ontzettend hip. Ook in de vorm van gouden woonaccessoires! Van goud in een mooie glimmende licht tint, tot een wat donkere messing variant: de woonwinkels liggen er vol mee en je vindt accessoires in tientallen verschillende uitvoeringe. Goud is goed te combineren met verschillende tinten in huis, bijvoorbeeld met blauw, groen, zwart of juist met warmere tinten. In dit artikel vind je een overzicht van mooie gouden woonaccessoires. (meer…)

Lees verder
×