fbpx

Een dag uit het leven als webdesigner

Sinds juni 2018 mag ik mijzelf fulltime webdesigner en grafisch vormgever noemen. Ik haalde mijn diploma en na het afstuderen kon ik direct aan de slag met mijn eigen onderneming. Dagelijks geniet ik van mijn werkzaamheden en werk ik met ontzettend leuke klanten en het is nu de hoogste tijd om daar meer over te vertellen. Hoe ziet mijn dag er uit als webdesigner? (meer…)

0 Reacties
Rijbewijs, droomreis, afstuderen en zzp’er!
Processed with VSCO with a5 preset

Rijbewijs, droomreis, afstuderen en zzp’er!

Het is inmiddels alweer twee maanden geleden dat ik voor het laatst achter mijn laptop dook om een update te schrijven voor mijn blog. Het leek me daarom leuk om een update te schrijven over hoe het gaat. Ontzettend leuk dat je (nog steeds?) meeleest of dat je als nieuwe bezoeker of op mijn website terecht komt. Dankjewel voor het meelezen!  (meer…)

0 Reacties

Handige HTML-codes voor beginners

Heb jij een blog of schrijf je wel eens artikelen voor andere doeleinden? Dan is de kans groot dat jij je artikelen tikt in WordPress. Het opmaken van een artikel lukt je vast wel. Het toevoegen van een afbeelding, het vet maken van een tekst of je hele blogpost centreren? Geen probleem. Echter doet een kleine beetje meer kennis van HTML-codes wonderen en geef ik je in dit artikel graag een aantal codes die het bloggen (of schrijven van ieder ander willekeurig stuk tekst) een stuk gemakkelijker maken. (meer…)

1 Reactie