Kies voor kleur & geniet van een stijlvolle branding

Jouw onderneming verdient het om te stralen. Daarom is het belangrijk om jouw wensen en dromen te vertalen naar een unieke uitstraling van jouw onderneming; de branding! 

Branding ondersteunt jouw onderneming op diverse vlakken: je zorgt voor herkenbaarheid bij jouw doelgroep, jouw klant kan jouw merk goed of beter onthouden en je creëert een eigen merkidentiteit. En het mooiste van dit alles? Je mag dit helemaal zelf kiezen! Wat past bij jou? Wie ben jij als ondernemer en welke rol neem jij in binnen jouw onderneming? Hoe straalt jouw persoonlijkheid door in de visuele uitstraling van jouw bedrijf? De antwoorden op deze vragen vormen (samen met een bord op Pinterest) de basis van jouw logo & huisstijl. Misschien weet je niet helemaal waar je moet beginnen. Geen zorgen! Daar ga ik je mee helpen. Ik ontwerp met heel erg veel plezier een logo en huisstijl voor jouw onderneming.

Femke Meijboom

Schrijver

Elke keer dat ik nadacht over het professioneel laten maken van een logo, kwam ik uit bij Anne. Wat bleek? Dit was dezelfde Anne Solveig wiens blog ik jaren geleden volgde. Dat voelde wel even meant to be. Vanaf het moment dat ik de eerste schets maakte voor mijn logo, wist ik dat het iets moest worden dat me aan mijn oma herinnert. Haar wijsheid en warmte is een grote rode draad door mijn leven, zeker nu ik haar biografie schrijf. En Anne heeft mijn idee perfect verwerkt. Het logo herinnert me aan mijn oma, wijst me in de goede richting en is de stempel van het begin van mijn onderneming. Lieve Anne, mijn dank is ontzettend groot.

Wie gingen je voor?

Een uniek & stijlvol logo

Kies voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling voor jouw onderneming met een sterk logo en een complete huisstijl.

Wat krijg je?

Realisatie

vanaf € 295,-*

excl. btw

*De prijs van dit pakket is afhankelijk van jouw wensen. Een logo start vanaf 295 euro exclusief btw en op basis van het intakegesprek dat we voeren kunnen er meerkosten berekend worden voor extra illustraties.

Breid je pakket uit:

Verzend jij pakketjes naar jouw klanten en zou je daar graag een mooie gepersonaliseerde ansichtkaart bij willen sturen? Of het pakket zelf personaliseren met een sticker van jouw logo? Misschien zelfs wel met bedrukt tape, labels voor jouw producten of briefpapier. Bedenk het maar en ik realiseer het graag voor je.

Prijs in overleg.

Jouw website heeft straks een schitterende uitstraling en dat wil je natuurlijk ook doorvoeren op social media. Door socialmediatemplates toe te voegen aan jouw pakket, ontvang je passende templates die je kunt inzetten voor Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander platform naar keuze. Deze templates zorgen voor herkenbaarheid bij jouw volgers en je hoeft niet meer na te denken over de opmaak van jouw berichten op social media!

Vanaf 75 euro excl. btw

Maak jouw branding compleet met een set illustraties. Heb jij bijvoorbeeld een (kinder)kledingmerk en wil jij jouw logo en website voorzien van kleurrijke tekeningen? Of maakt een set takjes en bloemen jouw huisstijl helemaal af? Samen met Dagmar van By Dagmar Valerie gaan wij met heel erg veel plezier voor je aan de slag. In overleg ontvang je jouw illustraties in diverse kleuren, formaten en stemmen we het aantal verschillende tekeningen af.

Prijs in overleg

Het is belangrijk om jouw bedrijf online te presenteren. Dit doe je met een website en wanneer jij een mooie collectie producten hebt of maakt, dan is het ontzettend handig om deze in een online webshop te presenteren. Via deze pagina vind je meer informatie over het laten bouwen van een website of webshop, zodat we jouw huisstijl hier direct op af kunnen stemmen.

Een website is pas compleet wanneer je passende foto’s van jezelf kunt presenteren. Ik stel je graag voor aan Kirsten van &Kirsten. Kirsten maakt prachtige warme foto’s die je zakelijk kunt inzetten voor jouw website en social media. Op deze manier weet jouw klant direct wie jij bent en dat geeft een vertrouwd gevoel. Neem voor meer informatie contact op via anne@studiosolveig.nl.

Prijs in overleg