fbpx
Home          Portfolio          Over Studio Solveig          Blog          Contact

Branding

Een beetje ironisch is het wel: de pagina Branding is nog niet mooi opgemaakt en bevat nog geen voorbeelden.
Working on it 😉 Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op: anne@studiosolveig.nl

Wat leuk, je bent een nieuw bedrijf begonnen! Je missie staat op papier, je bent klaar voor je eerste verkopen en je hebt de ideale klant helemaal uitgedacht. Er mist één ding: de branding: je huisstijl, logo & alle communicatiemiddelen die jij nodig hebt om jouw klanten te overtuigen van jouw kunnen. Je weet hoe je jouw klanten wilt bereiken, alleen dit geheel moet nog vormgegeven worden. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. Ik bied je graag mijn hulp aan om van jouw nieuwe logo en een huisstijl een mooi herkenningspunt voor jouw bedrijf te maken. Een logo en een eigen huisstijl laten ontwerpen is namelijk ontzettend belangrijk. Een logo is de basis van de visuele identiteit van jouw onderneming en de huisstijl zorgt ervoor dat al jouw communicatie in één stijl is. Hierdoor gaan jouw klanten je onthouden én herkennen, ontzettend belangrijk dus!

Misschien heb je al volledig voor ogen wat je wilt, maar lukt het niet om het logo uit te werken. Ook kan het zomaar zo zijn dat je totaal geen idee hebt. Ook in dat geval denk ik graag met je mee. Wanneer ik aan de slag ga met jouw branding, dan ontvang je van mij verschillende ontwerpen waar je uit kunt kiezen. De beste schets werk ik uit tot jouw perfecte logo. Vervolgens gaan we door met de finetuning, sluiten we de huisstijl aan op het logo. Je ontvangt het logo in diverse formaten, zodat je het logo voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Voor de huisstijl ontvang je een duidelijk overzicht en kan ik je helpen met het vertalen van de huisstijl naar communicatiemiddelen: bijvoorbeeld een e-mailhandtekening, briefpapier, visitekaartjes, een flyer of andere items die je gebruikt of wilt gaan gebruiken.

Een logo kan bestaan uit een beeldmerk, een tekst of een combinatie. Alles kan! In mijn portfolio vind je diverse stijlen die misschien wel aansluiten bij jouw smaak. Is dat niet het geval? Mijn creativiteit gaat verder dan mijn portfolio. Neem dus zeker even contact op om te informeren naar de mogelijkheden. Ik weet zeker dat ik een logo kan ontwerpen dat aansluiten op jouw wensen, visie en missie. Je logo uitbreiden met een huisstijl doe ik ook graag. In dat geval nemen we jouw logo als uitgangspunt en werken we vanaf daar naar een complete visuele identiteit die je kunt gebruiken voor je website, drukwerk of alle andere communicatiemiddelen die bij jouw onderneming horen. Wil jij een logo en huisstijl laten ontwerpen door Studio Solveig? Neem contact op via anne@studiosolveig.nl.

×