fbpx

contact opnemen?

Een offerte aanvragen of staat jouw idee niet in mijn portfolio? Het lijkt me heel erg leuk om met je in contact te komen. Je kunt mij het beste een e-mail sturen naar anne@studiosolveig.nl of het contactformulier hieronder invullen. Op deze manier kom je het snelste met mij in contact. Het contact is geheel vrijblijvend, dus schroom niet om me een berichtje te sturen. Ik probeer zo snel mogelijk op je vraag te antwoorden! Studio Solveig staat ingeschreven bij de KVK onder het nummer 68 07 86 33.

veelgestelde vragen

Ja, dat kan! Jouw website ontwerp ik in WordPress. Dit is een handig CMS-systeem dat zich bevindt aan de achterkant van jouw website. Hiermee maak jij gemakkelijk zelf aanpassingen zoals het toevoegen van een foto, wijzigen van teksten of eventueel een kleurtje. Bovendien ontvang je bij oplevering van de website  een persoonlijke handleiding om zelf mee aan de slag te gaan. Mocht je toch nog vragen hebben, dan mag je deze altijd stellen per mail (anne@studiosolveig.nl).

Zeker weten! WordPress is het systeem waar jouw website op wordt gebouwd. Dit is een toegankelijk CMS-systeem waar iedereen mee kan werken. Ik lever de website kant en klaar op zodat je na oplevering direct live kan. Mocht je nog iets willen wijzigen of toevoegen, maak dan gebruik van de persoonlijke handleiding die je ontvangt bij het opleveren van de website

Dat kan helaas gebeuren. Gelukkig werk ik met feedback momenten. Afhankelijk van het project dat je kiest (een website, drukwerk, logo’s, social media-templates, een webshop, enzovoort), spreken we een aantal feedback momenten af. Op deze momenten mag jij alles kwijt over wat jij vindt van de ontwerpen. Sluiten de kleuren niet aan? Vind je de indeling niet mooi of past het lettertype niet goed bij jouw onderneming? Dan verwerk ik dat in de volgende update die ik naar je verstuur. Gemiddeld zijn er twee tot drie feedback-momenten nodig om tot de perfecte versie van jouw ontwerp te komen.

Het ontwerpen van een website neemt ongeveer 6 weken in beslag. We tellen deze periode vanaf het moment dat je de eerste factuur hebt betaald tot het opleveren van de website. Bij de factuur ontvang je direct een lijst met data waarop je een update mag verwachten en wanneer ik daar feedback op zou willen ontvangen van jou. Soms kan het gebeuren dat dit uitloopt door onvoorziene omstandigheden. Daar houd ik je per e-mail van op de hoogte en ik ga er vanuit dat jij dat ook doet.

Het ontwerpen van een webshop neemt ongeveer 8 weken in beslag. We tellen deze periode vanaf het moment dat je de eerste factuur hebt betaald tot het opleveren van de website. Bij de factuur ontvang je direct een lijst met data waarop je een update mag verwachten en wanneer ik daar feedback op zou willen ontvangen van jou. Soms kan het gebeuren dat dit uitloopt door onvoorziene omstandigheden. Daar houd ik je per e-mail van op de hoogte en ik ga er vanuit dat jij dat ook doet.

Het ontwerpen van een logo duurt ongeveer 3 weken. We tellen deze periode vanaf het moment dat je de eerste factuur hebt betaald tot het opleveren van de website. Bij de factuur ontvang je direct een lijst met data waarop je een update mag verwachten en wanneer ik daar feedback op zou willen ontvangen van jou. Soms kan het gebeuren dat dit uitloopt door onvoorziene omstandigheden. Daar houd ik je per e-mail van op de hoogte en ik ga er vanuit dat jij dat ook doet.  

In principe niet. De prijs die je betaalt voor een website, webshop, logo en/of huisstijl is een pakketprijs inclusief ontwerpen, feedback-momenten, verhuizen naar de definitieve URL en licenties. Zijn er elementen die gedurende het proces toegevoegd worden, zoals bijvoorbeeld stock afbeeldingen, extra lettertypes of betaalde plugins, dan zijn de kosten voor jouw rekening. 

Zeker weten! Wij, Dagmar en Anne, hebben een compleet pakket samengesteld met onderdelen waar wij van denken dat het musthaves zijn voor een complete start van een webshop. Heb jij al een webshop en wil jij alleen teksten toevoegen? Dan helpt Dagmar je graag. Wil jij enkel een nieuw ontwerp voor jouw webshop maar kan je tegelijkertijd wel wat marketingtips gebruiken? Dan staan we gezamelijk voor je klaar. 

Zeker weten! Een webshop onderhouden hebben wij, Dagmar en Anne, geleerd door te doen. Wij delen onze kennis graag met jou en zorgen voor een vliegende start. Je ontvangt van ons de complete webshop inclusief handige tips en plugins voor het onderhouden van de shop. Ook zonder ervaring heb jij binnen de kortste keren een webshop in eigen beheer. 

Jouw webshop wordt gebouwd in WordPress met WooCommerce. 

Je ontvangt het logo in .jpeg, .png, .eps en .pdf. Andere vormen zijn beschikbaar in overleg. Je kunt zelf het ontwerp van het logo niet aanpassen.

Dit behoort tot de mogelijkheden. Ik help je graag met het zoeken naar een geschikte drukker voor jouw stickers, flyers of andere drukbestanden. Indien nodig lever ik de bestanden ook bij de drukker aan, zodat je er zeker van bent dat het drukwerk in de juiste afwerking en in het juist formaat wordt geleverd.

Wanneer jij een akkoord geeft op de offerte, komt er een factuur jouw kant op. Je kan de factuur betalen via overboeking op het vermeldde rekeningnummer onder vermelding van het factuurnummer. 

Bij Studio Solveig betaal je altijd in twee termijnen. Betaling van het eerste termijn is het startschot van onze samenwerking! Vlak voor de oplevering ontvang je de tweede factuur. Na betaling overhandig ik je de inloggegevens van de website, de definitieve documenten voor drukwerk of het logo in hoge resolutie. Besteed je minder dan 200 euro exclusief btw bij Studio Solveig? Dan betaal je de factuur wel in één keer.