De 10 leukste tags voor bloggers die je nog kunt invullen

tags voor bloggers

Naast dat ze op een inspiratieloze dag de uitkomst bieden voor toch een mooie blogpost, zijn tags super leuke vragenlijstjes om in te vullen en om je blog mee te vullen. Zelf ben ik er gek op en vul graag tags in. Soms wat meer, soms wat minder, maar de laatste tijd vind ik het toch wel heel erg leuk! Ik geef je graag 15 tags voor bloggers mee die je nog kunt toevoegen aan je eigen blog!

1. Personal Travel Favorites Tag*
Deze tag vond ik op de blog Beauty Before Breakfast, een tag over jouw persoonlijke reisfavorieten. Zo vul je bijvoorbeeld in wat je favoriete bestemming is, het gekste wat je ooit hebt gegeten en wat je het liefst draagt i het vliegtuig. Deze tag heb ik gemarkeerd met een sterretje, deze ga ik zelf absoluut nog eens invullen! De tag met alle vragen vind je hier.

2. The Sporty Girl Tag
Ook over sporten zijn er genoeg tags te vinden. Wat dacht je van The Sporty Girl Tag? Tedje van Teddlicious vulde ‘m al in. De vragen gaan over hoe vaak je sport in de week, met wie je sport, je grootste sportirritaties en je grootste sportblunder. Nieuwsgierig? De tag met alle vragen vind je hier.

3. I Wish Tag*
Dromen mag en kan altijd. Maar wat als je alles wat je droomde kon wensen? Op de blog van Vera Camilla las ik de I Wish-tag. Een tag over alles wat je je dus maar wenst! Bijvoorbeeld over met wie jij een dagje zou optrekken als je iedereen mocht kiezen, over wat je zou kunnen eten zonder er dik van te worden en over je superkracht die je zelf zou willen hebben.. De tag en alle vragen vind je hier.

4. Create It Your Way Tag
Eén van mijn favorieten is de Create It Your Way Tag. Ik vond de tag op de blog van Sophie, mintsandmangos.nl. In deze tag heb jij nog meer voor het zeggen dan bij de I Wish Tag! Hoe ziet jouw eigen nagellak, geurkaars, boek, film en app eruit? Je mag alles beschrijven! Je vindt de tag en alle vragen hier.

5. De Blogspiratie Tag*
Bibian en Manon van Little Wonder World vulden de Blogspiratie Tag in. Een tag die ik ook heb gemarkeerd met een sterretje, want deze ga ik op mijn blog nog invullen! Ik vind deze tag heel leuk, hoe schrijf jij een artikel? Hoe ga je om met een ‘writersblock’ en luister jij naar muziek tijdens het bloggen? Je vindt de tag en alle vragen hier.

6. Project Positief Tag
Beste vriendinnetje Dagmar, bydagmarvalerie.nl, bedacht de Project Positief-tag. De tag is zo vrolijk en – natuurlijk – positief! Enorm leuk om in te vullen. De vragen gaan over geluk, wat betekent dat voor jou? En wie kan jou opvrolijken? Waar ben jij ontzettend trots op? De tag en alle vragen vind je hier.

7. Three Things Tag
Ook een grote favoriet van mij – De Three Things Tag. Ik kwam ‘m voor het eerst tegen op de blog Simply Emily van Emily. Een heel lang lijstje met opsommingen over dingen. Welke drie dingen liggen er op je bureau? Welke drie dingen zitten er in je tas? Aan welke drie dingen denk je op dit? Je vindt de tag en vragen hier.

8. Harry Potter Tag*
Teskuh filmde de Harry Potter Tag. Ik ben een enorme Harry Potter fan dus deze tag staat mij zo’n beetje op het lijf geschreven. Vragen die voorbij komen gaan over je favoriete film, favoriete boek en met welke van de acteurs zou jij een relatie willen? Super leuk om in te vullen, die wil ik ook nog wel eens doen! De tag met de vragen vind je hier.

9. The Questions of Life Tag
Zelf vulde ik ‘m van de week al in, The Questions Of Life Tag. Een tag die ik vond op de blog van Lizzy, Our Favourites, over wat je zowel bezighoudt in het leven. Waar droom je van? Wat heb je over jezelf geleerd? Welke verandering zou je willen toepassen op je leven? De tag en alle vragen vind je hier.

10. 15 dingen die niemand vraagt
Jennie van Jenniefromtheblog.com vulde de 15 dingen die niemand vraagt-tag in. Grappig om eens in te vullen én om over na te denken. Want hoe staan jouw kastdeuren als je gaat slapen? Open of dicht? Heb je sproeten? Hoe groot is je bed? En kijk je nog wel eens naar tekenfilms? De meest uiteenlopende vragen komen langs in deze tag. Hier vind je de tag en de vragen.

Welke tag zou jij invullen? En als je niet blogt – welke tag lijkt jou het leukst om te lezen?