De 20 mooiste achtergronden voor op je telefoon

Eens in de zoveel tijd is het de hoogste tijd om de achtergrond van je telefoon (of laptop of tablet) aan te passen. Het internet staat vol met de leukste achtergronden en patroontjes die perfect zullen passen op jouw telefoon. Middels dit artikel deel ik je mijn favorieten achtergronden voor je telefoon van dit moment, misschien zit er wel iets tussen voor jou!

Door op ‘bron’ te klikken onder de foto ga je naar de pagina waar je de hoogste kwaliteit van de foto kunt downloaden. Sommige links verwijzen naar Pinterest, dat komt doordat via Pinterest de originele bron niet te herleiden was! Heel veel plezier met het bekijken van deze achtergronden voor je telefoon en laat je weten welke het is geworden voor jouw toestel?


bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

bronbron

Mijn favorieten zijn de laatste twee en de vierde achtergrond. Ik vind het zelf niet zo fijn om een drukke kleur op de achtergrond te hebben en deze drie zijn vrij rustig qua uitstraling. Ik denk dat ik de rose gold marmeren achtergrond ga installeren op mijn telefoon! Zit er een achtergrond voor jou bij?

Fijne dag en veel liefs,
Untitled