De eerste avond in Brugge

Brugge

Het is je vast niet ontgaan, afgelopen dagen heb ik doorgebracht in Brugge. Een stad in Belgie waar ik nog nooit was geweest. Het was echt ontzettend leuk en kan ook niet wachten om jullie de foto’s te laten zien. Momenteel ben ik nog niet thuis dus ik schotel jullie vast een voorproefje voor met foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt. De reis was ontzettend gaaf georganiseerd en daar wil ik natuurlijk allereerst VisitBrugge ontzettend voor bedanken!

Brugge

Brugge

Onze treinreis liep een klein beetje anders dan gepland. Op de planner van NS HiSpeed stond dat we vier minuten overstaptijd hadden in Roosendaal. Met zware tassen is dat toch een beetje krap dus we besloten een trein eerder te nemen naar Roosendaal. Deze ging weer vier minuten eerder dus in Roosendaal zouden we acht minuten de tijd hebben om over te stappen, gek zeg, dat NS deze reis niet aangeeft. Dachten wij. Eenmaal in de trein kwamen we er achter dat de trein helemaal door zou rijden tot Antwerpen. MOOI, blijven we zitten, stappen we daar over. Eenmaal in Antwerpen aangekomen bleek de trein eens in het uur te gaan en net vertrokken, we hebben er dus een uur langer over gedaan. Niet erg! Het was heel gezellig en eenmaal aangekomen konden we meteen aanschuiven bij Bistro Den Amand vlakbij de Markt in Brugge.

Brugge

Brugge

Brugge

Vooraf namen we een bord met Brugse hapjes, alles op het bord kwam ook echt uit Brugge. Van de kaas tot de druifjes. Leuk! Daarna at ik Penne met gebakken scampi’s in kruidenboter, champignonschijfjes, courgette- en tomaatblokjes & parmezaankrullen en toe at ik een paddelstoeltje van vanilleroomijs en chocoladesaus. Zo schattig als de gerechtjes er uit zagen was ook het tentje waar we aten. Ik denk dat ze nog geen tien tafeltjes hadden, na het eten zijn we naar ons hotel vertrokken om ons klaar te stomen voor het eerste echte dagje Brugge, daar lees je later meer over!

Ben jij wel eens in Brugge geweest?