De eerste avond in Brugge

Brugge

Het is je vast niet ontgaan, afgelopen dagen heb ik doorgebracht in Brugge. Een stad in Belgie waar ik nog nooit was geweest. Het was echt ontzettend leuk en kan ook niet wachten om jullie de foto’s te laten zien. Momenteel ben ik nog niet thuis dus ik schotel jullie vast een voorproefje voor met foto’s die ik met mijn telefoon heb gemaakt. De reis was ontzettend gaaf georganiseerd en daar wil ik natuurlijk allereerst VisitBrugge ontzettend voor bedanken!

Brugge

Brugge

Onze treinreis liep een klein beetje anders dan gepland. Op de planner van NS HiSpeed stond dat we vier minuten overstaptijd hadden in Roosendaal. Met zware tassen is dat toch een beetje krap dus we besloten een trein eerder te nemen naar Roosendaal. Deze ging weer vier minuten eerder dus in Roosendaal zouden we acht minuten de tijd hebben om over te stappen, gek zeg, dat NS deze reis niet aangeeft. Dachten wij. Eenmaal in de trein kwamen we er achter dat de trein helemaal door zou rijden tot Antwerpen. MOOI, blijven we zitten, stappen we daar over. Eenmaal in Antwerpen aangekomen bleek de trein eens in het uur te gaan en net vertrokken, we hebben er dus een uur langer over gedaan. Niet erg! Het was heel gezellig en eenmaal aangekomen konden we meteen aanschuiven bij Bistro Den Amand vlakbij de Markt in Brugge.

Brugge

Brugge

Brugge

Vooraf namen we een bord met Brugse hapjes, alles op het bord kwam ook echt uit Brugge. Van de kaas tot de druifjes. Leuk! Daarna at ik Penne met gebakken scampi’s in kruidenboter, champignonschijfjes, courgette- en tomaatblokjes & parmezaankrullen en toe at ik een paddelstoeltje van vanilleroomijs en chocoladesaus. Zo schattig als de gerechtjes er uit zagen was ook het tentje waar we aten. Ik denk dat ze nog geen tien tafeltjes hadden, na het eten zijn we naar ons hotel vertrokken om ons klaar te stomen voor het eerste echte dagje Brugge, daar lees je later meer over!

Ben jij wel eens in Brugge geweest?

Dit bericht heeft 33 reacties.

 1. Svenja

  Oh jammmie! Het eten ziet er heerlijk uit! Maar ik Belgiรซ weten ze dan ook goed wat lekker eten is! <3

 2. Kimberly

  Oehh door jou wil ik ook naar Brugge! En al dat eten, TE LEKKER <3

 3. Marloes

  Klinkt allemaal erg goed zeg. Brugge lijkt me een gezellige stad!

 4. Jana

  Ik woon vrij dicht bij Brugge en ga er dan ook regelmatig. Ik ben benieuwd wat je verder van vond, het eten zag er alleszins lekker uit!

 5. Laura

  Leuke foto’s en dat eten ziet er allemaal heel lekker uit!

 6. Fatma

  Zelf ben ik al een keertje in Antwerpen geweest. Ben benieuwd hoe Brugge er dus uitziet. Ik kijk uit naar de volgende artikelen ๐Ÿ™‚

 7. Het eten ziet er heerlijk uit! Ik ben zelf nog nooit in Brugge geweest, maar het lijkt me een hele mooie stad!

 8. Tessa

  Brugge lijkt mij zo’n leuke stad! Ik ben er nog nooit geweest hihi

  xxx

 9. Lys

  Ziet er lekker uit! Ik kom af en toe in Brugge, maar heb er nog nooit toeristische dingen gedaan

 10. Fleur

  Klinkt nu al als een leuke ervaring.
  Ik ben benieuwd naar de foto’s die je hebt gemaakt!

 11. Anke

  Brugge is leeeeuuuk ๐Ÿ˜€ Het eten ziet er goed uit!

 12. Denise

  Jummie, dat eten ziet er zรณ lekker uit! Ik ben benieuwd naar je andere foto’s. Liefs

 13. Aurelie

  Ik ben echt benieuwd naar je andere verhalen over Brugge! Dat dessert ziet er heerlijk uit.

 14. Laura

  Wat leuk! Ik ben heel benieuwd naar je blogposts over Brugge.

 15. Brugge is alweer veel te lang geleden, nu ik deze foto’s zie wil ik weer!

 16. Jana

  Het is niet zo ver voor mij en ik ga er af en toe met mijn vriend heen ๐Ÿ™‚ Ik vind het een leuke stad

 17. Brugge is echt een mooie stad! Ik ga er in de zomervakantie ook een weekend heen ๐Ÿ™‚

 18. Jana

  Ooh Brugge is zo mooi ๐Ÿ˜€ Superlekker dat eten ๐Ÿ™‚ x

 19. Dana

  Onwijs leuk! Volgens mij is dit echt leuk voor een weekendje weg ๐Ÿ™‚

 20. Hilde VE

  Ja, hier in Belgiรซ kan je lekker eten en Brugge is een mooie stad !

Geef een antwoord