De inrichting van een studentenkamer

De inrichting van een studentenkamer

Worden jullie al gek van al mijn artikelen over ‘uit huis gaan’? Ik niet! Dus ik blijf lekker door kladden op mijn online kladblok/notitieblok/dagboek. Ik heb na weken puzzelen eindelijk besloten hoe mijn studentenkamer er uit komt te zien en het uitgewerkt in bovenstaande schets. In dit artikel vind je dus meer informatie over de inrichting van een studentenkamer.

Wat er als eerste opvalt is het woord IKEA, als je IEKEA zegt zakt alles in elkaar denk ik.. Maar goed. Budget, stevig en leuk. Wat wil je (als student) nog meer? Ik heb al mijn meubels van Ikea. De meeste meubels, zoals het bed(/de bank), salontafel, Expedit, kledingkast en eettafel, heb ik al. Ik heb alleen nog de stoelen en de Malm-kast nodig. Doen jullie dat ook? De meubels van Ikea bij de naam noemen? Ik ken ze bijna allemaal uit mijn hoofd!

Aan de wanden komen de fotoplanken van Ikea, die ik ga vullen met lijstjes en andere decoratie. Aan de deur komt een kapstok voor al mijn jassen en aan de muur tussen mijn bed en de kast komt een plakspiegel. Daaronder komt nog mijn metalen prullenbak en onder de ‘salontafel’ komt nog een super fluffy beige kleed. Dat vind ik echt heerlijk, en ik ben het gewend van thuis! Dus zonder wil ik niet meer. Het voerkleed heb ik gekregen van mijn ouders en daar ben ik heel blij mee! Hij staat prachtig in mijn huidige kamer en ik kan niet wachten om hem te zien in de inrichting van een studentenkamer.

Hoe woon jij? Woon jij op een studentenkamer of woon je nog thuis?