eBay wishlist: Nog een kimono, gun clutch en fringe bag

Ebay basket

Wat een leuke reacties op mijn vorige Ebay-artikel! Daar moet ik natuurlijk mee doorgaan. Ik ben weer druk geweest met dingen in mijn ‘Ebay basket’ te stoppen en vandaag deel ik mijn favorieten met jullie. Ja, alweer een kimono.. Ik vind ze zo leuk! Maar nog veel meer leuke fashion musthaves!

Gebloemde kimono
Is het geen leukerd? Eigenlijk zocht ik een zwarte, want ik heb nu twee lichte. Ik kon ‘m niet vinden naar mijn smaak maar mijn oog viel wel op dit schatje met donkerblauwe en rode bloemen. Had ik maar een oneindige creditcard.. Pff. Want dan zou ik er zoveel kopen! ‘Gelukkig’ voor mijn kledingkast heb ik die niet. Heb je toevallig wel nog een lege hanger over? Voor €8,05 is deze van jou bij deze verkoper.

Chain ketting
Deze kettingen zag je eerst overal als ‘mega statement ketting’, de chains zaten niet alleen subtiel in het midden maar helemaal rond je nek. Ik vond dat iets te grof. Toen kwam deze ketting. Ik vond de ketting overal in het goud. Ik vond ze zo leuk maar goud past gewoon echt niet bij me! Op Ebay vond ik ‘m in het zilver bij deze verkoper en ik wil ‘m eigenlijk wel graag bestellen.. Voor €0,78. Ja. Dat lees je goed.

Zilverkleurig horloge
Mijn horloge is stuk. Oké, ik heb nog vier andere horloges. Maar ik had geen zilverkleurig horloge meer! Ik vond op Ebay dit model en ik heb deze al van het merk Ernest in het rosé goud en die bevalt echt heel goed. Het model is heel erg mooi, maar je moet er wel van houden om een wat steviger horloge te dragen. Het horloge vond ik bij deze verkoper voor €2,80. Dat zijn toch geen prijzen meer..?

Grey fringe bag
Is het geen leukerd? Het leukste detail aan deze tas vind ik de gevlochten schouderband (waarvan het trouwens een heel gedoe was om deze mooi in de collage te krijgen.. Zie deze verkoopfoto’s). Ik vind ‘m in ieder geval wel heel erg leuk en deze tas vind je bij deze verkoper voor €8,53.

Black gun clutch
We kennen allemaal wel de tassen van Vlieger en Van Dam. Ze zijn echt prachtig maar ook het prijskaartje is prachtig. Haha. Hoe de kwaliteit is en hoe erg deze op de ‘echte’ lijkt kan ik je niet vertellen, maar wel weet ik dat het kaartje wat hier aan hangt wat fijner is. De link van bovenstaande clutch heb ik verkeerd geplakt, dus exact de tas van het plaatje heb ik niet meer. Maar deze lijkt er flink op.

Zwarte flaphoed
Jullie zagen de mijne al op Instagram, mijn flaphoed! Deze komt niet van Ebay maar wel van een andere super leuke webshop, waar ik later meer over vertel. Maar dit is volgens mij 90% dezelfde, dus voor €5,22 is deze flaphoed voor jou bij deze verkoper!

Wat was jouw laatste Ebay aankoop?

Dit bericht heeft 58 reacties.

 1. chucky1012

  Dat is een leuke wishlist 😉
  Fijn dat je linken naar de verkopers erbij hebt gezet en ik ga meteen even kijken…..

  Fijne week en ik hoop dat je deze week in je nieuwe huisje lekker kan gaan klussen Xoxo

 2. Lucinda

  Lang leve de Kimono. Je hebt altijd super leuke dingen die je vindt op Ebay. Ik heb er nog nooit wat gekocht, erg he? xxx Lucinda

 3. Dagmar

  Waauw wat een heerlijke eyecatchers! Ongelooflijk leuk om te zien, love them all!

 4. Svenja

  Mooie wishlist <3 Ik heb een tasje die sprekend op de fringe tas lijkt, en die is echt super fijn. Het hoedje is ook super schattig!

 5. Idhuna

  Wat een leuke spullen weer! Ik hou ook van kimono’s, zo mooi 🙂

 6. Manon

  Oh Anne! Die tas vind ik echt zo gaaf! Heel erg leuk 😀

 7. Manon

  Ohhh wauw die tas is zooo geweldig ik ga ook kijken heb vorige week voor het eerst een bestelling geplaatst bij Ebay en ben denk ik nu al verslaafd zeker nu ik hier weer zoveel leuks zie, die zwarte hoed is ook super leuk!

 8. Naomi

  Zulke leuke dingen weer! Door jou wil ik echt gaan ‘ebayen’

 9. Denise

  Wauw Anne, de tas is echt onwijs pretty! Gewoon bijna perfect en dat voor 9 euro. Huh!? Bedankt voor de tip! <3

 10. Bianca

  Wat een gave items! Ik heb pigmenten besteld alleen die zijn nog steeds niet aangekomen 🙁

 11. Malou

  Die Kimono en dat horloge zijn echt heel leuk! En wat goedkoop ook 🙂

 12. Lobke

  Wauw! Hele leuke lijst heb je gemaakt! Het hoedje vind ik echt ge-weldig! Ook de kimono is zo zo zo mooi! Liefs, Xxx

 13. Nicole

  Wat een leuke spulletjes. Die kimono is echt heel erg leuk!

 14. Evelien

  Wat een leuke dingen weer! Ik moet voortaan deze posts maar niet meer bekijken, mijn wishlist word er alleen maar groter van, haha.

 15. Kimberly

  KIMONO LIEFDE!! <3 Ik heb er pas eentje maar wil er zeker weten meer hihi

 16. Josie

  Ik heb die flaphoed ook, hij is mooi in het echt 🙂

 17. Charlotte

  Die kimono is heeel tof! Aah en die tas, superleuk, met die tas moet je naar schiphol gaan haha!

 18. quinty

  Ebay is echt zo leuk! heb laatst ook wat dingen besteld.

 19. priscilla

  Oh wauw wat een geweldige dingen <3 vooral de kimono en het horloge!

 20. Cherel

  Super leuke items! Helemaal mijn smaak. Die clutch moet ik ook hebben. Ben dol op de tassen van Vlieger en Vandam.

 21. Janouk

  Ha! Dit keer niet dezelfde bestellingen 😛 Die clutch is echt tof!!! En de fringe bag ook 😀

 22. Laura

  Wat een leuke items! Snel ook eens een kijkje nemen op Ebay…

 23. Fleur

  Gave spullen weer, Anne! Ik ben vooral weg van die clutch en hoed!

 24. Mijn favorieten hier in dit lijstje heb ik snel uitgezocht zonder na te denken.
  Kimono
  Fringe bag
  Ketting

 25. Stephanie

  Leuk dat je er op bent gekomen om die clutch te zoeken! Ik ga hem denk ik ook bestellen! Voor de rest ook echt leuke items 🙂

Geef een antwoord