eBay wishlist: Nog een kimono, gun clutch en fringe bag

Ebay basket

Wat een leuke reacties op mijn vorige Ebay-artikel! Daar moet ik natuurlijk mee doorgaan. Ik ben weer druk geweest met dingen in mijn ‘Ebay basket’ te stoppen en vandaag deel ik mijn favorieten met jullie. Ja, alweer een kimono.. Ik vind ze zo leuk! Maar nog veel meer leuke fashion musthaves!

Gebloemde kimono
Is het geen leukerd? Eigenlijk zocht ik een zwarte, want ik heb nu twee lichte. Ik kon ‘m niet vinden naar mijn smaak maar mijn oog viel wel op dit schatje met donkerblauwe en rode bloemen. Had ik maar een oneindige creditcard.. Pff. Want dan zou ik er zoveel kopen! ‘Gelukkig’ voor mijn kledingkast heb ik die niet. Heb je toevallig wel nog een lege hanger over? Voor €8,05 is deze van jou bij deze verkoper.

Chain ketting
Deze kettingen zag je eerst overal als ‘mega statement ketting’, de chains zaten niet alleen subtiel in het midden maar helemaal rond je nek. Ik vond dat iets te grof. Toen kwam deze ketting. Ik vond de ketting overal in het goud. Ik vond ze zo leuk maar goud past gewoon echt niet bij me! Op Ebay vond ik ‘m in het zilver bij deze verkoper en ik wil ‘m eigenlijk wel graag bestellen.. Voor €0,78. Ja. Dat lees je goed.

Zilverkleurig horloge
Mijn horloge is stuk. Oké, ik heb nog vier andere horloges. Maar ik had geen zilverkleurig horloge meer! Ik vond op Ebay dit model en ik heb deze al van het merk Ernest in het rosé goud en die bevalt echt heel goed. Het model is heel erg mooi, maar je moet er wel van houden om een wat steviger horloge te dragen. Het horloge vond ik bij deze verkoper voor €2,80. Dat zijn toch geen prijzen meer..?

Grey fringe bag
Is het geen leukerd? Het leukste detail aan deze tas vind ik de gevlochten schouderband (waarvan het trouwens een heel gedoe was om deze mooi in de collage te krijgen.. Zie deze verkoopfoto’s). Ik vind ‘m in ieder geval wel heel erg leuk en deze tas vind je bij deze verkoper voor €8,53.

Black gun clutch
We kennen allemaal wel de tassen van Vlieger en Van Dam. Ze zijn echt prachtig maar ook het prijskaartje is prachtig. Haha. Hoe de kwaliteit is en hoe erg deze op de ‘echte’ lijkt kan ik je niet vertellen, maar wel weet ik dat het kaartje wat hier aan hangt wat fijner is. De link van bovenstaande clutch heb ik verkeerd geplakt, dus exact de tas van het plaatje heb ik niet meer. Maar deze lijkt er flink op.

Zwarte flaphoed
Jullie zagen de mijne al op Instagram, mijn flaphoed! Deze komt niet van Ebay maar wel van een andere super leuke webshop, waar ik later meer over vertel. Maar dit is volgens mij 90% dezelfde, dus voor €5,22 is deze flaphoed voor jou bij deze verkoper!

Wat was jouw laatste Ebay aankoop?