In my Ebay basket #05 – Sneaker wedges, Disney en sweaters

PicMonkey Photo

Ook al komt er weer lekkerder weer aan, ik ben al helemaal in de herfst (en winter) stemming! Dat is goed terug te zien in dit artikel. Nog even voor de duidelijkheid, voor de post “In My Ebay Basket” sprokkel ik dingen bij elkaar die mij ontzettend leuk lijken om te hebben, of om jullie te inspireren, maar dit zijn niet mijn aankopen! Die laat ik meestal zien in een “On It’s Way“-artikel.

Gebloemde trui
Aan truien kan je nooit genoeg hebben. Deze schattige bloementjes trui is perfect voor de vrijdagavond (en zaterdag, zondag, maandag, dinsdag, woensdag én donderdag) op de bank met een warme kop chocolademelk en een slechte film (Mean Girls, White Chicks en 13 going on 30) maar ziet er tevens ook nog zo leuk uit dat je er best even de hond mee uit kan laten of even naar de stad kan fietsen. Leuk leren jasje eroverheen en ready to go! De trui vind je bij deze verkoper voor €12,85.

Transparante Disney iPhone-hoesjes
Hoe leuk zijn deze? Ook al ben ik 21 jaar, Disney kan nog steeds. Ik vind deze hoesjes met Alice in Wonderland en Sneeuwwitje echt heel erg leuk. Het hoesje van Alice vind je voor €8,84 bij deze verkoper en het hoesje van Sneeuwwitje voor €4,56 bij deze verkoper. Niet de prijzen die we gewend zijn van Ebay voor hun hoesjes, maar wel leukerds. Beide verkopers verkopen trouwens ook nog andere Disney-prints!

Zwarte sneaker wedges
Eigenlijk ben ik er nog steeds niet over uit.. Vind ik ze leuk of vind ik ze lomp? Deze sneaker wegdes komen meer in de buurt van leuk dan van lomp, maar toch ben ik niet als een malle 100% enthousiast. Leuk zijn ze wel, voor anderen denk ik. Ik vond ze voor €19,02 bij deze verkoper en eigenlijk is het bijna zonde om ze voor dit geld te laten liggen..

Erika inspired zonnebril
Waar ik eerst weg was van het doorsnee Ray Ban model ‘Aviator’, wordt mijn oog nu steeds meer getrokken naar Erika. Ik vind de zonnebril echt prachtig maar om nu wéér een zonnebril aan te schaffen.. Ik weet het niet. En al helemaal niet zo’n dure. Ebay biedt de geweldige oplossing van een ‘inspired by’ zonnebril ter waarde van €5,31 bij deze verkoper in verschillende kleuren.

Tas met studs aan de onderkant
Stiekem heb ik deze tas zelf al, alleen dan kocht ik ‘m bij Pieces. Ik kon het toch niet laten om ‘m met jullie te delen want het blijft een geweldig model. Het is een super handige tas die klein oogt maar superveel ruimte biedt. Ik ben er blij mee! Bij deze verkoper koop je ‘m met gouden of zilveren studs aan de onderkant voor €21,68.

Wat was jouw laatste (Ebay) aankoop?