eBay wishlist: Hoed, horloge en skater skirt

Untitled

We zijn weer twee weken verder en dat betekent dat ik op maandag mijn Ebay wishlist deel. Ik ben weer flink aan het inladen geweest in mijn mandje maar ik heb (nog) niks besteld.. Zijn jullie niet trots? Ik sprokkelde weer wat fijne items bij elkaar voor de herfst.

Bruin “leren” tas
Doe ik net mijn bruine “Willow” weg, spot ik deze leukerd op Ebay.. Hmm, ik vind dit model qua tassen echt heel fijn en ik vind deze kleur ‘leer’ heel erg mooi. Wat vinden jullie? Eigenlijk is het toch wel een echte leukerd. Ik vond ‘m bij deze verkoper voor £9.99, omgerekend is dat ongeveer €15,-.

Bruine hoed
In een paar Ebay baskets eerder liet ik al een zwarte hoed zien, toen ik Dagmar met haar hoed zag moest ik er ook wel eentje hebben. Het is een wat steviger model en hij lijkt me geweldig te combineren (bijvoorbeeld met de sjaal uit deze collage). Ik vond deze op Ebay voor $7,99, omgerekend €6,16.

You go Glen Coco
Niemand weet hoe ze er uit ziet, maar iedereen kent Glen Coco. Zo niet? Kom onder je steen vandaan en zet Mean Girls aan. Dit shirt vind ik echt super leuk met een mooi jasje er over. De quote vind ik ook echt zo leuk, ook de opgerolde mouwtjes vind ik echt heel erg leuk. Het shirt kost inclusief verzendkosten omgerekend €7,99 bij deze verkoper.

Bruin horloge
Is die niet leuk? Ik heb een enorme horloge-obessie en deze zou prachtig staan in mijn collectie. Het horloge heeft een aardig groot klokje en een mooi bijna bruin-rood bandje voor om de pols. Het horloge komt van deze verkoper en kost $3,05. Omgerekend is dat €2,35 en dat is gewoon geen geld. Oh, het horloge is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Zwarte skater skirt
Hoelang ciculeren de skater skirts al rond? Geen idee. Maar ik moet bekennen dat ik er nog geen eentje heb. Ik wil er super graag een en op eBay vond ik deze. Gewoon een simpele zwarte. Een skater skirt vind ik eigenlijk niet echt iets om op eBay te kopen maar vond ‘m gewoon heel mooi in deze collage. Ik kijk van de week in de stad wel even of ik er een kan vinden! Dit rokje kost in ieder geval €3,97 bij deze verkoper.

Geblokte sjaal
Het zou nummer drie worden in mijn collectie, maar dat maakt niet uit! Ik vind deze sjaal echt geweldig. Alleen zo stom (lees: moe) als ik ben klik ik net per ongeluk de link weg en kan ik de verkoper nergens meer vinden. Super stom. Maar ik spotte op de blog van Sharon een super leuke donkerblauw geblokte sjaal waarvan ik zeker weet dat ik ‘m van de week koop!

Wat staat er bovenaan jouw wishlist?

Dit bericht heeft 55 reacties.

 1. Frauke

  Wauw ik vind echt alles mooi! Heb nu heeeeel veel zin om de tas, horloge en sjaal te bestellen … Daar komt mijn eBay verslaving weer hoor haha 😀 post je foto’s als de spullen binnenzijn? Heeeel benieuwd! 😀 X

 2. Tessa

  Die hoed en die sjaal zijn zo vet! En dat horloge wauwie!
  Liefs, Tessa

 3. Lucinda

  You Go Glen Coco, hahaha wat grappig. Tjah dat is één van mijn favoriete quotes EVER gewoon. Super leuk en grappig. xxx Lucinda

 4. Dagmar

  Aah wat een heerlijke items! Oee die hoed is inderdaad pretty aah superlief van je <3 En wat een onwijs mooie sjaal!

 5. Manon

  Wauw wat een super leuke dingen, als je maar lang genoeg op ebay rond snuffelt kom je de leukste dingen tegen.

 6. Manon

  ah jij kan altijd zoveel leuks vinden he dat horloge wauw zo goedkoop ook, ik moet me heel erg inhouden nu 😀

 7. Denise

  Oh my god, dat horloge is zó gaaf! Voor maar 2,35 WAAT? Bestellen! 😀

 8. Svenja

  Hele mooie wishlist. De items zou ik zelf ook zo aanschaffen. Wat is Ebay toch ook verslavend <3

 9. Sophie

  Ohhh wat een leuke items! Ik ben echt benieuwd naar de kwaliteit van deze items. Ik durf het nooit te bestellen en houd het ook maar bij wishlists. Die sjaal van Sharon was inderdaad ook zo mooi, ik wil ‘m ook 8)

 10. Bente

  Bizar wat voor koopjes je op Ebay kunt vinden. Misschien moet ik me er ook maar een keer aan wagen!

 11. Maureen

  Wat een leuke items! Vind je sjaal echt heel erg leuk! Ik heb serieus nog nooit van van Ebay besteld, omdat ik paypal niet snap. Nu ook een gedoe met paypal om mijn geld terug te krijgen. Lang verhaal! Ik heb het nu niet zo met paypal..

 12. Mandy

  De hoed, sjaal, tas en horloge wat een geweldige combi!

 13. Laura

  Leuke dingen staan er weer tussen. Hahaha en dat shirt is echt geweldig!

 14. Esmée

  Oeh, wat een leuke items! Ik vind de sjaal en de skater skirt echt geweldig, I want it. x

 15. Tessa

  Oeh super leuke items! Ik zou het hele setje zo bestellen voor de winter.

 16. Soesja

  Dat t-shirt is zo leuk! Ik herkende de quote gelukkig meteen, haha.

 17. Fleur

  Ohhh die hoed en sjaal vind ik echt prachtig! Ik ga ook maar weer eens opzoek naar mooie dingen op Ebay.

 18. Estrella

  Dat rokje is leuk, ik heb er zelf één van H&M, niet al te duur. Volgens mij verkopen ze die nog steeds. Glen Coco ken ik niet maar Mean Girls is dan ook niet echt mijn ding. 🙂

 19. jacqueline

  haha Ik heb het horloge besteld! De rest vind ik ook mooi! Maar het horloge kon ik niet weerstaan:p Al ga ik over 2 weken naar Azie voor een aantal weken dus weet niet of ik hem nog binnen krijg voordat ik ga. Hoe is jouw ervaring met de levertijden? First time on ebay

 20. Evelien

  Elke keer zie ik weer leuke dingen op je wishlist die ik dan toevoeg aan die van mij, haha, niet goed! 😉 Die sjaal is echt heel leuk, maar goed dat je daar geen link meer van hebt.

 21. bymarlayne

  Leuke items! Dat rokje heb ik zelf ook en hij valt echt heel mooi! Bovendien is de kwaliteit ook erg goed, alleen hij is wel een beetje aan de korte kant.

 22. Kelly

  Ik vind die geblokte sjaal echt super leuk! Ik zoek nog een geblokte rode sjaal!

 23. Evelien

  Wat is die tas mooi! Zou hem zo willen bestellen… heb alleen helemaal geen nieuwe tas nodig haha.

 24. Eilish

  Die tas & sjaal, geweldig! Eigenlijk vind ik alles leuk. Ik heb echt sjaals nodig. Nouja nodig nodig, het zou fijn zijn haha!

 25. Mariëlle

  Ebay is zo geweldig (en verslavend) haha! Ik kan er ook niet mee stoppen!

Geef een antwoord