eBay wishlist: Hoed, horloge en skater skirt

Untitled

We zijn weer twee weken verder en dat betekent dat ik op maandag mijn Ebay wishlist deel. Ik ben weer flink aan het inladen geweest in mijn mandje maar ik heb (nog) niks besteld.. Zijn jullie niet trots? Ik sprokkelde weer wat fijne items bij elkaar voor de herfst.

Bruin “leren” tas
Doe ik net mijn bruine “Willow” weg, spot ik deze leukerd op Ebay.. Hmm, ik vind dit model qua tassen echt heel fijn en ik vind deze kleur ‘leer’ heel erg mooi. Wat vinden jullie? Eigenlijk is het toch wel een echte leukerd. Ik vond ‘m bij deze verkoper voor £9.99, omgerekend is dat ongeveer €15,-.

Bruine hoed
In een paar Ebay baskets eerder liet ik al een zwarte hoed zien, toen ik Dagmar met haar hoed zag moest ik er ook wel eentje hebben. Het is een wat steviger model en hij lijkt me geweldig te combineren (bijvoorbeeld met de sjaal uit deze collage). Ik vond deze op Ebay voor $7,99, omgerekend €6,16.

You go Glen Coco
Niemand weet hoe ze er uit ziet, maar iedereen kent Glen Coco. Zo niet? Kom onder je steen vandaan en zet Mean Girls aan. Dit shirt vind ik echt super leuk met een mooi jasje er over. De quote vind ik ook echt zo leuk, ook de opgerolde mouwtjes vind ik echt heel erg leuk. Het shirt kost inclusief verzendkosten omgerekend €7,99 bij deze verkoper.

Bruin horloge
Is die niet leuk? Ik heb een enorme horloge-obessie en deze zou prachtig staan in mijn collectie. Het horloge heeft een aardig groot klokje en een mooi bijna bruin-rood bandje voor om de pols. Het horloge komt van deze verkoper en kost $3,05. Omgerekend is dat €2,35 en dat is gewoon geen geld. Oh, het horloge is ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Zwarte skater skirt
Hoelang ciculeren de skater skirts al rond? Geen idee. Maar ik moet bekennen dat ik er nog geen eentje heb. Ik wil er super graag een en op eBay vond ik deze. Gewoon een simpele zwarte. Een skater skirt vind ik eigenlijk niet echt iets om op eBay te kopen maar vond ‘m gewoon heel mooi in deze collage. Ik kijk van de week in de stad wel even of ik er een kan vinden! Dit rokje kost in ieder geval €3,97 bij deze verkoper.

Geblokte sjaal
Het zou nummer drie worden in mijn collectie, maar dat maakt niet uit! Ik vind deze sjaal echt geweldig. Alleen zo stom (lees: moe) als ik ben klik ik net per ongeluk de link weg en kan ik de verkoper nergens meer vinden. Super stom. Maar ik spotte op de blog van Sharon een super leuke donkerblauw geblokte sjaal waarvan ik zeker weet dat ik ‘m van de week koop!

Wat staat er bovenaan jouw wishlist?