Een dagje naar Gent

gent_vanuit_meestentoren1

Zaterdag ging ik spontaan naar Gent! Het was een ontzettend leuke maar ook vermoedende dag. We gingen naar wielleronde ‘Omloop Het Nieuwsblad’. Voor wielrenners de aftrap voor het wielrenseizoen. Niet echt iets voor mij, maar toch heb ik mij prima vermaakt op deze dag. Zie hier mijn verslagje van een dagje naar Gent!

SCARF H&M JAS PULL&BEAR TOP PRIMARK BROEK H&M BOOTS SHABBIES
Een dagje naar Gent

Een dagje naar Gent

Een dagje naar Gent

Een dagje naar Gent

Om 6u ’s morgens stonden mijn broertje en ik op het station. Het was nog donker bij de metro. ‘We zijn de eerste!’, zeiden mijn broertje en ik nog tegen elkaar. Er kwam geen metro, dus we moesten snel naar huis om nog op tijd onze trein te halen. Met een tussenstop van een kwartier op Antwerpen Centraal vervolgde we onze weg naar Gent. Waar alle wielrenners zich klaarmaakte voor de wedstrijd en waar mijn broertje al zijn favoriete rijders kon bekijken van dichtbij. Daarna mochten wij plaatsnemen in een VIP-lounge waar we tot het eind van de wedstrijd verblijdt werden met allemaal hapjes. Super leuk! 10km voor de finish haastten wij ons naar de eindstreep en daar zagen we de rijders over de finish komen, vlug naar het podium en ook daar stonden we vooraan. Daarna zijn we naar huis gegaan, waar we over de heenweg 2u deden waren we met 4u pas thuis door de lange terugreis. Maar het was een super leuke dag!

Oh, een paar lezeressen vroegen om een city-guide voor Gent. Ik ben zelf dus alleen maar in het centrum geweest. Maar ik kan wel mijn best doen voor een artikeltje. Is hier meer vraag naar?

Ben jij wel eens in Gent geweest?