Een dagje naar Gent

gent_vanuit_meestentoren1

Zaterdag ging ik spontaan naar Gent! Het was een ontzettend leuke maar ook vermoedende dag. We gingen naar wielleronde ‘Omloop Het Nieuwsblad’. Voor wielrenners de aftrap voor het wielrenseizoen. Niet echt iets voor mij, maar toch heb ik mij prima vermaakt op deze dag. Zie hier mijn verslagje van een dagje naar Gent!

SCARF H&M JAS PULL&BEAR TOP PRIMARK BROEK H&M BOOTS SHABBIES
Een dagje naar Gent

Een dagje naar Gent

Een dagje naar Gent

Een dagje naar Gent

Om 6u ’s morgens stonden mijn broertje en ik op het station. Het was nog donker bij de metro. ‘We zijn de eerste!’, zeiden mijn broertje en ik nog tegen elkaar. Er kwam geen metro, dus we moesten snel naar huis om nog op tijd onze trein te halen. Met een tussenstop van een kwartier op Antwerpen Centraal vervolgde we onze weg naar Gent. Waar alle wielrenners zich klaarmaakte voor de wedstrijd en waar mijn broertje al zijn favoriete rijders kon bekijken van dichtbij. Daarna mochten wij plaatsnemen in een VIP-lounge waar we tot het eind van de wedstrijd verblijdt werden met allemaal hapjes. Super leuk! 10km voor de finish haastten wij ons naar de eindstreep en daar zagen we de rijders over de finish komen, vlug naar het podium en ook daar stonden we vooraan. Daarna zijn we naar huis gegaan, waar we over de heenweg 2u deden waren we met 4u pas thuis door de lange terugreis. Maar het was een super leuke dag!

Oh, een paar lezeressen vroegen om een city-guide voor Gent. Ik ben zelf dus alleen maar in het centrum geweest. Maar ik kan wel mijn best doen voor een artikeltje. Is hier meer vraag naar?

Ben jij wel eens in Gent geweest?

Dit bericht heeft 38 reacties.

 1. Laura

  Wat leuk! Zelf ben ik nog nooit in Gent geweest. 😉

 2. Lidewij

  Wat een leuk dagje! Gent is eigenlijk ook helemaal niet ver nee, echt leuk om eens een dagje naartoe te gaan!

 3. Hannah

  Leuk zo’n spontaan dagje! En ach, als de hapjes lekker zijn is het al snel leuk toch 😉

 4. Wat een lange reis!
  Maar je had een leuke dag!
  Het zou inderdaad fijn zijn om een artikel over Gent te posten. Ik ben er al zo lang niet meer geweest en wil graag weten wat er nu allemaal te zien en te doen is!

  Fijne dag Xoxo

 5. Svenja

  Mooie outfit, en echt heel leuk dat je naar Gent was. Super mooie stad, en de Belgen zijn zo aardig <3

 6. Martina

  Leuk dat jullie erbij aanwezig waren! Gent lijkt me leuk om eens heen te gaan!

 7. Leuk! Ben zelf nog nooit in Gent geweest maar zou er graag eens naar toe gaan! 🙂

 8. Dagmar

  Klinkt als een heerlijk dagje! Super leuke verrassing! Xx

 9. Manon

  Wat een leuke foto’s zeg! Ik vind je sjaal supertof 🙂

 10. Daphne

  Leuk zeg! Ik woon er niet heel erg ver vandaan, maar ik ben er toch nog nooit geweest! Eerlijk gezegd ben ik in België alleen in Antwerpen geweest, hihi!

 11. Malou

  Ik ben zelf nog nooit in Gent geweest, maar het lijkt me een leuke stad 🙂

 12. Wat leuk zo’n onverwachts dagje Gent! Gent is een leuke stad, ben er vorig jaar geweest 🙂 En dat station van Antwerpen blijft super mooi

 13. Bertine

  mooi dat het leuk was! ben nog nooit in gent geweest.. je hebt een super leuke sjaal om trouwens!

 14. Summer

  Ik vind Gent een heerlijke stad! Je zou ook eens naar Brugge moeten gaan!

 15. Lys

  Leuk dat je zo’n fijne dag hebt gehad! 😀

 16. Jana

  Leuk dat je in Gent was! En ik vind dat Antwerpen ene prachtig station heeft 🙂

 17. Geanne

  Leuk dat je daar zo spontaan bent geweest! Ik ben er een paar dagen geweest en het is echt een prachtige stad!

 18. Lotte

  Deze kerstvakantie ben ik een nachtje naar gent geweest, het is daar zo leuk! xxx

 19. Fleur

  Ondanks dat het wielrennen niets voor jou was, wel super leuk dat je een dagje naar Gent ging!

 20. Hilde Vander Elst

  Super. Ik ben lang geleden eens in Gent geweest. In tegenstelling tot jou ben ik wel een wielerfan. Je weet toch wie die renner op de foto is? Als je nog eens naar België komt ben je meer dan welkom in Leuven !

 21. Claudia

  Ik ben nog nooit in Gent geweest, maar het lijkt me best een leuke stad. 🙂

 22. Cindy

  Gent is geweldig, ben er vorig jaar nog geweest. Ik ben dol op die stad!

 23. Mandy

  Gent lijkt me erg leuk om een keer naartoe te gaan. Ik ben in Gendt (ligt tussen Arnhem en Nijmegen) opgegroeid. Als iemand vraagt waar ik vandaan kom (en ik het antwoord geef) krijg ik altijd de reactie: ‘o leuk, je komt uit België’.

 24. Mieslies

  Heel leuk dat je in Gent geweest bent. Mocht je nog eens adresjes nodig hebben, laat maar weten. Ik woon in Gent 🙂

 25. Lore

  Leuk! En Gent is inderdaad een hele mooie en gezellige stad. Ik woon er tijdens de week 🙂

Geef een antwoord