Eindelijk weer een update op mijn blog

Het is alweer lang geleden dat ik een post heb geschreven voor op mijn blog. Mocht je dit bericht dus lezen omdat je me al die tijd bent blijven volgen, dan vind ik dat echt heel erg leuk! Ben je nieuw, dan heet ik je meer dan welkom bij Studio Solveig. Ik heb in de afgelopen periode heel veel achter de schermen gewerkt en het is nu de hoogste tijd om deze stappen met je te delen.

Mijn studie afronden

Vorige week heb ik mijn scriptie ingeleverd! Een half jaar heb ik stage gelopen bij The Beautiful Bride Shop en ik heb ontzettend genoten van mijn tijd daar. Naast onderzoek doen, heb ik heel veel geleerd over e-mailmarketing en social mediacampagnes. Mijn onderzoek ging over klantenbinding door middel van e-mailmarketing. Daarvoor heb ik heb me dus verdiept in e-mailmarketing en met trots kan ik daarbij vertellen dat ik nu mijn opgedane kennis in praktijk mag brengen. Ik ben namelijk aangenomen bij The Beautiful Bride Shop om de nieuwsbrief die ik heb ontworpen, te implementeren. Daarnaast doe ik ook veel grafisch werk voor The Beautiful Bride Shop: iets waar ik heel erg blij van word! Deze week krijg ik de uitslag mijn scriptie en de week daarop heb ik nog een gesprek op mijn school om de onvoldoende of voldoende te bespreken. Spannend!

Mijn eigen onderneming: Studio Solveig

Nu mijn studie is afgelopen, kan ik me eindelijk gaan richten op mijn eigen onderneming. Studio Solveig is in het afgelopen half jaar uitgegroeid tot mijn fulltime onderneming. Sterker nog: de afgelopen maanden heb ik me ieder uur nuttig gemaakt en geschakeld tussen afstuderen en ondernemen. ’s Morgens stond ik op en beantwoordde ik mailtjes in het openbaar vervoer. Vervolgens op kantoor verdeelde ik mijn tijd tussen afstuderen en werkzaamheden voor The Beautiful Bride Shop, onderweg naar huis pakte ik kleine klusjes op die ik voor klanten kon uitvoeren en ’s avonds bestond uit werken voor klanten van Studio Solveig. Nu is het tijd voor rust en om mijn eigen onderneming nog verder vorm te geven. Ik ga namelijk fulltime aan de slag Studio Solveig! Daarnaast blijf ik dus ook een aantal uur per week werken voor The Beautiful Bride Shop, om daar verder te werken aan mijn kennis over e-mailmarketing en grafisch vormgeven (en natuurlijk omdat het heel erg gezellig is!). Wat ik doe met Studio Solveig? Ik ontwerp waar jij van droomt. Ik ontwerp websites met diverse functies (van informeren tot webshops, van boekingssystemen tot blogs), daarnaast ontwerp ik logo’s, drukwerk en huisstijlen voor social media. Met andere woorden: complete pakketen om jouw digitale visitekaartje compleet te maken.

Reizen maken

Nu is het ook een beetje tijd voor ontspanning. Ik heb enorm veel gewerkt de afgelopen tijd en met de zomer in het vooruitzicht, ga ik ook ontzettend leuke vakanties tegemoet. Ik ga naar Nice samen met Stephen. We zijn allebei nog niet veel in Frankrijk geweest en dit leek ons de perfecte bestemming voor ontspannen én een citytrip. Vlak daarna ga ik wéér naar Frankrijk. Zo kom je er nauwelijks en zo kom je er twee keer in één maand. Dagmar en ik bezoeken namelijk Parijs! Ik kijk er zo naar uit om dit tripje te maken en om met de Thalys naar de Franse hoofdstad af te reizen. Uren kletsen en genieten van de mooie stad, ik kan nu al niet meer wachten. Later deze zomer ga ik met mijn mama naar Newcastle. Een 4 jaar geleden bezocht ik Newcastle al eens met Stephen en de bootreis heeft zo’n indruk gemaakt, dat dit ons het perfecte uitstapje leek voor ons tweeën. Tenslotte kan mijn geluk niet op: we sluiten de zomer af in IJsland! Ik heb jaren van deze bestemming gedroomd en nu wordt deze reis eindelijk realiteit. Stephen en ik gaan met een auto het land verkennen en ik tel de dagen nu al af. Is het al zover?

Wat ga ik doen met mijn blog?

Wat betreft mijn blog wil ik in ieder geval vaker schrijven dan ik het afgelopen jaar heb gedaan. Dat is ook niet zo lastig, er is namelijk nauwelijks iets verschenen op mijn blog. Hoevaak ik ga schrijven, weet ik nog niet zo goed. Wel vind ik het ontzettend leuk om te schrijven over interieur. Interieur is namelijk iets wat ik ontzettend leuk vind en daarover schrijven vond ik altijd ontzettend leuk om te doen. Mocht er dus iets verschijnen op mijn blog, dan is dat waarschijnlijk over interieur. Mocht je iets willen lezen op mijn website, laat het me dan vooral weten!

Op mijn website vind je op dit moment verschillende pagina’s over mijn diensten, recent werk en referenties. Mocht je het leuk vinden om daar meer over te lezen, dan nodig ik je graag uit om dat te doen!

 

liefs, anne