fbpx

Ervaringen

Tineke RijnenThe Good Night Club
Lees verder
Voor mijn nieuwe bedrijf in slaapcoaching zocht ik iemand die een logo, huisstijl en website voor me kon maken. Ik kwam bij Anne terecht en ik wist gelijk: dit gaat helemaal goed komen! En dat bleek ook zo te zijn: de logo’s die ze ontworpen heeft vond ik stuk voor stuk prachtig en passend bij mijn werk, dus dat was nog moeilijk kiezen. En de website is mooier geworden dan ik had durven hopen! Daarnaast is Anne duidelijk in haar planning en communicatie, snel in het reageren op mailtjes en ontzettend creatief. Ik ben heel erg blij met onze samenwerking!
Judith VoogtSeptember Second
Lees verder
Ik vond het heel fijn samenwerken met Anne. Van tevoren maakte zij door middel van een planning goed duidelijk wat ik wanneer kon verwachten. Daar week zij niet van af. Verder dacht ze goed met mij mee en kon ze realiseren wat ik in m’n hoofd had. Steeds een snelle response en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben superblij met het resultaat en zou Studio Solveig de volgende keer sowieso weer inschakelen.
Sarah RebeccaSarah Rebecca Styling
Lees verder
Anne & Dagmar weten exact de informatie op te vragen die nodig is om tot de website van mijn dromen te komen. Het eindresultaat is een website die precies is wat ik voor ogen had en helemaal aanvoelt als ‘mij’. De complete uitstraling klopt. Wat heel prettig is, is dat Anne zich ook na afloop nog voor vragen beschikbaar stelt en hulp aanbiedt met kleine technische problemen. Echt een geruststelling en heel fijn om iemand te hebben om op terug te vallen! Ook tussentijds sturen Anne en Dagmar geregeld concepten waar zij om feedback vragen waardoor je met veel vertrouwen in het proces staat en merkt dat er echt met je wordt meegedacht. De combinatie van design en SEO teksten is een compleet pakket dat ik iedereen kan aanraden. Ontzettend prettig als deze twee elementen zo goed samenvallen door de goede samenwerking tussen Anne & Dagmar. Als klant scheelt dat ook weer een hoop gepuzzel en heen en weer mailen. Kortom, ik zou absoluut kiezen voor Studio Solveig & By Dagmar Valerie!
Loes van ImpelenEleven Brewery
Lees verder
Via Facebook kwam ik in contact met Anne. Ik was erg enthousiast geworden van de referenties en het portfolio op haar website. Zo veel blije klanten, dan moet het wel goed zijn. En niets bleek minder waar! Het telefonische intake gesprek was al gelijk geweldig: er werden duidelijke afspraken gemaakt en je merkte dat Anne de juiste vragen stelde om verder te kunnen werken aan de website. Haar voorstel was dat Dagmar aan de slag zou gaan met de teksten en daar ben ik waanzinnig blij mee. Met een paar steekwoorden had Dagmar al genoeg info om een leuke tekst te schrijven. De mails die we over en weer hebben gestuurd, waren altijd punctueel, duidelijk en volgens de deadlines. Ook zijn ze altijd goed op de hoogte van elkaar werk en dat straalt professionaliteit uit. De goede aftercare maakt het plaatje compleet: ook een leek zou zelfstandig verder kunnen werken aan de website. Lieve dames, ik ben jullie onwijs dankbaar.
Rosanne WoudstraRosanne Woudstra Coaching
Lees verder
Anne heeft al mijn website dromen uit laten komen. Ik kwam via via bij Anne terecht en ik deelde met haar hoe ik de vormgeving van mijn website voor mij zag. Anne stelde duidelijke vragen en gaf suggesties hoe bepaalde dingen aan te pakken. Ze is geduldig en creatief en ze heeft er voor gezorgd dat alles wat ik in mijn hoofd had nu een concrete website geworden is. Dankjewel Anne, ik raad je bij alle mensen om mij heen aan!
Lotte de JongeLotte Loves Beauty
Lees verder
Onze samenwerking is heel prettig verlopen. Ik vond het superfijn dat ik door Anne werd betrokken bij het ontwerpproces. Stap voor stap vroeg Anne wat ik mooier vond, of ik nog verbeterpunten had, en of alles naar wens was. Dat werkt handig en snel, maar zorgt er ook voor dat je als klant al snel tevreden bent doordat je zo actief bent betrokken bij het ontwerpen. Top! Ik wist in het begin niet zo goed wat ik eigenlijk wilde, maar dankzij Anne werd het al snel een compleet plaatje. Ik ben hartstikke blij met het uiteindelijke resultaat van mijn nieuwe blog lay-out, alles is precies zoals ik het wilde. Het contact met Anne is professioneel en zakelijk, maar ook erg vriendelijk en zonder druk. Het was een prettige samenwerking en ik zou Anne zeker aanbevelen als webdesigner!
Dagmar VerhoevenBy Dagmar Valerie
Lees verder
Ik ben ongelooflijk blij en dankbaar dat Anne mij zo goed heeft geholpen met mijn website! De wensen die ik had, wist zij direct te vertalen naar de juiste uitstraling en functionaliteiten van bydagmarvalerie.nl. Het proces verliep erg soepel, het contact was hartelijk en de kwaliteit die Anne levert is helemaal naar mijn tevredenheid. Anne denkt met je mee, is proactief en ontzettend enthousiast. Ze heeft mijn verwachtingen overtroffen! Dank je wel Anne voor het online (kunst)werk dat je hebt opgeleverd!
Marleen van der HorstMindsetup
Lees verder
Ik ben heel blij met de website die Anne voor mij heeft gemaakt. Mijn site heeft alle functionaliteiten die ik belangrijk vind. Ook de layout is zoals ik het in gedachten had, in lijn met mijn logo, strak en overzichtelijk. Ook heel fijn dat de teksten geschreven zijn door Dagmar. Ik heb nog niet eerder teksten door iemand anders laten schrijven, het was even wennen om mijn eigen woorden in andermans bewoording te lezen. De tekst staat als een huis en je kunt erop vertrouwen dat er geen spelfouten inzitten. Ik ben super blij met deze samenwerking en het complete pakket wat ze samen aanbieden.
lydia wijnstraSilt woondekens
Lees verder
Anne heeft voor mij een prachtige website ontworpen! Ik had iets in mijn hoofd en Anne heeft met duidelijke vragen precies die website ontworpen die ik voor ogen had. Ze werkt heel snel en is goed bereikbaar. Daarnaast is ze vriendelijk en doet ze wat ze belooft. Ik heb een handige handleiding van haar ontvangen zodat het voor mij als leek ook makkelijk is om de website bij te houden. Maar ze heeft ook aangegeven dat ik te allen tijde weer een beroep op haar kan doen. Dat is een fijn gevoel! Mocht je nog twijfelen wie jouw website moet gaan bouwen; gewoon kiezen voor Anne!
Dieke van HoftenZangeres
Lees verder
Heel erg blij ben ik met de website die Anne heeft ontworpen voor mij. Het proces begon een beetje moeizaam, ook omdat ik nog niet alles helemaal duidelijk had voor mezelf. Anne bleef rustig en werkte mee. Gaandeweg ontstond deze supermooie website. Anne is ontzettend aardig en altijd behulpzaam (ook nadat de webstie af is) om vragen te beantwoorden. Ik zou haar zeker aanraden wanneer je een website te ontwerpen hebt!
Mira EnnenMira Tells
Lees verder
Ik ben echt heel blij met je manier van werken. Ik vond het prettig dat je regelmatig updates gaf en echt mee dacht, zo had ik niet het gevoel dat je heel lang aan het werk was aan iets wat ik toch niet tof vond. Verder echt top dat je snel reageerde als er echt iets was wat snel moest. Echt top, alleen maar lof, haha, en ik zou je 100% aanbevelen!
Hanneke KuipersHealth by Hanneke
Lees verder
Ik ben enorm blij met de site die Anne gemaakt heeft voor Health by Hanneke. Het is prettig samenwerken met Anne, ze zorgt ervoor dat al je wensen en ideeën verwerkt worden, maar denkt ook actief mee en is creatief. Daardoor is de site nog mooier geworden dan ik vooraf zelf voor ogen had.
Ruby TaalTrendy Dog Shop
Lees verder
Anne & Dagmar hebben zich zo in mij weten te verplaatsen, dat mijn webshop alles én nog meer is geworden dan dat ik ooit had durven dromen. Het is letterlijk een weerspiegeling van mijzelf. Over onze samenwerking ben ik ook enorm tevreden. Ik kan altijd met alles bij Anne terecht, ze denkt mee en ondersteunt mij tijdens het gehele proces. Ook Dagmar heeft mij met het business coach traject 'Dichterbij dan je denkt' heel erg geïnspireerd en gemotiveerd. Ik raad het iedereen absoluut aan om een samenwerking aan te gaan met Anne & Dagmar!
Meeke RijnenADcio
Lees verder
Anne heeft ons ontzettend snel en vakkundig geholpen met onze woocommerce website. Door een update hadden wij problemen met de responsiveness van de website. Verbazingwekkend hoe snel Anne dit heeft kunnen oplossen! Daarnaast was het contact fijn en professioneel. Dikke aanrader dus!
Marlous van den HoogenLast days of Spring
Lees verder
Samenwerken met Anne is fijn, omdat ze mijn vage ideeën om weet te zetten tot iets concreets. Ik kreeg een duidelijke planning aan het begin en daar heeft Anne zich aan gehouden, toch vond ze het niet erg om elke keer weer iets te wijzigen als ik met een nieuw idee kwam. Die flexibiliteit is voor mij heel belangrijk en de reden waarom ik terugkom bij Anne!
Nathalie SchittekatteSnuggles & Dreams
Lees verder
Anne en Dagmar hebben fantastisch werk geleverd voor mijn nieuwe website. Ik had reeds een website die prima dienst deed, echter ontwierp ik die zelf en werd het tijd voor een professioneler exemplaar. Dagmar en Anne versterken elkaar hierin ongelooflijk goed. Dagmar is een ontzettend lieve en warme persoon om mee samen te werken, en had meteen de juiste toon en stijl beet voor de teksten. Stuk voor stuk schreef ze pareltjes waarin amper aanpassingen moesten gebeuren. Op Anne kon ik rekenen voor een wekelijkse update waarin de website telkens meer en meer vorm kreeg. Geen enkele vraag of aanpassing was te veel voor haar, ze ging steeds met hetzelfde enthousiasme aan de slag om voor mij de perfecte website te creëren. Eens de website live was, kwamen er enkele technische problemen naar boven, maar ook daar heeft Anne meteen alles op alles gezet om alles zo snel mogelijk “up and running” te krijgen. Een aangename en positieve ervaring dus!
Anne van LeentFreelance content creator
Lees verder
Het is superfijn om met Anne samen te werken. Het was even zoeken naar de look and feel die ik voor mijn website en logo wilde. Maar met de nodige feedback ronde en inspiratie beelden ben ik onwijs blij met het resultaat. Daarnaast moest redelijk adhoc mijn website live. Anne heeft dit top opgepakt. Ik ben enorm blij met het resultaat tot nu toe! Het is fijn wanneer je iemand kunt mailen en er ook direct iets mee wordt gedaan. Dit geeft mijzelf weer rust, zodat ik binnen mijn onderneming kan focussen op de dingen die ik echt leuk vind.
Edith ZomerdijkErgotherapie Zomerdijk
Lees verder
Dagmar en Anne hebben voor mij een hele mooie website afgeleverd. Mijn wensen zijn goed vertaald en ze hebben me vooral erg geholpen met het hele proces van een website op de wereld zetten. Deze dames luisteren goed naar wat de klant wil en zijn duidelijk in communicatie. Ze staan enorm open voor feedback en maken de website zoals jij wilt. Zelfs na duizend keer vragen van mijn kant en toch nog weer wat toevoegen of anders blijven ze zich beide inzetten. Meiden, super dank jullie wel!
Marissa LangeveldPuur Biesland Coaching
Lees verder
De samenwerking met Anne was top! Ondanks dat alle communicatie digitaal is verlopen heeft Anne toch mijn wensen kunnen vervullen. Anne heeft van te voren een planning gemaakt waarin voldoende tijd zit zodat ze het logo kan ontwerpen wat bij mij past. Ik ben erg blij met het resultaat!
Tamara de Jong-van VlietMeeva Marketing
Lees verder
Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een totaalpakket aan website, huisstijl, visitekaartje etc. Niet allemaal losstaande onderdelen, maar één passend geheel en één aanspreekpunt. Anne heeft mijn wensen perfect weten te vertalen naar een eenduidige uitstraling met passende kleuren, vormen en lettertypes, zodat mijn bedrijf online herkenbaar is. Mijn website heeft een geweldige uitstraling gekregen!! En ook op alle technische vraagstukken heeft Anne een antwoord. Ik heb daarbij prachtige Social Media templates, waarmee ik met mijn bedrijf ga opvallen. Naast dit alles is Anne ook gewoon een topper om mee te werken! Een leuke en gezellige meid, die jou enorm kan helpen met je online zichtbaarheid! Ik raad je aan om niet verder te zoeken, maar gewoon een afspraak in te plannen met haar ;). Dankjewel voor alles Anne!!

Kies voor een samenwerking met Studio Solveig en laat jouw dromen op gebied van een eigen huisstijl uitkomen. Neem vrijblijvend contact op door het contactformulier in te vullen en laat me weten wat jouw wensen zijn. Ik kan je helpen op gebied van webdesign voor websites en webshops en branding (een huisstijl en een logo). Laat je weten wat ik voor je kan betekenen?

Let's do it