Have a look

Op deze pagina vind je een greep uit mijn recente werk. Deze opdrachten heb ik in de afgelopen jaren voor klanten mogen ontwerpen en realiseren en hier ben ik ongelofelijk trots op. Onderaan de pagina lees je reviews over verschillende werkzaamheden. Wil je meer voorbeelden zien of heb je vragen over of onze stijlen bij elkaar aansluiten? Neem dan gerust contact op via anne@studiosolveig.nl en dan spreken we elkaar snel! Ik breng je vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden tot samenwerken met Studio Solveig! 

Amy RietmeijerWork.Your.Cycle
Lees verder
Anne is zo iemand die je in je team wil hebben! Ze is zoveel meer dan een webdesigner. Al vanaf het begin van onze samenwerking weet ze dat wat in mijn hoofd zit feilloos te vertalen naar een geweldig design of technisch 'dingetje', waar ik dan weer nooit aan gedacht zou hebben. Ze betrekt je volledig bij het proces & geeft je veel ruimte voor het geven van feedback. Naast mijn website heeft Anne inmiddels ook een ebook & een aantal prachtige visuals voor mij gemaakt en ik blijf steeds maar nieuwe projecten bedenken om maar met haar te kunnen samenwerken. Ik heb inmiddels al meerdere mensen uit mijn netwerk naar Anne doorverwezen en ben ontzettend blij dat ik haar ben tegengekomen!
Femke KampsWebshop
Lees verder
Wat was het fijn om met Anne samen te werken! Ze denkt proactief mee, communiceert duidelijk en zorgt ervoor dat je met geen enkele vraag of twijfel achterblijft. Ook haar flexibiliteit stelde ik zeer op prijs. Ze wist mijn wensen door te vertalen naar een webshop waar ik onwijs blij mee ben. Ik zou in de toekomst zeker nog eens met haar willen samenwerken.
Carlijn Bekkers So Social The Academy
Lees verder
Anne heeft voor mij de leeromgeving van SOSOCIAL gemaakt en daar ben ik onwijs blij mee. De communicatie was perfect, het was superduidelijk hoe de planning in elkaar zat, alles was op tijd af (ondanks de krappe deadline van mijn kant). En ik kan ook na het opleveren terecht met vragen bij Anne. De omgeving werkt perfect en ik ga Anne zeker vaker inhuren voor vervolg klussen.
Edna de RosarioPekeninos
Lees verder
Wat is het bijzonder om mensen tegen te komen die onze vage ideeën kunnen ontcijferen. En NÓG leuker, mensen die onze ideeën tot iets fantastische kunnen toveren! Vol enthousiasme ben ik in samenwerking gegaan met Dagmar en Anne, vanaf het eerste moment werd er goed naar mijn ideeën geluisterd, al mijn vragen werden snel en duidelijk voorzien van antwoorden tot resultaat een mooie webshop met prachtige illustraties en duidelijke teksten.
Stella BoogaardSchrijfstel
Lees verder
Zoals meerdere vrouwen al hebben geschreven, is samenwerken met Anne is heel prettig. In haar werkwijze heeft ze precies de juiste hoeveelheden passie, gezelligheid, professionaliteit en grafisch inzicht samengevoegd. Ik ben soms wat chaotisch in mijn gedachten en vind het lastig om concreet te omschrijven hoe ik dingen voor me zie. Gelukkig kon Anne mijn hersenspinsels goed decoderen en omtoveren tot een prachtig resultaat. In het proces liepen we tegen aardig wat (kleine) dingetjes aan en soms voelde ik mij een zeurkous. Gelukkig verzekerde Anne mij ervan dat het écht niet erg was en dat ze het juist prettig vond dat ik alle details zo kritisch bekeek. Zij was er namelijk, net als ik, op uit om mijn website echt he-le-maal naar mijn wens te maken. Ik ben heel blij met het eindresultaat en kijk ook terug op een leuke 'creatie periode' samen met Anne!
Rosa de BoerAstrology & Spiritual Life Coach
Lees verder
Voor mijn bedrijf met veel internationale klanten, wilde ik graag een website met betalingsopties en een academy voor online cursussen. Ik kwam bij Anne uit en herkende haar van haar blog jaren geleden. Veel ervaring dus en ook een prachtige stijl! Nu mijn website en academy af zijn, kan ik ook zeggen dat het samenwerken met Anne heel prettig is. Ik ben heel blij met het prachtige resultaat, de professionaliteit en de support van Anne. Anne denkt mee, werkt zorgvuldig en kan ook duidelijk uitleggen hoe het precies zit met technische dingen die schuil gaan achter de website. Van klanten krijg ik vooral veel reactie, mijn website straalt precies uit wat ik voor ogen had! Ik ben super tevreden en kan Anne zeker aanraden als je op zoek bent naar een mooie website/design of online leeromgeving!
Debbie LandPuur Vacatures
Lees verder
Ik werk al jaren als marketing & communicatie specialist, dan zou je denken dat het ontwikkelen van een huisstijl wel gaat lukken. Niets was minder waar want ik was veel te kritisch op mezelf. Gelukkig ben ik Anne tegen gekomen. Ik heb alles wat in mijn hoofd zat bij haar neergelegd en ze heeft het super goed uitgewerkt. Wat heel fijn was aan de samenwerking is dat Anne heel goed met feedback omgaat en zich altijd aan de gemaakte afspraken houdt. Dat geeft veel vertrouwen! Ik ben heel erg blij met het resultaat. Dat ik samen met Anne deze mijlpaal, een logo, huisstijl en website heb bereikt. Ook nu mijn website is opgeleverd staat Anne altijd klaar voor vragen en/of onduidelijkheden of tips voor bruikbaarheid van de website. Kortom, een hele fijne samenwerking waar ik zeker nog een vervolg aan wil geven, de online academy 😉
Femke MeijboomSchrijver
Lees verder
Elke keer dat ik nadacht over het professioneel laten maken van een logo, kwam ik uit bij Anne. Wat bleek? Dit was dezelfde Anne Solveig wiens blog ik jaren geleden volgde. Dat voelde wel even meant to be. Vanaf het moment dat ik de eerste schets maakte voor mijn logo, wist ik dat het iets moest worden dat me aan mijn oma herinnert. Haar wijsheid en warmte is een grote rode draad door mijn leven, zeker nu ik haar biografie schrijf. En Anne heeft mijn idee perfect verwerkt. Het logo herinnert me aan mijn oma, wijst me in de goede richting en is de stempel van het begin van mijn onderneming. Lieve Anne, mijn dank is ontzettend groot.
Inger VerschoorInger Verschoor Skincare
Lees verder
Begin dit jaar besloot ik om mijn eigen schoonheidssalon weer op te starten. De kinderen worden ouder en ik heb er weer zin in! Nu heb ik wat met Scandinavië en met Denemarken in het bijzonder. De inrichting van mijn salon heeft dan ook een Scandinavische uitstraling met een blanke vurenhouten vloer en veel wit. Ik zocht een bijpassend logo. Via Google kwam ik al snel bij Anne uit, haar stijl sprak me aan! Ik heb een prettig gesprek met Anne gehad en ze snapte precies wat ik wilde. De eerste opzetjes waren hiervan het bewijs. Na een paar aanpassingen was het logo helemaal naar wens. De afstemming verliep prettig. Dankjewel Anne en tot een volgende keer!
Tineke RijnenThe Good Night Club
Lees verder
Voor mijn nieuwe bedrijf in slaapcoaching zocht ik iemand die een logo, huisstijl en website voor me kon maken. Ik kwam bij Anne terecht en ik wist gelijk: dit gaat helemaal goed komen! En dat bleek ook zo te zijn: de logo’s die ze ontworpen heeft vond ik stuk voor stuk prachtig en passend bij mijn werk, dus dat was nog moeilijk kiezen. En de website is mooier geworden dan ik had durven hopen! Daarnaast is Anne duidelijk in haar planning en communicatie, snel in het reageren op mailtjes en ontzettend creatief. Ik ben heel erg blij met onze samenwerking!
Yolanda CastellonCoach
Lees verder
Anne heeft een prachtige website en logo voor mij ontworpen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en ook met onze samenwerking. Anne heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd en kwam altijd met iets moois. Handleiding van mijn website en huisstijlgids zijn beide handige documenten om mijn website bij te houden. Het is ook heel fijn om te weten dat zij graag voor mij klaar staat mocht ik nog ergens tegenaanlopen. Ik raad het iedereen aan om met Anne samen te werken! Lieve Anne, super bedankt voor je professionaliteit, hulp en positieve energie!
Kirsten Schoonderwoerd&Kirsten
Lees verder
Ik werd zo blij van deze samenwerking met Anne! Zij heeft alle ideeën die ik in mijn hoofd had zitten voor mijn website design omgezet ik een práchtige website die voor de volle 100% bij mij past! Zo liep ik al maanden tot misschien wel jaren te ‘klungelen’ met templates en ben ik zo onwijs blij dat Anne voor mij mijn droom website heeft gemaakt. Anne is creatief, onwijs behulpzaam en wilt overal over meedenken. Ze wist me bij elke stap die we verder zette helemaal enthousiast te maken. Dankjewel voor alles Anne!
Nathalie SchittekatteSnuggles & Dreams
Lees verder
Anne & Dagmar weten exact de informatie op te vragen die nodig is om tot de website van mijn dromen te komen. Het eindresultaat is een website die precies is wat ik voor ogen had en helemaal aanvoelt als ‘mij’. De complete uitstraling klopt. Wat heel prettig is, is dat Anne zich ook na afloop nog voor vragen beschikbaar stelt en hulp aanbiedt met kleine technische problemen. Echt een geruststelling en heel fijn om iemand te hebben om op terug te vallen! Ook tussentijds sturen Anne en Dagmar geregeld concepten waar zij om feedback vragen waardoor je met veel vertrouwen in het proces staat en merkt dat er echt met je wordt meegedacht. De combinatie van design en SEO teksten is een compleet pakket dat ik iedereen kan aanraden. Ontzettend prettig als deze twee elementen zo goed samenvallen door de goede samenwerking tussen Anne & Dagmar. Als klant scheelt dat ook weer een hoop gepuzzel en heen en weer mailen. Kortom, ik zou absoluut kiezen voor Studio Solveig & By Dagmar Valerie!
Anne van LeentRoom The Agency
Lees verder
Het is superfijn om met Anne samen te werken. Het was even zoeken naar de look and feel die ik voor mijn website en logo wilde. Maar met de nodige feedback ronde en inspiratie beelden ben ik onwijs blij met het resultaat. Daarnaast moest redelijk adhoc mijn website live. Anne heeft dit top opgepakt. Ik ben enorm blij met het resultaat tot nu toe! Het is fijn wanneer je iemand kunt mailen en er ook direct iets mee wordt gedaan. Dit geeft mijzelf weer rust, zodat ik binnen mijn onderneming kan focussen op de dingen die ik echt leuk vind.
Tina van DijkTekstschrijver
Lees verder
Anne heeft voor mij een prachtig logo ontworpen. Ik vond het een hele prettige samenwerking. Niets is haar teveel, nog weer een extra update, toch nog even dat ene idee uitvoeren. Voor die extra's draait Anne haar hand niet om. Ze is enorm creatief en biedt ontzettend veel mooie opties aan en denkt mee over jouw logo. Uiteindelijk is het voor mij het logo geworden dat bij de eerste optie's stond. Een logo dat ik zelf nooit had kunnen bedenken. Ik ben heel erg tevreden over Studio Solveig. Zoek jij nog iemand voor je logo? Kies dan zeker voor Anne.
Evelien SlingerlandBy Evelien
Lees verder
Ik ben ontzettend tevreden over het prachtige resultaat! Ik startte met een diversiteit aan ideeën. Anne heeft mijn wensen concreet kunnen maken, en dit te vertalen naar een prachtige website! Daarnaast ben ik erg goed geholpen met het overzetten van mijn blog naar WordPress, en de praktische zaken die daarbij kwamen kijken. Nogmaals, ik ben ontzettend blij met het prachtige resultaat, en de fijne samenwerking.
Marissa ReijngoudThe Emailclub
Lees verder
Voor mijn bedrijf wilde ik graag een website maken die een perfecte koppeling heeft met ActiveCampaign. Ik ben e-mailmarketeer, dus in mijn eigen marketing is e-mailmarketing erg belangrijk. Al snel kwam ik uit op een WordPress website, maar ik wist ook dat het mij veel te veel tijd zou kosten om dit zelf te maken. En daar was Anne! Na een leuk intakegesprek heeft ze een super tof logo gemaakt en is ze aan de slag gegaan met de website. Ik ben super blij met het resultaat! Het duurde uiteindelijk wat langer dan gehoopt, maar Anne bleef positief en enthousiast na elke feedbackronde. Ze reageert snel op haar mail, denkt met je mee en staat écht voor je klaar. Bedankt Anne!
Judith VoogtSepember Second
Lees verder
Ik vond het heel fijn samenwerken met Anne. Van tevoren maakte zij door middel van een planning goed duidelijk wat ik wanneer kon verwachten. Daar week zij niet van af. Verder dacht ze goed met mij mee en kon ze realiseren wat ik in m’n hoofd had. Steeds een snelle response en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben superblij met het resultaat en zou Studio Solveig de volgende keer sowieso weer inschakelen.
Marissa BieslandPuur Biesland Coaching
Lees verder
De samenwerking met Anne was top! Ondanks dat alle communicatie digitaal is verlopen heeft Anne toch mijn wensen kunnen vervullen. Anne heeft van te voren een planning gemaakt waarin voldoende tijd zit zodat ze het logo kan ontwerpen wat bij mij past. Ik ben erg blij met het resultaat!
Sarah BonSarah Rebecca Styling
Lees verder
Dagmar en Anne versterken elkaar ongelooflijk goed. Dagmar is een ontzettend lieve en warme persoon om mee samen te werken, en had meteen de juiste toon en stijl beet voor de teksten. Stuk voor stuk schreef ze pareltjes waarin amper aanpassingen moesten gebeuren. Op Anne kon ik rekenen voor een wekelijkse update waarin de website telkens meer en meer vorm kreeg. Geen enkele vraag of aanpassing was te veel voor haar, ze ging steeds met hetzelfde enthousiasme aan de slag om voor mij de perfecte website te creëren. Een aangename en positieve ervaring dus!
Lydia WijnstraSILT Woondekens
Lees verder
Anne heeft voor mij een prachtige website ontworpen! Ik had iets in mijn hoofd en Anne heeft met duidelijke vragen precies die website ontworpen die ik voor ogen had. Ze werkt heel snel en is goed bereikbaar. Daarnaast is ze vriendelijk en doet ze wat ze belooft. Ik heb een handige handleiding van haar ontvangen zodat het voor mij als leek ook makkelijk is om de website bij te houden. Maar ze heeft ook aangegeven dat ik te allen tijde weer een beroep op haar kan doen. Dat is een fijn gevoel! Mocht je nog twijfelen wie jouw website moet gaan bouwen; gewoon kiezen voor Anne!
Marleen van der HorstMindsetUp
Lees verder
Ik ben heel blij met de website die Anne voor mij heeft gemaakt. Mijn site heeft alle functionaliteiten die ik belangrijk vind. Ook de layout is zoals ik het in gedachten had, in lijn met mijn logo, strak en overzichtelijk. Ook heel fijn dat de teksten geschreven zijn door Dagmar. Ik heb nog niet eerder teksten door iemand anders laten schrijven, het was even wennen om mijn eigen woorden in andermans bewoording te lezen. De tekst staat als een huis en je kunt erop vertrouwen dat er geen spelfouten inzitten. Ik ben super blij met deze samenwerking en het complete pakket wat ze samen aanbieden.
Edith ZomerdijkZomerdijk Ergotherapie
Lees verder
Dagmar en Anne hebben voor mij een hele mooie website afgeleverd. Mijn wensen zijn goed vertaald en ze hebben me vooral erg geholpen met het hele proces van een website op de wereld zetten. Deze dames luisteren goed naar wat de klant wil en zijn duidelijk in communicatie. Ze staan enorm open voor feedback en maken de website zoals jij wilt. Zelfs na duizend keer vragen van mijn kant en toch nog weer wat toevoegen of anders blijven ze zich beide inzetten. Meiden, super dank jullie wel!
Ruby TaalTrendy Dog Shop
Lees verder
Anne & Dagmar hebben zich zo in mij weten te verplaatsen, dat mijn webshop alles én nog meer is geworden dan dat ik ooit had durven dromen. Het is letterlijk een weerspiegeling van mijzelf. Over onze samenwerking ben ik ook enorm tevreden. Ik kan altijd met alles bij Anne terecht, ze denkt mee en ondersteunt mij tijdens het gehele proces. Ook Dagmar heeft mij met het business coach traject 'Dichterbij dan je denkt' heel erg geïnspireerd en gemotiveerd. Ik raad het iedereen absoluut aan om een samenwerking aan te gaan met Anne & Dagmar!
Loes van ImpelenEleven Brewery
Lees verder
Zo veel blije klanten, dan moet het wel goed zijn. En niets bleek minder waar! Het telefonische intake gesprek was al gelijk geweldig: er werden duidelijke afspraken gemaakt en je merkte dat Anne de juiste vragen stelde om verder te kunnen werken aan de website. Haar voorstel was dat Dagmar aan de slag zou gaan met de teksten en daar ben ik waanzinnig blij mee. Met een paar steekwoorden had Dagmar al genoeg info om een leuke tekst te schrijven. Dagmar en Anne zijn altijd goed op de hoogte van elkaars werk en dat straalt professionaliteit uit. Lieve dames, ik ben jullie onwijs dankbaar.
Dagmar Verhoeven By Dagmar Valerie
Lees verder
Ik ben ongelooflijk blij en dankbaar dat Anne mij zo goed heeft geholpen met mijn website! De wensen die ik had, wist zij direct te vertalen naar de juiste uitstraling en functionaliteiten van bydagmarvalerie.nl. Het proces verliep erg soepel, het contact was hartelijk en de kwaliteit die Anne levert is helemaal naar mijn tevredenheid. Anne denkt met je mee, is proactief en ontzettend enthousiast. Ze heeft mijn verwachtingen overtroffen! Dank je wel Anne voor het online (kunst)werk dat je hebt opgeleverd!
Marlous van den HoogenLast Days of Spring
Lees verder
Samenwerken met Anne is fijn, omdat ze mijn vage ideeën om weet te zetten tot iets concreets. Ik kreeg een duidelijke planning aan het begin en daar heeft Anne zich aan gehouden, toch vond ze het niet erg om elke keer weer iets te wijzigen als ik met een nieuw idee kwam. Die flexibiliteit is voor mij heel belangrijk en de reden waarom ik terugkom bij Anne!
Hanneke KuipersHealth by Hanneke
Lees verder
Ik ben enorm blij met de site die Anne gemaakt heeft voor Health by Hanneke. Het is prettig samenwerken met Anne, ze zorgt ervoor dat al je wensen en ideeën verwerkt worden, maar denkt ook actief mee en is creatief. Daardoor is de site nog mooier geworden dan ik vooraf zelf voor ogen had.
Lotte de JongeLotte Loves Beauty
Lees verder
Ik vond het superfijn dat ik door Anne werd betrokken bij het ontwerpproces. Stap voor stap vroeg Anne wat ik mooier vond, of ik nog verbeterpunten had, en of alles naar wens was. Dat werkt handig en snel, maar zorgt er ook voor dat je als klant al snel tevreden bent doordat je zo actief bent betrokken bij het ontwerpen. Top! Ik wist in het begin niet zo goed wat ik eigenlijk wilde, maar dankzij Anne werd het al snel een compleet plaatje. Ik ben hartstikke blij met het uiteindelijke resultaat van mijn nieuwe blog lay-out, alles is precies zoals ik het wilde. Het was een prettige samenwerking en ik zou Anne zeker aanbevelen als webdesigner!
Meeke RijnenADICO
Lees verder
Anne heeft ons ontzettend snel en vakkundig geholpen met onze woocommerce website. Door een update hadden wij problemen met de responsiveness van de website. Verbazingwekkend hoe snel Anne dit heeft kunnen oplossen! Daarnaast was het contact fijn en professioneel. Dikke aanrader dus!
Mira EnnenMira Tells
Lees verder
Ik ben echt heel blij met je manier van werken. Ik vond het prettig dat je regelmatig updates gaf en echt mee dacht, zo had ik niet het gevoel dat je heel lang aan het werk was aan iets wat ik toch niet tof vond. Verder echt top dat je snel reageerde als er echt iets was wat snel moest. Echt top, alleen maar lof, haha, en ik zou je 100% aanbevelen!
Renee de WitThe Juice Club
Lees verder
Wat een top team Anne en Dagmar! Via facebook ben ik met deze dames in contact gekomen. Vol geduld, passie en enthousiasme hebben ze mijn website gebouwd naar al mijn wensen. Ik heb de samenwerking echt prettig ervaren omdat er een duidelijke planning is opgesteld, deze door de dames goed wordt beheerd, alle vragen snel en duidelijk beantwoord worden, geduldig zijn en van vage plannen prachtige beelden en teksten kunnen maken.
Dieke van HoftenZangeres
Lees verder
Heel erg blij ben ik met de website die Anne heeft ontworpen voor mij. Het proces begon een beetje moeizaam, ook omdat ik nog niet alles helemaal duidelijk had voor mezelf. Anne bleef rustig en werkte mee. Gaandeweg ontstond deze supermooie website. Anne is ontzettend aardig en altijd behulpzaam (ook nadat de webstie af is) om vragen te beantwoorden. Ik zou haar zeker aanraden wanneer je een website te ontwerpen hebt!
Rosanne Woudstra Coach
Lees verder
Anne heeft al mijn website dromen uit laten komen. Ik kwam via via bij Anne terecht en ik deelde met haar hoe ik de vormgeving van mijn website voor mij zag. Anne stelde duidelijke vragen en gaf suggesties hoe bepaalde dingen aan te pakken. Ze is geduldig en creatief en ze heeft er voor gezorgd dat alles wat ik in mijn hoofd had nu een concrete website geworden is. Dankjewel Anne, ik raad je bij alle mensen om mij heen aan!
Kim DorstGezinshuis Joris & De Draak
Lees verder
Wij zijn erg blij met de website die Studio Solveig voor ons gemaakt heeft. We hebben een leuk persoonlijk gesprek gehad, waarin zij haar bewondering uitsprak over onze plannen als gezinshuis. Ze begreep heel goed welke sfeer de website moest uitstralen en heeft hier een creatieve invulling aan gegeven. Als ik op de website kijk, voel ik precies de rust en het vertrouwen die het moet uitstralen, voor de gezinshuiskinderen. Wat ook prettig is, is dat Anne goed bereikbaar is en alle vragen vrijwel direct beantwoordt. Écht een fijne manier van samenwerken!
Tamara de JongMeeva Marketing
Lees verder
Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een totaalpakket aan website, huisstijl, visitekaartje etc. Niet allemaal losstaande onderdelen, maar één passend geheel en één aanspreekpunt. Anne heeft mijn wensen perfect weten te vertalen naar een eenduidige uitstraling met passende kleuren, vormen en lettertypes, zodat mijn bedrijf online herkenbaar is. Mijn website heeft een geweldige uitstraling gekregen! En ook op alle technische vraagstukken heeft Anne een antwoord. Ik heb daarbij prachtige Social Media templates, waarmee ik met mijn bedrijf ga opvallen. Naast dit alles is Anne ook gewoon een topper om mee te werken! Een leuke en gezellige meid, die jou enorm kan helpen met je online zichtbaarheid! Ik raad je aan om niet verder te zoeken, maar gewoon een afspraak in te plannen met haar ;). Dankjewel voor alles Anne!
Karin Pander-SmuddePuur Ouderschap by Karin
Lees verder
Wat ben ik blij dat ik Anne gevraagd heb om mijn website te maken. In eerste instantie dacht ik het wel even zelf te doen. Anne heeft in drie weken tijd mijn volledige website en webshop gemaakt en hoe! Mijn huisstijl is volledig veranderd wat zorgt voor een professionele uitstraling. De samenwerking verliep vlekkeloos. Anne heeft elk mailtje snel beantwoord en ook elke wijziging die ik vroeg op mijn website doorgevoerd. Doordat Anne me stap voor stap mee nam in het proces hebben we na hard werken samen heel snel een website kunnen neerzetten. Na oplevering zorgde Anne ervoor dat ik heel makkelijk zelf iets kan aanpassen op mijn website en ook na de oplevering heeft ze nog wat aanpassingen gedaan. Wat een service! Anne is zeer professioneel en heel prettig in de omgang. Ik raad iedereen die graag een professionele website wil aan om met Anne samen te werken!
Kisha CanwoodAssisted by KC
Lees verder
Anne heft mijn prachtige logo en website gemaakt. Daar ben ik super blij mee. De samenwering was heel erg fijn, ze vond het niet erg dat ik steeds aanpassingen deed en reageerde op enthousiast op mijn mailtjes. En toen ik een fout had gemaakt heeft ze dit snel weer voor mij aangepast. Daarnaast ben ik super blij met het eind resultaat! Ik raad iedereen van harte aan om samen te werken met Anne, voor een mooie website en een fijne samenwerking.
Judith Nijssen-VosJNV Finance & Control
Lees verder
Als controller ben ik heel creatief wat betreft cijfers en hoe deze te presenteren. Maar op gebied van het maken van een logo weet ik niets. Gelukkig was daar Anne, die van mijn vage wensen / ideeën een mooi logo heeft gemaakt. Wat helemaal voldoet aan mijn wensen en uitstraalt wat ik in gedachten had. Wat ik heel fijn vond was dat aan het begin heel duidelijk was welke fases er werden doorlopen en welke deadlines daar aan zaten. En de communicatie was helder en snel. Dank je wel Anne voor het mooie logo.
Maartje MoekotteMaartje Moekotte Coaching
Lees verder
Wat een prachtige website heeft Anne voor mij weten te realiseren. Vakvrouw op en top, creatief, brainstormen, niks is haar te veel ondanks al mijn wensen en kritische blik. Mijn huisstijl is prachtig geïntegreerd en mijn persoonlijkheid; ik als mens, coach en ondernemer voel je door de hele site. Dat was ook mijn wens die ik bij Anne heb neergelegd. Ik zeg Gelukt! Dank je wel Anne!
Mariska SpekenbrinkFinally Recruitment
Lees verder
De stijl van Studio Solveig sprak me erg aan en na een fijn eerste contact met Anne heb ik gekozen haar mijn website en logo te laten maken. Vanaf het eerste gesprek is alles duidelijk en ze luistert goed naar je wensen, ook tijdens de bouw en ontwerp. Anne komt haar afspraken na, het contact is prettig en ze kon mijn wensen snel vertalen naar iets moois. Daarnaast beseft ze goed dat het jouw website/logo is en op het moment dat je haar om advies vraagt krijg je haar oprechte mening/advies. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat!
Ellemiek Etman
Lees verder
Mijn website, oh man, mijn website… Ik had al goede foto’s, kleuren, teksten. Maar het geheel had gewoon de hand van een expert nodig. Iemand met verstand van zaken die aan wilde sluiten bij wat er al was en snel kon schakelen. Die gewoon de boel even naar een hoger plan zou tillen. En toen vond ik Anne. Ze is snel, altijd enthousiast en bedenkt ‘zomaar’ de mooiste combi’s. Ineens vielen de puzzelstukjes in elkaar. En nu heb ik een website die klopt: inhoud én presentatie. We waren het snel eens over de aanpak: zij maakte schetsen in Elementor, gaf hier en daar een css op en ik maakte het in Divi na. Binnen twee weken was het geregeld en gedaan. Ik heb een snorrend siteje nu! En passant gaf ze ook nog even wat ideeën voor een visitekaartje in de huisstijl van mijn bedrijf. Kan dat ook weer van mijn to-dolijstje af!

Femke Meijboom

Inger Verschoor Skincare

Boesjes decoratiewerken

From Nature to health

Pluck & Lent