lieve woorden

Ervaringen

Anne heeft in de afgelopen maanden mijn en onze website gemaakt en ik vind haar echt een topper! Ik denk dat ik vrij kritisch ben, maar ik vond Anne heel snel, flexibel en een kundig oog hebben. Waarbij ze steeds probeerde de juiste afweging te maken tussen alle factoren die op een website een rol spelen (content, vormgeving, UX, branding, etcetera). Zou haar zeker aanraden als je een snelle, slimme, flexibele en kwalitatieve webdesigner zoekt!

Suzanne van Schaik

Businesscoach

Als kinderslaapcoach is een website die duidelijk is maar óók persoonlijk overkomt enorm belangrijk. Anne voelde dit feilloos aan en heeft een website en logo ontworpen die helemaal aansluiten bij wie ik ben als persoon. De samenwerking verliep soepel en Anne kwam met originele ideeën om de website nog meer eigen te maken. Niets was te veel en er werd altijd rekening gehouden met mijn wensen. Dankjewel Anne!

Lianne van Vliet

Hush Little baby

Ik ben zelfstandig trouwambtenaar en Anne heeft mijn website ontworpen. In eerste instantie wilde ik zelf hiermee aan de slag, maar ik ben heel blij dat ik toch Anne heb ingeschakeld. Ze heeft hier duidelijk veel ervaring mee! Ze heeft een overzichtelijke, neutrale en moderne stijl. Anne is toegankelijk, flexibel, geduldig en helpt waar ze kan. Ook nadat de website live ging, kon ik bij haar terecht met al mijn vragen. Dank je wel Anne, voor mijn mooie website en het prettige contact!

Fenna Vankan

Trouwambtenaar Fenna

Ik ben super blij met de website die Anne voor mij heeft gemaakt! Ze denkt goed met je mee en staat overal voor open. De lijntjes zijn kort. Ze heeft er echt oog voor. Bij twijfel, zeg ik doen!

Sanne van de Visch

Hormoonexpert Sanne

Anne had ik al vele jaren op het oog. Ik dacht altijd: als ik ooit een webdesigner nodig heb voor mijn blog, schakel ik haar in. Voor mijn blog heb ik nooit een webdesigner nodig gehad, maar voor mijn bedrijfswebsite wel. Anne heeft een heel fijne en rustige stijl, die precies past bij wat ik zocht. Zij heeft mijn webdesigndromen waargemaakt én overtroffen. Dankzij haar heb ik een prachtige website met mooie lettertypes, fijne kleuren en een tof logo.

Marloes van Haften

De Taalvrouw

Creating your website can be stressful, which is why I very much appreciated Anne’s calm presence and commitment to making my site look beautiful and authentically represent me. Thank you.

Christine Brähler

CLINICAL PSYCHOLOGIST

Het was een waar feestje om met Anne aan mijn nieuwe website voor Fashiable.nl te werken. Ze begreep goed mijn wensen en verraste me bovendien met elementen waaraan ik zelf niet zou denken. Het contact verliep heel soepeltjes en ik ben ontzettend blij met het resultaat. Wil je een nieuw webdesign? Klop dan zeker bij Studio Solveig aan!

Nanne van Hout

Blogger Fashiable

Mijn eerste belletje aan Anne. Ik wist toen gelijk; zij snapt precies wat ik wil. Na een moodboard gestuurd te hebben ging zij aan de slag. Zij heeft mij eerst haar ideeën voor mijn logo gestuurd. Gelijk enthousiast! Nadat deze definitief af was, is zij begonnen met mijn webshop. Tijdens het vullen van de webshop zoveel hulp gekregen! En ook een duidelijke uitleg naderhand. Want echt handig was ik er niet mee. Anne is echt een aanrader! Supervriendelijk, behulpzaam en creatief!

Gerlinda van de Zandschulp

Liefde voor Geven

In eerste instantie had ik het plan om de website zelf te maken. Na er uren frustraties, tijd en energie in gestopt te hebben, kwam ik tot de conclusie dat ik mijn tijd beter in andere elementen van de opstart van de praktijk kon stoppen. Soms kost uitbesteden geld, maar dit levert je ook ontzettend veel op en betaald zich vervolgens op andere manieren weer uit.

Heel blij ben ik daarom met de hulp en expertise van Anne. Zij heeft met veel geduld een prachtige website voor mij gemaakt. Nog even dit aanpassen, kan dat iets anders. Dit is toch niet zo handig, kun je dat nog even…? Ook denkt ze graag met je mee, ze heeft soms net een andere kijk die heel verfrissend kan zijn. Kortom; meer dan tevreden!

Nina van Wieringen

Echopraktijk Vita Bella

Op mijn zoektocht naar een websitebouwer voor mijn eigen nieuw te beginnen bedrijf, kwam ik Anne tegen van Studio Solveig.
Ik had een site nodig, een logo en visitekaartjes. Samen zijn we gaan ontwerpen tekenen en bijschaven.
Voor mijn site heeft Anne naar me geluisterd en mijn ideeën omgezet in precies dat wat ik wilde.
Anne heeft me bij de hand genomen om mij te leren de site zelf aan te passen en in te richten zodat ik zelf ook nieuwe content kan creëren in mijn eigen stijl. Want mijn eigen stijl heb ik nu! Anne, dank je wel voor je creativiteit, je flexibiliteit en eindeloos geduld!

Lune Baris

Lune Baris Uitvaarten

Wauw, het eerste ontwerp dat Anne mij toestuurde voor mijn bedrijfslogo was meteen perfect! Anne wist mijn vele ideeën in één keer tot een perfect ontwerp te laten komen waar ik nog steeds heel erg blij mee ben! Ook voor mijn website ging Anne meteen aan de slag en weer wist ze mij positief verrassen! De lijntjes met Anne zijn erg kort waardoor we snel kunnen schakelen en aanpassingen snel te realiseren zijn. Dank je wel Anne, alle complimenten die ik over mijn website krijg zijn eigenlijk voor jou bedoeld!

Judith van den Engel

Project Slaap

Als interieurontwerper denk ik in plaatjes en composities en mijn website moest natuurlijk een visitekaartje worden hiervan.
Ik ben blij dat ik Anne gevonden heb, want ze heeft -met haar oog voor stijl en detail- een práchtige website neergezet die helemaal past bij mij en mijn bedrijf!

Anne communiceert niet alleen helder, geduldig en enthousiast, maar werkt ook snel en precies, zodat elke stap van dit interessante proces heel leuk was om te doen. Ik ben blij dat ik al die technische webbouwstappen niet zelf hoefde uit te zoeken en toch de gave website kreeg die ik wenste. Telkens als er weer een nieuwe pagina ‘onthuld’ werd, voelde het als het uitpakken van een kadootje. Enórme aanrader dus!

Narda van der Laan

Lanar Ontwerp

Toen ik op zoek was naar iemand die een nieuwe website voor mij kon maken, kwam ik via via bij Anne terecht.
Anne luistert naar je wensen, komt met goede voorstellen en creatieve ideeën, ze denkt mee en maakt aanpassingen tot de website volledig naar je wens is. Voor mij een grote aanrader, ik ben heel blij met mijn nieuwe website; dankjewel Anne!

Esther Huijsmans

Feminine leadership mentor for women

Anne heeft een fantastische website voor mij gemaakt! Ik had allerlei vage ideeën over wat ik mooi vond en hoe ik het voor me zag. Anne wist al deze ideeën bij elkaar te brengen en uit te werken tot een prachtig resultaat! Al vanaf het begin van onze samenwerking was de communicatie heel fijn. Het wekelijkse contact vond ik erg prettig. Anne luisterde goed naar al mijn wensen en niks was te gek. Ze was altijd goed bereikbaar en reageerde snel. Mocht ik in de toekomst opnieuw iemand nodig hebben voor mijn website, zou ik Anne zonder twijfel opnieuw vragen. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

Meike Wielink

Droomritmepraktijk

Via via had ik over Anne gehoord. Zij had een huisstijl en boekomslag ontworpen van een kennis van mij. Toen ging Anne op mijn lijstje van mensen met wie ik samen wil werken. Vervolgens zocht een opdrachtgever van mij een webdesigner voor een heel gaaf project. Ik dacht direct aan Anne.

Uiteindelijk hebben we voor dit project intensief samengewerkt, zij als webdesigner en vormgever, ik als copywriter en overvliegende projectmedewerker. Die samenwerking beviel mij enorm goed. Anne is kundig, snel en vooral betrokken. Niets is haar te veel. Vragen pakt zij goed op. Planning communiceert zij duidelijk en de ontwerpen die ze maakt sluiten precies aan bij de wens die je hebt.

De samenwerking met Anne beviel mij zo goed dat ik mijn eigen website ook door haar wilde laten vernieuwen. Ik ben er onwijs blij mee. Ze heeft echt mijn visie in design gegoten en maakt dat ook heel tastbaar. Na vier jaar ondernemen was het tijd om bij een professional aan te kloppen, dat was bij Anne aan het juiste adres. Ik kijk ernaar uit om nog veel meer samenwerkingen aan te gaan!

Nikki Pommer

Schrijver, spreker & merkspecialist

Anne heeft mijn logo, huisstijl en website ontworpen. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, het is geworden zoals ik in mijn hoofd had. Zij heeft perfect mijn wensen weten te vertalen in beeld en dat is echt een gave. Kundig in wat ze doet en ik zou haar aan iedereen aanbevelen. Daarnaast is Anne ook nog eens een heel fijn persoon om mee samen te werken. Flexibel, geduldig, behulpzaam, positief en nooit was een vraag haar te gek.

Lieve Anne, ik blijf heel graag met je samenwerken! Hoop dat we in de toekomst nog veel mooie dingen samen kunnen maken en dat ik van je mag blijven leren.

Jitske van Beek

JITS SPREEKT MET LIEFDE

Toen ik net startte als ondernemer vond ik de uitstraling van mijn bedrijf totaal nog niet professioneel. Ik had veel behoefte aan een mooie huisstijl, logo en website, passend bij wat ik wil uitstralen. Wat ben ik blij dat ik met Anne aan de slag ben gegaan. Het uiteindelijke resultaat is prachtig en ik krijg er veel complimenten over! Ook was ik telkens onder de indruk van hoe ze van mijn wensen een super professioneel en visueel aantrekkelijk plaatje wist te maken. Daarnaast vond ik het superfijn om samen te werken: ze is erg behulpzaam, laat telkens weten wat ze wanneer oppakt en heeft het proces van A tot Z echt geleid. Als ik in de toekomst iemand nodig heb voor mijn website of design, ga ik haar als eerste benaderen.
Veel dank voor alles Anne!

Anne van Mierlo

Pak je Potentieel

MIjn eerste idee was om de website zelf te maken samen met mijn man. Echter wou ik graag dingen verwerken op mijn website die we zelf niet voor elkaar kregen. Dus op zoek naar iemand die mij kon helpen. Via instagram kwam ik Anne tegen en na het bekijken van haar website en Instagram heb ik haar een berichtje gedaan. Het eerste contact voelde meteen goed. Hierna een telefonische kennismakingsgesprek gehad ook hierin voelde ik mij gehoord. In hoofdlijnen wist ik welke wensen ik had voor mijn website en begreep Anne hoe dit te verwerken.Tijdens het proces kon ik veel feedback geven over wat ik van de vorderingen van de website vond. De feedback werd verwerkt of er werd een ander advies gegeven wat het weer mooier of logischer maakten. Met al mijn vragen kon ik bij Anne terecht. Waarbij ik altijd snel en duidelijk antwoord kreeg. Anne communiceert via de mail, dit vond ik eerst wel spannend. Want hoe maak je via de mail duidelijk wat je bedoelt als je niet weet hoe het heet. Echter bleek dit juist geen obstakel, want via foto’s, schermafbeeldingen en tekst en uitleg kon ik juist alles goed overbrengen. De communicatie en samenwerking vond ik dan zeer prettig. Alles wat ik voor ogen had voor mijn website heeft Anne vertaald in de website die bij mij past!

Marcella Sweers

Babbelhandjes

Anne heeft mijn prachtige website ontworpen en mijn logo een update gegeven, waar ik heel erg blij mee ben! Onze samenwerking en communicatie verliepen heel duidelijk, soepel en afgestemd. Ze weet goed mijn wensen en boodschap te vertalen naar een stijl die helemaal bij mij past. Anne staat open voor feedback, vragen en ideeën. En ze heeft er daarnaast voor gezorgd dat ik op een gebruiksvriendelijke manier zelf ook het een en ander kan aanpassen wanneer ik dat nodig vind. Kortom, zoek je nog iemand voor je website? Ik kan je Anne van harte aanbevelen!

Gwen Melis

intuïtief coach

Anne is zo iemand die je in je team wil hebben! Ze is zoveel meer dan een webdesigner. Al vanaf het begin van onze samenwerking weet ze dat wat in mijn hoofd zit feilloos te vertalen naar een geweldig design of technisch ‘dingetje’, waar ik dan weer nooit aan gedacht zou hebben. Ze betrekt je volledig bij het proces & geeft je veel ruimte voor het geven van feedback. Naast mijn website heeft Anne inmiddels ook een ebook & een aantal prachtige visuals voor mij gemaakt en ik blijf steeds maar nieuwe projecten bedenken om maar met haar te kunnen samenwerken. Ik heb inmiddels al meerdere mensen uit mijn netwerk naar Anne doorverwezen en ben ontzettend blij dat ik haar ben tegengekomen!

Amy Rietmeijer

Work.Your.Cycle

Dat er veel komt kijken bij het opstarten van een eigen bedrijf wist ik al ,maar hoe fijn is het dan dat je bepaalde zaken kan uitbesteden aan diegene die er verstand van heeft !
Zo blij dat Anne van Studio Solveig op mijn pad kwam. Zij heeft me ontzettend goed geholpen met het creëren van mijn logo,huisstijl en website. Anne denkt proactief mee en helpt waar nodig om beslissingen te nemen. Erg handig voor iemand die moeilijk knopen kan doorhakken en een twijfelaar is zoals ik ben.
Ze reageert altijd èn snel op je vragen via de mail en is duidelijk en leuk in de omgang. Niets is te veel voor haar.
Is dat niet mooier in een ander lettertype of wil je die foto nog aanpassen ? Ja hoor, geen probleem.
Bedankt Anne voor al je creatieve hulp en fijne samenwerking.

Silvie van Ballekom

InnerGlow

Vanaf moment één voelde ik een match met Anne van Studio Solveig.
Haar manier van werken is helder, overzichtelijk en ze is heel erg behulpzaam. Ze neemt je echt mee in het proces; houdt goed de planning bij en denkt met je mee. Het is een harde werker. En dat geeft vertrouwen; zeker met de krappe deadline waar we mee moesten werken. Je merkt aan alles dat Anne een creatieve alleskunner is. En wat ik fijn vind; ze heeft oog voor design en kleurgebruik. Bij de eerste update liet Anne al zien tot wat zij in staat is; de lay-out was meteen een schot in de roos.
De webshop die zij voor OrganiGoods heeft gemaakt, is echt mijn droomwebsite geworden.
Ik raad het iedereen aan om met Anne van Studio Solveig samen te werken!

Laila Tromp Meesters

Organigoods

Starten als ondernemer, daar hoort een professionele website bij!
Via een vriendin, die ook heel erg te spreken is over het werk van Anne, ben ik bij Studio Solveig terecht gekomen.
Best spannend om dit alleen via mail te doen en iemand niet echt te zien en te spreken, want komen mijn wensen dan wel helemaal over?
Nou reken maar! Anne voelde al heel snel aan welke kant ik op wilde qua stijl, gevoel en overdracht. Anne neemt de tijd voor je, probeert dingen uit, geeft advies en bovenal is zij heel goed bereikbaar en snel!
Ik ben heel erg blij met mijn mooie website en heb hier al zoveel enthousiaste reacties op gekregen.

Josien Rens

Pandayoga

Voor mijn nieuwe bedrijf in slaapcoaching zocht ik iemand die een logo, huisstijl en website voor me kon maken. Ik kwam bij Anne terecht en ik wist gelijk: dit gaat helemaal goed komen! En dat bleek ook zo te zijn: de logo’s die ze ontworpen heeft vond ik stuk voor stuk prachtig en passend bij mijn werk, dus dat was nog moeilijk kiezen. En de website is mooier geworden dan ik had durven hopen! Daarnaast is Anne duidelijk in haar planning en communicatie, snel in het reageren op mailtjes en ontzettend creatief. Ik ben heel erg blij met onze samenwerking!

Tineke Rijnen

The Good Night Club

Voor mijn bedrijf wilde ik graag een website maken die een perfecte koppeling heeft met ActiveCampaign. Ik ben e-mailmarketeer, dus in mijn eigen marketing is e-mailmarketing erg belangrijk. Al snel kwam ik uit op een WordPress website, maar ik wist ook dat het mij veel te veel tijd zou kosten om dit zelf te maken. En daar was Anne! Na een leuk intakegesprek heeft ze een super tof logo gemaakt en is ze aan de slag gegaan met de website. Ik ben super blij met het resultaat! Het duurde uiteindelijk wat langer dan gehoopt, maar Anne bleef positief en enthousiast na elke feedbackronde. Ze reageert snel op haar mail, denkt met je mee en staat écht voor je klaar. Bedankt Anne!

Marissa Reijngoud

The Emailclub

Wat was het fijn om met Anne samen te werken! Ze denkt proactief mee, communiceert duidelijk en zorgt ervoor dat je met geen enkele vraag of twijfel achterblijft. Ook haar flexibiliteit stelde ik zeer op prijs. Ze wist mijn wensen door te vertalen naar een webshop waar ik onwijs blij mee ben. Ik zou in de toekomst zeker nog eens met haar willen samenwerken.

Femke Kamps

Webshop

Ik ben erg blij met de site die Anne voor mij gemaakt heeft! De communicatie verliep erg duidelijk en soepel
en Anne is erg flexibel en zorgt altijd dat eventuele problemen snel opgelost worden!
Hiervoor heb ik lange tijd zelf met templates geklungeld maar ik ben erg blij dat ik hier nu niet meer over na hoef te denken en mijn energie gewoon kan steken in de dingen waar ík goed in ben omdat Anne het doet waar zij goed in is!

Fleur van Haren

Interieurstylist

Anne heeft voor mij een prachtig logo ontworpen. Ik vond het een hele prettige samenwerking. Niets is haar teveel, nog weer een extra update, toch nog even dat ene idee uitvoeren. Voor die extra’s draait Anne haar hand niet om. Ze is enorm creatief en biedt ontzettend veel mooie opties aan en denkt mee over jouw logo. Uiteindelijk is het voor mij het logo geworden dat bij de eerste optie’s stond. Een logo dat ik zelf nooit had kunnen bedenken. Ik ben heel erg tevreden over Studio Solveig. Zoek jij nog iemand voor je logo? Kies dan zeker voor Anne.

Tina van Dijk

Tekstschrijver

De samenwerking met Anne was top! Ondanks dat alle communicatie digitaal is verlopen heeft Anne toch mijn wensen kunnen vervullen. Anne heeft van te voren een planning gemaakt waarin voldoende tijd zit zodat ze het logo kan ontwerpen wat bij mij past. Ik ben erg blij met het resultaat!

Marissa Biesland

Puur Biesland Coaching

Anne heeft een prachtige website en logo voor mij ontworpen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en ook met onze samenwerking. Anne heeft heel goed naar mijn wensen geluisterd en kwam altijd met iets moois. Handleiding van mijn website en huisstijlgids zijn beide handige documenten om mijn website bij te houden. Het is ook heel fijn om te weten dat zij graag voor mij klaar staat mocht ik nog ergens tegenaanlopen. Ik raad het iedereen aan om met Anne samen te werken! Lieve Anne, super bedankt voor je professionaliteit, hulp en positieve energie!

Yolanda Castellon

Coach

Ik ben ontzettend tevreden over het prachtige resultaat! Ik startte met een diversiteit aan ideeën. Anne heeft mijn wensen concreet kunnen maken, en dit te vertalen naar een prachtige website! Daarnaast ben ik erg goed geholpen met het overzetten van mijn blog naar WordPress, en de praktische zaken die daarbij kwamen kijken. Nogmaals, ik ben ontzettend blij met het prachtige resultaat, en de fijne samenwerking.

Evelien Slingerland

By Evelien

Anne heeft voor mij de leeromgeving van SOSOCIAL gemaakt en daar ben ik onwijs blij mee. De communicatie was perfect, het was superduidelijk hoe de planning in elkaar zat, alles was op tijd af (ondanks de krappe deadline van mijn kant). En ik kan ook na het opleveren terecht met vragen bij Anne. De omgeving werkt perfect en ik ga Anne zeker vaker inhuren voor vervolg klussen.

Carlijn Bekker

SoSocial The Academy

Wat een top team Anne en Dagmar! Via facebook ben ik met deze dames in contact gekomen. Vol geduld, passie en enthousiasme hebben ze mijn website gebouwd naar al mijn wensen. Ik heb de samenwerking echt prettig ervaren omdat er een duidelijke planning is opgesteld, deze door de dames goed wordt beheerd, alle vragen snel en duidelijk beantwoord worden, geduldig zijn en van vage plannen prachtige beelden en teksten kunnen maken.

Renee de Wit

The Juice Club

Voor mijn bedrijf was ik op zoek naar een totaalpakket aan website, huisstijl, visitekaartje etc. Niet allemaal losstaande onderdelen, maar één passend geheel en één aanspreekpunt. Anne heeft mijn wensen perfect weten te vertalen naar een eenduidige uitstraling met passende kleuren, vormen en lettertypes, zodat mijn bedrijf online herkenbaar is. Mijn website heeft een geweldige uitstraling gekregen! En ook op alle technische vraagstukken heeft Anne een antwoord. Ik heb daarbij prachtige Social Media templates, waarmee ik met mijn bedrijf ga opvallen. Naast dit alles is Anne ook gewoon een topper om mee te werken! Een leuke en gezellige meid, die jou enorm kan helpen met je online zichtbaarheid! Ik raad je aan om niet verder te zoeken, maar gewoon een afspraak in te plannen met haar ;). Dankjewel voor alles Anne!

Tamara de Jong

Meeva Marketing

Wat is het bijzonder om mensen tegen te komen die onze vage ideeën kunnen ontcijferen. En NÓG leuker, mensen die onze ideeën tot iets fantastische kunnen toveren! Vol enthousiasme ben ik in samenwerking gegaan met Dagmar en Anne, vanaf het eerste moment werd er goed naar mijn ideeën geluisterd, al mijn vragen werden snel en duidelijk voorzien van antwoorden tot resultaat een mooie webshop met prachtige illustraties en duidelijke teksten.

Edna de Rosario

Pekeninos

Anne is een geweldige webdesigner om mee samen te werken. Ik besloot met haar samen te werken, omdat omdat ik haar kende van haar blogging tijden. Ik vond haar layout er toentertijd altijd perfect uit zien, dus wist ik dat mijn webshop makeover goed zou moeten lukken. We hebben samen een nieuw ontwerp voor mijn stationery webshop bedacht. Wat ik fijn vind aan Anne is dat de layout volledig customizable is – ik kan zelf makkelijk foto’s en teksten aanpassen! Als er verder problemen waren waar ik tegenaan liep, was Anne altijd bereikbaar en kwam ze snel met een oplossing. Een dikke aanrader!

Lilia Kazakova

Supplied by Lily

Anne heeft voor mij een prachtige website ontworpen! Ik had iets in mijn hoofd en Anne heeft met duidelijke vragen precies die website ontworpen die ik voor ogen had. Ze werkt heel snel en is goed bereikbaar. Daarnaast is ze vriendelijk en doet ze wat ze belooft. Ik heb een handige handleiding van haar ontvangen zodat het voor mij als leek ook makkelijk is om de website bij te houden. Maar ze heeft ook aangegeven dat ik te allen tijde weer een beroep op haar kan doen. Dat is een fijn gevoel! Mocht je nog twijfelen wie jouw website moet gaan bouwen; gewoon kiezen voor Anne!

Lydia Wijnstra

Silt Woondekens

Mijn website, oh man, mijn website… Ik had al goede foto’s, kleuren, teksten. Maar het geheel had gewoon de hand van een expert nodig. Iemand met verstand van zaken die aan wilde sluiten bij wat er al was en snel kon schakelen. Die gewoon de boel even naar een hoger plan zou tillen. En toen vond ik Anne. Ze is snel, altijd enthousiast en bedenkt ‘zomaar’ de mooiste combi’s. Ineens vielen de puzzelstukjes in elkaar. En nu heb ik een website die klopt: inhoud én presentatie. We waren het snel eens over de aanpak: zij maakte schetsen in Elementor, gaf hier en daar een css op en ik maakte het in Divi na. Binnen twee weken was het geregeld en gedaan. Ik heb een snorrend siteje nu! En passant gaf ze ook nog even wat ideeën voor een visitekaartje in de huisstijl van mijn bedrijf. Kan dat ook weer van mijn to-dolijstje af!

Ellemiek Etman

Ik werk al jaren als marketing & communicatie specialist, dan zou je denken dat het ontwikkelen van een huisstijl wel gaat lukken. Niets was minder waar want ik was veel te kritisch op mezelf. Gelukkig ben ik Anne tegen gekomen. Ik heb alles wat in mijn hoofd zat bij haar neergelegd en ze heeft het super goed uitgewerkt. Wat heel fijn was aan de samenwerking is dat Anne heel goed met feedback omgaat en zich altijd aan de gemaakte afspraken houdt. Dat geeft veel vertrouwen! Ik ben heel erg blij met het resultaat. Dat ik samen met Anne deze mijlpaal, een logo, huisstijl en website heb bereikt. Ook nu mijn website is opgeleverd staat Anne altijd klaar voor vragen en/of onduidelijkheden of tips voor bruikbaarheid van de website. Kortom, een hele fijne samenwerking waar ik zeker nog een vervolg aan wil geven, de online academy 😉

Debby Land

Puur Vacatures

Ik ben echt heel blij met je manier van werken. Ik vond het prettig dat je regelmatig updates gaf en echt mee dacht, zo had ik niet het gevoel dat je heel lang aan het werk was aan iets wat ik toch niet tof vond. Verder echt top dat je snel reageerde als er echt iets was wat snel moest. Echt top, alleen maar lof, haha, en ik zou je 100% aanbevelen!

Mira Ennen

Mira Tells

Dagmar en Anne versterken elkaar ongelooflijk goed. Dagmar is een ontzettend lieve en warme persoon om mee samen te werken, en had meteen de juiste toon en stijl beet voor de teksten. Stuk voor stuk schreef ze pareltjes waarin amper aanpassingen moesten gebeuren. Op Anne kon ik rekenen voor een wekelijkse update waarin de website telkens meer en meer vorm kreeg. Geen enkele vraag of aanpassing was te veel voor haar, ze ging steeds met hetzelfde enthousiasme aan de slag om voor mij de perfecte website te creëren. Een aangename en positieve ervaring dus!

Sarah Bon

Sarah Rebecca Styling

Ik werd zo blij van deze samenwerking met Anne! Zij heeft alle ideeën die ik in mijn hoofd had zitten voor mijn website design omgezet ik een práchtige website die voor de volle 100% bij mij past! Zo liep ik al maanden tot misschien wel jaren te ‘klungelen’ met templates en ben ik zo onwijs blij dat Anne voor mij mijn droom website heeft gemaakt. Anne is creatief, onwijs behulpzaam en wilt overal over meedenken. Ze wist me bij elke stap die we verder zette helemaal enthousiast te maken. Dankjewel voor alles Anne!

Kirsten Schoonderwoerd

&Kirsten

Ik vond het heel fijn samenwerken met Anne. Van tevoren maakte zij door middel van een planning goed duidelijk wat ik wanneer kon verwachten. Daar week zij niet van af. Verder dacht ze goed met mij mee en kon ze realiseren wat ik in m’n hoofd had. Steeds een snelle response en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben superblij met het resultaat en zou Studio Solveig de volgende keer sowieso weer inschakelen.

Judith Voogt

September Second

Anne heeft ons ontzettend snel en vakkundig geholpen met onze woocommerce website. Door een update hadden wij problemen met de responsiveness van de website. Verbazingwekkend hoe snel Anne dit heeft kunnen oplossen! Daarnaast was het contact fijn en professioneel. Dikke aanrader dus!

Meeke Rijnen

Adico

Dagmar en Anne hebben voor mij een hele mooie website afgeleverd. Mijn wensen zijn goed vertaald en ze hebben me vooral erg geholpen met het hele proces van een website op de wereld zetten. Deze dames luisteren goed naar wat de klant wil en zijn duidelijk in communicatie. Ze staan enorm open voor feedback en maken de website zoals jij wilt. Zelfs na duizend keer vragen van mijn kant en toch nog weer wat toevoegen of anders blijven ze zich beide inzetten. Meiden, super dank jullie wel!

Edith Zomerdijk

Zomerdijk Ergotherapie

De stijl van Studio Solveig sprak me erg aan en na een fijn eerste contact met Anne heb ik gekozen haar mijn website en logo te laten maken. Vanaf het eerste gesprek is alles duidelijk en ze luistert goed naar je wensen, ook tijdens de bouw en ontwerp. Anne komt haar afspraken na, het contact is prettig en ze kon mijn wensen snel vertalen naar iets moois. Daarnaast beseft ze goed dat het jouw website/logo is en op het moment dat je haar om advies vraagt krijg je haar oprechte mening/advies. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat!

Mariska Spekenbrink

Finally Recruitment

Wat een prachtige website heeft Anne voor mij weten te realiseren. Vakvrouw op en top, creatief, brainstormen, niks is haar te veel ondanks al mijn wensen en kritische blik.
Mijn huisstijl is prachtig geïntegreerd en mijn persoonlijkheid; ik als mens, coach en ondernemer voel je door de hele site. Dat was ook mijn wens die ik bij Anne heb neergelegd.
Ik zeg Gelukt! Dank je wel Anne!

Maartje MoekotteMaartje Moekotte CoachingMaartje Moekotte

Maartje Moekotte Coaching

Als controller ben ik heel creatief wat betreft cijfers en hoe deze te presenteren. Maar op gebied van het maken van een logo weet ik niets. Gelukkig was daar Anne, die van mijn vage wensen / ideeën een mooi logo heeft gemaakt. Wat helemaal voldoet aan mijn wensen en uitstraalt wat ik in gedachten had. Wat ik heel fijn vond was dat aan het begin heel duidelijk was welke fases er werden doorlopen en welke deadlines daar aan zaten. En de communicatie was helder en snel. Dank je wel Anne voor het mooie logo.

Judith Nijssen-Vos

JNV Finance & Control

Het is superfijn om met Anne samen te werken. Het was even zoeken naar de look and feel die ik voor mijn website en logo wilde. Maar met de nodige feedback ronde en inspiratie beelden ben ik onwijs blij met het resultaat. Daarnaast moest redelijk adhoc mijn website live. Anne heeft dit top opgepakt. Ik ben enorm blij met het resultaat tot nu toe! Het is fijn wanneer je iemand kunt mailen en er ook direct iets mee wordt gedaan. Dit geeft mijzelf weer rust, zodat ik binnen mijn onderneming kan focussen op de dingen die ik echt leuk vind.

Anne van Leent

Room The Agency

Anne heft mijn prachtige logo en website gemaakt. Daar ben ik super blij mee. De samenwering was heel erg fijn, ze vond het niet erg dat ik steeds aanpassingen deed en reageerde op enthousiast op mijn mailtjes. En toen ik een fout had gemaakt heeft ze dit snel weer voor mij aangepast. Daarnaast ben ik super blij met het eind resultaat!
Ik raad iedereen van harte aan om samen te werken met Anne, voor een mooie website en een fijne samenwerking.

Kisha Canwood

Assisted by KC

Zoals meerdere vrouwen al hebben geschreven, is samenwerken met Anne is heel prettig. In haar werkwijze heeft ze precies de juiste hoeveelheden passie, gezelligheid, professionaliteit en grafisch inzicht samengevoegd. Ik ben soms wat chaotisch in mijn gedachten en vind het lastig om concreet te omschrijven hoe ik dingen voor me zie. Gelukkig kon Anne mijn hersenspinsels goed decoderen en omtoveren tot een prachtig resultaat. In het proces liepen we tegen aardig wat (kleine) dingetjes aan en soms voelde ik mij een zeurkous. Gelukkig verzekerde Anne mij ervan dat het écht niet erg was en dat ze het juist prettig vond dat ik alle details zo kritisch bekeek. Zij was er namelijk, net als ik, op uit om mijn website echt he-le-maal naar mijn wens te maken. Ik ben heel blij met het eindresultaat en kijk ook terug op een leuke ‘creatie periode’ samen met Anne!

Stella Boogaard

Schrijfstel

Voor mijn bedrijf met veel internationale klanten, wilde ik graag een website met betalingsopties en een academy voor online cursussen. Ik kwam bij Anne uit en herkende haar van haar blog jaren geleden. Veel ervaring dus en ook een prachtige stijl! Nu mijn website en academy af zijn, kan ik ook zeggen dat het samenwerken met Anne heel prettig is. Ik ben heel blij met het prachtige resultaat, de professionaliteit en de support van Anne. Anne denkt mee, werkt zorgvuldig en kan ook duidelijk uitleggen hoe het precies zit met technische dingen die schuil gaan achter de website. Van klanten krijg ik vooral veel reactie, mijn website straalt precies uit wat ik voor ogen had! Ik ben super tevreden en kan Anne zeker aanraden als je op zoek bent naar een mooie website/design of online leeromgeving!

Rosa de Boer

Astrology & Spiritual Coaching

Ik vond het superfijn dat ik door Anne werd betrokken bij het ontwerpproces. Stap voor stap vroeg Anne wat ik mooier vond, of ik nog verbeterpunten had, en of alles naar wens was. Dat werkt handig en snel, maar zorgt er ook voor dat je als klant al snel tevreden bent doordat je zo actief bent betrokken bij het ontwerpen. Top! Ik wist in het begin niet zo goed wat ik eigenlijk wilde, maar dankzij Anne werd het al snel een compleet plaatje. Ik ben hartstikke blij met het uiteindelijke resultaat van mijn nieuwe blog lay-out, alles is precies zoals ik het wilde. Het was een prettige samenwerking en ik zou Anne zeker aanbevelen als webdesigner!

Lotte de Jonge

Liefs, Lotte

Wanneer je op zoek bent naar jouw droom website, ben je bij Anne aan het juiste adres. Als klant was ik wellicht een uitdaging, omdat ik nog nooit een eigen website had gehad en gaandeweg het proces er steeds beter achter kwam wat ik precies zocht. Dit betekende dat er regelmatig weer wat aan het ontwerp veranderd moest worden. Dat was voor Anne geen enkel probleem! Ze schakelt heel snel, biedt super snelle service, wist precies mijn wensen te verwerken in de look en feel die ik zocht en had hier altijd veel geduld voor. Daardoor ging mijn website helemaal naar wens live op de dag die ik voor ogen had. En dat voor een super betaalbare prijs, dus de kwaliteit – prijs verhouding is absoluut in orde. Ik raad iedereen aan om bij Studio Solveig jouw website te laten maken.

Aniek Gerrits

Human Design

Anne & Dagmar weten exact de informatie op te vragen die nodig is om tot de website van mijn dromen te komen. Het eindresultaat is een website die precies is wat ik voor ogen had en helemaal aanvoelt als ‘mij’. De complete uitstraling klopt. Wat heel prettig is, is dat Anne zich ook na afloop nog voor vragen beschikbaar stelt en hulp aanbiedt met kleine technische problemen. Echt een geruststelling en heel fijn om iemand te hebben om op terug te vallen! Ook tussentijds sturen Anne en Dagmar geregeld concepten waar zij om feedback vragen waardoor je met veel vertrouwen in het proces staat en merkt dat er echt met je wordt meegedacht. De combinatie van design en SEO teksten is een compleet pakket dat ik iedereen kan aanraden. Ontzettend prettig als deze twee elementen zo goed samenvallen door de goede samenwerking tussen Anne & Dagmar. Als klant scheelt dat ook weer een hoop gepuzzel en heen en weer mailen. Kortom, ik zou absoluut kiezen voor Studio Solveig & By Dagmar Valerie!

Nathalie Schittekatte

Snuggles & Dreams

Ik ben heel blij met de website die Anne voor mij heeft gemaakt. Mijn site heeft alle functionaliteiten die ik belangrijk vind. Ook de layout is zoals ik het in gedachten had, in lijn met mijn logo, strak en overzichtelijk. Ook heel fijn dat de teksten geschreven zijn door Dagmar. Ik heb nog niet eerder teksten door iemand anders laten schrijven, het was even wennen om mijn eigen woorden in andermans bewoording te lezen. De tekst staat als een huis en je kunt erop vertrouwen dat er geen spelfouten inzitten. Ik ben super blij met deze samenwerking en het complete pakket wat ze samen aanbieden.

Marleen van der Horst

MindsetUp

Elke keer dat ik nadacht over het professioneel laten maken van een logo, kwam ik uit bij Anne. Wat bleek? Dit was dezelfde Anne Solveig wiens blog ik jaren geleden volgde. Dat voelde wel even meant to be. Vanaf het moment dat ik de eerste schets maakte voor mijn logo, wist ik dat het iets moest worden dat me aan mijn oma herinnert. Haar wijsheid en warmte is een grote rode draad door mijn leven, zeker nu ik haar biografie schrijf. En Anne heeft mijn idee perfect verwerkt. Het logo herinnert me aan mijn oma, wijst me in de goede richting en is de stempel van het begin van mijn onderneming. Lieve Anne, mijn dank is ontzettend groot.

Femke Meijboom

Schrijver

Begin dit jaar besloot ik om mijn eigen schoonheidssalon weer op te starten. De kinderen worden ouder en ik heb er weer zin in! Nu heb ik wat met Scandinavië en met Denemarken in het bijzonder. De inrichting van mijn salon heeft dan ook een Scandinavische uitstraling met een blanke vurenhouten vloer en veel wit.
Ik zocht een bijpassend logo. Via Google kwam ik al snel bij Anne uit, haar stijl sprak me aan! Ik heb een prettig gesprek met Anne gehad en ze snapte precies wat ik wilde. De eerste opzetjes waren hiervan het bewijs. Na een paar aanpassingen was het logo helemaal naar wens. De afstemming verliep prettig. Dankjewel Anne en tot een volgende keer!

Inger Verschoor

Inger Verschoor Skincare

Wat ben ik blij dat ik Anne gevraagd heb om mijn website te maken. In eerste instantie dacht ik het wel even zelf te doen. Anne heeft in drie weken tijd mijn volledige website en webshop gemaakt en hoe! Mijn huisstijl is volledig veranderd wat zorgt voor een professionele uitstraling. De samenwerking verliep vlekkeloos. Anne heeft elk mailtje snel beantwoord en ook elke wijziging die ik vroeg op mijn website doorgevoerd.

Doordat Anne me stap voor stap mee nam in het proces hebben we na hard werken samen heel snel een website kunnen neerzetten. Na oplevering zorgde Anne ervoor dat ik heel makkelijk zelf iets kan aanpassen op mijn website en ook na de oplevering heeft ze nog wat aanpassingen gedaan. Wat een service!

Anne is zeer professioneel en heel prettig in de omgang. Ik raad iedereen die graag een professionele website wil aan om met Anne samen te werken!

Karin Pander-Smudde

Puur Ouderschap by Karin

Wij zijn erg blij met de website die Studio Solveig voor ons gemaakt heeft. We hebben een leuk persoonlijk gesprek gehad, waarin zij haar bewondering uitsprak over onze plannen als gezinshuis. Ze begreep heel goed welke sfeer de website moest uitstralen en heeft hier een creatieve invulling aan gegeven. Als ik op de website kijk, voel ik precies de rust en het vertrouwen die het moet uitstralen, voor de gezinshuiskinderen. Wat ook prettig is, is dat Anne goed bereikbaar is en alle vragen vrijwel direct beantwoordt. Écht een fijne manier van samenwerken!

Kim Dorst

Gezinshuis Joris & De Draak

Anne heeft al mijn website dromen uit laten komen. Ik kwam via via bij Anne terecht en ik deelde met haar hoe ik de vormgeving van mijn website voor mij zag. Anne stelde duidelijke vragen en gaf suggesties hoe bepaalde dingen aan te pakken. Ze is geduldig en creatief en ze heeft er voor gezorgd dat alles wat ik in mijn hoofd had nu een concrete website geworden is. Dankjewel Anne, ik raad je bij alle mensen om mij heen aan!

Rosanne Woudstra

Coach

Heel erg blij ben ik met de website die Anne heeft ontworpen voor mij. Het proces begon een beetje moeizaam, ook omdat ik nog niet alles helemaal duidelijk had voor mezelf. Anne bleef rustig en werkte mee. Gaandeweg ontstond deze supermooie website. Anne is ontzettend aardig en altijd behulpzaam (ook nadat de webstie af is) om vragen te beantwoorden. Ik zou haar zeker aanraden wanneer je een website te ontwerpen hebt!

Dieke van Hoften

Zangeres

Ik ben enorm blij met de site die Anne gemaakt heeft voor Health by Hanneke. Het is prettig samenwerken met Anne, ze zorgt ervoor dat al je wensen en ideeën verwerkt worden, maar denkt ook actief mee en is creatief. Daardoor is de site nog mooier geworden dan ik vooraf zelf voor ogen had.

Hanneke Kuipers

Coach

Anne & Dagmar hebben zich zo in mij weten te verplaatsen, dat mijn webshop alles én nog meer is geworden dan dat ik ooit had durven dromen. Het is letterlijk een weerspiegeling van mijzelf. Over onze samenwerking ben ik ook enorm tevreden. Ik kan altijd met alles bij Anne terecht, ze denkt mee en ondersteunt mij tijdens het gehele proces. Ook Dagmar heeft mij met het business coach traject ‘Dichterbij dan je denkt’ heel erg geïnspireerd en gemotiveerd. Ik raad het iedereen absoluut aan om een samenwerking aan te gaan met Anne & Dagmar!

Ruby Taal

Trendy Dog Shop

Zo veel blije klanten, dan moet het wel goed zijn. En niets bleek minder waar! Het telefonische intake gesprek was al gelijk geweldig: er werden duidelijke afspraken gemaakt en je merkte dat Anne de juiste vragen stelde om verder te kunnen werken aan de website. Haar voorstel was dat Dagmar aan de slag zou gaan met de teksten en daar ben ik waanzinnig blij mee. Met een paar steekwoorden had Dagmar al genoeg info om een leuke tekst te schrijven. Dagmar en Anne zijn altijd goed op de hoogte van elkaars werk en dat straalt professionaliteit uit. Lieve dames, ik ben jullie onwijs dankbaar.

Loes van Impelen

Eleven Brewery

Ik ben ongelooflijk blij en dankbaar dat Anne mij zo goed heeft geholpen met mijn website! De wensen die ik had, wist zij direct te vertalen naar de juiste uitstraling en functionaliteiten van bydagmarvalerie.nl. Het proces verliep erg soepel, het contact was hartelijk en de kwaliteit die Anne levert is helemaal naar mijn tevredenheid. Anne denkt met je mee, is proactief en ontzettend enthousiast. Ze heeft mijn verwachtingen overtroffen! Dank je wel Anne voor het online (kunst)werk dat je hebt opgeleverd!

Dagmar Verhoeven

ExpediChi

Anne heeft een prachtig logo voor mij ontworpen. Heel bijzonder hoe zij precies aanvoelde wat mijn idee hierover was. Ze was heel geduldig en liet verschillende mogelijkheden en kleuren zien. Niets was haar teveel. Met als resultaat dat ik nu een logo heb waar ik heel blij mee ben en die precies uitbeeld waar ik voor sta.
Ook heeft zij een prachtige header voor mij gemaakt, en een bijzonder visitekaartje. Anne is heel professioneel, creatief , denkt echt met je mee en staat altijd voor je klaar als je haar nodig hebt. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Karin de Vlieger

Studio Aventurijn

Samenwerken met Anne is fijn, omdat ze mijn vage ideeën om weet te zetten tot iets concreets. Ik kreeg een duidelijke planning aan het begin en daar heeft Anne zich aan gehouden, toch vond ze het niet erg om elke keer weer iets te wijzigen als ik met een nieuw idee kwam. Die flexibiliteit is voor mij heel belangrijk en de reden waarom ik terugkom bij Anne!

Marlous van den Hoogen

Last Days of Spring

Anne heeft voor mij een prachtige website met een online leeromgeving gemaakt. Met de vormgeving ben ik ontzettend blij, dit had ik nooit zo zelf kunnen bedenken. Anne neemt je echt stap voor stap mee en zo krijg je als klant veel inspraak. De communicatie was snel en werkte prettig. Ik kan niet wachten om te starten met het geven van de online cursus. Onwijs bedankt!

Linda Willemsen

Klas van juf Linda

Onlangs ben ik gestart met mijn eigen bedrijf als Professional Organizer. Omdat ik een betrouwbare, professionele website wilde opzetten, heb ik Anne benaderd. Na een fijn telefoongesprek, waarin we alle wensen en mogelijkheden samen hebben besproken, ging Anne aan de slag voor een eerste ontwerp. Deze zag er al meteen mooi uit. Ondertussen heb ik alle teksten geschreven en heb ik de foto’s uitgezocht voor de website. Anne luisterde goed naar mijn wensen en tussentijdse aanpassingen verwerkte ze steeds heel snel. De communicatie met Anne liep perfect en ik ben heel erg blij met het uiteindelijke resultaat. Ik heb nu een website waar ik trots op mag zijn! Ook heeft Anne social templates voor me gemaakt en een social-pagina voor op Instagram gerealiseerd. Mocht ik in de toekomst vragen hebben of als ik iets nieuws wil laten ontwerpen, zal ik zeker weer contact met Studio Solveig opnemen. Lieve Anne, dank je wel voor de prettige samenwerking en het meedenken! Je hebt er een tevreden klant bij 😉

Linda Roelofs

Professional Organizer

Voor mijn kinder- en opvoedcoachpraktijk zocht ik iemand die een logo en website voor mij wilde ontwikkelen en door mijn enthousiasme heb ik contact op genomen via de mail.
We plande een telefonische kennismaking in en daar was direct de klik! Ik werd alleen maar meer enthousiast en we gingen de samenwerking aan.
Het was een feestje iedere keer als ik mijn mailbox opende en er een nieuwe schets klaarstond.
Ook al ken ik Anne niet persoonlijk, zo voelt het helemaal niet. De communicatie via mail, telefoon en filmpjes heb ik als zeer persoonlijk en prettig ervaren.
Anne is betrouwbaar, eerlijk en een creatief brein en verwerkt elke keer weer de aanpassingen of geeft aan dat dit niet wenselijk is bijvoorbeeld.

Ik ben er ook onwijs trots op en kan iedereen die op zoek is naar een ontwerper voor logo of website Anne aanbevelen en ik garandeer je een feest van een samenwerking, waarin gedurende het proces toegewerkt wordt naar een professioneel en prachtig eindproduct.

Linda van de Velde

Kom verder bij Linda

Vorig jaar besloot ik dat ik met mijn nieuwe aanbod graag een nieuwe website wilde hebben. Daarvoor deed ik alles zelf, maar ik wilde graag een professionele website.
Ik kwam uit bij Anne van Studio Solveig. Haar uitstraling van de website die ze heeft gemaakt sprak mij gelijk erg aan.
Ik had het allemaal erg makkelijk ingeschat, want jeetje wat is het veel werk. Anne is super geduldig. Ik heb zo vaak gehad dat ik weer wat anders wilde hebben of bedacht dat er toch een andere foto moest komen of een andere tekst en Anne deed het! Echt fantastisch! Net zolang tot het helemaal naar wens was! Ik ben super blij met het eindresultaat! Nogmaals bedankt Anne voor je geduld en de prachtige website!

Lienke Krikken

Praktijk Lienke

Mijn wens voor een professionele website bracht mij uiteindelijk bij Studio Solveig. Na meerdere website bouwers te hebben vergelijken kwam ik uiteindelijk uit bij Anne. Mede door de goede online reviews, prijs-kwaliteitverhouding en bovenal het persoonlijke contact koos ik voor Studio Solveig. Als kleinbedrijf ondernemer vond ik dit erg prettig en waardevol. Ik geniet nog elke dag van mijn website. Bedankt, Anne!

Parrish Gefferie

De Scent

Anne heeft mijn website omgetoverd tot een prachtige, nieuwe website waar ik heel blij mee ben. Niet alleen het resultaat is top, ook de samenwerking is vlekkeloos verlopen. Vooral het snelle schakelen was erg prettig. Aanrader!

Dionne Knooren

Ondernemen als een baas

Zoek je iemand die goed meedenkt, creatief is en vooral ook praktisch en oplossingsgericht? Dan ben je bij Anne aan het juiste adres! Mijn eerste contact met Anne straalde meteen enthousiasme uit. Ik vond het erg prettig dat Anne mijn bedrijfswebsite zo wist te maken dat ie echt bij mij past! Het meedenken over het beter bereiken van klanten vond ik ook echt een pré. Tot slot nam Anne ook echt de tijd om mij mee te nemen ‘achter de schermen van de site’, om te leren hoe ik zelf bepaalde dingen op kan pakken nu de site online is. Kortom: een dikke YES voor Anne van mijn kant 

Johanneke Veneman

Coach

Anne is een topper! Anne heeft voor ons een website gebouwd/gemaakt.Ze werkt super snel, professioneel en levert geweldig werk af. Daarnaast is ze vriendelijk en communiceert ze meedenkend en duidelijk. Ik zal Anne zeker aanbevelen bij derden. Anne nogmaals bedankt en mochten we in de toekomst wederom een website nodig hebben of als er andere werkzaamheden zijn waar we denken dat je ons mee zou kunnen helpen dan weten we je zeker te vinden.

Inge Buitenhuis-Verhagen

Nadat een eerder project voor een nieuwe website enorm vertraagde en uiteindelijk stukliep, via de Young Creators uitgekomen bij Anne. Anne straalde zoveel kennis, ervaring en enthousiasme uit in woorden en daden dat de keuze snel was gemaakt. Daar hebben we achteraf geen spijt van gehad. Er staat een strakke nieuwe website die meer van deze tijd is. Dat alles tegen een heldere en uiterst redelijke prijs. Ook in de followup is Anne een ster, de meeste van onze vragen/wensen worden binnen 2 dagen doorgevoerd in de nieuwe omgeving. Al met al een aanrader voor de MKB’er die graag één op één samenwerkt met een gepassioneerd en getalenteerd iemand!

Jasper Klaassen

De Zeilschool