fbpx
Home          Portfolio          Over Studio Solveig          Blog          Contact

Even een update!

Wow, wat een week! De reacties op de opening van de webshop waren fantastisch, de bestellingen gingen enorm hard en wat kwam daar een hoop bij kijken.. Ondertussen ging ik ook gewoon naar school en was het afgelopen weekend Pinksteren. Ik klets je even bij middels dit artikel!

Webshop
Wat vond ik het spannend om de webshop online te zetten, pfoe! Ik had er maanden aan gewerkt en nu was daar het grote moment: alles delen met de wereld! De reacties waren precies zoals ik had gehoopt: net zo enthousiast als ik. Maar.. Het waren er zoveel! Van alle kanten en via verschillende kanalen kwamen er ontzettend veel berichtjes binnen. Ontzettend bedankt daarvoor, dat vind ik heel erg lief!

Het verzenden van de artikelen ging eigenlijk heel erg goed. Het duurde allemaal iets langer dan verwacht om alle pakketjes zorgvuldig én volledig in te pakken zodat ze zo snel mogelijk bij de bestellers terecht kwamen. Ondertussen ging er achter de schermen natuurlijk af en toe wat mis (denk aan een kat die denkt dat het toegestaan is om d’r nagels in een poster te zetetn?!), wat natuurlijk heel logisch is in de beginperiode. Alles liep nog niet helemaal gestructureerd, maar ik had er wel ontzettend veel plezier in!

Inmiddels ben ik weer helemaal klaar voor een nieuwe week en staan er sinds gisteren (maandag natuurlijk) een paar nieuwe items in de shop, de items kun je hier vinden.

Studie
Ondertussen ging school natuurlijk gewoon door. Het ging allemaal zo snel dat ik niet eens doorhad dat de laatste les van het schooljaar inmiddels al is geweest, dat ik mijn klasgenootjes niet meer zie en dat het nu aangekomen is op hard werken voor de komende deadlines. Wel sloten we het schooljaar af met de harde kern die overgebleven is met onze jaarlijkse barbecue. Wel gek hoor, iedereen gaat nu een andere kant op!

Het schooljaar duurt nu nog twee weken, althans.. 9 werkdagen en één presentatie. Er moet nog ongelooflijk veel gebeuren om de studiepunten binnen te halen, maar ik ben er wel van overtuigd dat het gaat lukken. We werken op dit moment voor een grote opdrachtgever waar we een marketingcommunicatieplan voor uitwerken met bijbehorende communicatiemiddelen. Het is veel werk maar ontzettend leuk omdat de organisatie staat voor iets wat ik ontzettend interessant vind, leuk om voor te werken dus! Na die twee weken en de presentatie is het vakantie tot 4 september, wat een leven…

Weekend
Afgelopen weekend stonden er weer een paar vrije dagen gemarkeerd op de kalender en daar heb ik ontzettend van genoten. Zaterdag ben ik samen met Dagmar op stap geweest, we hadden echt een fantastische dag! We bezochten Den Bosch en door alle drukte van een festival, markt en weekendvierende mensen hebben we genoten van de mooie stad, gezellige winkeltjes en ontzettend veel bijkletsen met elkaar. Hoe vaak we ook bellen, berichtjes sturen of elkaar eventjes zien: we hebben altijd meer te vertellen. Het oorspronkelijke plan was om sushi te eten (binnen de gegeven 2 uur waarin je kunt bestellen) en daarna naar de bioscoop te gaan. We verloren alleen een beetje de tijd uit het oog, wat resulteerde in een gemiste film en schorre stemmen.

Zondag bezocht ik familie in Zeeland waar de jaarlijkse barbecue plaatsvond en maandag ging ik met Stephen naar mijn ouders toe. Heel fijn om even bij te kletsen en verhalen uit te wisselen, het voelde bijna als een eeuwigheid geleden dat we elkaar hadden gezien!

Nu is het tijd voor een nieuwe week, eigenlijk is het alweer veel te laat dat ik dit type. Ik sluit het artikel dus gauw af en ga meteen slapen! Hopelijk ga je een leuke week tegemoet en zie ik je snel terug op mijn blog!


Untitled

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat fijn dat het studiejaar nu echt bijna is afgelopen, dat je zo’n heerlijke dag met Dagmar hebt gehad en dat je zoveel lieve en leuke reacties op je webshop hebt ontvangen. Helemaal verdiend! Zet hem op met de laatste loodjes voor je studie!

  2. Time flies! Wat gaat het snel he?
    Ik vind je webshop ook zo leuk! <3
    Liefs,
    Evelien

  3. Gek hoe de tijd vliegt, hé? Succes met de laatste loodjes, komt vast goed!

  4. Super leuk deze tapes! Succes met de laatste deadlines 🙂

Geef een reactie

×