Jazeker! Mijn websites bouw ik in WordPress en dit is een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Je kunt gemakkelijk zelf blogs of producten toevoegen aan jouw website of webshop. Bij oplevering van een website stuur ik je graag een gedetailleerde handleiding over de werking van jouw website. Hierin staat beschreven hoe jij gemakkelijk wijzigingen toepast.
Houd rekening met een periode van ongeveer 6 tot 8 weken voordat jouw website klaar is. Bij aanvang van de opdracht ontvang je van mij een duidelijke planning met wanneer jij updates van de website ontvangt. Ook staat hierin vermeldt wanneer jij feedback dient te geven. Loopt alles volgens plan? Dan ben jij vaak binnen 6 tot 8 weken online met jouw nieuwe website.
Nee! Ik vind het heel erg belangrijk dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Op basis van jouw wensen stel ik een offerte op en bij jouw akkoord ga ik aan de slag. Je ontvangt de factuur altijd in twee delen: 50% bij aanvang van de samenwerking en 50% bij oplevering van de website. Zo weet je altijd van te voren wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Extra kosten die gaandeweg het project worden besproken (bijvoorbeeld voor extra’s pagina’s, fonts, foto’s of extra functies op de website), zal ik duidelijk communiceren en op de tweede factuur vermelden.

Aan mijn werkzaamheden zitten geen maandelijkse kosten verbonden. Houd er wel rekening mee dat een website op een hosting moet draaien die je zelf moet verzorgen. Ik kan je adviseren over hostingpartijen en welk pakket er het beste bij je past. Voor de hosting betaal je een afgesproken bedrag per maand of per jaar aan de hostingpartij. Eventuele licenties die bij jouw website horen verlopen na een jaar en daarvan zal ik je op de hoogte brengen wat de kosten zijn en ik herinner je eraan wanneer je deze kunt verlengen.

Jouw website bouw ik met WordPress. WordPress biedt talloze mogelijkheden om de wesbite van jouw dromen te kunnen realiseren: van een simpele presentatie van jouw portfolio tot een eigen webshop of website met boekingssysteem.

Jouw webshop bouw ik met WordPress in combinatie met Woocommerce. WordPress is het platform waarop jouw website draait, Woocommerce is de plugin die het verkopen van producten mogelijk maakt.

Jazeker! Jouw website zal geschikt zijn voor mobiel, tablet en desktop.

Jouw website zal zoekmachinevriendelijk worden opgeleverd. Dat wil zeggen dat ik in het ontwerpproces rekening hou met bijvoorbeeld de juiste instellingen en koppen om jouw website zichtbaar te maken in zoekmachines. Zoekmachineoptimalistie dien je zelf te verzorgen. Studio solveig is een creatief bureau voor webdesign & grafisch vormgeving en niet gespecialiseerd in seo. Wel is het mogelijk om jouw pakket uit te breiden met een pakket met teksten (geschreven door By Dagmar Valerie). Dagmar is markteer en tekstschrijver en weet met haar woorden zoekmachines en bezoekers te enthousiasmeren. Echter geven wij geen garantie voor een hit op de eerste pagina van google. Na oplevering van onze pakketten dien je zelf de SEO verder op te bouwen en te onderhouden. Wel kunnen we je diverse tips geven over hoe jouw website beter scoort in zoekmachines.

Wellicht heb je geen behoefte aan een complete website, maar heeft jouw huidige exemplaar een kleine upgrade nodig. Dat kan! Maar wel alleen als jouw website gebouwd is in WordPress. Neem contact op per e-mail (anne@studiosolveig.nl) en stel me op de hoogte van jouw wensen. Ik vertel je mijn ideeën en maak een passende offerte.

Jazeker! Na oplevering is het logo van jou. Je kunt het logo gebruiken op je website, voor drukwerk of op een gigantische poster.

Jazeker! Ik ontwerp visitekaartjes, flyers, kaarten en nog veel meer. Ook voor het ontwerp van bijvoorbeeld presentaties, e-books of andere digitale uitingen ben je bij Studio Solveig aan het juiste adres. Ik bied tevens hulp bij het bestellen van jouw drukwerk!

Stuur me allereerst een berichtje! Zo ben ik op de hoogte van jouw idee om een website te laten ontwerpen en denk ik met je mee wat er nodig is om hier mee te beginnen. Je ontvangt van mij een uitgebreid intakeformulier waarin jouw wensen kenbaar worden. Wil je een simpele website of heb je toch wat meer wensen? Verkoop je producten of woon je in het buitenland? Ik denk graag met je mee. Ter voorbereiding kun je zelf alvast opzoek gaan naar inspiratie via Pinterest, nadenken over de pagina’s die op jouw website komen, zorgen voor foto’s en teksten. Mocht je hier hulp bij kunnen gebruiken, neem dan contact op per e-mail: anne@studiosolveig.nl.
In het ontwerpproces is er ruimte voor meerdere feedbackmomenten. Tijdens deze momenten heb jij de mogelijkheid om alles te delen over hoe jij het ontwerp voor je ziet. Ervaring leert dat twee revisies voldoende zijn om tot jouw droomontwerp te komen, wanneer jij het intakeformulier volledig invult. Op basis van dit formulier ontwerp ik jouw website en denk ik graag met je mee over wat er beter kan om mijn ontwerp zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen.
Studio Solveig is mijn eigen onderneming. Ik ben Anne en ik zorg er voor dat jouw website binnen enkele weken online draait. Kies jij ervoor om jouw website aan te vullen met teksten? Dan schakel ik de hulp van By Dagmar Valerie in. Dagmar is marketeer en tekstschrijver en wij bieden onze diensten samen aan in de vorm van een pakket, zodat jij op een toegankelijke manier jouw website kunt vullen met een droomdesign en pakkende teksten voor bezoekers als zoekmachines.

In principe werk ik volledig online. Dit is ontzettend handig, waar ook ter wereld je (of ik!) Bent, je kunt jouw website gemakkelijk laten bouwen! We hebben contact per e-mail en bespreken daar ook de feedback. Ook is het mogelijk dat we elkaar spreken via de telefoon om jouw wensen helder te krijgen en een passende offerte op te kunnen stellen. Tijdens het ontwerpproces werk ik enkel online. Vind je het leuk om voorafgaand aan het project uitgebreid te brainstormen? Dat kan! Kies dan voor een brainstormsessie op locatie met dagmar en mij. Tijdens deze avond bespreken we jouw wensen en kijken we hoe jij jouw ideale doelgroep het beste kunt bereiken door middel van jouw website.

Het is belangrijk om de website goed te blijven onderhouden. Op gebied van veiligheid en snelheid is het belangrijk om de website regelmatig te updaten. In de handleiding die ik lever bij iedere website, staat beschreven hoe je gemakkelijk zelf updates uitvoert. De content op de website pas je gemakkelijk zelf aan. Veranderen jouw diensten of wil je nieuwe producten toevoegen? Dan verzorg je dit zelf. In de handleiding staat beschreven hoe je dit doet. Het is belangrijk dat je voor oplevering de website volledig doorloopt om te zien of alles naar wens is. Na oplevering kan het voorkomen dat je in het eerste gebruik toch nog iets tegenkomt wat anders kan. Breng me hiervan op de hoogte per e-mail en in de eerste maand na oplevering voer ik deze wijzigingen gratis voor je uit. Let op: het gaat hier om wijzigingen aan eerder ontworpen elementen, wil jij een nieuwe functie of pagina op jouw website? Dan stel ik graag een passende offerte op.
Dat is afhankelijk van jouw wensen en mijn agenda. Er is een beperkt aantal plaatsen per maand beschikbaar om jouw project te kunnen starten, neem dus contact op om te zien wanneer jouw project kan beginnen!
Wil je mij snel bereiken, dan adviseer ik je contact op te nemen per e-mail: anne@studiosolveig.nl. Ik probeer jouw vragen zo snel mogelijk op werkdagen te beantwoorden.