fbpx

Personal update!

Tijd om even bij te kletsen! Deze week verscheen er weinig online, dat kwam omdat ik best een drukke week had! Alhoewel het voor de meeste studenten, scholieren of andere mensen vakantie was én ik weinig lessen ingepland had. Had ik toch genoeg te doen voor schoolopdrachten. Tijd om je bij te kletsen want de laatste update schreef ik een maand geleden. Oh.. Geen titel met een ‘F’ vandaag, ik kon écht even niks verzinnen, haha!

Studeren
Inmiddels ben ik alweer een maand aan het bikkelen op school. Het lesrooster valt me heel erg mee maar buiten dat plan ik veel uren in met vriendinnetje Nadia om aan de vakken te werken. Op die momenten werken we hard (en lang!) maar lopen we precies op schema zodat we in de laatste weken geen stress hebben om alles in te moeten leveren. Als het goed is ligt alles op tijd klaar én hebben we nog ruim de tijd om alles nog een laatste keer op het gemak door te nemen. Score! De vakken zijn op dit moment behoorlijk uiteenlopend, zo ben ik onder andere bezig met het ontwikkelen van een campagne voor een food-merk, doe ik onderzoek naar het mijden van de spits en ben ik een essay aan het schrijven over het (opnieuw) verlagen van de leeftijd (naar 16 jaar) waarop je alcohol mag drinken. Zelf ben ik het daar niet mee eens. Heb jij daar een mening over? Mocht je trouwens nieuw zijn op mijn blog: ik zit in het derde jaar van de studie communicatie).

Minor
Daarnaast heb ik eindelijk het cijfer voor mijn stage. Mijn stage bij The Little Green Bag heb ik afgerond met een 7,5 en daar ben ik behoorlijk trots op! De 30 studiepunten zijn bijgeschreven en mijn gemiddelde cijfer is op het moment een 7,2. Dikke prima! School gaat op het moment gewoon heel erg goed. Ik moet veel doen maar ik vind het niet moeilijk. Ook is inmiddels mijn minor goedgekeurd door de examencommissie, daarvoor hoef ik alleen nog in april mijn ideeën te pitchen om daadwerkelijk toegelaten te worden. Best spannend maar ik kijk er ook naar uit, ik sta volledig achter die ideeën dus met een beetje enthousiasme moet dat helemaal goed komen. Zodra alles goedgekeurd is vertel ik je meer!

Fit, fitter, fitst
Met de zomer in het vooruitzicht (en een luie stageperiode waarin ik weinig heb gesport..) is het de hoogste tijd om weer eens flink in beweging te komen. Zo bedacht Dagmar de #LieverFIT-challenge waar ik deze maand ook aan mee doe door te squatten en planken, ben ik inmiddels twee keer naar het zwembad geweest en zie ik de sportschool ook met enige regelmaat van binnen. Het begin is er, nu nog een ritme vinden dat gemakkelijk vol te houden is en we zijn weer op het rechte pad!

Secret project
Oeps, ik heb het al enkele keren tussen neus en lippen door laten vallen, maar nu durf ik toch echt hardop uit te ‘spreken’: ik ben met een super leuk projectje bezig en ik kan niet wachten om je er alles over te vertellen. Er moeten nog wat puntjes op de i worden gezet voor ik echt alles deel, maar het einde van de voorbereiding is in zicht. Ik laat er nog (lekker) niks over los, maar dat ik er mega enthousiast van word én er druk mee bezig ben is in ieder geval een feit! Sterker nog… Ik heb er al een artikel over geschreven dat klaar staat voor publicatie, maar ik vind het wel super spannend om te doen! Haha. Sorry voor de spanning!

En hoe is het met jou? Waar ben je op dit moment mee bezig?
Ik ben benieuwd! Fijne dag alvast of alsnog en veel liefs,
Untitled

Bron foto: Pexels

Deze post heeft 11 reacties

 1. Aah wat een goed nieuws over je studie! Ik gun het je zo dat je deze opleiding met succes mag afronden en dat je eindelijk iets gevonden hebt wat je leuk vind! Ik moet ook echt gaan sporten, want ik hang al een jaartje in die ‘luie zone’ 😉 Niet goed! Vooral niet omdat ik te veel van eten houd. Time to move my asss! 😉 Wellicht volgende week haha! Geniet van het weekend!

 2. Wat fijn dat alles zo lekker loopt! Ik kan er wel een voorbeeld aan nemen haha, om eens op tijd met schoolwerk te beginnen.

 3. Wat fijn dat het studeren je zo goed vergaat! Heel veel succes!

 4. Spannend! Leuk om te lezen dat het zo goed gaat op school. Ik moet dringend ook terug gaan sporten! Veel succes!

 5. Wat fijn van de studie! Heerlijk als het gewoon helemaal goed gaat. Dan kun je er extra van genieten en zit je gewoon fijn op je plek. En yay voor het oppakken van het sportritme. Ben ik ook mee bezig momenteel! En alhoewel het nog niet helemaal van een leien dakje gaat, zit er vooruitgang in en dat voelt goed! Yes! Goed weekend :)!

 6. Pi pa powervrouw <3 En wat een geweldig nieuws van je minor! Dat vraagt om liters champagne!

 7. Mooie cijfer voor je stage, mag je ook zeker trots op zijn!
  Ik ben momenteel bezig met afstuderen.. dat is ook erg spannend.

 8. Ik raak altijd zo gemotiveerd van jou! Heb echt respect voor jouw ruggengraat, haha.

 9. Aah ik moet ook echt weer fitter worden; sinds paar maandjes heb ik een kantoorbaan, dus veel bewegen is er niet meer bij (daarnaast is mijn normale ritme van drie keer in de week hardlopen ook vrijwel compleet weggezakt…). Super goed dat je daar zo mee bezig bent! Xx

Geef een reactie

×