fbpx

Garderobe wishlist: get ready for summer!

De weersvoorspellingen zijn nog niet heel erg veel belovend, maar toch kunnen we er niet meer omheen: de zomer komt eraan! Het is inmiddels alweer mei en het begint enorm te kriebelen om de leukste zomerse combinaties bij elkaar te sprokkelen. Op internet vond ik mijn grote favorieten voor dit jaar bij elkaar en ik deel ze graag met je!

 • ✰ Mijn ultieme zomermusthave is een jurkje. Het liefst luchtige exemplaren die lekker zwieren zodra je loopt en niet al te strak zitten. Een jurkje is perfect als het lekker zit, gemakkelijk over een bikini aan te trekken is en het liefst ook nog streepjes of stippen bevat. De vrolijke zomerjurkjes zijn allebei van Esprit en beide geschikt voor zowel naar het strand of er juist om er ‘s avonds mee uiteten te gaan op vakantie.
 • ✰ Hoe groter de zonnebril.. Hoe beter! De modellen die je ziet zijn van Komono en QUAY. De brillen zijn naast een stijlvol ook nog eens allebei gemaakt van stevig materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur van je zonnebril. Een absolute vereiste als je lang van je zonnebril wilt genieten of voor wie de zonnebril per ongeluk wel eens onderin een tas laat zitten.
 • ✰ Op vakantie heb ik vaak niet veel bij me. Vaak kom ik niet verder dan een portemonnee, zonnebril, sleutels van de hotelkamer of het appartement, lippenbalsem en zonnebrand. Een klein tasje is daarvoor een absolute must. De Furla Metropolis crossbody bags blijven absolute favorieten en ik kan niet wachten tot ik mijn eerste eigen exemplaar in mijn armen mag sluiten! Deze koraalkleurige variant is een echte eyecatcher voor de zomer! P.S.: bij nader inzien denk ik niet dat de zonnebrand erin past. Die moet dan maar in een grote(re) rugzak!
 • ✰ Je ziet ze steeds vaker: vrolijk gekleurde bikini’s met een gehaakte rand. Ik vind ze zo mooi en vrolijk! De bikini’s hebben een mooie vorm die bij ieder lichaam past. Deze donkerblauwe variant is verkrijgbaar bij Livera en bestaat uit een los topje en broekje zodat je de perfecte maatsamenstelling kunt kiezen!
 • ✰ Inmiddels heb ik drie paar in bezit, maar ik ben er van overtuigd dat je van espadrilles nooit genoeg kunt hebben. Een paar met strepen heb ik nog niet in mijn kast staan, maar deze vrolijke exemplaren (via Sarenza) zouik zo aanschaffen. Espadrilles lopen comfortabel, zien er leuk uit en maken iedere outfit helemaal af. Maar toch kan een paar goede badslippers niet ontbreken in iedere zomerkoffer, dus dan maar meteen een paar met gouden details!

Wat is voor jou het ultieme item voor de zomer? En hoe ziet de perfecte zomeroutfit voor jou er uit? Voor de aankomende vakantie moet ik nog opzoek naar de mooiste jurkjes om de zomer mee door te gaan, maar met deze inspiratie denk ik dat mijn zoektocht alvast goed van start is gegaan!

Alvast een hele fijne dag gewenst en heel veel liefs!
Untitled

Deze post heeft 8 reacties

 1. Jaaa zulke bikini’s, zo leuk! Ik heb overigens net mijn eerste paar espradilles en moet er nog wel aan wennen… Man, wat zitten die dingen strak in het begin! Ik loop ze nu in huis in, maar na een halfuurtje moeten mijn voeten wel weer even rust. Leuke jurkjes heb je ook gekozen trouwens! Malou x

  1. Ahh wat stom! Goed inlopen dus, ze lopen (bij mij in ieder geval) nog best wel uit! Hopelijk komt het goed voor de zomer! Dankjewel voor je reactie 🙂

 2. Die jurkjes zijn zo leuk, echt van die zomerjurken!
  Liefs

 3. Leuk! Ik ben ook helemaal van de jurkjes, vooral strepen en stippen zijn favoriet. Ik weet niet wat het is, maar die blijven zo leuk! Daar moet ik nog wel voor naar op zoek voor deze zomer. Heb al wel een heel schattig wit jurkje met bloemetjes aan de haak geslagen. ?

 4. Ik ben ook zo’n fan van die Furla tasjes! Zo jammer dat ze vrij duur zijn…. anders had ik allr kleuren in de kast liggen haha

Geef een reactie

×