Gezonde(re) versie van de McWrap

mcwrap

Een recept kan ik het niet noemen aangezien het een kwestie is van een aantal ingedrienten op een wrap doen is. Maar de combinatie van deze ingrediënten is goddelijk! Ik kwam er per toeval achter door wat restjes op te maken en een klasgenootje zei, hé – dat lijkt wel een McWrap! Nu maak ik ‘m geregeld klaar en geniet ik er keer op keer opnieuw van!

Wat heb je nodig?
– Een wrap
– Gerookte kip
– Cheddar cheese
– Sla
– Tomaatjes
– Mosterd

Wat ga je doen?
Heel simpel. Leg de cheddar cheese op de wrap en doe dit 30 seconden in de magnetron (of eventjes in de oven) om de kaas te laten smelten. Druk reepjes gerookte kip in de kaas, voeg er sla en tomaat en toe. Verdeel er mosterd over naar smaak. Je kunt ook met honing en mosterd (en eventueel een beetje water) een sausje maken, maar ik houd niet zo van honing. Nu kun je gaan smullen! Je kunt er natuurlijk nog van alles aan toevoegen. Komkommer kan ik je afraden, dat vond ik niet zo’n succes. Augurk lijkt me wel heel erg lekker!

Smakelijk! Op mijn blog vind je nog veel meer recepten, bijvoorbeeld deze peanut butter cups!

Liefs,

Untitled

Dit bericht heeft 19 reacties.

 1. Marlotte

  Oeh ziet er echt waanzinnig lekker uit. Ik ben één van die mensen die niet zo van cheddar houdt, dus zelf zou ik voor geitenkaas gaan. Yum!

 2. Bianca

  Dat klinkt lekker én easy zeg. Ik ga het zeker eens maken! Check overigens even de spelling van het woord ingedrienten – dit moet zijn: ingrediënten.

 3. Frauke

  Klinkt best lekker! Ik ben alleen niet zo’n fan van teveel zoute cheddarkaas, dus zou zelf gewoon wat geraspte kaas over het geheel strooien. Maar wraps doen het altijd goed, lekker! X

 4. Anouk

  Ohja, met gerookte kip kan ook. Mijn vriend maakt hem altijd met Kipschnitzel, is ook erg lekker.

 5. Tineke

  Lijkt me heerlijk, wil het graag eens uitproberen!
  Liefs

 6. Céline

  Dat ziet er heerlijk uit, ookal zou ik hem dan in een vegetarische variant maken.

 7. Kelly

  Ziet er heerlijk uit hmm! Wraps vind ik altijd heel erg lekker!

 8. Mariska

  Dat ziet er inderdaad heerlijk uit 🙂 wraps vind ik ook altijd lekker !

 9. Kalliopia

  Recept of niet, wraps zijn gewoon geweldig omdat ze zo simpel te maken zijn en toch gezond!
  Ik ga deze zeker eens proberen want ik begin al te watertanden als ik de ingrediënten lees, hmm 🙂

 10. Ah ik vind de McWrap erg lekker, maar tja niet zo gezond. Hoewel ik gerookte kip niet rust ga ik deze zeker wel een keer maken! Maar dan met gegrilde kipfilet..

Geef een antwoord