Gezonde(re) versie van de McWrap

mcwrap

Een recept kan ik het niet noemen aangezien het een kwestie is van een aantal ingedrienten op een wrap doen is. Maar de combinatie van deze ingrediënten is goddelijk! Ik kwam er per toeval achter door wat restjes op te maken en een klasgenootje zei, hé – dat lijkt wel een McWrap! Nu maak ik ‘m geregeld klaar en geniet ik er keer op keer opnieuw van!

Wat heb je nodig?
– Een wrap
– Gerookte kip
– Cheddar cheese
– Sla
– Tomaatjes
– Mosterd

Wat ga je doen?
Heel simpel. Leg de cheddar cheese op de wrap en doe dit 30 seconden in de magnetron (of eventjes in de oven) om de kaas te laten smelten. Druk reepjes gerookte kip in de kaas, voeg er sla en tomaat en toe. Verdeel er mosterd over naar smaak. Je kunt ook met honing en mosterd (en eventueel een beetje water) een sausje maken, maar ik houd niet zo van honing. Nu kun je gaan smullen! Je kunt er natuurlijk nog van alles aan toevoegen. Komkommer kan ik je afraden, dat vond ik niet zo’n succes. Augurk lijkt me wel heel erg lekker!

Smakelijk! Op mijn blog vind je nog veel meer recepten, bijvoorbeeld deze peanut butter cups!

Liefs,

Untitled