Op zoek naar een grafisch vormgever? Hier ben ik! In 2017 vond ik het tijd om mijn eigen creatieve uitspattingen te bundelen en te verkopen als posters en kaarten in mijn eigen webshop. Het ontwerpen van deze posters en kaarten vond ik fantastisch om te doen. Mijn droom is om nog eens tijd en energie te steken in het ontwerpen van een kaarten- of postercollectie. Maar dat is iets voor de toekomst! Inmiddels is mijn webshop offline, maar geniet ik nog steeds van het maken van grafische uitingen. Ik help je graag verder op weg met jouw plannen. Of je nu een mooi grafisch ontwerp wilt hebben voor jezelf, je website, social media, voor in je webshop of voor hele andere doeleinden… Laat het me weten! Met jouw eigen ideeën en mijn kunde zijn we al op de helft.

Jij deelt jouw ideeën en ik vertaal dit naar een ontwerp dat hierop aansluit. Alles kan en alles mag. Niets is mij te gek, zolang het eindresultaat maar iets is waar we beide trots op kunnen zijn. Let op: ik ben geen illustrator. Dat betekent dat ik geen digitale tekeningen maak. Ben je zelf creatief en zie jij graag jouw kunstwerken digitaal in een grafisch ontwerp terugkomen? Dat kan wel! Ik zet jouw fysieke kunstwerk gemakkelijk om in een onderdeel van je logo, huisstijl of social media. Voorbeelden van het werk dat ik heb gemaakt vind je in mijn portfolio bij de verschillende onderwerpen. Neem contact op per e-mail (anne@studiosolveig.nl) voor meer informatie, prijzen en alle mogelijkheden.

Leuk feitje: wist je dat ik naast grafisch vormgever voor Studio Solveig ook grafische uitingen verzorg voor The Beautiful Bride Shop? The Beautiful Bride Shop is een webshop met prachtige trouwartikelen om je huwelijksdag helemaal compleet te maken. Bij de webshop ben ik één dag per week werkzaam als (onder andere) grafisch vormgever. Ik heb bijvoorbeeld een huisstijl ontwikkeld voor op social media en maakt andere grafische uitingen voor onder andere drukwerk. Denk hierbij aan een ontwerp voor verzenddozen, flyers, folders en stickers.

werk als grafisch vormgever voor Studio Solveig

werk als grafisch vormgever voor Studio Solveig

Sluit Menu
×