fbpx

Herfst: wishlist & on my way

Zodra het weer wat kouder wordt vind ik het tijd om te winkelen. Mijn favoriete seizoenen zijn de herfst en de winter én de daarbij horende collecties. In dit artikel laat ik je graag zien welke items er op mijn wishlist staan en welke ik stiekem al heb besteld!

Mijn grootste favoriet: de donkere trui van H&M! Deze trui hangt al eventjes in mijn kast en hij komt daar ook geregeld uit, echt een ontzettend fijn exemplaar! H&M heeft ‘m ook in het donkergroen, drie keer raden wat er binnenkort in mijn winkelmandje verdwijnt..! De trui er naast is ook van H&M. Ik ben gek op gebreide truien dus deze heeft verder geen uitleg nodig denk ik, haha! De donkerblauwe jas heb ik besteld en is inmiddels onderweg. Kan niet wachten!

De jas wil ik graag gaan combineren met de handschoenen van Hema. Ik heb ze al in het donkerbruin maar ik denk dat deze grijze beter staan bij de jas. Door middel van het gebruik van een kortingscode van Actiepagina.nl kreeg ik na aankoop €5,- terug op mijn rekening omdat ik met PayPal had betaald. Dat is extra leuk shoppen! Bij de jas en handschoenen wil ik graag de witte sjaal met zwarte strepen van C&A en de blauw muts van Barts, bij de aanschaf van deze items kijk ik ook even of ik nog een kortingscode kan vinden.

Wat ik ook heel leuk vind om deze winter aan mijn garderobe toe te voegen is een mooie leren broek. Door het wisselen van verschillende stoffen, in dit geval een leren broek in plaats van een ‘simpele’ zwarte, krijgt je outfit net een andere look. De zwarte laarsjes staan nu denk ik al twee jaar op mijn wishlist. Ze zijn van Shabbies en ik vind ze zo mooi! Ik heb ze al in een tobacco kleur maar de zwarte vind ik zo gaaf, zeker met dat riempje achterop. Ik twijfel nog of ik de ‘gewone’ variant wil of de versie die gevoerd is aan de binnenkant.. Wat zou jij doen?

Zijn er items die jij op je wishlist hebt staan voor komend seizoen? En wat staat er bovenaan? Ik kan in ieder geval niet wachten tot mijn jas binnenkomt (en ben heel benieuwd hoe die staat!). Daarna zou ik eigenlijk wel heel graag de laarsjes willen aanschaffen, maar ik weet nog niet welke variant.

Liefs,

Dit artikel is onderdeel van een commerciële samenwerking, echter
beïnvloedt dit niet mijn mening over de verleende diensten of producten.

Deze post heeft 9 reacties

 1. Super leuke items allemaal! Mag ik vragen waar de laarsjes van zijn? Ik zoek nog steeds precies zulke schoenen. 😉

  Liefs, Merel

  1. Aah helemaal vergeten er in te zetten! Ze zijn van Shabbies! Zal het artikel even aanpassen.

 2. De grijze trui is mooi! Erg mooie kleur en hij lijkt me superfijn 🙂
  Ik ben ook benieuwd naar de jas, zou daar graag een foto van willen zien als je ‘m binnen hebt! Zo mooi!

 3. Leuke items! Ik wil nog graag warme truien en een fjallraven rugzak. <3
  liefs,
  Evelien

Geef een reactie

×