fbpx
Home          Portfolio          Over Studio Solveig          Blog          Contact

Hey, what’s going on?!

Het is inmiddels al drie weken geleden dat mijn laatste update online stond, maar daar ben ik weer! Een flinke tentamenweek, drukke dagen en vier wachtwoordpogingen later is het tijd om weer in de digitale pen te kruipen en iets te laten horen. Ik baal er zo ontzettend van dat ik weinig post want ik vind het bloggen zo leuk om te doen, maar toch is er een kleine stoorzender – lees: school – die vaak behoorlijk wat roet in het eten gooit.

Studie
Het aftellen kan eigenlijk al beginnen: ik ga bijna richting het einde van mijn studie en dat is te merken. Momenteel ben ik bezig met de laatste twee vakken op de Hogeschool en daarna volgen nog een half jaar minor en een half jaar afstuderen. Nog maar 9 weken les dus en dat is heel erg weinig kan ik je vertellen! Elk blok bestaat bij ons uit drie vakken, een ‘vrije’ week (om documenten op te leveren en tentamens te leren), een week tentamens en inleveren en dit wordt afgesloten met een week vakantie om vervolgens weer door te gaan naar het volgende blok. Dit blok was het helaas anders, in plaats van één week om te pieken vielen de deadlines verspreid over drie weken. Heel hard blokken én geen vakantie!

Inmiddels is dit voorbij en is het nieuwe blok weer begonnen. Ik mis die vrij week enorm maar de resultaten van de afgelopen tentamenweek mogen er gelukkig zijn: tot nu toe heb ik vier keer een 8 gehaald en een 9! Super trots ben ik en kan niet wachten op de volgende cijfers. Super spannend. Het blok waar ik nu mee bezig ben bestaat maar uit twee vakken, maar dat betekent niet minder hard werken. De laatste loodjes.. Spannend!

Leuke vooruitzichten
Maar naast het bikkelen op school zijn er genoeg andere dingen om naar uit te kijken! Zo is de eerste highlight in mijn agenda een dagje Antwerpen met de liefste Dagmar en mannen! Ik kijk er zo naar uit en ik hoop dat het lekker weer zal worden, maar anders wordt het evengoed onwijs fijn. Daarna kunnen we alweer gaan aftellen naar vakanties, zo staan er een tripje naar Texel op de planning en vliegen Stephen en ik in juni naar Fuerteventura. Wat een vooruitzicht! Ik kan echt niet wachten!

Daarnaast zijn Stephen en ik met nog een spannend ‘project’ bezig: we hebben ons ingeschreven voor de Nijmeegse Vierdaagse en lopen dus in juli 4 keer 40 kilometer! We liepen al langer met het idee en na een wandeling ter oefening besloten we het er toch maar op te wagen: we gaan het gewoon doen! Inmiddels is de verste afstand die we tot nu toe lopend hebben afgelegd 26,5 kilometer en dat was pittig maar wel goed te doen. Op naar de volgende afstanden, let’s go! Ondertussen werken we ook nog hard in de sportschool en zwemmen Dagmar en ik. Goed bezig, al zeg ik het zelf!

Bloggen
Verder wil ik het bloggen graag weer wat serieuzer oppakken. Het schrijven blijft echt mijn grootste hobby en het is echt het leukste wat er is om te doen. Maar door de drukte op school en vele schrijfopdrachten die ik daar uitvoer verlies ik soms wel eens de creativiteit voor nieuw onderwerpen. Mocht je dus graag iets willen zien, laat het me dan weten! Daarnaast is het bijna tijd vind ik om een project waar ik maanden heb gewerkt eindelijk aan jullie te laten zien, ik kan écht niet wachten (maar ik moet daar nog een paar dingetjes voor doen, vandaar!)!

Hopelijk heb je een fijne dag en maak je er iets leuks van!

Veel liefs,
Untitled

Deze post heeft 12 reacties

 1. Wauw, wat goed dat jullie je hebben ingeschreven voor de Vierdaagse! Echt een uitdaging zeg. Veel succes met oefenen ?!!

 2. Wat fijn dat je bijna bij het einde bent van je studie! Wauw you go girl! Succes met de laatste loodjes.
  Heel tof dat je samen met je vriend zo’n eind gaan rennen, knap zeg! En mooie route daar langs schoonhoven 🙂
  En helemaal leuk dat je als vooruitzicht een heerlijke vakantie hebt. <3
  Liefs,
  Evelien

 3. Ooh het is zo herkenbaar, wel willen schrijven maar gewoon zo druk zijn met andere dingen! het heeft in ieder geval wel je mooie cijfers als resultaat, goed gedaan!

 4. Wat leuk dat je je hebt ingeschreven voor de Nijmeegse Vierdaagse! Staat bij mij ook nog op het lijstje om ooit een keer te doen. Misschien als je een leuk idee hebt voor je blog gewoon opschrijven in een notitieboekje of je mobiel. Dan vergeet je hem in ieder geval niet 🙂

  1. Wat gaaf, ik zou het gewoon doen – haha. Dankjewel, goede tip! Ik heb nu alvast een aantal blogposts ingepland! 🙂

 5. Ooh heel leuk dat je mee gaat doen aan de Vierdaagse! Ik kom zelf uit Nijmegen en heb de afgelopen drie jaar meegelopen. Onwijs zwaar maar ook echt de mooiste week van het jaar. Dit jaar ga ik aanmoedigen en zelf even rustig aan doen vanwege een blessure, maar misschien zie ik je nog wel! Liefs

 6. Wauw, mooie cijfers! Gefeliciteerd! Fijn dat je naar Antwerpen komt! Geef maar een seintje mocht je tips nodig hebben. 🙂

Geef een reactie

×