fbpx
Home          Portfolio          Over Studio Solveig          Blog          Contact

Hey, what’s up?

Het is alweer even geleden dat ik in de digitale pen kroop om een update te schrijven voor op mijn blog. En wat heb ik dat gemist! Het afgelopen half jaar stond volledig in het teken van mijn stage maar nu dit voorbij is, bekruipt mij weer de drang om te schrijven op mijn eigen platform. En daar ben ik dus weer!

Stage

Voor de studie Bedrijfscommunicatie die ik volg heb ik stage gelopen bij The Little Green Bag. Het afgelopen half jaar is echt voorbij gevlogen en ik heb zoveel geleerd! Een betere stage had ik niet kunnen treffen en ik kijk er dan ook met heel veel plezier op terug. Ik ben ontzettend gegroeid op gebied van schrijven, Photoshop, fotografie en eigenlijk nog veel meer. Nu alleen nog even mijn onderzoek afronden en inleveren, daarna kan ik dit hoofdstuk afsluiten. Maar niet zonder alle ervaringen, kennis en leermomenten mee te nemen!

Het fulltime werken viel best zwaar, van een lui studentenleven (met slechts een paar uur college in de week) naar 38 uur in de week stil zitten op kantoor is best een heftig omslag. Zeker als je daar drie uur per dag voor moet reizen. Nu heb ik gelukkig even vakantie om op te laden voor ik weer in het ‘luie studentenleven’ te kruipen, ook wel weer een leuk vooruitzicht!

Rome

Om de afronding van mijn stage af te ronden vierden Stephen en ik mijn verjaardag afgelopen week in Rome. Ik ben in de tweede week van januari alweer 24 geworden en daarom stapten Stephen en ik de maandag na mijn stage in het vliegtuig naar de Italiaanse hoofdstad. We hebben ontzettend genoten van alle bouwwerken om ons heen, de heerlijke pasta’s en pizza’s en de tijd samen.

Het lijkt me leuk om nog een artikeltje te wijden aan onze reis naar Rome (en daarin onze top Airbnb-host te huldigen!). Laat maar even weten wat je het liefst zou willen lezen over Rome, dan kun je dit artikel binnenkort verwachten op Monday Mood!

En nu?

Nu.. Nu heb ik nog even vakantie. Ik geniet nog even van een paar vrije dagen voor ik weer naar school ga. Ik heb nog een aantal leuke dingen op de planning staan maar ga vooral even lekker ontspannen en uitslapen. Natuurlijk krijgt onze kitten Saar ook even alle aandacht nu ik zoveel thuis ben, ze is zo knuffelig en zacht! Ook wil ik heel graag meer tijd aan Monday Mood besteden om ik het schrijven zo leuk vind en er zo ontzettend van kan genieten! Daarnaast heb ik genoeg te vertellen, dus houd de blog in de gaten!

Liefs,
Untitled

Deze post heeft 18 reacties

 1. Dat klinkt als een ontzettend toffe stage. Leuk om te horen dat je er echt van hebt genoten en er ook veel hebt geleerd! Lijkt me inderdaad best pittig om ineens fulltime aan de slag te zijn én zoveel te reizen! Zo leuk dat je daarna heerlijk naar Rome bent geweest. Echt een geweldige stad! Nog gefeliciteerd met je verjaardag en geniet nog even van een paar weekjes rust 🙂

  1. Het was inderdaad even een pittig half jaar, maar heb er ook zo van genoten en er van geleerd!

 2. Fijn dat je er weer bent en dat het zo goed met je gaat! En nog gefeliciteerd met je verjaardag.

 3. Wat leuk dat jullie naar Rome zijn geweest. Het is zo’n mooie stad! Lekker genieten van de rust die je nu hebt voordat je weer naar school mag.

 4. Wat een super mooie foto’s heb je gemaakt (ook op je instagram) van Rome! En ja dat kan ik begrijpen: fulltime werken (stage lopen) is erg wennen. Zelf werk ik ondertussen al meer dan een jaar fulltime en het went. Geloof mij maar. 🙂 Je weekenden worden wel heilig

 5. Awh wat ziet Saar er schattig uit! Ik zou graag een artikel zien met tips voor Rome! Ik ga er van de zomer voor het eerst naar toe dus zou het zeker kunnen gebruiken haha.

 6. Fijn dat je nog een weekje kunt chillen! Snap helemaal wat je bedoelt met zo’n 38-urige werkweek. Ik heb er ook zo’n half jaar opzitten en ben stiekem ook best blij als het na volgende week weer even chill-studeren/afstuderen gaat worden, haha 🙂 Het lijkt me trouwens leuk om een artikel over Rome te lezen!

 7. Heel tof! Fijn dat je het zo naar je zin had op stage en je zoveel hebt geleerd!
  Ik ben heel benieuwd naar je tips voor Rome en de Airbnb. Ik ga er in de zomervakantie namelijk zelf heen met de interrailreis die ik ga maken. Tips voor Rome kan ik dus goed gebruiken!

 8. Goed dat je stage zo succesvol was! Wat fijn dat je je verjaardag in Rome gevierd hebt. En wat een lief katje!

 9. Aaah fijn dat het zo geweldig was! Morgen mag ik mijn luie leven inruilen… Spannend!

 10. Fijn om weer iets van je te lezen! Zag al die mooie kiekjes uit Rome al voorbij komen op Instagram, zo leuk! Ben er zelf ook geweest, dus ik vind het juist leuk om je persoonlijke foto’s te zien 🙂

 11. Misschien een héle rare vraag, maar ik stel ‘m toch: waar heb je dat marmer vandaan waar je horloges op liggen op die foto? Ik zoek nog zoiets voor foto’s voor m’n blog (of flatlays) en kan echt nergens een ‘groot’ stuk marmer vinden.

 12. Jaa, zie graag een artikel over Rome, kan nog genoeg tips gebruiken voor mijn stedentrip naar Rome in mei

 13. Leuke post! Ik ben zelf net begonnen met afstudeerstage en ik vind het zo lastig om ineens 32 uur in de week achter een laptopje te zitten werken. Maar hopelijk went het een beetje!
  Prachtige foto’s!

  x Annabelle
  travelsandtea.com

  1. Ik denk dat het wel goedkomt! Het is eventjes wennen maar na een paar weken weet je niet beter! Heel veel succes!

Geef een reactie

×