Is social media niet je ding of heb je er te weinig kaas van gegeten om succesvol mee aan de slag te gaan? Ik geef je graag een duwtje in de juiste richting! Wanneer je hulp nodig hebt bij het opstarten van één of meerdere social media-kanalen, je op zoek bent naar een social media-huisstijl voor jouw accounts of je social media volledig uit handen wilt geven. Dat kan bij mij! Laat je Facebook, Instagram of ander netwerk in veilige handen achter bij mij. Samen kijken we wat past bij jouw doelgroep en daar spelen we op in door middel van het plaatsen van de juiste content.

Ook kijk ik graag met je mee of op jouw website duidelijk vermeld staat dat klanten je ook kunnen volgen via bijvoorbeeld Facebook en Instagram of op welke andere manieren jij je doelgroep leidt naar social media. Je kunt nog zulke mooie accounts onderhouden, maar weet niemand je te vinden? Dan heb je er nog steeds weinig aan! Een huisstijl voor social media kan bestaan uit een klein icoon, verschillende kleuren die jij altijd toepast, een passende biografie voor je kanalen en templates voor stories die kunt plaatsen op Facebook en Instagram.

Informeer per mail (anne@studiosolveig.nl) naar het opstarten van social media-kanalen, het ontwikkelen van een eigen huisstijl voor social media of het afnemen van pakketten om social media volledig uit handen te geven. Wist je bijvoorbeeld dat ik de huisstijl voor The Little Green Bag in 2016 heb ontworpen en dat mijn huisstijl voor social media voor Cowboysbag nog steeds wordt gebruikt? Deze stijlen heb ik ontwikkeld tijdens de stage die ik daar liep. Ik vind het ontzettend gaaf dat deze stijl nog steeds wordt gebruikt. Recentelijk heb ik een stijl ontworpen voor The Beautiful Bride Shop. De stijl bestaat uit een mix van grafische uitingen, zelfgemaakte foto’s en foto’s uit het archief van de webshop. Een levendige stijl die goed op elkaar aansluit!

huisstijl voor social media door Studio Solveig

huisstijl voor social media door Studio Solveig

Sluit Menu
×