Ik woon in mijn kamertje!

kamertje

Het is je vast niet ontgaan.. Althans, als je mij volgt op social media is het je niet ontgaan. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver! Ik woon nu op mijn studentenkamertje in Gouda. De waslijn hangt, het eerste maaltje is bereidt en het eerste nachtje is geslapen.

kamertje

kamertje

kamertje

kamertje

De verhuizing ging eigenlijk supervlot, om 9u stonden we voor Ikea om de laatste dingetjes te kopen en na een hele dag vol sjouwen, tillen, in elkaar zetten, uitruimen en inrichten stond alles zoals ik het hebben wil. Ik krijg superveel vraag om een roomtour en natuurlijk, die komt. Ik ben van plan deze week de roomtour op te nemen en hoop ‘m dan zaterdag online te krijgen. Ik wil er trouwens een video- en fotoartikel van maken, omdat ik zelf eigenlijk niet kon kiezen wat ik leuker vond.

Het is wel heel erg wennen hoor, nieuwe stad, je moet overal zelf aan denken en ook zelf verzorgen. Zo deed ik – heel verstandig – vandaag boodschappen voor vanavond (ik schrijf dit op zondag) en voor maandag. Ik kom morgen (voor jullie vandaag) om half 6 uit school en eer ik thuis ben heb ik geen zin meer om boodschappen te doen. Vandaag maakte ik voor mezelf pasta met olijven, mozzarella en tomaat klaar en als ’toetje’ had ik een schaaltje appelmoes, heerlijk! Nu moet ik eigenlijk weer verder aan mijn studie, maar wilde jullie toch even graag updaten. Morgen gaat weer de wekker héél vroeg en dan gaat het Γ©chte leventje echt van start.

Woon jij nog thuis? Of ben jij ook al het huis uit? Of heb je plannen om het huis uit te gaan?

P.S.: Donderdag bestaat mijn blog 2 jaar! Het is super hard gegaan met alles wat ik maar kon bereiken. Het aantal volgers op Bloglovin’ loopt nu bijna tegen de 2500 aan, volg jij me al op Bloglovin’? Ik zou het heel gaaf vinden om rond die dag dit magische getal te bereiken. Mocht dat lukken.. Dan komt er vrijdag een super leuke winactie online! Klik hier om mijn blog te volgen op Bloglovin’!

Dit bericht heeft 78 reacties.

 1. Laura

  Wat super fijn dat het zo vlot is gegaan, het ziet er heel leuk uit! Ik ben heel benieuwd naar de roomtour en succes vandaag! πŸ™‚

 2. Ziet er super gezellig uit!
  Ik heb in Amsterdam gewoond en nu woon in samen met mijn vriend. Ik ging op mijn 18e uit huis. πŸ™‚

 3. Lotte

  Mooie foto’s! Superfijn dat je nu over bent naar je kamer, het ziet er al heel leuk uit en ik ben benieuwd naar je roomtour.

 4. Dagmar

  Het ziet er echt prachtig uit, je hebt zo’n mooie stijl van inrichten. Heerlijk lief! Love it <3 Ik hoop dat je je er snel helemaal thuis voelt <3

 5. Lucinda

  Ik ben zo’n 8 jaar geleden op mijzelf gegaan, dat vond ik enorm emotioneel, maar wel een moment dat mijn volwassenheid in ging, vanaf die dag was ik financieel verantwoordelijk voor mijzelf. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat alles mij lukt, maar af en toe naar huis bellen voor advies, tjah dat hoort er bij mij wel bij. xxx Lucinda

 6. Larissa

  Ah wat super leuk! Gouda is een leuke stad, ik woon er zelf ook maar 4 km vandaan en ben daar vaak te vinden :). Veel plezier van je nieuwe kamer!

 7. Bianca

  Wat super geniet er lekker van het ziet er nu al leuk uit! x

 8. Naomi

  Wat een superleuke foto’s! Je huis ziet er zo leuk uit! Nu al πŸ˜‰

 9. Stella

  Ik ben ook net verhuisd, dus ik weet helemaal wat je doormaakt, hihi. Echt heel erg leuk ziet het eruit. Je voelt je vast heel snel thuis in Gouda! Veel liefs!

 10. Geertje

  Zo aan de eerste foto’s te zien, heb je een heerlijke kamer! Lekker van genieten!

 11. Daphne

  Ik wist al dat wij ongeveer tegelijk zouden verhuizen, hihi! Ik woon inmiddels een week of drie op kamers en het is heel erg wennen, maar wel heel leuk! Ik weet zeker dat jij wel goed voor jezelf kan zorgen, geniet van je prachtige kamer!

 12. Hillene

  Wauw, je inrichting is echt mooi geworden! Ik ben heel benieuwd naar de roomtour (:

 13. Lonneke

  Wauw, wat heb je dat ontzettend leuk ingericht!
  Ik wens je heeeel veel plezier en succes,
  Liefs Lonneke

 14. Maureen

  Wauw mooie foto’s! Ik ben erg nieuwsgierig naar je roomtour. Echt! Ik kan niet wachten! Zelf volg ik pas de opleiding communicatie en Zwolle. Ik heb nog geen plannen om uit huis te gaan, ik wil eerst zeker weten of ik mijn propedeuse en het eerste jaar haal. Wat als moeilijk en zwaar genoeg gaat worden. Veel succes vandaag!

  xoxo Maureen

 15. Sophie

  Ahhh wat ziet het er te gek uit! En superfijn dat het zo vlot is gegaan, dat scheelt weer!

 16. Manon

  Heel mooi geworden! Lekker rustig zo met die kleuren en materialen πŸ™‚ Geniet ervan Anne πŸ˜€

 17. Svenja

  Wat heerlijk dat je al in je nieuwe woning woont. Het ziet er prachtig en heel knus uit. Geniet er van <3

 18. Anneleen

  Lijkt me heel gezellig daar! Ik volg je al op Bloglovin! Ik woon nog thuis maar soms kriebelt het toch al om met mijn vriend te gaan samenwonen. Eerst nog wat sparen!

 19. Simone

  Mooie kamer heb je! Ik wil zelf nog wat gaan sparen voordat ik uit huis ga.

 20. Mandy

  Ja leuk een roomtour! Volgens mij heb je het super leuk ingericht! Succes deze week.

 21. Het ziet er nu al zo leuk uit! Ik woon nog thuis maar iedere keer als ik dit soort posts zie, wil ik ook zo graag uit huis. Lekker zelf alles inrichten enzo πŸ™‚ x

 22. Lilia

  Superleuk dat je op kamers gaat! Ik woon nu al een jaar op kamers en i love it! Soms idd wel lastig met boodschappen enzo, but it’s worth it! xo

 23. ah! Wat leuk, een hele leuke spannende nieuwe tijd. Kan niet wachten op de roomtour

 24. Manon

  wat leuk, het eten ziet er goed uit ik woon samen met mijn vriend, heerlijk vind ik het πŸ™‚

 25. Wat fijn dat alles gelukt is en dat je nu lekker je eigen kamertje hebt! Ik ben heel erg benieuwd naar de roomtour en geniet van het leven in je nieuwe huisje!!

 26. Tineke

  Wat ziet het er mooi uit, ik ben erg benieuwd naar de hometour! Ik woon alweer een jaar op mezelf/samen! Het bevalt me prima!
  Liefs

 27. Claudia

  Ik woon sinds twee weken ook op kamers en ik heb het zo naar m’n zin!

 28. Marinka

  Veel geluk daar! Een nieuwe stad en op jezelf is erg wennen, maar ook tof om allerlei nieuwe dingen te ontdekken! Je leert nieuwe mensen kennen, leuke plekjes in de stad en fijn zelfstandig dingen oplossen (en anders even naar mams bellen ;)). Ik ben een paar jaar geleden uit huis gegaan. Mijn vriend en ik hebben toen een huis gekocht in Zutphen (komen we allebei niet vandaan!) en het bevalt super! Het is echt zo fijn om een eigen plekje te hebben.

 29. Linda

  Fijn dat alles zo vlot is gegaan en dat je nu lekker je eigen plekje hebt! Heel veel succes en plezier met alles, ik ben benieuwd naar je roomtour! πŸ™‚ Ik ben inmiddels alweer twee jaar de deur uit (eerst samenwonen, nu getrouwd) en het bevalt me nog steeds iedere dag om samen te wonen met mijn grote liefde πŸ™‚

 30. Marleen

  Heel leuk! Ik ben ook sinds augustus op kamers in Leeuwarden, en het is inderdaad heel erg wennen! Ik vind wel dat je kamer er tip top uitziet hoor! Die van mij is ook leuk, maar ik heb veel dingen gekregen, waardoor het iets minder bij elkaar past.. Maar als nog leuk πŸ™‚ Heel veel succes en plezier in Gouda πŸ™‚ xx

 31. Joyce

  Ik ben echt benieuwd naar je roomtour Anne! Ik woon nu 1.5 jaar op mezelf in Nijmegen, samen met 5 andere meiden in een woning, supergezellig en toch een eigen plekje met keuken voor mezelf!

 32. Paul

  Ik volg je niet op andere social media dus had er nog niets van meegekregen. Ziet er mooi uit! En ik woon al jaren op mezelf, en inmiddels weer heerlijk samen. Aan mij krijg je geen nieuwe volger op Bloglovin’ want ik volg je al. En 2500 volgers, wat een prestatie!

 33. Renee

  Wat een mooi aantal, 2 jaar en bijna 2500 volgers. Bijzonder, ik hoop dat het lukt, gun het je. Wat een prachtig huis

 34. Lys

  Heb je leuk ingericht! Ik ben zelf pas verhuisd naar een studentenstad in Finland! Ik ben hier de komende 4 maand op uitwisselingsstage.

 35. Dionne

  Ziet er nu al heel tof uit! Ik woon al 3,5 jaar op kamers en zou niet meer anders willen!

 36. Mirne

  Ik woon samen met mijn vriend. Je kamer ziet er leuk uit! Veel succes met je studie!

 37. Ise

  Spannend maar ook heel leuk om je eigen plekje te hebben!

 38. Femke

  Ah, wat ziet het er allemaal gezellig uit. Hopelijk kan ik tΓ³ch nog een keer langskomen. En dat je a.s. donderdag alweer 2 jaar blogt, wow! Hopelijk ga je die 2500 volgers halen, dat zou echt fantastisch zijn <3

 39. Priscilla

  Wat leuk! Heel veel plezier in Gouda! Ik moet zeggen dat die pasta er heeeeeeeerlijk uit ziet!

 40. Ypie

  Superleuk zeg, zo’n plekje voor jezelf! Ook leuk ingericht al!
  Liefs, Ypie

 41. Het ziet super gezellig uit! Ik woon inmiddels al 7 jaar op mezelf ongeveer πŸ™‚ Sinds een paar jaar samen met mijn vriend.

 42. Ines

  Ziet er mooi en gezellig uit! Ik ga binnenkort voor de tweede keer op kot πŸ™‚ Ben erg benieuwd πŸ˜€ Hopelijk wordt het ook even gezellig als bij jou ^^

 43. Jodie

  Het ziet er echt super uit! Onze stijl komt best overeen, ik woon nu een jaar op kamers en heb het super naar mijn zin!

 44. Infinity

  Je hebt het mooi ingericht!
  Lijkt me erg gezellig!

  Liefs,
  Eva β™₯

 45. Geanne

  Wat fijn dat je eindelijk in je kamer woont en wat ziet het er mooi uit! Ik ben heel benieuwd naar de roomtour. Ik ga over 1,5 maand ook eindelijk echt ‘echt’ op mijzelf wonen in een appartement. Ik kan niet wachten!

 46. Angela

  Ziet er mooi uit! Ik woon nog bij mijn ouders, maar kijk er naar uit om een leuk huisje in te richten!

 47. Tessa

  aaah wat tof! het lijkt mij zo spannend om een eigen plekje te hebben, maar ook zo super leuk! en de eerste keer koken ziet er ook zeer geslaagd uit!
  liefs, Tessa

 48. Marie

  Wat heb je een toffe hanglamp! Hing die er al of heb je die gekocht? Heel vintage looking.

 49. Iris

  Ik was hier ZO benieuwd naar! Ziet er heel leuk uit! πŸ˜€
  Op hoeveel m2 woonde je nou ook alweer?

 50. Jhemyla

  Wat heb je een mooi kamertje wauw! Ik wil ook heel graag op kamers. Ga voor volgend jaar toch maar even kijken.

 51. Sabine

  Het ziet er nu al prachtig uit! Ik ben heel benieuwd naar het totaal.
  Ik woon nu al zeven jaar uit huis, in Utrecht. Heerlijk! πŸ˜€

 52. Jody

  Hey Anne!
  Wat een leuke foto’s en wat een leuke kamer!
  Ik heb plannen om op mezelf te gaan maar ik sta nu op de wachtlijst.
  En het wachten is echt vreselijk haha niet dat ik het thuis niet naar m’n zin heb maar ben wel toe aan een eigen plekje :-).
  Heel veel geluk gewenst in je nieuwe stulpje!

  Jody.

 53. Suzanne

  Wat een fijn plekje Anne! Ik kom gauw een keertje langs!

 54. Mariska

  Ziet er nu al leuk uit! Ben benieuwd naar het geheel πŸ™‚
  Je moet 2 nog volgers, dus dat gaat je vast en zeker lukken!

 55. Anna

  Ben echt heel benieuwd naar je kamer, het ziet er zo in ieder geval al veelbelovend uit. En zoals je wel weet woon ik zelf niet meer op kamers πŸ™‚

 56. Alexandra

  Het ziet er heel gezellig uit in je kamer! En ook wel mijn stijl, hihi πŸ™‚

  Weet je toevallig al of je post er is? πŸ™‚

  xx

 57. Teddy

  Wat een leuk plekje heb je! Ziet er onwijs gezellig uit

 58. Estrella

  Gefeliciteerd! Mooie foto’s. Ik woon al heel wat jaartjes uit huis. πŸ™‚

 59. Annabel

  Wat leuk! Ik ben sinds een paar maandjes ook het huis uit, maar dan niet naar een andere stad, dus het is iets minder wennen voor mij denk ik. Je kamer ziet er super leuk uit, ik ben benieuwd naar de roomtour. Succes met je studie! Liefs

 60. ziet er super uithoor, ik woon nu ruim 7jaar samen met mn vriend en bevalt prima πŸ˜€

Geef een antwoord