Ik woon in mijn kamertje!

kamertje

Het is je vast niet ontgaan.. Althans, als je mij volgt op social media is het je niet ontgaan. Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zo ver! Ik woon nu op mijn studentenkamertje in Gouda. De waslijn hangt, het eerste maaltje is bereidt en het eerste nachtje is geslapen.

kamertje

kamertje

kamertje

kamertje

De verhuizing ging eigenlijk supervlot, om 9u stonden we voor Ikea om de laatste dingetjes te kopen en na een hele dag vol sjouwen, tillen, in elkaar zetten, uitruimen en inrichten stond alles zoals ik het hebben wil. Ik krijg superveel vraag om een roomtour en natuurlijk, die komt. Ik ben van plan deze week de roomtour op te nemen en hoop ‘m dan zaterdag online te krijgen. Ik wil er trouwens een video- en fotoartikel van maken, omdat ik zelf eigenlijk niet kon kiezen wat ik leuker vond.

Het is wel heel erg wennen hoor, nieuwe stad, je moet overal zelf aan denken en ook zelf verzorgen. Zo deed ik – heel verstandig – vandaag boodschappen voor vanavond (ik schrijf dit op zondag) en voor maandag. Ik kom morgen (voor jullie vandaag) om half 6 uit school en eer ik thuis ben heb ik geen zin meer om boodschappen te doen. Vandaag maakte ik voor mezelf pasta met olijven, mozzarella en tomaat klaar en als ’toetje’ had ik een schaaltje appelmoes, heerlijk! Nu moet ik eigenlijk weer verder aan mijn studie, maar wilde jullie toch even graag updaten. Morgen gaat weer de wekker héél vroeg en dan gaat het échte leventje echt van start.

Woon jij nog thuis? Of ben jij ook al het huis uit? Of heb je plannen om het huis uit te gaan?

P.S.: Donderdag bestaat mijn blog 2 jaar! Het is super hard gegaan met alles wat ik maar kon bereiken. Het aantal volgers op Bloglovin’ loopt nu bijna tegen de 2500 aan, volg jij me al op Bloglovin’? Ik zou het heel gaaf vinden om rond die dag dit magische getal te bereiken. Mocht dat lukken.. Dan komt er vrijdag een super leuke winactie online! Klik hier om mijn blog te volgen op Bloglovin’!