let’s do this together

Jouw website live in één dag?

Je hikt er al maanden tegenaan: jouw nieuwe website moet online, maar je blijft steken op het design, vindt geen tijd voor het schrijven van teksten, of weet niet precies wat er allemaal mogelijk is. Wat als we deze bewaren in één dag wegnemen en samen een stijlvolle en aantrekkelijke website neerzetten? Ik sta meer dan graag voor je klaar en zorg ervoor dat jouw website geen obstakel meer is, maar juist de frisse start die jouw onderneming verdient. Samen maken we van jouw website een krachtige tool die je bedrijf laat stralen. 

Wat gaan we doen?

De voorbereiding

Tijd voor onze live dag! 

Puntjes op de i

review

Jitske van Beek

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe website, het is geworden zoals ik in mijn hoofd had. Zij heeft perfect mijn wensen weten te vertalen in beeld en dat is echt een gave. Kundig in wat ze doet en ik zou haar aan iedereen aanbevelen. Daarnaast is Anne ook nog eens een heel fijn persoon om mee samen te werken. Flexibel, geduldig, behulpzaam, positief en nooit was een vraag haar te gek.

Dit is voor jou als...

resultaat

Na een live dag
met Studio Solveig...

over Anne

Wie ben ik?

Mijn naam Anne, moeder van twee jongens (3 en 2 jaar) én self made webdesigner en grafisch vormgever. In 2012 startte ik mijn eigen blog onder de naam annesolveig.nl, waar ik met veel passie dagelijks schreef. Toch was ik nooit tevreden over het ontwerp van mijn blog; het voelde saai aan en ik kon nergens een alternatief vinden dat echt bij mijn stijl paste. Ik nam het heft in eigen handen leerde mezelf coderen. Net zo lang tot ik mijn eigen droomwebsite creëerde. 

Wat begon als mijn eigen zoektocht naar een perfecte website, groeide uit tot mijn grootste passie én eigen onderneming. Vandaag gebruik ik deze kennis en ervaring om jou te helpen. Dagelijks sta ik klaar om enthousiaste ondernemers te ondersteunen in het verwezenlijken van hun digitale dromen. Want dat is wat ik het liefste doe: jou ondersteunen in het tot leven brengen van jouw ideeen.

Jouw online aanwezigheid verdient het om net zo uniek en inspirerend te zijn als jij zelf. Samen zorgen we ervoor dat jouw website een perfecte weergave wordt van jouw visie en stijl, zodat jij je kunt focussen waar jouw onderneming écht om draait.

review

Nikki Pommer

De samenwerking met Anne is mij heel goed bevallen – ik ben onwijs blij met mijn nieuwe website. Ze heeft echt mijn visie in design gegoten en maakt dat ook heel tastbaar. Na vier jaar ondernemen was het tijd om bij een professional aan te kloppen, dat was bij Anne aan het juiste adres. Ik kijk ernaar uit om nog veel meer samenwerkingen aan te gaan!

aan de slag

Pakketten & Tarieven

meest gekozen

Online

€ 797,-

excl. btw

Live

€ 897,-

excl. btw

even praktisch

Altijd inclusief

De volgende elementen zijn altijd inbegrepen zodat jouw website een complete (nieuwe) start mag maken op het web. Mocht je vragen hebben over de opties of iets missen, neem gerust contact op om jouw pakket op maat te maken! 

We starten met een uitgebreide telefonische kennismaking om jouw wensen en mijn werkwijze in kaart te brengen. Wat wil je graag? Waar wil je naar toe? Wat ontvang je van mij? Hoe werken wij het beste samen? Zijn we een match? Een greep uit de vragen die tijdens onze kick-off aan bod komen; 

Jouw website mag uitstralen waar jij voor staat – jij bepaalt het eindresultaat! Heb jij al ideeën en dromen welke enkel gerealiseerd hoeven te worden? Geen probleem! Geef jij mij alle creatieve vrijheid? Geweldig! Mijn design hart klopt een paar slagen sneller bij alleen al het idee. Jij hebt de regie over het ontwerp, ik realiseer en adviseer over of jouw keuzes handig zijn – dit doen we tijdens een live dag van 10:00 – 15:00 inclusief lunch of in twee Zoom-calls van 2 keer 2 uur op één dag. We werken naast (of tegenover ;-)) elkaar aan jouw website (ik aan het ontwerp, jij aan de teksten) en voorzien elkaar ondertussen van feedback en sturen direct bij. Na de live dag verwerk ik de laatste puntjes op de i zodat je binnen een week jouw website kunt lanceren.

Onderhoud jouw website gemakkelijk zelf met het toegankelijk drag- & dropsysteem Elementor. Zo doe je altijd én overal gemakkelijk zelf aanpassingen aan de website. Updaten doe je zelf of besteed je uit aan Studio Solveig. De website is volledig jouw eigendom. 

Koppelingen met social media-kanalen naar keuze en een nieuwsbrief- of betaalsysteem, zodat jij via jouw website leads, betalingen, volgers & statistieken kunt verzamelen;

Inclusief de mogelijkheid tot het uitbreiden van de website op een later moment (bijvoorbeeld met een webshop of academy);​

Informatie en advies over passende hosting (webruimte) waarop jij jouw website kan laten draaien en inclusief verhuizing van het ontwerp naar de door jou gekozen URL;