Jouw onderneming verdient het om te stralen. Daarom is het belangrijk om jouw wensen en dromen te vertalen naar een unieke uitstraling van jouw onderneming; de branding! Branding ondersteunt jouw onderneming op diverse vlakken: je zorgt voor herkenbaarheid bij jouw doelgroep, jouw klant kan jouw merk goed of beter onthouden en je creëert een eigen merkidentiteit. 

Logo & huisstijl
laten ontwerpen

Het mooiste van een logo of huisstijl laten ontwerpen bij Studio Solveig? Jij kiest wat het beste bij jou en jouw onderneming past! Wat past bij jou? Wie ben jij als ondernemer en welke rol neem jij in binnen jouw onderneming? 

Hoe straalt jouw persoonlijkheid door in de visuele uitstraling van jouw bedrijf? De antwoorden op deze vragen vormen (samen met een bord op Pinterest) de basis van jouw logo & huisstijl. Misschien weet je niet helemaal waar je moet beginnen. Geen zorgen! Daar ga ik je mee helpen. Ik ontwerp met heel erg veel plezier een logo en huisstijl voor jouw onderneming.

zij gingen je voor

puur biesland coaching

the good night club

last days of spring

marleen beeren

pekeninos

from nature to health

Femke Meijboom

prijzen

Jij hebt een prachtige collectie producten en deze wil je verkopen via een webshop. Je ontvangt een ontwerp op maat, alle functies die nodig zijn om betalingen te ontvangen en facturen te versturen en natuurlijk om jouw producten te presenteren.

Een unieke & stijlvolle branding

vanaf 295 euro excl. btw*

dit pakket is inclusief:

Even telefonisch kennismaken is heel erg fijn! Tijdens een telefonische intake hoor ik graag al jouw ideeën, vertel ik je over mijn werkwijze, planning en kosten en jij bent in de gelegenheid om al jouw vragen voorafgaand aan onze samenwerking te stellen. Dit telefoongesprek is geheel vrijblijvend. Geen klik? Dan neem je geen pakket af. Zijn we beide direct enthousiast? Dan kan ik in ieder geval niet wachten om te beginnen!
Aan de start van onze samenwerking ontvang je een intakeformulier. Hoe uitgebreider jij dit invult, hoe beter ik aan de slag kan gaan met jouw wensen en dit zo snel mogelijk kan omzetten in jouw droomwebsite, -logo of -huisstijl. Soms wissel jij van gedachten, interpreteer ik jouw ideeën anders of bedenken we samen iets wat nog beter bij je past. In dit pakket zijn voldoende feedbackmomenten opgenomen om jouw website binnen 6 tot 8 weken live te kunnen zetten voor bezoekers.
*De prijs van dit pakket is afhankelijk van jouw wensen. Een logo start vanaf 295 euro exclusief btw en op basis van het intakegesprek dat we voeren kunnen er meerkosten berekend worden voor extra illustraties.

uitbreiden

Maak jouw pakket helemaal compleet met een uitbreiding naar keuze! In onderstaande dropdowns vind je diverse mogelijkheden om jouw website uit te breiden met elementen die passen bij jouw onderneming. Staat jouw wens hier niet tussen? Mail gerust naar anne@studiosolveig.nl om de opties te bespreken.

Verzend jij pakketjes naar jouw klanten en zou je daar graag een mooie gepersonaliseerde ansichtkaart bij willen sturen? Of het pakket zelf personaliseren met een sticker van jouw logo? Misschien zelfs wel met bedrukt tape, labels voor jouw producten of briefpapier. Bedenk het maar en ik realiseer het graag voor je.

Prijs in overleg.

Jouw website heeft straks een schitterende uitstraling en dat wil je natuurlijk ook doorvoeren op social media. Door socialmediatemplates toe te voegen aan jouw pakket, ontvang je passende templates die je kunt inzetten voor Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander platform naar keuze. Deze templates zorgen voor herkenbaarheid bij jouw volgers en je hoeft niet meer na te denken over de opmaak van jouw berichten op social media!

Vanaf 75 euro excl. btw

Prijs in overleg.

Prijs in overleg

Maak jouw branding compleet met een set illustraties. Heb jij bijvoorbeeld een (kinder)kledingmerk en wil jij jouw logo en website voorzien van kleurrijke tekeningen? Of maakt een set takjes en bloemen jouw huisstijl helemaal af? Samen met Dagmar van By Dagmar Valerie gaan wij met heel erg veel plezier voor je aan de slag. In overleg ontvang je jouw illustraties in diverse kleuren, formaten en stemmen we het aantal verschillende tekeningen af.

Prijs in overleg

Het is belangrijk om jouw bedrijf online te presenteren. Dit doe je met een website en wanneer jij een mooie collectie producten hebt of maakt, dan is het ontzettend handig om deze in een online webshop te presenteren. Via deze pagina vind je meer informatie over het laten bouwen van een website of webshop, zodat we jouw huisstijl hier direct op af kunnen stemmen.

Tina van dijk

contact opnemen?

Meer informatie over jouw logo & huisstijl? Neem contact op via de button onderaan de pagina of mail naar anne@studiosolveig.nl. Ik stuur je graag zo snel mogelijk passende informatie over jouw toekomstige logo & huisstijl. Heb je al ideeën of spar je graag met mij over wat het beste bij jouw onderneming past? Laat het maar weten door op onderstaande button te klikken.