Meer blauw in huis toevoegen

Blauw is by far mijn favoriete kleur, maar ook in huis. Blauw is een kleur die je gemakkelijk in je interieur kunt verwerken door het combineren van verschillende tinten in verschillende materialen. De kleur kan zorgen voor zowel een koele als warme uitstraling, maar net wat het beste bij jou en je interieur past! In dit artikel deel ik je mijn favoriete voorbeelden van blauw in je interieur! Ben jij al om, om meer blauw in huis toe te voegen?


En? Ben jij klaar voor meer blauw in huis? Ik heb trouwens zoals je hebt kunnen zien een keer de foto’s van Pinterest ingesloten in plaats van dat ik ze op mijn eigen blog plaats. Leest dit prettig? Zo ja, dan weet ik dat voor de volgende keer en zo niet.. Dan sluit ik ze de volgende keer weer in! Is blauw niet je ding? Ga dan voor voor Heart Wood van Flexa! Heart Wood is een warm roze tint die prachtig staat in huis. Kies je wel voor blauw? Dan adviseer ik je om het artikel over Denim Drift (ook een prachtige tint van Flexa en verkozen tot kleur van het jaar!) toe te voegen aan je interieur. De kleur is werkelijk waar prachtig!

Alvast een hele fijne dag gewenst en heel erg veel liefs!
Untitled

(bron kopfoto)