fbpx
Home          Portfolio          Over Studio Solveig          Blog          Contact

Mijn wishlist voor in huis

wishlisht huis

Mijn liefde voor interieur is ongekend. Het liefst zou ik ieder seizoen van meubels, decoratie en behang wisselen, maar aangezien mijn portemonnee en vriendje dat niet toelaten houd ik het bij online snuffelen naar de mooiste decoratie en spulletjes voor in huis. Middels dit artikel deel ik graag de mooiste items voor in huis die ik met alle liefde zou willen toevoegen aan ons interieur!

 • ✰ Een mooie grote spiegel met gouden rand voor in de slaapkamer. Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen hebben wij recent onze slaapkamer behoorlijk aangepakt, een goud detail in de vorm van een spiegel zou ik zelf prachtig vinden staan bij de stenen muur die we daar hebben. Deze spiegel is deze spiegel van IB Laursen en heeft ‘slechts’ een omtrek van 23 centimeter, de spiegel die ik voor ogen heb zou wel iets groter zijn (40-50 centimeter).
 • ✰ Vind je deze lamp niet prachtig? Het is een stevige industriele lamp van Zuiver met een frame over de onderkant. De lamp is afgewerkt met lederen details en dit geeft de lamp zo’n stoere lamp! Ik vind het een prachtig exemplaar en zou ‘m zo aan mijn interieur toevoegen. Deze versie is alleen € 189,- van Zuiver (je vindt de lamp hier!) maar ik heb me laten vertellen dat de lamp bij de Wibra(!) te vinden is voor € 19,95! Bizar, ik ben echt ontzettend benieuwd en ga zodra ik in de stad ben even een blik werpen (en dan laat ik jullie weten of die echt zo gaaf is!).
 • ✰ Deze hangende potten zijn al langer een trend op interieurgebied en toch hangen ze nog steeds niet in mijn huis. Ik vind het ontzettend leuk staan en het lijkt me ook nog leuker om de hangers zelf te knopen. Waarom dat nog niet gebeurd is? Boren in het plafond vind ik toch wel een klein dingetje. Super jammer maar bij een huurhuis kun je nu niet eenmaal alles doen. Wel weet ik dat het natuurlijk geen zware potten zijn die maar een klein haakje nodig hebben om stevig te kunnen hanen. Ook kunnen de gaatjes van kleine haakjes wel makkelijk gedicht worden. Stof tot nadenken dus! Deze plantenhanger is in ieder geval van de Kwantum en scoor je hier voor maar € 7,-!
 • ✰ Ohhh, na het schrijven van dit artikel wil ik eigenlijk meteen naar de Kwantum! Deze kruk stopte ik al in mijn mandje toen ik meedeed aan de winactie van het VT Wonen Voorjaarshuis en bleef verliefd. Vandaag zag ‘m voorbij komen op de blog van Laura en daarna kwam ik ‘m tegen bij Kwantum. Ik vind dit zo’n leuk krukje! Ideaal om planten op te zetten of te vullen met andere decoratie voor in huis (en met visite heb je weer een zitplek extra #handig)!
 • ✰ Is dit letterframe niet geweldig? Ik ben dol op vintage items, zoals bijvoorbeeld een ouderwets letterbord of een Snellenkaart (zoals bij de oogarts). Dit bord combineert het beste van twee wereld en neemt daar de wereld ‘goud’ ook nog eens in mij. Jammer dat dit bord € 200,- kost, anders hing het nu al ergens in mijn huis te schitteren… Je vindt het bord van Anna + Nina bij VT Wonen!
 • ✰ Misschien ken je de ananassen van Pols Potten, maar wist je dat ze ook kaketoes in het assortiment hebben? Dit geweldige stuk decoratie voor in huis vind je voor € 49,95 bij Loods 5 en is een echte eyecatcher. Dit porseleinen huisdier zou zo leuk staan op een trolley, krukje of op een dressoir.
 • ✰ Het klinkt misschien een beetje gek, maar ik houd van lelijke dingen. Waar ik in mijn interieur eerst alles strak, strakker, strakst wilde hebben kwam ik deze week tot de conclusie met Dagmar dat ik hier vanaf ben gestapt en steeds gekkere dingen leuk ga vinden. Zo ben ik laaiend enthousiast over een blikken krukje van het tuincentrum dat aan alle kanten beschadigd en ingedeukt is, zoek in in de supermarkt de meest lelijke of vervormde soorten groenten uit (en was ik een beetje teleurgesteld toen mijn bestelde doos buitenbeentjes alleen maar ‘normale’ groente bevatte en maar een kromme peer – maar dat is een ander verhaal). Maar zo is ook mijn liefde voor een servies van keramiek gegroeid. Kijk naar dit bord en het schaaltje… Ik vind het prachtig! Het liefst zou ik vandaag nog mijn servies inruilen voor dit! Deze twee items zijn van Casa Vivante en vond ik via Cook & Co.
 • ✰ Een goud bestekset, dat is toch fantastisch? Eigenlijk is het best gek dat bij een winkel zoals bijvoorbeeld IKEA al het bestek zilverkleurig is. Waarom geen kleur toevoegen? Bij Blokker vind je dit Amefa Vintage-bestek voor zes personen voor € 49,95. Ik vind het echt fantastisch en het zal er prachtig uitzien op tafel, wel vraag ik me af hoe goed het kleurtje standhoudt. Het zou zonde zijn wanneer je het bestek in de vaatwasser stopt en het er zilverkleurig uitkomt… Anderzijds zou ik deze pareltjes gerust met de hand afwassen!
 • ✰ Een mooie rieten mand met daarin het allerliefst een mega grote cactus. Ik ben gek op cactussen en grote planten in huis en een mand als vaas of pot vind ik dan heel erg leuk staan. Deze mand is van H&M en kost € 19,99 (je vindt ‘m hier).

Zitten er favorieten voor jou bij? Ik zou al deze items wel aan mijn interieur willen toevoegen, ik vind ze zo gaaf! Wat ontbreekt er nog echt in jouw interieur? Fijne dag en veel liefs,
Untitled

P.S.: Ondanks de vele linkjes is deze blogpost niet gesponsord, I wish!

Deze post heeft 20 reacties

 1. Die cactus is zo gaaf! Ik vind het heerlijk om planten mijn huisje in te halen, geeft meteen zo veel rust en sfeer aan alles.

 2. Mooie items! Vind de cactus erg mooi en het servies ook!

 3. Jaa ik heb deze lamp inderdaad zien liggen bij Wibra! Hij is zo leuk ! 🙂

  1. Ahh wat cool dat je hem hebt gezien! Ik ben nog niet bij de Wibra geweest, hoop echt dat ze ‘m hebben!

 4. Ik heb de laatste tijd ook echt een liefde voor kamerplanten gekregen, heerlijk 🙂

 5. De gouden spiegel en het gouden bestek zien er mooi uit!

 6. Ik vind jouw stijl echt heel erg leuk, wat een mooie spullen

Geef een reactie

×