fbpx
Home          Portfolio          Over Studio Solveig          Blog          Contact

Monday Moods: de leukste dingen van afgelopen tijd

Wat ik altijd leuk vind om te doen, is een lijstje maken met mijn favoriete en leukste dingen van de afgelopen tijd! Er zijn noga wat dingen waar ik op het moment heel erg blij mee ben, dus die deel ik graag in de vorm van dit artikel. Van nieuwe cactussen tot Londen en van Saar tot eindelijk weer lekker bloggen!

 • ☆ Aftellen naar Londen! Deze week ga ik met mama een paar dagjes ertussenuit en vliegen we naar Londen, daar heb ik zoveel zin in! De voorpret alleen al is heel erg leuk!
 • ☆ Eindelijk een super leuke minor gevonden! Mijn inschrijving is geregeld maar ik wacht nog op een goedkeuring van de examencommissie. Zodra het daar is goedgekeurd vertel ik er meer over!
 • ☆ Mijn nieuwe glazen van IKEA, ik kreeg ze van het broertje van Stephen voor mijn verjaardag en ben er zo blij mee! Ze stonden al heel lang op mijn lijstje en nu heb ik ze eindelijk in de kast staan! Zo’n leuk (en origineel) cadeau! Binnenkort even een tripje naar IKEA om de kleine varianten er ook bij te zoeken, dan is de set compleet!
 • ☆ SNEEUW, SNEEUW, SNEEUW, SNEEUW!
 • ☆ Grote opruimwoede in huis: alle kastjes leegtrekken, opnieuw inrichten en oude spulletjes wegdoen, weggeven of verkopen. Super fijn om in een opgeruimd huisje te wonen en ook nog eens anderen een plezier te doen met nog goede spulletjes!
 • ☆ Onze lieve poes Saar! Ik kan echt uren naar haar kijken hoe ze met een bal de hele kamer doorgaat, oppakt en verder rent om ergens anders te spelen. Ben echt heel erg benieuwd wat ze denkt als ze met dat ding speelt, maar favoriet is die bal in ieder geval!
 • ☆ De sportschool weer wat vaker van binnen bekijken! Afgelopen week zijn Stephen en ik weer wat vaker geweest en dat is echt heel erg leuk! Als ik eventjes niet ga dan vergeet ik altijd hoe leuk het eigenlijk is om te sporten, oppakken en volhouden dus!
 • ☆ Ik heb mijn stage behaald met een 7,5! Na een half jaar hard werken ben ik echt heel erg blij met dit cijfer. Dit kunnen we weer afstrepen! De foto hieronder maakte ik op mijn stage: bag Folkstone van Cowboysbag, zo’n mooi tasje! Die staat nog bovenaan mijn wishlist!

 • ☆ Eindelijk weer fijn bezig zijn met mijn blog! Omdat ik het afgelopen half jaar zoveel heb gewerkt en op werk ook nog eens heb geschreven, is mijn blog er flink bij ingeschoten. Nu eindelijk weer fijn bezig!
 • ☆ Alle tijd die Dagmar en ik samen (én met Jordy, Lucas en Stephen) kunnen spenderen, zo fijn en gezellig!
 • ☆ Met Londen in het vooruitzicht mag ik Rome natuurlijk niet vergeten. Wat een heerlijk weekje was dat in zo’n mooie stad! Even lekker er uit, genieten, mooi weer(!) en lekker eten. Heerlijk ontspannen en heel fijn om samen met lieve Stephen te doen! In Rome maakte ik onder andere de foto hierboven het artikel, haha!
 • ☆ De lieve reacties die ik – ondanks mijn afwezigheid – toch nog van jullie ontvang! Super, super, super bedankt! Vind ik heel leuk en waardeer ik ook heel erg!
 • ☆ We hebben een nieuwe cactus toegevoegd aan de ‘familie’! Een grote dit keer in een terracotta pot, zo gaaf heel erg blij mee en hij staat mooi op de kast. Mag ik er nog meer?
 • ☆ Elke week Wie is de Mol kijken en vanaf week 1 al overtuigd zijn van ‘mijn’ Mol. Ik weet het nu écht, écht, écht zeker!
 • ☆ Onze komende vakantieplannen! Echt, ik leef het liefst voor vakanties (en schrijven). Ik vind reizen zo leuk om te doen! We hebben behoorlijk wat leuke reisjes op de planning staan maar ik kijk toch het meest uit naar het weekend Texel en een weekje zonnen op Fuerteventura!
 • ☆ Iedereen die ik om mij heen heb waar ik fijn mee kan praten, lachen, dromen en nog veel meer! Van spelletjes spelen tot films kijken of gewoon kletsen. Fijn om zulke vrienden (en familie!) te hebben!

Als ik dit lijstje zo bij elkaar zie dan ben ik maar een bevoorrecht mens met al die leuke dingen en lieve mensen om me heen! Fijn om al deze dingen weer even op een lijstje te zetten, volgende week een lijstje met alles waar ik niet blij van word? Grapje! Waar word jij op dit moment blij van?

Fijne dag en heel veel liefs,
Untitled

Deze post heeft 13 reacties

 1. Wat een fijn vooruitzicht al die reisjes! Ik word heel erg blij van het vooruitzicht dat ik lekker een dagje naar Rotterdam ga voor mijn verjaardag. Alle reisjes tellen mee.

 2. Wat een mooie happy list! En wat onwijs leuk dat je naar Londen gaat! Ik werd de afgelopen tijd blij van mijn eerste bloggerdate met een lieve mede-blogger en van mijn dagelijkse bloguurtjes 🙂

 3. Wat onwijs tof dat je naar Fuerteventura gaat! Lekker even helemaal onstpannen, heerlijk hoor. Ohh en ik hoop trouwens dat je minor wordt goedgekeurd! 🙂 Fijne dingen staan er allemaal op dit lijstje. Word er zelf ook blij van om dit allemaal te lezen!
  Ik kijk momenteen heel erg uit naar de reis naar de Filipijnen en Indonesië die ik over 6 weken met mijn vriend ga maken. 😀

  1. Ik hoop het ook zo, dat m’n minor wordt goedgekeurd! Ik zag alleen dat het nog bijna 3(!) weken kan duren voor ik het hoor 🙁 Wat gaaf de Filipijnen en Indonesie, heel gaaf vooruitzicht!

 4. Ah heerlijk, zoveel fijnheid! Tof dat je naar Londen gaat en ooooh die tas, wauw!

 5. Ah zo tof en Rome.. wat gaaf ik wil er dit jaar ook heen samen met mijn vriend.. eerst onze route nog uitstippelen.

 6. Wat een leuk lijstje om te lezen! Ik word momenteel blij van alle positiviteit om me heen!

 7. Wat een heerlijke lijst!
  Ik word zelf momenteel heel blij van het vooruitzicht dat ik deze week 4 dagen naar Madrid ga met mijn beste vriendin. Heerlijk een voorjaarszonnetje (duimen, hopen, nog meer duimen…!) opzoeken en deze stad ontdekken. Heel veel zin in :-).
  Veel plezier in Londen! X Mariska

Geef een reactie

×