De mooiste zwart-witte vloerkleden

zwart-witte vloerkleden

Een vloerkleed bepaalt voor een groot deel de sfeer in je interieur. Daarom vind ik het belangrijk dat een vloerkleed de perfecte warme uitstraling heeft om het geheel kloppend te kunnen maken. Nu ik weer meer zwart-wit in mijn interieur toepas, hoort daar ook een zwart-wit vloerkleed bij. De zoektocht naar de mooiste zwart-witte vloerkleden duurt dan nu ook al een tijdje, maar het perfecte exemplaar heb ik nog niet gevonden. Even dacht ik dat ik het kleed heb gevonden. Er heeft zelfs een kleed gelegen in onze woonkamer, maar de ochtend dat ik de woonkamer binnenstapte toen het kleed er voor het eerst lag, schrok ik zo erg van de kleur. Niet de sfeer die ik in gedachten had. Op zoek naar een nieuwe eyecatcher dus!

1 Wehkamp | 2 Wehkamp | 3 Wehkamp | 4 Wehkamp | 5 Wehkamp | 6 Wehkamp | 7 Wehkamp
8 Wehkamp | 9 Wehkamp 10 H&M | 11 IKEA | 12 IKEA | 13 IKEA | 14 Karwei | 15 Karwei

Zoals je wellicht al ziet is er bij heel veel kleden één probleem dat steeds terugkomt. Een zwart-wit kleed is meestal gewoon niet zwart-wit. Het vierde kleed hadden wij besteld bij Wehkamp, nadat ik het kleed bij iemand op Instagram had gezien. Ook al vond ik de afbeelding nogal gelig, ik besloot dit kleed een kans te geven want bij haar was het kleed spierwit. Maar nee, helaas was het kleed net zo donker (de lichte kleur dan) als op de foto. Super jammer! Het geheel oogde niet zo fris als ik had bedacht.

Een grote kanshebber voor mij is het kleed linksonder. Dit is een kleed van IKEA en die is hagelwit. Ik vind hem echt prachtig maar… Het kleed is 2 bij 3 meter! Zo ontzettend groot! Het liefst heb ik een kleed van 2.30 bij 1.60, dan zou het perfect tussen de bank en het tv-meubel passen. Het kleed is dus een stuk langer en breder, waardoor het onder de bank geschoven moet worden en dat vind ik denk ik niet zo mooi. Ik vind een kleed mooier wanneer het ‘vrij’ ligt. Het 10e kleed is een kleed van H&M. In mijn ogen perfect, alleen deze is dan weer net wat te klein. Zo lastig!

Alhoewel het kleed op de afbeelding wat donkerder oogt, is het een na laatste kleed. Dit kleed hadden we al maar hebben we uiteindelijk ingeruild voor een kleed met blauwtinten toen de woonkamer veranderde van kleur (hier zie je het kleed dat we hebben!). Aan de ene kant vind ik het heel stom om nog een keer hetzelfde kleed aan te schaffen, maar aan de andere kant is het wel een kleed dat ik heel erg gaaf vind (en waarvan ik zeker weet dat hij echt wit is!). Een andere goede kanshebber is daardoor het laatste kleed, deze is ook van Karwei (net als die daarnaast) maar heeft net een andere print of het zwart-wit gestreepte kleed van IKEA. Ook heel gaaf.

Keuzes, keuzes, keuzes.. Welk kleed vind jij het mooiste?

Liefs,
Untitled