eBay wishlist: Kimono’s, zonnebrillen en Victoria Secret

ebay wishlist

Na mijn Ebay-bestelling die ik aan jullie liet zien afgelopen week waren jullie super enthousiast. Het lijkt me leuk om eens in de zoveel tijd te laten zien wat ik allemaal op mijn Ebay wishlist heb. Ik bestel niet alles, lang niet alles. Maar ik vind het wel super leuk om te delen! Eén van de items van deze lijst is inmiddels onderweg, de rest wil ik gewoon super graag hebben.

Look a like Givency tas
Hij lijkt er niet 100% op, maar heeft er toch iets van weg. Ik vind het in ieder geval echt een leukerd en om heel eerlijk te zijn wacht ik elke dag bij de voordeur tot de postbode ‘m komt brengen. Als je namelijk de prijs hoort van dit schatje schrik je je wezenloos. Voor €10,39 is deze tas voor jou bij deze verkoper.

Autumn Collarless Floral Jacket
Deze staat me bijna op het lijf geschreven. Wat een leuk jasje! Met kleding ben ik alleen op Ebay een beetje bang wat betreft de maten. Ook vind ik de kwaliteit een beetje spannend, mijn kimono viel dan gelukkig mee, maar toch vind ik het wel spannend! Dit jasje vind je bij deze verkoper voor €12,68 (dat is toch geen geld?).

Florar Kimono
Zoals ik al zei ben ik helemaal weg van mijn kimono. Op Ebay spotte ik ook deze en deze vind ik super leuk! Bij Lizzy (OurFavourites) zag ik deze kimono al van choies, maar echt heel Ebay staat er vol mee! Op z’n goedkoopst vond ik ‘m voor €7,33 bij deze verkoper.

Leopard Cat Eye Sunglasses
Tijdens mijn uurtjes op Ebay spotte ik deze bril. Ik vind dit model erg leuk maar wist totaal niet hoe ik het zou moeten zoeken op Ebay. Gelukt dus. Deze bril is te koop bij deze verkoper voor €2,79 en is verkrijgbaar in verschillende printjes. Maar deze luipaard print vind ik toch wel het leukste, ik heb echt geen idee of dit model mij zou staan eigenlijk!

Victoria Secret Phone Case
Geen idee of die echt is, maar schattig is dit wel. Dit Victoria Secret telefoonhoesje is er in verschillende kleuren maar dit vond ik toch wel het leukste. Weet iemand het toevallig, zou dit hoesje echt zijn? Anders is het bij deze verkoper toch wel een koopje voor €4,11.

Heb jij wel eens wat gekocht op Ebay?