Hi! Leuk dat je komt kijken op mijn website. Mijn naam is Anne en ik ben de eigenaresse van Studio Solveig. Mijn blog is mijn online kladblok: als kind schreef ik mijn werkstukken uit in schriftjes. Uit tijdschriften knipte ik plaatjes die ik rondom mijn geschreven teksten plakte. Ook canvasdoeken vulde ik met plaatjes tot grote collages. Eigenlijk doe ik dat nog steeds, maar dan nu digitaal. Op mijn blog schrijf ik over alles wat ik leuk vind. Je vindt op Studio Solveig artikelen over interieur, DIY’s, bloggen, koken en nog veel meer.

De reden dat je deze pagina bezoekt is waarschijnlijk dat je meer over de persoon achter de ontwerpen en blog wilt weten. Niet waar? Ik ben Anne (1993). Sinds 2012 schrijf ik over de meest uiteenlopende onderwerpen, daarnaast ben ik creatief ondernemer. Als creatief ondernemer schrijf ik teksten, ontwerp ik websites en webshops, denk ik graag mee over jouw social media-strategie en werk ik als grafisch vormgever diverse projecten uit vanaf grove schets tot definitieve folder of logo. Naast dat ik enorm graag bezig ben met ontwerpen en mijn blog, studeer ik Bedrijfscommunicatie aan de Hogeschool Utrecht (vierdejaars), vind je me regelmatig in de keuken, in interieurwinkels of ben ik aan het knutselen. Kortom: ik ben graag creatief bezig. Of het nu met woorden, ingrediënten, Photoshop of andere materialen is, dat maakt me niet uit, zolang ik er maar iets moois van kan maken! Mocht je vragen hebben, stuur gerust een e-mail naar anne@studiosolveig.nl.

Liefs, Anne

 

Anne van Studio Solveig

REIZEN

Reizen is een van de liefste wat ik doe. Ik heb al veel van Europa gezien en kan niet wachten om nog meer landen en steden af te strepen. Mijn volgende reis staat nog niet gepland, dus alle opties staan nog open!

INTERIEUR

Vind je me niet achter de computer? Grote kans dat ik in interieurwinkels rondstruin. Ook kringloopwinkels zijn niet veilig voor mij. Ik ga graag op zoek naar unieke winsten en maak ook graag decoratie of meubels zelf.

LIEFDE

Ik ben al vier jaar samen met Stephen en we doen ontzettend leuke dingen samen. Op vakantie gaan vind ik het leukst, maar ook dagjes weg én dagjes thuis vind ik heel erg fijn.

SAAR

Saar is onze lieve poes. Inmiddels is ze alweer 1,5 jaar oud en het is iedere dag een feestje. Ze brengt enorm veel gezelligheid in huis en we zijn nog iedere dag heel erg blij met haar.