Hi! Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Anne en ik ben het gezicht achter Studio Solveig. In 2012 startte ik een blog en schreef ik onder de naam Anne Solveig over onderwerpen zoals interieur, reizen en lifestyle. Het design van mijn website vond ik vanaf het eerste moment ontzettend belangrijk en interessant. Online zocht ik steeds meer informatie over hoe ik mijn eigen website kon vormgeven en sinds begin 2018 doe ik dat niet alleen voor mijn eigen website, maar ook voor jou. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken door iedere dag te oefenen en daar ben ik ontzettend trots op. Meer feitjes over mij, vind je hieronder.

  • Ik draag de voornamen Anne Solveig. Deze namen gaf ik ook aan mijn blog in 2012 en vervolgens aan mijn onderneming in 2018.
  • Ik woon samen met mijn vriend Stephen in Gouda. We zijn bijna 5 jaar samen en onze poes Saar woont in november alweer twee jaar bij ons.
  • Wat ik het allerleukste om te doen vind naast creatief bezig zijn? Reizen! Ik geniet enorm van stedentrips. De afgelopen jaren heb ik al veel van Europa gezien en kan niet wachten om nog meer te ontdekken!
  • Waar ik me helemaal in kan verliezen is interieur en het maken van foto’s daarvan. Meteen een goede reminder dat ik dat vaker moet gaan doen! Foto’s plaats ik vaak op Instagram. Mocht je het leuk vinden om een kijkje in mijn interieur te nemen, dan kun je me daar volgen (@studiosolveignl).
  • Een paar favorieten: het tijdschrift dat ik het liefste lees is vtwonen en mijn favoriete film is The Age of Adaline met Blake Lively en Michiel Huisman. Ook kijk ik graag series, Orphan Black, Supergirl en Quantico staan hoog op mijn lijstje.
  • Studio Solveig is mijn eigen onderneming. Ik vind het fantastisch dat ik mijn kennis en kunde mag delen met anderen en daar iedere dag mee bezig mag zijn. Het leukste aan mijn werk? Tevreden een opdracht afronden en het eindresultaat zien schitteren bij de opdrachtgever. Naast Studio Solveig ben ik grafisch vormgever voor The Beautiful Bride Shop, dat vind ik echt geweldig om te doen! Het maken van content en huisstijldragers in zo’n mooie branche is een droom die uitkomt.

liefs, anne

Anne van Studio Solveig

Reizen - Studio Solveig

Liefde - Studio Solveig

Sluit Menu
×