over Studio Solveig

Hoe het allemaal is begonnen

In 2012 startte ik mijn eigen blog en schreef onder de naam Anne Solveig dagelijks over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het ontwerp van mijn blog vond ik maar saai, dus daar besloot ik iets aan te doen. Ik creëerde mijn eigen droomwebsite en dat is wat ik vandaag nog steeds het liefste doe. Alleen doe ik dit nu graag voor jou. Iedere werkdag sta ik klaar om enthousiaste ondernemers te ondersteunen in het verwezenlijken van hun (digitale) droom. Ik haal ontzettend veel plezier en energie uit jou ondersteunen op grafisch en technisch gebied. 

Zo hoef jij alleen maar bezig te zijn met jouw talent, terwijl ik je graag ontzorg door aan de slag te gaan met een website en huisstijl helemaal passend bij jouw onderneming. Ik zorg voor een complete en stijlvolle uitstraling in online en offline communicatiemiddelen die precies aansluiten op jouw visie en missie. 

the face behind

Anne Solveig

Naast mijn werkzaamheden voor Studio Solveig, ben ik moeder van twee lieve jongens, Steyn en Morris. Samen trekken we er graag op uit naar het strand of het bos en bouwen we er thuis op los met Connetix en LEGO. Ik ben dol op het maken van mooie wandelingen en leg graag vaak en veel kilometers te voet af. Tijdens een mooie route kom ik helemaal tot rust en kom vaak vol nieuwe energie en ideeen thuis. 

Vind je me niet buiten of tussen de blokken thuis? Grote kans dat je me tegenkomt bij IKEA of Loods5 om nieuwe inspiratie op te doen voor ons interieur. Ik denk graag klusprojecten uit – momenteel verbouwen wij onze zolder en creëren wij van één ruimte twee stoere slaapkamers. Hiervoor hebben wij onze keuken zelf verbouwd en leren we door onze projecten zelf tegelen, muren plaatsen en behangen. Dit geeft enorm veel energie: samen iets opbouwen, nieuwe technieken leren, uit je hoofd en met je handen werken, vervolgens de inrichting afstemmen op de  karakters van mijn kindjes en tenslotte met elkaar genieten van het eindresultaat.