Over

Studio Solveig

In 2012 startte ik mijn eigen blog en schreef onder de naam Anne Solveig dagelijks over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het ontwerp van mijn blog vond ik maar saai, dus daar besloot ik iets aan te doen. Ik creëerde mijn eigen droomwebsite en dat is wat ik vandaag nog steeds het liefste doe. Alleen doe ik dit nu graag voor jou. Iedere werkdag sta ik klaar om enthousiaste ondernemers te ondersteunen in het verwezenlijken van hun (digitale) droom. Ik haal ontzettend veel plezier en energie uit jou ondersteunen op grafisch en technisch gebied. 

Zo hoef jij alleen maar bezig te zijn met jouw talent, terwijl ik je graag ontzorg door aan de slag te gaan met een website en huisstijl helemaal passend bij jouw onderneming. Ik zorg voor een complete en eenduidige uitstraling in online en offline communicatiemiddelen die precies aansluiten bij hetgeen waar jij voor staat.

the face behind

Anne Solveig

Samen met mijn man Stephen, Steyn (2020) en Morris (2022) woon ik in onze favoriete stad Gouda.  Vind je mij niet achter mijn laptop of tussen de Duplo-blokken? Dan ben ik  waarschijnlijk in de natuur of een interieurwinkel. Tijdens een fijne wandeling door het bos of door de duinen (maar eigenlijk ook tijdens een bezoekje aan Loods5 of IKEA) kom ik tot rust en vol met nieuwe ideeën thuis, waar ik deze plannen omzet in actie.

Sinds kort heb ik macarons met vanillesmaak ontdekt en wandelen we daar regelmatig een rondje voor om langs de bakker, klussen ik graag in ons huis (momenteel verbouwen we onze keuken!), geniet ik van mijn kinderen en hun avonturen, ijskoffie en mijn dagelijkse dosis reality tv (B&B Vol Liefde is momenteel favoriet!). Zo nu en dan probeer ik verschillende creatieve hobby’s uit. Op een dag start ik mijn webshop – die ik natuurlijk zelf ga bouwen – met eigen creaties, alleen nog even ontdekken wat ik precies maak, maar dat zal de tijd leren. 

Ook reizen is iets wat ik graag doe (wie niet?). Mijn mooiste reis maakten Stephen en ik met een camper door IJsland, echt een droomplek. We kunnen niet wachten om deze reis nogmaals te beleven, en dan nu met onze jongens erbij. Ook ben ik altijd in voor een zonnige stedentrip, een overnachting een bosrijke omgeving of een weekend op de Waddeneilanden. Zowel ver weg als dichtbij maak je mij gelukkig met er even helemaal uit zijn, om thuis weer achter mijn laptop te kruipen voor nieuwe ontwerpen en het uitwisselen van ideeën met gedreven ondernemers.