fbpx

Hoe het begon

Mijn naam is Anne en ik ben de eigenaresse van Studio Solveig. In 2012 startte ik mijn eigen blog en schreef ik onder de naam Anne Solveig over lifestyle gerelateerde onderwerpen. Het ontwerp van mijn WordPress-website vond ik maar saai, dus daar besloot ik iets aan te doen. Ik heb mezelf aangeleerd om te werken met diverse codetalen en creëerde uiteindelijk het design van mijn eigen droomwebsite.

En dat is wat ik vandaag nog steeds het liefste doe. Maar dan voor jou. Ik ontzorg je graag door aan de slag te gaan met de website van jouw onderneming. Ik zorg ervoor dat jouw uitstraling in online en offline communicatie precies aansluit bij hetgeen waar jij voor staat.

OVER MIJN ONTWERPEN

De websites die ik ontwerp, maak ik in WordPress. WordPress is de achterkant van de website, WordPress is een toegankelijk CMS-systeem (content management systeem) waarmee je, nadat ik de website heb opgeleverd, zelf aan de slag kan met het vullen van jouw website met blogs of het opbouwen van een eigen portfolio. Het gebruik van WordPress heb ik mezelf aangeleerd. En als ik het kan… Dan kan jij het ook! Studio Solveig kenmerkt zich door de veelzijdige ontwerpen met een eigen touch. Jouw inbreng vind ik namelijk enorm belangrijk in het ontwerp van jouw website en maken jouw website helemaal uniek.

Over anne van studio solveig

Jij gaat mij tijdens onze samenwerking alles vertellen over jouw onderneming, jouw visie en jouw ideeën voor een droomdesign. Ik kijk er naar uit om al jouw verhalen te horen en ideeën te vormen over waar jouw onderneming voor staat. Wellicht vind je het leuk om iets meer te weten over mij:
  • Inmiddels ben ik alweer vijf jaar samen met mijn vriend Stephen. We wonen midden in het centrum van Gouda en vinden dit echt een heel erg leuke stad. Mocht je ooit de kans hebben om deze stad te bezoeken, dan zou ik je dat zeker aanraden!
  • In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Vroeger hield ik me vooral bezig met tekenen en knutselen, tegenwoordig houd ik me bezig met haken en ben ik zo nu en dan creatief met verf.
  • Zodra het tijd is om vakantie te vieren, trek ik er het liefste op uit voor een stedentrip. Ik heb al vele steden bezocht maar heb nog een heleboel citytrips op mijn lijstje staan die ik wil bezoeken. Mijn favoriete steden die ik heb bezocht zijn Valencia, Londen, Berlijn & Reykjavik. Steden die ik nog graag zou willen bezoeken zijn Marrakech, Krakow, Praag & Istanbul.
  • Studio Solveig is mijn eigen onderneming. Ik vind het fantastisch dat ik mijn kennis mag delen met andere ondernemers en daar iedere dag mee bezig mag zijn. Mijn favoriete bezigheid? Een website opleveren aan een opdrachtgever! Naast Studio Solveig werk ik één dag in de week als grafisch vormgever en marketeer bij een online bruidswinkel.

contact opnemen?

Ben jij klaar voor een professionele uitstraling voor jouw onderneming en laat jij graag jouw website door mij ontwerpen? Heel erg gaaf! Je kunt met mij in contact komen door onderstaand formulier in te vullen of een e-mail te sturen naar anne@studiosolveig.nl. Ik zie heel erg graag je berichtje tegemoet en ik kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!