Mijn naam is Anne, het gezicht achter Studio Solveig. In 2012 startte ik mijn eigen blog en schreef onder de naam Anne Solveig over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het ontwerp van mijn blog vond ik maar saai, dus daar besloot ik iets aan te doen. Ik creëerde mijn eigen droomwebsite door mijzelf te leren coderen. En dat is wat ik vandaag nog steeds het liefste doe. Maar dan doe ik dit nu graag voor jou. Iedere werkdag spring ik uit mijn bed om enthousiaste ondernemers te ondersteunen in het verwezenlijken van hun droom.  

Ik haal ongelofelijk veel plezier en energie uit jou ondersteunen op grafisch en technisch gebied. Zo hoef jij alleen maar bezig te zijn met jouw talent, terwijl ik je graag ontzorg door aan de slag te gaan met de website en huisstijl van jouw onderneming. Ik zorg voor een complete en eenduidige uitstraling in online en offline communicatiemiddelen die precies aansluiten bij hetgeen waar jij voor staat.

over anne

Samen met Stephen en zoontje Steyn (2020) woon ik in Gouda. Vind je mij niet achter mijn laptop of op een speelkleed? Dan vind je me waarschijnlijk in een interieurwinkel of in de natuur. Tot rust kom ik tijdens een fijne wandeling door het bos, de duinen of langs het strand (maar stiekem ook tijdens een bezoekje aan Loods5 of H&M Home!). Sinds kort ben ik verslaafd aan macarons met vanillesmaak en dramatische tv-programma’s (zoals Married At First Sight Australia) en probeer ik graag creatieve hobby’s uit. Op een dag start ik mijn eigen webshop met creaties, alleen nog even ontdekken wat ik precies maak. 😉

Ook reizen is iets wat ik heel erg graag doe. Mijn favoriete reis maakte ik samen met Stephen met een camper door IJsland. We kunnen niet wachten om deze reis nogmaals te beleven! Ook ben ik altijd in voor een zonnige stedentrip of een overnachting in een tent of huisje in een bosrijke omgeving. Zowel ver weg als dichtbij maak je mij gelukkig met er even helemaal uit zijn.

contact opnemen?

Heb jij zin om aan de slag te gaan met het ontwerp van jouw website? Verdient jouw logo een opfrisbeurt of start jij eindelijk de webshop van je dromen? Ik ondersteun je meer dan graag! Neem contact op door te klikken op onderstaande button en vertel me meer over jouw wensen, ideeën en dromen. Lanceer jij binnenkort jouw eigen webshop of presenteer jij straks jouw diensten in een stijlvol (digitaal) jasje? Breng me op de hoogte en ik sta graag voor je klaar!