Over

Studio Solveig

In 2012 startte ik mijn eigen blog en schreef onder de naam Anne Solveig dagelijks over de meest uiteenlopende onderwerpen. Het ontwerp van mijn blog vond ik maar saai, dus daar besloot ik iets aan te doen. Ik creëerde mijn eigen droomwebsite en dat is wat ik vandaag nog steeds het liefste doe. Maar dan doe ik dit nu graag voor jou. Iedere werkdag spring ik uit mijn bed om enthousiaste ondernemers te ondersteunen in het verwezenlijken van hun droom.

Ik haal ongelofelijk veel plezier en energie uit jou ondersteunen op grafisch en technisch gebied. Zo hoef jij alleen maar bezig te zijn met jouw talent, terwijl ik je graag ontzorg door aan de slag te gaan met de website en huisstijl van jouw onderneming. Ik zorg voor een complete en eenduidige uitstraling in online en offline communicatiemiddelen die precies aansluiten bij hetgeen waar jij voor staat.

the face behind

Anne Solveig

Samen met Stephen en onze zoontjes Steyn (2020) en Morris (2022) woon ik in onze favoriete stad Gouda.  Vind je mij niet achter mijn laptop of tussen de Duplo-blokken? Dan ben ik  waarschijnlijk in de natuur of een interieurwinkel. Tijdens een fijne wandeling door het bos, de duinen of langs het strand (maar eigenlijk ook tijdens een bezoekje aan Loods5 of IKEA) kom ik helemaal tot rust en kom ik vol nieuwe ideeën thuis, waar ik deze plannen omzet in actie.

Sinds kort heb ik macarons met vanillesmaak ontdekt en wandelen we daar wekelijks een rondje voor om langs de bakker, zwem ik graag, struinen we speeltuinen af, geniet ik van mijn dagelijkse dosis reality tv (B&B Vol Liefde is momenteel favoriet!) en probeer ik verschillende creatieve hobby’s uit. Op een dag start ik mijn webshop – die ik natuurlijk zelf ga bouwen – met eigen creaties, alleen nog even ontdekken wat ik precies maak, maar dat zal de tijd leren. 

Ook reizen is iets wat ik graag doe (wie niet?). Mijn mooiste reis maakten Stephen en ik met een camper door IJsland. We kunnen niet wachten om deze reis nogmaals te beleven, maar dan nu met onze jongens erbij. Ook ben ik altijd in voor een zonnige stedentrip of een overnachting in een tent of huisje in een bosrijke omgeving. Zowel ver weg als dichtbij maak je mij gelukkig met er even helemaal uit zijn, om thuis weer achter mijn laptop te kruipen voor nieuwe ontwerp en het uitwisselen van ideeën met gedreven ondernemers.