fbpx
Home          Portfolio          Over Studio Solveig          Blog          Contact

Over Studio Solveig

Hi! Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Anne en ik ben het gezicht achter Studio Solveig. In 2012 startte ik een blog en schreef ik onder de naam Anne Solveig over onderwerpen zoals interieur, reizen en lifestyle. Het design van mijn website vond ik vanaf het eerste moment ontzettend belangrijk en interessant. Online zocht ik steeds meer informatie over hoe ik mijn eigen website kon vormgeven en sinds eind 2017 doe ik dat niet alleen voor mijn eigen website, maar ook voor jou. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken door iedere dag te oefenen en daar ben ik ontzettend trots op.

Meer feitjes over mij

  • Ik draag de voornamen Anne Solveig. Deze namen gaf ik ook aan mijn blog (annesolveig.nl) in 2012 en vervolgens aan mijn onderneming in 2017.
  • Samen met mijn vriend Stephen woon ik in het centrum van Gouda.
  • Wat ik het allerleukste om te doen vind naast creatief bezig zijn? Reizen! Ik geniet enorm van stedentrips. De afgelopen jaren heb ik al veel van Europa gezien en kan niet wachten om nog meer te ontdekken!
  • Waar ik me helemaal in kan verliezen is interieur en het maken van foto’s daarvan. Meteen een goede reminder dat ik dat vaker moet gaan doen! Foto’s plaats ik vaak op Instagram. Mocht je het leuk vinden om een kijkje in mijn interieur te nemen, dan kun je me daar volgen (@studiosolveignl).
  • Een paar favorieten: het tijdschrift dat ik het liefste lees is vtwonen en mijn favoriete film is The Age of Adaline met Blake Lively en Michiel Huisman. Ook kijk ik graag series, Orphan Black, Supergirl en Quantico staan hoog op mijn lijstje.
  • Studio Solveig is mijn eigen onderneming. Ik vind het fantastisch dat ik mijn kennis en kunde mag delen met anderen en daar iedere dag mee bezig mag zijn. Het leukste aan mijn werk? Tevreden een opdracht afronden en het eindresultaat zien schitteren bij de opdrachtgever. Naast Studio Solveig ben ik grafisch vormgever en marketeer voor The Beautiful Bride Shop, dat vind ik echt geweldig om te doen! Het maken van content en huisstijldragers in zo’n mooie branche is een droom die uitkomt.

Hopelijk heb je me iets meer leren kennen! Ik kijk er naar uit om jou te leren kennen tijdens onze samenwerking. Zie ik je in mijn mailbox?

liefs, anne
ik ontwerp de website van je dromen

Anne van Studio Solveig

×