fbpx
 

referenties

"Mijn website is een weerspiegeling van mijzelf"

- ruby taal, trendy dog shop

“Ik ben heel blij met de website die Anne voor mij heeft gemaakt. Een aantal dingen die ik in mijn hoofd had qua functionaliteiten konden andere webdesigners niet aanbieden, of gaven aan dat het niet mogelijk was. Anne kwam meteen met suggesties en oplossingen. Nu heeft mijn site alle functionaliteiten die ik belangrijk vind. Ook de lay out is zoals ik het in gedachten had, in lijn met mijn logo, strak en overzichtelijk. Er zijn in de loop van het proces nog veel aanpassingen nodig geweest omdat ik ineens weer bedacht dat ik sommige dingen toch anders wilde. Hier is Anne altijd super behulpzaam in geweest. Ook heel fijn dat de teksten geschreven zijn door Dagmar. Ik heb nog niet eerder teksten door iemand anders laten schrijven, het was even wennen om mijn eigen woorden in andermans bewoording te lezen. Hier en daar heb ik stiekem nog wat dingen aangepast om het toch meer “mijn” woorden te laten zijn. Maar absoluut niet ten nadele van Dagmar, het is super fijn dat de tekst staat als een huis en je er op kunt vertrouwen dat er geen spelfouten etc in zitten. En vanuit een tekst werken die staat, is vele malen makkelijker dan zelf de hele tekst moeten schrijven. Dus ik ben super blij met deze samen werking en het complete pakket wat ze samen aanbieden”

Mindsetup

“Ik ben ongelooflijk blij en dankbaar dat Anne mij zo goed heeft geholpen met mijn website! De wensen die ik had, wist zij direct te vertalen naar de juiste uitstraling en functionaliteiten van bydagmarvalerie.nl. Het proces verliep erg soepel, het contact was hartelijk en de kwaliteit die Anne levert is helemaal naar mijn tevredenheid. Anne denkt met je mee, is proactief en ontzettend enthousiast. Ze heeft mijn verwachtingen overtroffen! Dank je wel Anne voor het online (kunst)werk dat je hebt opgeleverd!”

By Dagmar valerie

“Anne heeft al mijn website dromen uit laten komen. Ik kwam via via bij Anne terecht en ik deelde met haar hoe ik de vormgeving van mijn website voor mij zag. Anne stelde duidelijke vragen en gaf suggesties hoe bepaalde dingen aan te pakken. Ze is geduldig en creatief en ze heeft er voor gezorgd dat alles wat ik in mijn hoofd had nu een concrete website geworden is. Dankjewel Anne, ik raad je bij alle mensen om mij heen aan!”

Rosanne woudstra

Ik ben enorm blij met de site die Anne gemaakt heeft voor Health by Hanneke. Het is prettig samenwerken met Anne, ze zorgt ervoor dat al je wensen en ideeën verwerkt worden, maar denkt ook actief mee en is creatief. Daardoor is de site nog mooier geworden dan ik vooraf zelf voor ogen had.

hanneke kuipers

Anne & Dagmar hebben zich zo in mij weten te verplaatsen, dat mijn webshop alles én nog meer is geworden dan dat ik ooit had durven dromen. Het is letterlijk een weerspiegeling van mijzelf. Over onze samenwerking ben ik ook enorm tevreden. Ik kan altijd met alles bij Anne terecht, ze denkt mee en ondersteunt mij tijdens het gehele proces. Ook Dagmar heeft mij met het business coach traject ‘Dichterbij dan je denkt’ heel erg geïnspireerd en gemotiveerd. Ik raad het iedereen absoluut aan om een samenwerking aan te gaan met Anne & Dagmar!

ruby taal

“Anne heeft voor mij een prachtige website ontworpen! Ik had iets in mijn hoofd en Anne heeft met duidelijke vragen precies die website ontworpen die ik voor ogen had. Ze werkt heel snel en is goed bereikbaar. Daarnaast is ze vriendelijk en doet ze wat ze belooft. Ik heb een handige handleiding van haar ontvangen zodat het voor mij als leek ook makkelijk is om de website bij te houden. Maar ze heeft ook aangegeven dat ik te allen tijde weer een beroep op haar kan doen. Dat is een fijn gevoel! Mocht je nog twijfelen wie jouw website moet gaan bouwen; gewoon kiezen voor Anne!”

Silt woondekens

“Onze samenwerking is heel prettig verlopen. Ik vond het superfijn dat ik door Anne werd betrokken bij het ontwerpproces. Stap voor stap vroeg Anne wat ik mooier vond, of ik nog verbeterpunten had, en of alles naar wens was. Dat werkt handig en snel, maar zorgt er ook voor dat je als klant al snel tevreden bent doordat je zo actief bent betrokken bij het ontwerpen. Top! Ik wist in het begin niet zo goed wat ik eigenlijk wilde, maar dankzij Anne werd het al snel een compleet plaatje. Ik ben hartstikke blij met het uiteindelijke resultaat van mijn nieuwe blog lay-out, alles is precies zoals ik het wilde. Het contact met Anne is professioneel en zakelijk, maar ook erg vriendelijk en zonder druk. Het was een prettige samenwerking en ik zou Anne zeker aanbevelen als webdesigner!”

lotte loves beauty

“Dagmar en Anne hebben ons geholpen onze website te bouwen en de webshop in te richten. Wij zijn erg blij met het resultaat! Anne heeft daarbij goed geholpen als websitebouwer en heeft zich ook buiten de normale werktijden voor ons ingezet. Dagmar heeft ons goed ondersteunt in het schrijven van goede en slimme teksten. Zowel Dagmar als Anne vallen op door hun positieve en vriendelijke benadering.”

touch of bali

“Anne heeft een super mooie webshop voor me gebouwd. Daarnaast is ze ook heel goed in het geven van de gehele uitleg van de shop. Hoe ik zelf iets bij kan werken en toe kan voegen, maar ook hoe het hele verkoopproces eruit ziet. Ze denkt echt met je mee naar oplossingen en ze heeft veel kennis. Ik kan haar dan ook zeker aanbevelen! Anne, bedankt voor alles!”

monique keyner

“Anne is gemotiveerd om zich altijd verder te blijven ontwikkelen. Ze kan duidelijk communiceren omdat ze zich goed kan uitdrukken, goed kan luisteren en ook proactief werkt. Ze is creatief en daagt zichzelf uit om meer te leren, bijvoorbeeld over vormgeving. Daarbij is Anne een fijn persoon om mee samen te werken, weet ze wat ze wil en is een enthousiast persoon. Een heel fijn persoon dus!”

dit is roos

“Anne is een topper! Anne heeft voor ons een website gebouwd/gemaakt. Ze werkt super snel, professioneel en levert geweldig werk af. Daarnaast is ze vriendelijk en communiceert ze meedenkend en duidelijk. Ik zal Anne zeker aanbevelen bij derden. Anne, nogmaals bedankt en mochten we in de toekomst wederom een website nodig hebben of als er andere werkzaamheden zijn waar we denken dat je ons mee zou kunnen helpen dan weten we je zeker te vinden.”

team juliette

“Voor mijn nieuwe bedrijf in slaapcoaching zocht ik iemand die een logo, huisstijl en website voor me kon maken. Ik kwam bij Anne terecht en ik wist gelijk: dit gaat helemaal goed komen! En dat bleek ook zo te zijn: de logo’s die ze ontworpen heeft vond ik stuk voor stuk prachtig en passend bij mijn werk, dus dat was nog moeilijk kiezen. En de website is mooier geworden dan ik had durven hopen! Daarnaast is Anne duidelijk in haar planning en communicatie, snel in het reageren op mailtjes en ontzettend creatief. Ik ben heel erg blij met onze samenwerking!”

the good night club

Anne & Dagmar weten exact de informatie op te vragen die nodig is om tot de website van mijn dromen te komen. Het eindresultaat is een website die precies is wat ik voor ogen had en helemaal aanvoelt als ‘mij’. De complete uitstraling klopt. Wat heel prettig is, is dat Anne zich ook na afloop nog voor vragen beschikbaar stelt en hulp aanbiedt met kleine technische problemen. Echt een geruststelling en heel fijn om iemand te hebben om op terug te vallen! Ook tussentijds sturen Anne en Dagmar geregeld concepten waar zij om feedback vragen waardoor je met veel vertrouwen in het proces staat en merkt dat er echt met je wordt meegedacht. De combinatie van design en SEO teksten is een compleet pakket dat ik iedereen kan aanraden. Ontzettend prettig als deze twee elementen zo goed samenvallen door de goede samenwerking tussen Anne & Dagmar. Als klant scheelt dat ook weer een hoop gepuzzel en heen en weer mailen. Kortom, ik zou absoluut kiezen voor Studio Solveig & By Dagmar Valerie!

sarah rebecca

Via Facebook kwam ik in contact met Anne. Ik was erg enthousiast geworden van de referenties en het portfolio op haar website. Zo veel blije klanten, dan moet het wel goed zijn. En niets bleek minder waar! Het telefonische intake gesprek was al gelijk geweldig: er werden duidelijke afspraken gemaakt en je merkte dat Anne de juiste vragen stelde om verder te kunnen werken aan de website. Haar voorstel was dat Dagmar aan de slag zou gaan met de teksten en daar ben ik waanzinnig blij mee. Met een paar steekwoorden had Dagmar al genoeg info om een leuke tekst te schrijven. De mails die we over en weer hebben gestuurd, waren altijd punctueel, duidelijk en volgens de deadlines. Ook zijn ze altijd goed op de hoogte van elkaar werk en dat straalt professionaliteit uit. De goede aftercare maakt het plaatje compleet: ook een leek zou zelfstandig verder kunnen werken aan de website. Lieve dames, ik ben jullie onwijs dankbaar.

eleven brewery

“Anne is een heel fijn persoon om mee samen te werken! Ik vond het ongelooflijk dat ze, met vrij weinig input, mijn ideeën kon vertalen naar een website. Anne denkt graag mee, schakelt snel en vind het geen enkel probleem om extra aanpassingen te doen. Daarnaast was het voor mij, als leek, erg fijn dat ze extra uitleg gaf over bepaalde onderdelen van de website. Ik zou Anne zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een enthousiaste websitebouwer die graag een stapje extra zet!”

SILVERSTONE SIERADEN

“Zoek je iemand die goed meedenkt, creatief is en vooral ook praktisch en oplossingsgericht? Dan ben je bij Anne aan het juiste adres! Mijn eerste contact met Anne straalde meteen enthousiasme uit. Ik vond het erg prettig dat Anne mijn bedrijfswebsite zo wist te maken dat ie echt bij mij past! Het meedenken over het beter bereiken van klanten vond ik ook echt een pré. Tot slot nam Anne ook echt de tijd om mij mee te nemen ‘achter de schermen van de site’, om te leren hoe ik zelf bepaalde dingen op kan pakken nu de site online is. Kortom: een dikke yes voor Anne van mijn kant.”

Johanneke veneman

“Ik ben echt heel blij met je manier van werken. Ik vond het prettig dat je regelmatig updates gaf en echt mee dacht, zo had ik niet het gevoel dat je heel lang aan het werk was aan iets wat ik toch niet tof vond. Verder echt top dat je snel reageerde als er echt iets was wat snel moest. Echt top, alleen maar lof, haha, en ik zou je 100% aanbevelen!”

Mira Tells

“Heel erg blij ben ik met de website die Anne heeft ontworpen voor mij. Het proces begon een beetje moeizaam, ook omdat ik nog niet alles helemaal duidelijk had voor mezelf. Anne bleef rustig en werkte mee. Gaandeweg ontstond deze supermooie website. Anne is ontzettend aardig en altijd behulpzaam (ook nadat de webstie af is) om vragen te beantwoorden. Ik zou haar zeker aanraden wanneer je een website te ontwerpen hebt!”

dieke van hoften

“Wanneer je op zoek bent naar jouw droom website, ben je bij Anne aan het juiste adres. Als klant was ik wellicht een uitdaging, omdat ik nog nooit een eigen website had gehad en gaandeweg het proces er steeds beter achter kwam wat ik precies zocht. Dit betekende dat er regelmatig weer wat aan het ontwerp veranderd moest worden. Dat was voor Anne geen enkel probleem! Ze schakelt heel snel, biedt super snelle service, wist precies mijn wensen te verwerken in de look en feel die ik zocht en had hier altijd veel geduld voor. Daardoor ging mijn website helemaal naar wens live op de dag die ik voor ogen had. En dat voor een super betaalbare prijs, dus de kwaliteit – prijs verhouding is absoluut in orde. Ik raad iedereen aan om bij Studio Solveig jouw website te laten maken.”

de betekenisvolle vrouw

“Anne heeft mijn website omgetoverd tot een prachtige, nieuwe website waar ik heel blij mee ben. Niet alleen het resultaat is top, ook de samenwerking is vlekkeloos verlopen. Vooral het snelle schakelen was erg prettig. Aanrader!”

diolifestyle

“Anne is creatief, snel en fijn om mee te werken. Dankjewel voor het ontwerpen van het logo en het opzetten van de website. Ik vond het erg fijn dat je mij goed op de hoogte hebt gehouden over de voortgang en er veel feedback-momenten waren tussendoor. De website ziet er precies uit zoals bedacht, en is voor mij gemakkelijk te onderhouden. Anne is degene die je moet hebben voor professionele vormgeving!”

WONINGNOOD ZUID-HOLLAND

contact opnemen

Kies voor een samenwerking met Studio Solveig en laat jouw dromen op gebied van een eigen huisstijl uitkomen. Neem vrijblijvend contact op door het contactformulier in te vullen en laat me weten wat jouw wensen zijn. Ik kan je helpen op gebied van webdesign voor websites en webshops en branding (een huisstijl en een logo). Laat je weten wat ik voor je kan betekenen?