Anne is een topper! Anne heeft voor ons een website gebouwd/gemaakt. Ze werkt super snel, professioneel en levert geweldig werk af. Daarnaast is ze vriendelijk en communiceert ze meedenkend en duidelijk. Ik zal Anne zeker aanbevelen bij derden. Anne, nogmaals bedankt en mochten we in de toekomst wederom een website nodig hebben of als er andere werkzaamheden zijn waar we denken dat je ons mee zou kunnen helpen dan weten we je zeker te vinden.

– Inge van Team Juliette (2018)

“Anne heeft mij super geholpen. Ik heb nu in plaats van een zelf geknutselde ‘sloebersite’ een site met een echte professionele look. Ze heeft niet alleen de site gemaakt, maar een heel logo en huisstijl erbij die je meekrijgt om overal in je media te kunnen hergebruiken. Ze is ook nog eens ontzettend begripvol wanneer je dingetjes toch anders wil en doet precies wat jij wil, en heb je nog geen idee, dan maakt ze er zelf wat supermoois van!”

– Jacqueline van Leaf Behind (2017)

“Super bedankt voor het verbeteren van het logo, ziet er netjes uit! Heb je ook snel gedaan trouwens, erg fijn! Dankjewel!”

– Elianne van Vrouwe Karmozijn (2018)

“Ik ben echt heel blij met je manier van werken. Ik vond het prettig dat je regelmatig updates gaf en echt mee dacht, zo had ik niet het gevoel dat je heel lang aan het werk was aan iets wat ik toch niet tof vond. Verder echt top dat je snel reageerde als er echt iets was wat snel moest. Echt top, alleen maar lof, haha, en ik zou je 100% aanbevelen!”

– Mira van Mira Tells (2018)

“Nadat een eerder project voor een nieuwe website enorm vertraagde en uiteindelijk stukliep, via de Young Creators uitgekomen bij Anne. Anne straalde zoveel kennis, ervaring en enthousiasme uit in woorden en daden dat de keuze snel was gemaakt. Daar hebben we achteraf geen spijt van gehad. Er staat een strakke nieuwe website die meer van deze tijd is. Dat alles tegen een heldere en uiterst redelijke prijs. Ook in de followup is Anne een ster, de meeste van onze vragen/wensen worden binnen 2 dagen doorgevoerd in de nieuwe omgeving. Al met al een aanrader voor de MKB’er die graag één op één samenwerkt met een gepassioneerd en getalenteerd iemand!”

– Jasper van DeZeilschool (2018)

“Anne is gemotiveerd om zich altijd verder te blijven ontwikkelen. Ze kan duidelijk communiceren omdat ze zich goed kan uitdrukken, goed kan luisteren en ook proactief werkt. Ze is creatief en daagt zichzelf uit om meer te leren, bijvoorbeeld over vormgeving. Daarbij is Anne een fijn persoon om mee samen te werken, weet ze wat ze wil en is een enthousiast persoon. Een heel fijn persoon dus!”

– Rosalie van Dit is Roos (2018)