Nikki Pommer

Via via had ik over Anne gehoord. Zij had een huisstijl en boekomslag ontworpen van een kennis van mij. Toen ging Anne op mijn lijstje van mensen met wie ik samen wil werken. Vervolgens zocht een opdrachtgever van mij een webdesigner voor een heel gaaf project. Ik dacht direct aan Anne.

Uiteindelijk hebben we voor dit project intensief samengewerkt, zij als webdesigner en vormgever, ik als copywriter en overvliegende projectmedewerker. Die samenwerking beviel mij enorm goed. Anne is kundig, snel en vooral betrokken. Niets is haar te veel. Vragen pakt zij goed op. Planning communiceert zij duidelijk en de ontwerpen die ze maakt sluiten precies aan bij de wens die je hebt.

De samenwerking met Anne beviel mij zo goed dat ik mijn eigen website ook door haar wilde laten vernieuwen. Ik ben er onwijs blij mee. Ze heeft echt mijn visie in design gegoten en maakt dat ook heel tastbaar. Na vier jaar ondernemen was het tijd om bij een professional aan te kloppen, dat was bij Anne aan het juiste adres. Ik kijk ernaar uit om nog veel meer samenwerkingen aan te gaan!