fbpx

Shoplog (Londen, Primark, The Sting en meer!)

Mijn aankopen van de laatste tijd heb ik verzameld en voor onze prachtige nieuwe muur in de slaapkamer gehangen om aan jullie te laten zien! Het is tijd voor een shoplog! De afgelopen weken waren super hectisch en druk, maar gelukkig scheen vandaag de zon goed genoeg om op mijn gemak te kunnen fotograferen. Nu ik fulltime stage loop ga ik in het donker van huis en kom ik in het donker thuis, dat is even wennen.. Maar ik kan wel mijn nieuwe kleding aan, daar ben ik zo blij mee! Ik ging onder andere in Londen naar The Sting en Costes en in Nederland naar Primark, Only, Ebay en nog veel meer!

Zoals je in mijn artikel van vorige week kon lezen ben ik op uitnodiging van The Sting en Accor Hotels naar Londen geweest. Bij The Sting in Londen keek ik mijn ogen uit en ontving ik een prachtig shoptegoed. In The Sting was ook een verdieping met Costes kleding. Hier keek ik mijn ogen uit. Bij de ingang van de winkel had ik met mezelf afgesproken om items te kiezen die ik normaal niet zo snel zou dragen en dat resulteerde in een legergroene jeans. Ik ben er écht super blij mee en draag de broek heel erg vaak. Ik ben er zo blij mee!

Ook koos ik voor een zwart exemplaar. Zwarte broeken kun je werkelijk waar nooit genoeg hebben. Ook deze broek is ontzettend fijn en zacht. Hij zit erg comfortabel en is daardoor een geschikte broek voor iedere dag. Ik ben er blij mee!

Nog iets wat ik nooit eerder droeg: een mooi afgewerkt hemdje. Het hemdje heeft mooie randjes bovenaan en onderaan waardoor het net iets mooier staat dan een simpel wit hemdje of shirtje onder bijvoorbeeld een jasje. Nadeel vind ik dat er erg veel viezigheid in de stof blijft hangen. Zo had ik een karntonnen doos vast en zitten er nu allemaal stukjes karton in de stof, ook na een paar keer wassen.. Hopen dat ik het er nog uit krijg!

Zowel in combinatie met de legergroene broek en de zwarte broek ging ik voor deze oversized blouse van Costes. De blouse is van een hele stevige stof gemaakt en valt heel erg lang (bij mij tot over m’n kont). Ik draag ‘m open met het witte hemdje er onder. Ik ben er zo blij mee! Een complete ‘out of my comfort zone’ outfit maar ik draag ‘m maar al te graag!

Om de outfit af te maken ging ik voor een riempje met dierenprint. Ik vind dat zo leuk! Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte trui met print, maar tot nu heb ik die nog niet gevonden. Voor nu doe ik het maar met deze riem (oh, en ook deze tas, maar die ben ik vergeten te fotograferen!).

Eenmaal thuis kreeg ik van Stephen deze trui. Ik vond de trui vorig jaar in Barcelona bij H&M, maar nam ‘m tot mijn grote spijt niet mee. Stephen vond de trui op eBay(!) en bestelde ‘m voor me. Wel een iets ander model, maar hij is zo groot dat ik er helemaal in verdwijnen kan. Heerlijk!

Vervolgens kocht ik bij Bershka deze trui. Ik was er echt al 10 keer langsgelopen en had ‘m al 10 keer laten liggen. De elfde keer nam ik hem mee en ik vind hem zo leuk! Als je me wat langer kent dan weet je dat ik 9 van de 10 dagen streepjes draag. Al probeer ik daar de laatste tijd wel een beetje mee te minderen. Rode streepjes had ik nog niet, die kan ik dus nu van mijn lijstje af strepen!

Mijn geluk kon deze maand niet op: bij Sacha had ik ook nog shoptegoed open staan! Bij Sacha kan ik altijd ontzettend goed slagen als het gaat om wat voor schoenen dan ook. Een tijd terug werd ik al verliefd op deze sneakerwedges en deze draag ik echt super vaak, ik krijg er ook zoveel complimenten over! Dit keer ging ik voor herfstige enkellaarsjes van Sacha. Ik heb een zelfde soort al in het lichtgrijs en die draag ik het liefste elke dag. Deze laarsjes beginnen een beetje te slijten en omdat ik ze nog zo lang mogelijk wil blijven dragen, zal ik ze toch wat vaker moeten afwisselen. Ook ging ik dit keer voor een nieuw kleurtje (wat je deze shoplog al een keer bent tegengekomen!) legergroen en…

Voor zwart! Ik houd wel van wat grovere stoere laarsjes en deze kleuren zijn heel erg goed te combineren in de herfst (en winter). De groene laarsjes zijn net wat subtieler, de zwarte hebben een grote hoekige neus. Allebei de laarsjes zijn van suède, hebben een stevig voetbed en een klein hakje. Het allerleukste aan de enkellaarsjes vind ik toch wel de band om de enkel en onder de voet. Dat doet me echt aan cowboylaarzen denken en die vind ik zo gaaf! Omdat ik niet zo lang ben (1 meter 60) vind ik hoge laarzen niet zo mooi bij mezelf, maar gelukkig zijn enkellaarsjes ook altijd leuk te combineren. Met mijn nieuwe favoriete laarsjes ben ik nu helemaal klaar voor de herfst. Heel blij mee!

Oeps – sorry voor de donkere foto! Dat zag ik pas toen ik de foto’s ging bewerken en toen was het al heel erg donker.. De beste redenen om nieuwe kleren te kopen zijn wat mij betreft feestjes. Zo kocht ik twee weken terug voor de boeklancering van Liever met Lef en voor een bruiloft een week daarop dit suède jurkje van Ambika. Ik had al langer een jurkje als dit op het oog, maar nu had ik eindelijk een (twee) goede reden om ‘m te kopen. Ik kocht ‘m bij een winkeltje in Gouda, maar het merk Ambika is geloof ik op meerdere plaatsen te koop.

Tot slot kon ik bij Primark goed slagen voor twee blouses. Ik vind dit model met verticale streepjes zo leuk! Hij valt lekker los en dun en is goed te combineren met mijn nieuwe zwarte broek en laarsjes. Heel erg blij mee!

Ook deze blouse met sterren ging mee naar huis! Ik ben de afgelopen tijd heel erg verwend (dankjewel daarvoor!) en heb hele leuke items uitgezocht en gekocht. Volgens mij kan ik de komende tijd wel weer eventjes vooruit met mijn nieuwe kleding. Oh, klein detail: voor ik zo uitgebreid ging winkelen heb ik wel drie vuilniszakken vol kleding die ik niet meer droeg weggedaan. Mijn kast voelde eventjes zo leeg, maar gelukkig is ‘ie nu weer een beetje gevuld!

Liefs,

Deze post heeft 18 reacties

 1. Wat een super toffe items. Leuk dat je nu voor dingen bent gegaan die je normaal niet zo snel zal dragen. Ik vind vooral dat geblokte blousje erg leuk. Hebben!

 2. Wauw wat een heerlijk artikel! Liefde voor de geshopte items, echt een leuke stijl!

 3. Wat een onwijs leuke aankopen! Vooral die kattentrui is echt superleuk!

 4. Oeh dat jurkje lijkt me echt heel erg mooi! Die moet ik toch ook weer vaker gaan dragen (Jurkjes dus ;))

 5. Leuke dingen heb je allemaal gekocht! Kan niet wachten tot dat ik mijn eerste salaris binnenkrijg (en het nieuwe appartement af is) en ik eindelijk ook weer kan gaan shoppen! Heb zo veel op mijn lijstje staan, haha.

  Groetjes uit München,
  Alex

 6. Je hebt echt leuke dingen gekocht <3 de blousejes vind ik allemaal heel tof!

 7. Aaah leuk zeg! Wanneer ik al die kleren zie wil ik ook echt shoppen! Haha nog een paar maanden geduld!

 8. Wat een leuke aankoopjes! De kitty trui is echt schattig, en liefde voor de blouse met sterretjes.
  Liefs,
  Evelien

 9. Wat een super leuke spulletjes! Vooral die gestreepte trui van bershka! <3

 10. Leuke items heb je gekocht/uitgezocht! De twee laatste blousjes zijn mijn favoriet en die meow or never trui moet ik ook echt hebben. Zo leuk!

Geef een reactie

×