Social media icons sets: 12 gratis downloads

free social media icons

Zelf vind ik social media icons sets ontzettend leuk om te maken. Ik weet dat niet iedereen even handig is met Photoshop of andere programma’s waarmee je zou kunnen maken, deel ik vandaag mijn 12 favorieten die ik tegenkwam op Pinterest. De link onder het voorbeeld is de downloadlink. Oh, sommige social media icons sets bestaan uit meerdere kleuren! Dus is de vorm naar je zin maar de kleur niet? Kijk even bij de download of er meerdere zijn.

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van social media-icons op je blog of wil je ze zelf maken? Ik wil je daar wel bij helpen. Ook bij het maken van een social media-huisstijl ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt dan een mailtje sturen naar anne@studiosolveig.nl en ik denk graag met je mee. Let op: dit artikel is geschreven in 2015: het kan zijn dat de downloads inmiddels (flink) verouderd zijn.

Wat vind jij leuke social media icons?

Dit bericht heeft 51 reacties.

 1. Celeste

  Wauw deze zijn echt heel erg leuk! Geeft altijd toch een beetje dat extra effect als iemand leuke social media icons heeft. Persoonlijk vind ik vooral de eerste twee echt heel erg leuk! Moet trouwens zeggen dat ik je nieuwe layout ook heel erg tof vind geworden! (ook al heb je hem inmiddels al een tijdje haha)

 2. Renske

  Leuk dat je dit met ons deelt! Ik vind ze bijna allemaal mooi. Rust vind ik mooi, dus ik zal niet snel voor gekleurde poespas gaan. Doe mij maar alle icons in รฉรฉn (vrolijke) kleur, haha.

 3. Patricia

  Ze zijn echt heel mooi. Jammer dat die waterverf-look niet echt op mijn blog past, maar weet zeker dat we ze op veel andere blogs gaan tegenkomen. Dank voor het delen.

 4. Lucinda

  Dit is echt super tof! Ik zie er direct wel een aantal bij zitten die bij mijn blog zouden passen, maar ik heb inderdaad geen verstand van hoe ik dat er in zou moeten gaan zetten. Misschien dat ik je er wel eens een mailtje over ga sturen. Dit is gewoon echt heel leuk. xxx Lucinda

 5. Lara

  Ik hen toevallig vorige week social media icons gemaakt voor mijn blog, maar deze zijn ook leukkk!

 6. Dita

  Wauw die zijn leuk! Ik krijg binnenkort een nieuwe lay out dus zal even kijken hoe en wat

 7. Lisanne

  Leuk dat je dit met ons deelt! Ik vind ze stuk voor stuk leuk. Ik ben nog een beetje aan het kijken hoe ik mijn lay-out wil, dus ik ga deze post zeker opslaan.

 8. Sophie

  Omdat ik weet dat je het zo druk hebt (en vast gaat krijgen na dit aanbod) ga ik eerst zelf nog even op onderzoek uit. Ik wil al zooooo lang normale social media icons. Nu maar weer even op onderzoek gaan in welke widget ik ze moet plaatsen.

 9. Hele mooie sets heb je gevonden! Ik vind de roze set het mooiste! Helaas passen velen niet zo goed bij m’n rode lay-out, dus ik het de mijne zelf gemaakt! Waarschijnlijk niet op de juiste manier maar het is me toch gelukt haha!

 10. Eline

  Wauw serieus een handig artikel! Ik ben bezig met een nieuw logo en design dus dan kan ik zeker een van deze gaan gebruiken ๐Ÿ™‚ Super bedankt!!

 11. Chris

  Leuk!! zelf houd ik iets meer van rust en wat strakker maar ze zijn wel erg leuk!! thx for sharing

 12. Maureen

  Wauw je hebt echt hele mooie gevonden! Ik ga dit artikel zeker even onthouden.

 13. Justine

  Komt dit even mooi gelegen, ik heb nieuwe nodig hihi. Thanks voor t delen <3

 14. Frauke

  Oeh hele mooie zitten erbij! Ik maak ze altijd zelf, maar vind deze ook wel erg leuk :D. X

 15. Kim

  Wat leuk dat je dit met ons deelt! Ik vind de ‘getekende’ social media icons er altijd zo leuk uitzien. Ze geven echt iets extra’s.

  Liefs,
  Kim

 16. Anna

  Oeh leuk! Ik moet nog kijken wat het best bij mijn lay-out past! Ja, photoshop is mijn beste maatje ๐Ÿ™‚ Heel leuke Anne! Veel Liefs

 17. Anouk

  Ah heel erg tof dit! Was nog op zoek naar nieuwe icoontjes.

 18. Sophie

  Ik heb een van de laatste sets op mijn blog staan, die zijn zo leuk! Ik ben echt dol op dat schilderachtige hihi ๐Ÿ™‚

 19. Anna

  Tof dat je dit deelt! Ik maak ze graag zelf, maar ik zie wel een paar hele leuke, dus die heb ik even gedownload ๐Ÿ™‚

 20. charile

  Oe super leuk, ik ga eens kijken welke ik wil toepassen ๐Ÿ™‚

 21. Laura

  Wat een mooie icons! Ik vind die ik heb helemaal niet mooi maar dat zijn allemaal dingen waar ik gewoon geen tijd voor heb om dat allemaal aan te passen. Ik houd van al die verschillende kleurtjes! Heel leuk

 22. Merel

  Ohh, die met die manen is echt heel tof! Jammer dat daar geen Bloglovin icoontje bij zit..

 23. Ina

  Leuk al gebruik ik zelf gewoon de icons die bij mijn betaalde lay-out kwamen.

 24. chucky1012

  Wat leuk en zo een goede en zeer handig tip!
  Ik ze meteen gebruiken ๐Ÿ˜‰

 25. Jana

  Wow wat leuk! Ik was altijd al opzoek naar leuke icoontjes, maar ik vond ze nooit ๐Ÿ™ Dankjewel ๐Ÿ˜€

 26. Mirjam

  Wat leuk dat je dit deelt! Ik zit ook vaak rond te kijken naar nieuwe Social Media Icons en je hebt zoveel keuze, kan haast nooit kiezen ๐Ÿ˜‰

 27. Daniela

  Even though I don’t understand german, I want to thank you for sharing my freebie with your readers. I really appreciate it.

  By the way, I love your blog’s design, so clean and artistic.

 28. Mandy

  Ze zijn allemaal erg leuk! Het is dat ik gisteren een nieuwe layout heb gemaakt en daarvoor de icons zelf heb gemaakt, maar mocht ik ’t in de toekomst willen veranderen dan weet ik waar ik moet zoeken ๐Ÿ˜‰ Bedankt voor het delen!

 29. Superleuk, ik moet echt nog maar eens goed gaan uitzoeken hoe ik dat allemaal moet gaan doen. Want mijn standaard wordpress thema ziet er ook niet uit haha

 30. Melissa

  Ah leuk! Ik vind jouw social media icons ook heel leuk, zo in die blokjes. Weer eens wat anders! Ik wil zelf ook nieuwe, maar ik wacht er nog even mee tot ik m’n nieuwe layout online heb gezet ๐Ÿ™‚

 31. Shifra

  Wat leuk en origineel om dit te delen!! Ik heb zo lang gezocht naar buttons die mijn site paste. Het is zoiets kleins, maar tegelijkertijd ook weer zo belangrijk. Bovenstaande zijn heel leuk en bijzonder allemaal! Thanks for sharing!

 32. Dank je om deze te delen! Ik vroeg me altijd af hoe deze gemaakt werden en wou er zelf op mijn blog ook plaatsen .. Ik ga gelijk eens kijken bij deze of ik ze ook op mijn blog krijg ๐Ÿ™‚ Liefs! x

 33. Ik heb gelukkig het voordeel dat mijn theme zelfingebouwde icons heeft, maar anders had ik zeker รฉรฉn van deze sets gekozen, thanks for sharing! ๐Ÿ™‚

  xx Alex

 34. Heel erg leuk! Ik heb nu gewoon simpele icons in de kleur van mijn header. Maar als ik ooit wat anders wil, dan weet ik dit te vinden. x

 35. Estrella

  Leuke sets, maar ik vind het toch nog net iets leuker om ze zelf te maken ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord