Social media icons sets: 12 gratis downloads

free social media icons

Zelf vind ik social media icons sets ontzettend leuk om te maken. Ik weet dat niet iedereen even handig is met Photoshop of andere programma’s waarmee je zou kunnen maken, deel ik vandaag mijn 12 favorieten die ik tegenkwam op Pinterest. De link onder het voorbeeld is de downloadlink. Oh, sommige social media icons sets bestaan uit meerdere kleuren! Dus is de vorm naar je zin maar de kleur niet? Kijk even bij de download of er meerdere zijn.

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

free social media icons

download

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van social media-icons op je blog of wil je ze zelf maken? Ik wil je daar wel bij helpen. Ook bij het maken van een social media-huisstijl ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt dan een mailtje sturen naar anne@studiosolveig.nl en ik denk graag met je mee. Let op: dit artikel is geschreven in 2015: het kan zijn dat de downloads inmiddels (flink) verouderd zijn.

Wat vind jij leuke social media icons?