fbpx

start jouw eigen webshop

Een webshop starten is ontzettend spannend én leuk. Om je te helpen met een vliegende start van jouw webshop, werk ik samen met Dagmar van By Dagmar Valerie. Dagmar is businesscoach, marketeer en tekstschrijver en samen vormen wij een hecht duo. Wij ondersteunen je graag bij het realiseren van jouw webshop op de volgende onderdelen:

• Een stijlvolle webshop inclusief SEO-teksten
• Een huisstijl die aansluit bij jouw persoonlijke wensen
• Een droomwebsite die voldoet aan AVG
• Naamsbekendheid & zichtbaarheid voor jouw bedrijf
• De ideale manier om jouw (potentiële) klanten te vinden en te binden
• 8 weken coaching waardoor je investeert in persoonlijke en zakelijke groei
• Ontdek de strategie die bij je past in de theorie én de praktijk
• Social media wordt concreet dankzij jouw persoonlijke content kalender
• Overtref de verwachtingen van klanten dankzij de stoomcursus marketing & PR
• Je bent helemaal ready voor de eerste bestellingen!

binnen 8 weken online met jouw droomwebshop

Droom jij ervan om een succesvolle webshop te runnen? Maak jouw plannen waar en start met ondernemen! Wij, Anne (Studio Solveig) & Dagmar (By Dagmar Valerie), helpen ondernemers graag bij de groei die zij voor ogen hebben tijdens hun ondernemersreis. We vinden het een mooi vooruitzicht dat je graag een succesvolle webshop zou willen runnen in de toekomst. Die toekomst klinkt minder ver dan je denkt, want aan die succesvolle toekomst gaan we met elkaar bouwen. Wij vinden het een eer om je te helpen bij het neerzetten van jouw droomwebshop en bieden je tevens een vliegende start aan. We zetten met elkaar jouw droomwebshop op de kaart! Natuurlijk moet je het zelf gaan doen, maar weet dat je altijd van onze expertise gebruik mag maken. Anne ontwerpt en bouwt websites op maat. Dagmar is businesscoach, marketeer en tekstschrijver. Heb je zin om van jouw webshop een succes te maken? Kan je niet wachten om de eerste tevreden klanten te ontvangen en zou je hen graag blij willen maken met mooie producten en/of diensten? Bij het verkopen van producten of diensten via een webshop komt meer kijken dan het maken van een website. Wij staan voor je klaar met een compleet en toegankelijk pakket om van jouw dromen werkelijkheid te maken. Klaar voor de vliegende start? Af!

Anne & Dagmar hebben zich zo in mij weten te verplaatsen, dat mijn webshop alles én nog meer is geworden dan dat ik ooit had durven dromen. Het is letterlijk een weerspiegeling van mijzelf. Over onze samenwerking ben ik ook enorm tevreden. Ik kan altijd met alles bij Anne terecht, ze denkt mee en ondersteunt mij tijdens het gehele proces. Ook Dagmar heeft mij met het business coach traject ‘Dichterbij dan je denkt’ heel erg geïnspireerd en gemotiveerd. Ik raad het iedereen absoluut aan om een samenwerking aan te gaan met Anne & Dagmar!

Hoe start je een eigen webshop?

Hoe start je een eigen webshop? Op welke manier kan je potentiële klanten vinden en aan je binden? Hoe overtuig je jouw doelgroep en zorg je voor een stabiel inkomen? We gaan met veel plezier aan de slag om jouw droomwebshop te realiseren en geven graag antwoord op al jouw (ondernemers)vragen. Misschien vind je het daarom ook leuk om te ontdekken wie wij zijn, omdat wij een persoonlijk pakket aanbieden op maat die afgestemd is op jouw wensen en voorkeuren. We stellen ons graag even aan je voor, maar natuurlijk leren we elkaar ook beter kennen als we deze samenwerking met elkaar aan zullen gaan. Je werkt met ons – Anne & Dagmar – samen.

Aan de slag met de webshop van jouw dromen!

Anne de Vries (links op de foto) van Studio Solveig woont in Gouda en zij vertaalt jouw wensen naar een concrete webshop met een stijlvol design en een eyecatcher van een logo. Ook ontwerpt zij met liefde een huisstijl die doorgetrokken kan worden naar bijvoorbeeld social media. Anne ontwerpt en bouwt de webshop van jouw dromen. Wil jij online en offline uitstralen waar jouw onderneming écht voor staat? Dan ben je bij Anne op het juiste (web)adres, want ze denkt graag met je mee om tot de beste resultaten te komen.

Dagmar Verhoeven van By Dagmar Valerie woont in Nieuwegein. Dagmar is businesscoach en heeft niet voor niets de bijnaam Dagmarketing. Zij ondersteunt je bij alle online en offline kansen voor jouw bedrijf en met haar businesscoachprogramma Dichterbij dan je denkt zet je in een periode van 8 weken jouw onderneming op de kaart. Met Dagmar werk je onder andere aan jouw strategie, verdienmodel, tevreden klanten, de ideale werkweek en online zichtbaarheid en vindbaarheid. Je investeert dankzij haar traject in persoonlijke én zakelijke groei. Ook ondersteunt Dagmar je bij het creëren van SEO-teksten voor op de website, zodat je echt kunt starten met jouw succesvolle webshop en je kunt genieten van (meer dan) tevreden klanten.

Op welke manier ga jij de verwachten van klanten overtreffen voor een onvergetelijke eerste indruk? Durf het verschil te maken en onderneem met lef. Geniet van marketingadviezen, tips over teksten en coaching om de groei door te maken die jij voor ogen hebt als ondernemer.

Wij vormen een hecht en toegankelijk team waarvan je veel enthousiasme, plezier en creativiteit kunt verwachten. Tijdens de samenwerking is de betrokkenheid hoog en streven wij naar ambitieuze groei van onszelf en de ondernemers. Wij hebben als missie om de droomwebsite voor ondernemers te realiseren, waardoor zij een zorgeloze start mogen ervaren van hun succesvolle bedrijf. Heb je zin om aan de slag te gaan? We staan voor je klaar! Mail naar anne@studiosolveig.nl voor meer informatie of vul het contactformulier in onderaan de website. We vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten en op welke manier wij jouw droomwebshop gaan realiseren. We horen heel graag meer over jouw mooie plannen en ideeën zodat we kunnen ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken door middel van een samenwerking.

trendy dog shop

touch of bali

balansplanner

the blonde leo

silverstone sieraden

josie tours

silt woondekens

by dagmar valerie

eleven brewery

“Dagmar en Anne hebben ons geholpen onze website te bouwen en de webshop in te richten. Wij zijn erg blij met het resultaat! Anne heeft daarbij goed geholpen als websitebouwer en heeft zich ook buiten de normale werktijden voor ons ingezet. Dagmar heeft ons goed ondersteunt in het schrijven van goede en slimme teksten. Zowel Dagmar als Anne vallen op door hun positieve en vriendelijke benadering.”

Manuela van der Mey, www.touchofbali.nl 

contact opnemen?

Ben jij klaar voor een professionele uitstraling voor jouw onderneming en laat jij graag jouw website door mij ontwerpen? Heel erg gaaf! Je kunt met mij in contact komen door onderstaand formulier in te vullen of een e-mail te sturen naar anne@studiosolveig.nl. Ik zie heel erg graag je berichtje tegemoet en ik kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!