fbpx
Home          Portfolio          Over Studio Solveig          Blog          Contact

Tuesday Thoughts: favorieten van het moment

In de bijna 4,5 jaar(!) dat ik blog, heb ik al ontzettend veel onderwerpen besproken online. Tijdens het neuzen door mijn oude artikelen kwam ik de categorie ‘Thoughts Lately’ tegen, een rubriek waarin ik elke week mijn favorieten van het moment deelde. Omdat deze rubriek al héél héél lang niet online is gekomen leek het me tijd voor een update!

Loving
Vrije tijd! Zoals je misschien wel weet heb ik van september tot januari stage gelopen en zit ik nu weer op school. De vrije momenten tussendoor zijn echt heerlijk. Op woensdag heb ik vrij en heb dan de hele dag voor mezelf, ik geniet er enorm van en het voelt dan ook behoorlijk bijzonder om op die dag even door de stad te kunnen lopen. Ook de extra uurtjes slaap in de morgen en voor het donker wordt thuis komen is een echte luxe!

Drinking
De laatste tijd drink ik veel limonade, het liefst met de smaak frambozen. Ik heb het de laatste tijd niet meer zo op thee en die liefde heb ik ingeruild voor fijne glazen limonade. Misschien niet even ‘gezond’ als thee, maar wel een lekkere vervanger.

Eating
Naast onze voorliefde voor sushi in restaurants, hebben Dagmar, onze mannen en ik voor het eerst samen sushi besteld! Het was echt verrukkelijk! Het werd vers gemaakt, was super goed betaalbaar en we konden het ook nog eens om de hoek ophalen. Wat een luxe! De maaltijd vulden we aan met een paar frietjes, loempia’s en andere snacks uit de airfryer. Een dikke aanrader én een vervolg kan ik absoluut garanderen.

Watching
Mijn favoriete series zijn op het moment Celblok H en Klem. Toevallig twee Nederlandse series en ik vind ze allebei steengoed! Later dit jaar beginnen er ook weer nieuwe afleveringen van andere grote favorieten: Orange is the New Black, Pretty Little Liars en Orphan Black. Naar de laatste twee kijk ik het meest uit, ook leuk om deze series van te voren nog opnieuw te stappen!

Wanting
Oei, dat weet ik niet zo. Ik ben eigenlijk best gelukkig met alles (en iedereen) wat(/die) ik op dit moment om me heen heb. Ook heb ik op het moment geen materiële wensen. Wat een bevoorrecht gevoel!

Needing
Vitamine D! Als typisch wintermens geniet ik optimaal van de kou en de sneeuw die is af en toe tegemoet komt, maar ik merk dat een aantal zonnestralen me even geen kwaad zouden doen op dit moment. Gelukkig hebben Stephen en ik een heerlijke zomervakantie in het vooruitzicht staan (in juni gaan we naar Fuerteventura!), ik kijk er nu al naar uit!

Feeling
Oké, de laatste weken gebeurde er steeds kleine dingen die niet zo leuk waren maar waar ik weinig invloed op had. Tijd om die negativiteit los te laten en verder te werken aan alleen maar leuke dingen!

Wishing
Dat alle projectjes waar ik op dit moment mee bezig ben zullen slagen! Lekker cryptisch, maar ik vertel je binnenkort meer!

Liking
Heb je even? Dat ik tegen ieders (inclusief mijn eigen) verwachtingen in toch een lief katje heb (ik ben behoorlijk allergisch, maar gelukkig niet voor onze Saar!), dat Stephen en ik in zo’n mooi appartement mogen wonen, dat ik de aller, allerliefste beste vriendin ter wereld heb, dat ik leuke dingen kan ondernemen met mijn ouders en broertje, dat ik ondanks dat ik het niet altijd even leuk vind toch al mijn studiepunten bij elkaar weet te schrapen en zo kan ik nog wel uren doorgaan!

Thinking
Aan het einde van het schooljaar..! Nog 17 weken en dan is het zomervakantie en zitten alle vakken er op. Dan is het tijd voor de profilering in de vorm van een minor (nog steeds geen goedkeuring gehad trouwens!) en afstuderen. Ook al zal ik er tegen die tijd wel anders piepen, momenteel kijk ik best uit naar het afstuderen. Ik ben zo benieuwd hoe ik die periode zal ervaren!

Doing
Van alles en nog wat! De meeste tijd spendeer ik op dit moment aan school, de opdrachten vragen toch meer energie en tijd dan ik had verwacht! Maar gelukkig houd ik daarnaast genoeg tijd over om (achter de schermen) aan mijn blog te werken, tijd met vrienden en familie te spenderen en met Saar te knuffelen.

Reading
Zoals je in de sidebar kunt zien lees ik op het moment het eerste boek van Harry Potter. Het lezen gaat niet rap maar het is zo leuk om weer in deze reeks te beginnen! Het zijn vrij dikke boeken dus het zal even duren voor ik de hele serie uit heb, maar dan is het tijd voor de films!

Enjoying
Weer bloggen. Ik kan niet beschrijven hoe fijn ik het vind om dit weer te doen! Leuk dat je helemaal tot het einde hebt gelezen, het waren weer behoorlijk wat woorden op een rij en het gat me steeds weer makkelijker af. Hopelijk vond je het leuk en spreek ik je bij de comments of zie ik je bij het volgende artikel!

Fijne dag en veel liefs,
Untitled

Bron afbeeldingen: Pexels & Unsplash

Deze post heeft 9 reacties

 1. Ik vind het zo leuk dat je weer aan het bloggen bent. Ook dit artikel was weer heerlijk om te lezen! We hebben een beetje dezelfde favoriete series – leuk! Wat heerlijk dat je nu weer wat meer vrij bent en ook dat je een meer positieve houding wil krijgen. Je komt nu al zo heerlijk positief over, dus dat belooft veel goeds 🙂

 2. Ik vind het zo lekker om nu een dagje in de week vrij te zijn. Die kan ik echt lekker aan mezelf besteden en aan het bloggen en ontdekken van hotspots. Gewoon waar ik zelf zin in heb, heerlijk!

 3. Heerlijk dat je nu weer wat meer tijd voor jezelf hebt, en ik heb ook zon (vitamine D) nodig!

 4. Ah wat een leuk artikel! Ik kan ook zo genieten van het bloggen, zo fijn is dat.
  En wat heerlijk op de Woensdag vrij, lekker genieten!
  Liefs,
  Evelien

 5. Hoera, wat een feestje om dit mooie artikel te kunnen lezen. En ik kijk heel graag die films van HP met je mee als we de serie uit hebben gelezen! Wat was het zondag een geweldige tijd, kan niet wachten om je weer te zien. Aftellen die paar uurtjes 😀

 6. Ik had het woord SUSHI net niet moeten zien, want daar heb ik zo zin in

 7. Ah ik kan me nog wel herinneren dat je dit soort lijstjes maakte ja, zo leuk!

 8. Aaaw wat leuk ik ben ook weer begonnen in de Harry Potter boeken, maar nu voor het eerst in het Engels. Ik ga binnenkort ook naar de expositie in Utrecht!

Geef een reactie

×