Turijn in foto’s!

turijn

Wat hebben we het weer leuk gehad! Mijn vakanties met Dagmar zijn zo’n groot feest! Naast dat wij gek zijn op nieuwe plaatsen ontdekken, cultuur, winkelen en reizen, kunnen we ook praten als de beste. Want als je drie dagen op elkaars lip zit en je bent bij het afscheid nemen nog niet uitgepraat, dan weet je dat er veel vertelt en gezegd wordt.. Turijn was enorm leuk. Het leukste aan Turijn was voor mij de gezelligheid, de stad had mooie plekken maar er was niet enorm veel te doen. In dit artikel laat ik je graag wat foto’s zien!

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

We hebben veel gezien, zelfs nog overwogen om Milaan te bezoeken omdat we ZO dichtbij waren, ontzettend lekker gegeten (in Italië eet je natuurlijk pasta en pizza!) en enorm genoten. We gingen naar Turijn met verrassingsreisbureau SPRS ME. Als je met SPRS ME reist boek je een reis, bestaande uit reis en verblijf. Je krijgt het weerbericht en daar moet je het mee doen. Op de dag van vertrek hoor je pas waar je naar toe gaat. De dagen voor vertrek bestonden natuurlijk uit spanning wat betreft de locatie en het weer!

Turijn hadden we totaal niet verwacht. Gezien de weersomstandigheden gokten wij op Milaan (wel in de buurt!), Bucharest of Nice. We hadden de vliegtijden aardig uitgeplozen maar kwamen er maar niet achter. Ook niet zo gek. Naar Turijn vlogen we met een overstap in Frankfurt. Hadden we allebei nog nooit gedaan, dus dat was wel even spannend! Ook leuk om eens mee te maken. Ik vond de hele reis een enorme beleving!

Zou jij een onbekende reis durven boeken?

Dit bericht heeft 28 reacties.

 1. Wat een heerlijke foto’s zeg! Zou ik iets onbekends durven boeken. Ik moet bekennen dat ik niet zo reiziger ben maar stiekem lijkt het me wel leuk!

 2. chucky1012

  Prachtige foto’s!
  Spannend hoor zo een reis maken dat men tot op het laatst moment niet weet waar de reis naar toe gaat.

 3. Frauke

  Zooo wat fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad :D. Jullie foto’s stralen zoveel vrolijkheid af, superleuk! Turijn lijkt me heel leuk, ook al is er dan niet zoveel te doen. Wel grappig dat jullie het al zo hadden uitgepluisd dat jullie best dichtbij de bestemming zaten haha! X

 4. Svenja

  Wauw, wat is Turijn een prachtige stad. Je hebt onwijs mooie foto’s gemaakt. Heerlijk om te zien dat jullie zo hebben genoten. En het lijkt mij heel spannend om zo een verrassingsreis te maken, gelukkig is het goed uitgepakt en hebben jullie een prachtige nieuwe stad kunnen ontdekken <3

 5. Tineke

  Prachtige foto`s, ziet eruit als een ontzettend gezellig weekend!
  Liefs

 6. Renske

  Aan de foto’s te zien hebben jullie ontzettend veel plezier gehad! 🙂 Het lijkt mij ontzettend tof om eens een stedentripje met SPRS.ME te boeken. Alleen ben ik bang dat ik het niet heel goed aandurf, haha. Ik wil op voorhand weten waar ik terecht kom, zodat ik mij een beetje kan verdiepen in de stad, haha. Misschien ooit. 😉

 7. Sophie

  Wat een prachtige foto’s! Echt, ik geniet even mee, hihi! Het ziet er wel heel erg mooi uit! Oh, als je naar Nice was geweest, was dat ook heel leuk geweest! Ik wil ook nog heel graag eens met SPRS me weg. Hoe was jullie hotel/hostel? 🙂

 8. Linda

  Wat een heerlijke sfeer impressie van de stad. Het lijkt mij echt wel een bezoekje waard als ik jullie foto’s zo zie en jullie verhalen hoor 🙂 Fijn dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad en ik gok dat jullie na al dat kletsen wel aardig bij moeten tanken hihi

 9. Sophie

  jeeeeej zo leuk dat jullie het leuk hebben gehad! Ik denk ook dat het niet uitmaakt waar je terecht komt als je maar met goed gezelschap bent!

 10. Ingeborg

  Ik wil nog zo graag een keer weg met SPRS me! Oh, en ik moet de hele tijd lachen als ik de foto van de tram voor bij zie komen..

 11. Ilse

  Wat een leuke en vooral mooie foto’s! Fijn dat je het naar je zin hebt gehad. Mij lijkt zo’n verrassingsvakantie ook nog wel leuk om een keer te doen!

 12. Vincit

  Prachtige foto’s, ik krijg mijn zomergevoel weer terug. Heerlijk!

 13. Tamara

  Wat een leuke foto’s! Ziet eruit of jullie weer een hele leuke tijd besteed hebben samen!

 14. Linda

  Oooh dat ziet er heerlijk uit! 🙂
  Het lijkt me superleuk om een keer te doen!

 15. Christel

  Hoe leuk, nog nooit gedaan maar zou het zeker ook kunnen doen. En wat leuk Turijn, zag het laatst ook al ergens voorbijkomen ziet er erg leuk uit! Nice!!

 16. Lou

  Wat een heerlijke foto’s! Kan ook haast niet anders in zo’n prachtig land als Italië. Wel jammer dat er in Turijn niet zo veel te doen was, niet echt een citytrip-waardige stad dus? Wel heel tof hoor zo’n surprise trip, wie weet dat ik het ooit ook eens zou doen. Alleen op dit moment heb ik nog zo veel plekken waar ik graag naar toe zou willen dat ik die eerst af wil strepen haha 🙂

 17. Fleur

  Zo leuk dat jullie dit hebben mogen doen! En ik vind alle foto’s ontzettend goed de sfeer weergeven van de stad!

 18. Mooi dit fotoverslag. Bij Dagmar lees ik het verhaal en bij jou zie ik de foto’s, heel leuk!

 19. Sara

  Ik zou ontzettend graag nog eens zo’n onbekende vakantie ervaren. Wat heb je ontzettend mooie foto’s gemaakt!

 20. Ah, ik ben zo benieuwd naar Turijn. Hoor zoveel wisselende verhalen, vooral omdat het een industriestad. Zo te zien valt het allemaal reuze mee, leuke foto’s 🙂 dat trammetje!

 21. Zag er heerlijk uit!! En ik denk wel dat ik dit ook zou aandurven. Enkele collega’s van me hebben het ook al gedaan via SRPS ME en waren net zoals jij positief over de ervaring ^^

  x Aurélie

 22. Anneleen

  Wauw lijkt me prachtig daar! En zo’n mooie foto’s van jullie tweetjes! 🙂

Geef een antwoord