Turijn in foto’s!

turijn

Wat hebben we het weer leuk gehad! Mijn vakanties met Dagmar zijn zo’n groot feest! Naast dat wij gek zijn op nieuwe plaatsen ontdekken, cultuur, winkelen en reizen, kunnen we ook praten als de beste. Want als je drie dagen op elkaars lip zit en je bent bij het afscheid nemen nog niet uitgepraat, dan weet je dat er veel vertelt en gezegd wordt.. Turijn was enorm leuk. Het leukste aan Turijn was voor mij de gezelligheid, de stad had mooie plekken maar er was niet enorm veel te doen. In dit artikel laat ik je graag wat foto’s zien!

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

turijn

We hebben veel gezien, zelfs nog overwogen om Milaan te bezoeken omdat we ZO dichtbij waren, ontzettend lekker gegeten (in Italië eet je natuurlijk pasta en pizza!) en enorm genoten. We gingen naar Turijn met verrassingsreisbureau SPRS ME. Als je met SPRS ME reist boek je een reis, bestaande uit reis en verblijf. Je krijgt het weerbericht en daar moet je het mee doen. Op de dag van vertrek hoor je pas waar je naar toe gaat. De dagen voor vertrek bestonden natuurlijk uit spanning wat betreft de locatie en het weer!

Turijn hadden we totaal niet verwacht. Gezien de weersomstandigheden gokten wij op Milaan (wel in de buurt!), Bucharest of Nice. We hadden de vliegtijden aardig uitgeplozen maar kwamen er maar niet achter. Ook niet zo gek. Naar Turijn vlogen we met een overstap in Frankfurt. Hadden we allebei nog nooit gedaan, dus dat was wel even spannend! Ook leuk om eens mee te maken. Ik vond de hele reis een enorme beleving!

Zou jij een onbekende reis durven boeken?