fbpx

jouw droom start hier!

De eerste stappen naar jouw nieuwe website heb je zojuist gezet. Je hebt deze pagina aangeklikt en leest hier hoe de website van jouw dromen binnenkort live staat op jouw domeinnaam.

Stap 1: Bepaal de wensen voor jouw website! Wil jij een one-pager (een website die bestaat uit één pagina). een uitgebreid portfolio of een blog? Bepaal de inhoud door op een vel papier de pagina’s die je nodig hebt op te schrijven.

Stap 3: Neem contact op met Studio Solveig! Mail naar anne@studiosolveig.nl of vul het contactformulier onderaan de pagina in. Vertel me jouw wensen en ik help je verder op weg.

Stap 3: Ontvang mijn formulier. Op basis van jouw wensen stel ik een formulier samen. In dit formulier vertel jij welke pagina’s je nodig hebt, hoe deze pagina’s er uit zien en welke kleuren je gaat gebruiken. Ik vraag nog veel meer van je, maar kan je beloven dat je met 15 minuten mijn formulier hebt ingevuld.

Stap 4: Je ontvangt van mij een offerte en een planning voor de komende weken. Met jouw akkoord gaan we aan de slag en ontvang je binnen een week de eerste schetsen in je inbox.

Stap 5: Jij geeft feedback op de schetsen en ik verwerk dit tot een tweede versie. Dit herhalen we net zo vaak tot jij tevreden bent.

Stap 6: Jouw website is klaar! Ik help je met installeren van het design op jouw domeinnaam en we lopen de website nog één keer door. Alles naar wens? Dan kan je live!

ik ontwerp de website van jouw dromen

Bij Studio Solveig ben je aan het juiste adres voor het ontwerp van jouw dromen. Een onderneming kan tegenwoordig niet meer zonder website. Welk doeleinde jouw onderneming ook heeft: een website is een handig online visitekaartje waar jouw (potentiële) klant al jouw producten, diensten of kennis kan vinden. Is jouw blog bijvoorbeeld toe aan een nieuwe uitstraling? Of wil je graag een eigen website voor jouw onderneming maar weet je niet waar je moet beginnen? Daar help ik je graag mee. Van A tot Z, van ontwerp tot realisatie en van idee tot installatie. Jouw website ontwerpen is wat ik het leukste vind om te doen. Het maakt niet uit of je nog geen idee hebt hoe je website eruit moet komen te zien of dat je al een heel gedetailleerd plan hebt uitgetekend: jouw website gaat er komen en dat ga ik voor je realiseren. Ik help je graag met het ontwerpen van de website van jouw dromen. Afhankelijk van mijn beschikbaarheid staat jouw website vaak al binnen zes weken online. Ben jij klaar om met mij aan de slag te gaan?

Ook help ik je graag met het opstarten van een eigen webshop. Dit doe ik samen met Dagmar van By Dagmar Valerie, hier lees je er meer over. Ik zet niet alleen de webwinkel voor je klaar, maar ik kan je ook ondersteunen met het vullen van de webshop met producten, het maken van bijvoorbeeld kortingsbonnen, het toevoegen van een blog en je wegwijs maken in het verkoopproces van jouw webshop. Het maakt niet uit of je een ervaren verkoper bent of juist net begint, of je kennis hebt van websites of dat je nog nooit een website aan de achterkant hebt gezien, mijn handleiding is geschikt voor ieder niveau.Voorbeelden van websites die ik heb gemaakt, vind je in mijn portfolio. Ik heb bijvoorbeeld mijn eigen website ontworpen, de website van Valendream, Rosanne Woudstra & Balansplanner. Informeer via anne@studiosolveig.nl naar de mogelijkheden over een website ontwerpen. Per mail licht ik graag meer toe over hoe ik jouw wensen kan vertalen naar een compleet ontwerp.
“Zoek je iemand die goed meedenkt, creatief is en vooral ook praktisch en oplossingsgericht? Dan ben je bij Anne aan het juiste adres! Mijn eerste contact met Anne straalde meteen enthousiasme uit. Ik vond het erg prettig dat Anne mijn bedrijfswebsite zo wist te maken dat ie echt bij mij past! Het meedenken over het beter bereiken van klanten vond ik ook echt een pré. Tot slot nam Anne ook echt de tijd om mij mee te nemen ‘achter de schermen van de site’, om te leren hoe ik zelf bepaalde dingen op kan pakken nu de site online is. Kortom: een dikke yes voor Anne van mijn kant.”

Johanneke Veneman, www.johannekeveneman.nl

valendream

lotte loves beauty

rosanne woudstra

dieke van hoften

johanneke veneman

mira tells

josie tours

diolifestyle

by dagmar valerie

Tarieven

In onderstaande tabellen vind je een overzicht met mijn tarieven. Deze tarieven zijn met zorg samengesteld op basis van de keuzes die voorgaande klanten hebben gemaakt. Heb je vragen of wijken jouw wensen af? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan deze pagina of via de contactpagina. We kijken dan samen naar wat er mogelijk is om de website of webshop van jouw dromen binnenkort te lanceren. 

Enthousiaste
blogger

295 excl. btw
 • Installatie van bestaand WordPress-thema*
 • Personaliseren van WordPress-thema
 • Hulp bij keuze WordPress-thema
 • Twee feedbackmomenten
 • Koppeling met social media en nieuwsbrief
 • Eventueel hulp bij aanmaken domeinnaam & hosting en aanmaken e-mailadressen

Dienstverlenende
Ondernemer

595 excl. btw
 • Wordpress website met zeven pagina's op maat*
 • Twee feedbackmomenten
 • Koppeling met social media en nieuwsbrief
 • Responsive design voor desktop, mobiel & tablet
 • Cookiemelding, privacyverklaring & SSL-certificaat
 • Gedetailleerde persoonlijke handleiding om te leren werken met jouw website
 • Eventueel hulp bij aanmaken domeinnaam & hosting en aanmaken e-mailadressen

Starten met
een webshop

795 excl. btw
 • Wordpress WooCommerce webshop met zestien pagina's op maat*
 • Tips & installatie van handige plugins voor jouw webshop
 • Twee feedbackmomenten
 • Koppeling met betaal- & verzendsystemen
 • Koppeling met social media en nieuwsbrief
 • Responsive design voor desktop, mobiel & tablet
 • Cookiemelding, privacyverklaring & SSL-certificaat
 • Gedetailleerde persoonlijke handleiding om te leren werken met jouw webshop
 • Eventueel hulp bij aanmaken domeinnaam & hosting en aanmaken e-mailadressen
“Anne is een heel fijn persoon om mee samen te werken! Ik vond het ongelooflijk dat ze, met vrij weinig input, mijn ideeën kon vertalen naar een website. Anne denkt graag mee, schakelt snel en vind het geen enkel probleem om extra aanpassingen te doen. Daarnaast was het voor mij, als leek, erg fijn dat ze extra uitleg gaf over bepaalde onderdelen van de website. Ik zou Anne zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een enthousiaste websitebouwer die graag een stapje extra zet!”

contact opnemen?

Ben jij klaar voor een professionele uitstraling voor jouw onderneming en laat jij graag jouw website door mij ontwerpen? Heel erg gaaf! Je kunt met mij in contact komen door onderstaand formulier in te vullen of een e-mail te sturen naar anne@studiosolveig.nl. Ik zie heel erg graag je berichtje tegemoet en ik kan niet wachten om samen met jou aan de slag te gaan!