fbpx

Webdesign

website laten ontwerpen

Bij Studio Solveig ben je aan het juiste adres voor het (web)ontwerp van jouw dromen. Een onderneming kan tegenwoordig niet meer zonder website. Welk doeleinde jouw onderneming ook heeft: een website is een handig online platform waar jouw (potentiële) klant al jouw producten, diensten of kennis kan vinden. Stel je eens voor dat jouw website precies presenteert waar jij voorstaat in de stijl die volledig bij je past! Daar help ik je graag mee. Van A tot Z, van ontwerp tot realisatie en van idee tot installatie. 

Jouw website ontwerpen is wat ik het leukste vind om te doen. Het maakt niet uit of je nog geen idee hebt hoe je website eruit moet komen te zien of dat je al een heel gedetailleerd plan hebt uitgetekend: jouw website gaat er komen en dat ga ik voor je realiseren. Ik help je graag met het ontwerpen van de website van jouw dromen. Afhankelijk van mijn beschikbaarheid staat jouw website vaak al binnen zes weken online. Ben jij klaar om met mij aan de slag te gaan?

Informeer via anne@studiosolveig.nl naar de mogelijkheden over een website ontwerpen. Per mail licht ik graag meer toe over hoe ik jouw wensen kan vertalen naar een compleet ontwerp.

webdesign-studio-solveig

webshop starten & trainingen geven in een eigen leeromgeving

Ook help ik je graag met het opstarten van een eigen webshop of het starten van jouw eigen leeromgeving. Dit doe ik samen met Dagmar van By Dagmar Valerie. Dagmar is verantwoordelijk voor de teksten & marketing en ik, Anne, richt me op het ontwerp en realisatie van jouw project. Wij vormen een hecht en toegankelijk team waarvan je veel enthousiasme, plezier en creativiteit kunt verwachten. Tijdens de samenwerking is de betrokkenheid hoog en streven wij naar ambitieuze groei van onszelf en de ondernemers. Wij hebben als missie om jouw droomwebsite te realiseren, waardoor jij een zorgeloze start mag ervaren voor een succesvolle bedrijf. Heb je zin om aan de slag te gaan? We staan voor je klaar!

Mail naar anne@studiosolveig.nl voor meer informatie of vul het contactformulier in onderaan de website. We vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten en op welke manier wij jouw droomwebshop of leeromgeving gaan realiseren. We horen heel graag meer over jouw mooie plannen en ideeën zodat we kunnen ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken door middel van een samenwerking. We zetten niet alleen een complete webwinkel voor je klaar, maar we ondersteunen ook met het vullen van de webshop met producten, het maken van bijvoorbeeld kortingsbonnen, het toevoegen van een blog en je wegwijs maken in het verkoopproces van jouw webshop. Ook richten wij jouw leeromgeving aan zodat jij alleen maar jouw leerstof hoeft toe te voegen aan jouw training. Het maakt niet uit of je een ervaren verkoper bent of net jouw eerste training gaat geven, of je kennis hebt van websites of dat je nog nooit een website aan de achterkant hebt gezien. Wij zetten alles zo compleet mogelijk voor je klaar!

Kind words

Anne & Dagmar weten exact de informatie op te vragen die nodig is om tot de website van mijn dromen te komen. Het eindresultaat is een website die precies is wat ik voor ogen had en helemaal aanvoelt als ‘mij’. De complete uitstraling klopt. Wat heel prettig is, is dat Anne zich ook na afloop nog voor vragen beschikbaar stelt en hulp aanbiedt met kleine technische problemen. Echt een geruststelling en heel fijn om iemand te hebben om op terug te vallen! Ook tussentijds sturen Anne en Dagmar geregeld concepten waar zij om feedback vragen waardoor je met veel vertrouwen in het proces staat en merkt dat er echt met je wordt meegedacht. De combinatie van design en SEO teksten is een compleet pakket dat ik iedereen kan aanraden. Ontzettend prettig als deze twee elementen zo goed samenvallen door de goede samenwerking tussen Anne & Dagmar. Als klant scheelt dat ook weer een hoop gepuzzel en heen en weer mailen. Kortom, ik zou absoluut kiezen voor Studio Solveig & By Dagmar Valerie!

sarah rebecca
sarah rebecca styling

Tarieven

Website, logo & huisstijl

Kies voor een sterke en professionele uitstraling en sta achter jouw eigen merk. Stel jouw ideale pakket samen en vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij Studio Solveig. Hieronder staan de basiselementen die in ieder pakket zijn opgenomen. Met dit pakket ben jij binnenkort online met een sterke en complete website in de stijl die aansluit bij jouw doelgroep. Geef jouw onderneming een nieuwe look & feel en trek de klanten aan die bij jouw onderneming passen. 

 • Een logo dat volledig aansluit op jouw wensen;
 • Een huisstijl passend bij het logo en jouw onderneming​;
 • Je ontvangt een huisstijlgids inclusief kleurcodes, unieke patronen & lettertypen;
 • Een werkboek om o.a. jouw missie, visie en USP's te ontdekken en duidelijk te formuleren;
 •  
 • Een uniek ontwerp voor jouw WordPress-website;
 • Implementatie van jouw huisstijl op de website
 • Koppelingen met social media-kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest;
 • Een koppeling met jouw nieuwsbriefsysteem voor het verzamelen van e-mailadressen via jouw website;
 • AVG-pakket inclusief cookiemelding, privacyverklaring & SSL-certificaat, zodat jij voldoet aan de wetgeving rondom de privacy van jouw bezoekers;
 • Volledige toegang tot jouw website na oplevering voor het doen van wijzigingen aan de website;
 • Voldoende feedbackmomenten om jouw ontwerp volledig op jouw wensen af te stemmen

€ 824,-

excl. btw | betalen in twee termijnen mogelijk

Het ontwerpen van jouw logo, huisstijl en website, webshop en/of leeromgeving neemt ongeveer 6 tot 8 weken in beslag. Op basis van mijn beschikbaarheid en jouw lanceerdatum stellen we een passende planning op. De genoemde pakketten mogen in twee termijnen betaald worden, 50% bij aanvang van de opdracht en 50% vlak voor oplevering. 

Lees hier meer over bij de veelgestelde vragen. Voldoet bovenstaand pakket niet aan jouw wensen? Mail dan naar anne@studiosolveig.nl en dan denk ik graag met je mee!

informatie aanvragen

Offerte webdesign

 • € 0,00
  Dit bedrag is exclusief btw. Let op! Dit is een schatting. Door op onderstaande knop te drukken stuur jij een volledig vrijblijvende offerte naar mij. Heb je wensen die je niet terug kan vinden in deze opsomming of andere opmerkingen? Laat het gerust weten! Ik denk graag met je mee!

Contact

Kies voor een samenwerking met Studio Solveig en laat jouw dromen op gebied van een eigen huisstijl uitkomen. Neem vrijblijvend contact op door het contactformulier in te vullen en laat me weten wat jouw wensen zijn. Ik kan je helpen op gebied van webdesign voor websites en webshops en branding (een huisstijl en een logo). Laat je weten wat ik voor je kan betekenen?

Let's do it