are you ready?

Tijd voor een nieuwe WordPress website

Op het gebied van webdesign zijn er eindeloze mogelijkheden om jouw onderneming te laten bloeien. Of je nu een coach bent die diensten aanbiedt, unieke producten verkoopt of inspirerende cursussen deelt via jouw eigen academy, jouw website is dé plek om jouw verhaal te vertellen en te groeien.

Stel je eens voor dat klanten in een oogwenk zien wat jij te bieden hebt, zich inschrijven voor jouw nieuwsbrief (en terecht komen in jouw funnel) of jouw cursus direct kunnen bestellen binnen een paar muisklikken. En dat allemaal in een stijlvol en uniek jasje – een aantrekkelijke website is onmisbaar voor jouw onderneming.

Hoe zou het zijn als...

review

Laila Tromp Meesters

Vanaf moment één voelde ik een match met Anne. Haar manier van werken is helder, overzichtelijk en ze is heel erg behulpzaam. Ze neemt je echt mee in het proces; houdt goed de planning bij en denkt met je mee. Het is een harde werker. En dat geeft vertrouwen; zeker met de krappe deadline waar we mee moesten werken. Je merkt aan alles dat Anne een creatieve alleskunner is.

En wat ik fijn vind; ze heeft oog voor design en kleurgebruik. Bij de eerste update liet Anne al zien tot wat zij in staat is; de lay-out was meteen een schot in de roos. De webshop die zij voor OrganiGoods heeft gemaakt, is echt mijn droomwebsite geworden. Ik raad het iedereen aan om met Anne van Studio Solveig samen te werken!

Dit is voor jou als...

resultaat

Na een samenwerking
met Studio Solveig...

review

Amy Rietmeijer

Anne is zo iemand die je in je team wil hebben! Ze is zoveel meer dan een webdesigner. Al vanaf het begin van onze samenwerking weet ze dat wat in mijn hoofd zit feilloos te vertalen naar een geweldig design of technisch ‘dingetje’, waar ik dan weer nooit aan gedacht zou hebben. Ze betrekt je volledig bij het proces & geeft je veel ruimte voor het geven van feedback. Naast mijn website heeft Anne inmiddels ook een ebook & een aantal prachtige visuals voor mij gemaakt en ik blijf steeds maar nieuwe projecten bedenken om maar met haar te kunnen samenwerken. Ik heb inmiddels al meerdere mensen uit mijn netwerk naar Anne doorverwezen en ben ontzettend blij dat ik haar ben tegengekomen!

aan de slag

Pakketten & Tarieven

Compleet

€ 879,-

excl. btw

meest gekozen

Ultiem

€ 1297,-

excl. btw

even praktisch

Altijd inclusief

De volgende elementen zijn altijd inbegrepen zodat jouw website een complete (nieuwe) start mag maken op het web. Mocht je vragen hebben over de opties of iets missen, neem gerust contact op om jouw pakket op maat te maken! 

We starten met een uitgebreide telefonische kennismaking om jouw wensen en mijn werkwijze in kaart te brengen. Wat heb je zelf al gedaan? Wat wil je? Waar wil je naar toe? Wat ontvang je van mij? Hoe werken wij het beste samen? Zijn we een match? Een greep uit de vragen die tijdens onze kick-off aan bod komen; 

De website wordt indien gewenst geleverd inclusief blog- & zoekfunctie

Jouw website mag uitstralen waar jij voor staat – jij bepaalt het eindresultaat! Heb jij al ideeën en dromen welke enkel gerealiseerd hoeven te worden? Geen probleem! Geef jij mij alle creatieve vrijheid? Geweldig! Mijn design hart klopt een paar slagen sneller bij alleen al het idee. Jij hebt de regie over het ontwerp, ik realiseer en adviseer over of jouw keuzes handig zijn. Na oplevering sta ik graag nog paraat voor de laatste puntjes op de i. 

Onderhoud jouw website gemakkelijk zelf met het toegankelijk drag- & dropsysteem Elementor. Zo doe je altijd én overal gemakkelijk zelf aanpassingen aan de website. Updaten doe je zelf of besteed je uit aan Studio Solveig. De website is volledig jouw eigendom. 

Koppelingen met social media-kanalen naar keuze en een nieuwsbriefsysteem, zodat jij via jouw website leads, volgers & statistieken kunt verzamelen;

Inclusief de mogelijkheid tot het uitbreiden van de website op een later moment (bijvoorbeeld met een webshop of academy);​

Informatie en advies over passende hosting (webruimte) waarop jij jouw website kan laten draaien en inclusief verhuizing van het ontwerp naar de door jou gekozen URL;

er is meer

Uitbreiden

Breid je gekozen pakket uit met onderstaande extra’s voor de ultieme beleving voor jouw onderneming, website en klanten (zowel af te nemen als extra bij bovengenoemde pakketen als losse diensten). Heb je vragen of mis je iets? Neem gerust contact op.

Heb jij al een website maar ben je klaar voor de volgende stap? Via een afgeschermd gedeelte kunnen klanten door jou gecreëerde cursussen volgen (vanaf € 1295,- excl. btw)

Een handige tool waarmee klanten makkelijk en snel afspraken kunnen boeken via de website (€ 95,- excl. btw)

Jouw fysieke en/of digitale producten in een stijlvolle webshop (€ 125,- excl. btw), ook mogelijk als B2B-shop (via een afgeschermde omgeving shoppen zakelijke klanten tegen inkoopprijzen (€ 225,- excl. btw).

Presenteer jouw website op internationaal niveau in verschillende talen (€ 225,- excl. btw)

Creëren van drukwerk, marketingmateriaal of andere huisstijldragers in jouw eigen huisstijl (denk aan stickers, verpakkingsmateriaal, raamstickers, folders, visitekaartjes, etc.) (prijs in overleg).

Met liefde geef ik jouw e-book, studiegids, weggever of andere PDF vorm. Zowel kant-en-klaar of opgeleverd in Canva om zelf mee aan de slag te gaan en te gebruiken voor volgende e-books (prijs in overleg). 

Onderhoud voor jouw website, webshop en/of academy door middel van vast afgesproken momenten of juist incidenteel onderhoud; ​