Bij Studio Solveig ben je aan het juiste (web)adres voor het ontwerp van jouw dromen. Welke missie en visie jouw onderneming ook heeft: een website is een handig online platform waar jouw (potentiële) klant al jouw producten, diensten of kennis kan vinden. Ik realiseer graag een website voor jouw onderneming waar jij volledig achter staat. Met een stijlvol ontwerp trek jij de klanten aan die bij jouw doelgroep passen. Van A tot Z, van ontwerp tot realisatie en van idee tot installatie.

Het maakt niet uit of je nog geen idee hebt hoe je website eruit moet komen te zien of dat je al een heel gedetailleerd plan hebt uitgetekend: jouw website gaat er komen en dat ga ik voor je realiseren. Ik help je graag met het ontwerpen van de website van jouw dromen. Ben jij klaar om met mij aan de slag te gaan?

wordpress website
laten ontwerpen

Op het gebied van webdesign is er veel mogelijk. Presenteer jij jouw aanbod, portfolio en contactgegevens omdat je bijvoorbeeld een coach bent of andere diensten verleent? Dan heb je waarschijnlijk aan een eenvoudige website genoeg om goed vindbaar en zichtbaar te zijn!

Deze website is uit te breiden met bijvoorbeeld een vertaalfunctie zodat de site in meerdere talen beschikbaar is. Ook is het toevoegen van een betaalfunctie een handige tool – hiermee laat jij jouw klanten jouw diensten direct afrekenen. Heb je misschien al nagedacht over een boekingssysteem? Hiermee boeken jouw klanten gemakkelijk een afspraak in jouw agenda. Hierdoor hoef jij geen tijd meer te spenderen aan het afstemmen van een geschikt moment voor een sessie met jouw klant, maar kies hij of zij direct uit jouw beschikbare tijden.

zij gingen je voor

snuggles & Dreams

Work.your.cycle

studio 188

studio 188

schrijfstel

the good night club

kirsten schoonderwoerd

pakketten

Jij bent of wordt ondernemer en wilt jouw diensten online presenteren. Je ontvangt een ontwerp op maat, alle pagina’s die jij nodig hebt om jouw diensten te presenteren en de juiste koppelingen met sociale kanalen, een nieuwsbrief en contactformulier.

jouw droomwebsite
+ logo & huisstijl

1025 euro excl. btw

jouw droomwebsite

925 euro excl. btw

de pakketten zijn inclusief:

Even telefonisch kennismaken is heel erg fijn! Tijdens een telefonische intake hoor ik graag al jouw ideeën, vertel ik je over mijn werkwijze, planning en kosten en jij bent in de gelegenheid om al jouw vragen voorafgaand aan onze samenwerking te stellen. Dit telefoongesprek is geheel vrijblijvend. Geen klik? Dan neem je geen pakket af. Zijn we beide direct enthousiast? Dan kan ik in ieder geval niet wachten om te beginnen!
Aan de start van onze samenwerking ontvang je een intakeformulier. Hoe uitgebreider jij dit invult, hoe beter ik aan de slag kan gaan met jouw wensen en dit zo snel mogelijk kan omzetten in jouw droomwebsite, -logo of -huisstijl. Soms wissel jij van gedachten, interpreteer ik jouw ideeën anders of bedenken we samen iets wat nog beter bij je past. In dit pakket zijn voldoende feedbackmomenten opgenomen om jouw website binnen 6 tot 8 weken live te kunnen zetten voor bezoekers.

Een website dient te voldoen aan de richtlijnen van de wet AVG. Het is belangrijk om te weten welke gegevens jij verzamelt van jouw bezoekers en jouw bezoekers willen dat ook graag kunnen inzien. Neem je dit pakket af, dan ontvang je mijn AVG-pakket. Ik zorg dat de SSL-verbinding (het slotje in de browserbalk) op jouw website werkt (vaak krijg je dit al van de hosting, maar ik controleer of al deze instellingen goed staan!) en je ontvangt een privacyverklaring waarin staat beschreven welke gegevens jij verzamelt van de bezoeker. 

Verstuur jij een nieuwsbrief naar jouw bezoekers? Dan is het handig om op de website een formulier te hebben staan waar jouw bezoekers zich kunnen inschrijven! Wil je dit door middel van een pop-up? Een melding in de footer of ergens anders op de site? Laat het mij weten!

De website bouw ik in een testomgeving, zodat jij alle ruimte hebt om feedback te kunnen geven voordat bezoekers jouw site kunnen zien. Na dat jij helemaal tevreden bent, verhuis ik de website naar een door jou gekozen URL en zorg dat alles op de juiste plek staat. Klopt er na de verhuizing iets niet of loop je ergens tegenaan? Snap je iets niet over WordPress of wil je een kleine aanpassing aan de website? Dan sta ik graag voor je klaar!
Jouw sociale kanalen verdienen een vermelding op jouw website. Zo kunnen jouw bezoekers je gemakkelijk vinden op social media. Wil jij ook jouw Instagramfeed weergeven op de website? Laat het mij weten!

Iedere website dient gehost te worden bij een hostingbedrijf. Een hostingbedrijf verzorgd het stukje internet dat het mogelijk maakt om jouw website te laten draaien. Wellicht heb jij jouw website al ergens geregistreerd, maar mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen of installeren van een hosting, dan help ik je graag.

uitbreiden

Maak jouw pakket helemaal compleet met een uitbreiding naar keuze! In onderstaande dropdowns vind je diverse mogelijkheden om jouw website uit te breiden met elementen die passen bij jouw onderneming. Staat jouw wens hier niet tussen? Mail gerust naar anne@studiosolveig.nl om de opties te bespreken.

Go international! Vind jij het handig om jouw website in meerdere talen te presenteren? Bijvoorbeeld omdat je zelf meerdere talen spreekt en ook klanten in deze talen wilt aanspreken? Of zijn jouw ambities groter dan Nederland en trek jij klanten aan van over de hele wereld? Overweeg dan een vertaalfunctie voor jouw website. Met de vertaalfunctie is jouw website beschikbaar in iedere taal die jij maar wilt en kan de bezoeker gemakkelijk wisselen tussen de beschikbare talen en valuta’s in bijvoorbeeld een webshop. Let op: je dient zelf de vertalingen van de teksten aan te leveren maar de vertaling toevoegen aan de site, dat doe ik met heel erg veel plezier voor je! 

Vanaf 150 euro excl. btw 

Ben jij een dienstverlenende ondernemer en vind jij het handig dat klanten direct jouw services kunnen afrekenen op jouw website? Voeg een betaalfunctie toe. Je opent geen webshop (je hebt tenslotte geen magazijn of fysieke producten op voorraad) maar je wilt wel graag de mogelijkheid om de betaling direct te ontvangen en automatisch een factuur te versturen naar de klant. Ik realiseer dit graag voor je! Vanaf 150 euro excl. btw

Je bent een dienstverlenende ondernemer en hebt een volle agenda. Met iedere klant afstemmen wanneer je jullie afspraken inplant zie je niet zitten. In een boekingssysteem plaats je wekelijks of maandelijks jouw beschikbare uren en de klant is direct in de gelegenheid om een afspraak te maken. Dit kan voor zowel gratis intakegesprekken als betaalde diensten die de klant na het plannen direct kan afrekenen.

Vanaf 125 euro excl. btw

Maak jouw website of webshop compleet met SEO-teksen. By Dagmar Valerie schrijft aantrekkelijke teksten voor jouw website die prettig leesbaar zijn voor bezoekers én zoekmachines. Hierdoor zal jouw website beter scoren in zoekmachines en weet jouw doelgroep precies wat jij te bieden hebt. Je kunt de teksten laten schrijven of redigeren; ook ondersteunt Dagmar je in het schrijfproces als je daar behoefte aan hebt. Bevorder de vindbaarheid én zichtbaarheid van jouw website met behulp van aantrekkelijke teksten!

Prijs in overleg

Altijd al gedroomd van een webshop maar geen ruimte in huis voor voorraad? Raad jij iedereen jouw favoriete producten aan en wil jij daar aan verdienen? Start een affiliateshop! Een affiliateshop is een extra optie voor jouw website waarmee klanten aankopen doen bij grote merken, waarover jij een kleine commissie ontvangt. 

Vanaf 125 euro excl. btw

Een pagina zoals ‘Linktree’ toevoegen aan jouw Instagrambio is heel erg handig. Je kunt hiermee verwijzen naar meerdere belangrijke pagina’s op jouw website. Voor deze functie hoef je geen gebruik te maken van een externe link, dit kun je ook gemakkelijk op jouw eigen site plaatsen waardoor de pagina helemaal in de stijl van jouw website is!

50 euro excl. btw

Jouw website heeft straks een schitterende uitstraling en dat wil je natuurlijk ook doorvoeren op social media. Door socialmediatemplates toe te voegen aan jouw pakket, ontvang je passende templates die je kunt inzetten voor Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander platform naar keuze. Deze templates zorgen voor herkenbaarheid bij jouw volgers en je hoeft niet meer na te denken over de opmaak van jouw berichten op social media! Deze uitbreiding is zowel mogelijk bij het afnemen van een brandingpakket als wanneer je een eigen huisstijl aanlevert.

Vanaf 75 euro excl. btw

Verzend jij pakketjes naar jouw klanten en zou je daar graag een mooie gepersonaliseerde ansichtkaart bij willen sturen? Of het pakket zelf personaliseren met een sticker van jouw logo? Misschien wil je bedrukt tape, cadeaulabels, inpakpapier, reclame-uitingen en ander drukwerk creëren in jouw huisstijl. Bedenk het maar en ik realiseer het graag voor je.

Prijs in overleg.

Maak jouw branding compleet met een set illustraties. Heb jij bijvoorbeeld een (kinder)kledingmerk en wil jij jouw logo en website voorzien van kleurrijke tekeningen? Of maakt een set takjes en bloemen jouw huisstijl helemaal af? Samen met Dagmar van By Dagmar Valerie gaan wij met heel erg veel plezier voor je aan de slag. In overleg ontvang je jouw illustraties in diverse kleuren, formaten en stemmen we het aantal verschillende tekeningen af. 

Prijs in overleg

Droom jij van de vliegende start van jouw onderneming? Of wil je next level met jouw bedrijf? Plan een brainstormsessie met By Dagmar Valerie en Studio Solveig! Tijdens een inspirerende brainstormsessie nemen we jouw onderneming onder de loep en zetten we de eerste stappen voor jouw website, teksten, marketingstrategieën, logo & huisstijl. Als tekstschrijver en marketeer (Dagmar) en webdesigner en vormgever (Anne) denken we heel erg graag met je mee en kunnen we niet wachten om deze mooie stappen samen te gaan zetten. 

Prijs in overleg

yolanda castellon

contact opnemen?

Heb jij zin om aan de slag te gaan met het ontwerp van jouw website? Klik op onderstaande button of mail naar anne@studiosolveig.nl en vertel me jouw ideeën en wensen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om te starten met het ontwerp van jouw dromen.