fbpx
Home          Portfolio          Over Studio Solveig          Blog          Contact

Webdesign

Een onderneming kan tegenwoordig niet meer zonder website. Welk doeleinde jouw onderneming ook heeft: een website is een handig online visitekaartje waar jouw (potentiële) klant al jouw producten, diensten of kennis kan vinden. Is jouw blog bijvoorbeeld toe aan een nieuwe uitstraling? Of wil je graag een eigen website hebben voor jouw onderneming maar weet je niet waar je moet beginnen?

Ik help je graag op weg naar de website van jouw dromen

Jouw website ontwerpen is wat ik het leukste vind om te doen. Het maakt niet uit of je nog geen idee hebt hoe je website eruit moet komen te zien of dat je al een heel gedetailleerd plan hebt uitgetekend: jouw website komt er wel en dat ga ik voor je doen. Ik help je graag met het ontwerpen van de website van jouw dromen. Afhankelijk van mijn beschikbaarheid staat jouw website vaak binnen zes weken nog online. Ben jij klaar om met mij aan de slag te gaan? Ik wel!

De volgende voorbeelden van websites zou ik kunnen realiseren:

  • Een blog om eindeloos op te kunnen schrijven
  • Een webshop waarin jij je eigen producten kunt verkopen
  • Een website waarmee anderen een afspraak met jou kunnen boeken
  • Een portfolio waarin jij al je werk als fotograaf kan laten zien
  • Een website waarmee jij jouw diensten aanbiedt aan jouw klanten
  • En nog veel meer…

Ook help ik je graag met het opstarten van een eigen webshop. Dit doe ik samen met Dagmar van By Dagmar Valerie, hier lees je daar meer over. Ik zet niet alleen de webwinkel klaar, maar ik kan je ook ondersteunen met het vullen van de webshop met producten, het maken van bijvoorbeeld kortingsbonnen, het toevoegen van een blog en je wegwijs maken in het verkoopproces van jouw webshop. Het maakt niet uit of je een ervaren verkoper bent of juist net begint, of je kennis hebt van websites of dat je nog nooit een website van de achterkant hebt gezien, mijn handleiding(en) zijn geschikt voor ieder niveau!

Voorbeelden van websites die ik heb gemaakt, vind je in mijn portfolio.In het verleden heb ik bijvoorbeeld mijn eigen website ontworpen, de website van Valendream, UpperEastGirl, Rosanne Woudstra & Balansplanner. Informeer via anne@studiosolveig.nl naar de mogelijkheden over een website ontwerpen. Per mail licht ik graag meer toe over hoe ik t werk ga en hoe ik jouw wensen kan vertalen naar een compleet ontwerp.

×