fbpx

webdesign

Kies het ontwerp
van je dromen

Bij Studio Solveig ben je aan het juiste adres voor het ontwerp van jouw dromen. Een onderneming kan tegenwoordig niet meer zonder website. Welk doeleinde jouw onderneming ook heeft: een website is een handig online visitekaartje waar jouw (potentiële) klant al jouw producten, diensten of kennis kan vinden. Is jouw blog bijvoorbeeld toe aan een nieuwe uitstraling? Of wil je graag een eigen website voor jouw onderneming maar weet je niet waar je moet beginnen? Daar help ik je graag mee. Van A tot Z, van ontwerp tot realisatie en van idee tot installatie. Jouw website ontwerpen is wat ik het leukste vind om te doen. Het maakt niet uit of je nog geen idee hebt hoe je website eruit moet komen te zien of dat je al een heel gedetailleerd plan hebt uitgetekend: jouw website gaat er komen en dat ga ik voor je realiseren. Ik help je graag met het ontwerpen van de website van jouw dromen. Afhankelijk van mijn beschikbaarheid staat jouw website vaak al binnen zes weken online. Ben jij klaar om met mij aan de slag te gaan?

Ook help ik je graag met het opstarten van een eigen webshop. Dit doe ik samen met Dagmar van By Dagmar Valerie. Wij vormen een hecht en toegankelijk team waarvan je veel enthousiasme, plezier en creativiteit kunt verwachten. Tijdens de samenwerking is de betrokkenheid hoog en streven wij naar ambitieuze groei van onszelf en de ondernemers. Wij hebben als missie om de droomwebsite voor ondernemers te realiseren, waardoor zij een zorgeloze start mogen ervaren van hun succesvolle bedrijf. Heb je zin om aan de slag te gaan? We staan voor je klaar! Mail naar anne@studiosolveig.nl voor meer informatie of vul het contactformulier in onderaan de website. We vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten en op welke manier wij jouw droomwebshop gaan realiseren. We horen heel graag meer over jouw mooie plannen en ideeën zodat we kunnen ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken door middel van een samenwerking.  We zetten niet alleen een complete webwinkel voor je klaar, maar we ondersteunen ook met het vullen van de webshop met producten, het maken van bijvoorbeeld kortingsbonnen, het toevoegen van een blog en je wegwijs maken in het verkoopproces van jouw webshop. Het maakt niet uit of je een ervaren verkoper bent of juist net begint, of je kennis hebt van websites of dat je nog nooit een website aan de achterkant hebt gezien, mijn handleiding is geschikt voor ieder niveau.Voorbeelden van websites die ik heb gemaakt, vind je in mijn portfolio.

Informeer via anne@studiosolveig.nl naar de mogelijkheden over een website ontwerpen. Per mail licht ik graag meer toe over hoe ik jouw wensen kan vertalen naar een compleet ontwerp.

balansplanner

webshop voor een structuurplanner

rosanne woudstra

mindset coach

silverstone sieraden

webshop met sieraden

sarah rebecca

stylist

mindset-up

mindset-coach

touch of bali

webshop met woon- en lifestyleproducten

snel online met jouw droomdesign

We gaan met veel plezier aan de slag om jouw droomwebshop te realiseren en geven graag antwoord op al jouw (ondernemers)vragen. Misschien vind je het daarom ook leuk om te ontdekken wie wij zijn, omdat wij een persoonlijk pakket aanbieden op maat die afgestemd is op jouw wensen en voorkeuren. We stellen ons graag even aan je voor, maar natuurlijk leren we elkaar ook beter kennen als we deze samenwerking met elkaar aan zullen gaan. Je werkt met ons – Anne & Dagmar – samen.

Anne de Vries (links op de foto) van Studio Solveig woont in Gouda en zij vertaalt jouw wensen naar een concrete webshop met een stijlvol design en een eyecatcher van een logo. Ook ontwerpt zij met liefde een huisstijl die doorgetrokken kan worden naar bijvoorbeeld social media. Anne ontwerpt en bouwt de webshop van jouw dromen. Wil jij online en offline uitstralen waar jouw onderneming écht voor staat? Dan ben je bij Anne op het juiste (web)adres, want ze denkt graag met je mee om tot de beste resultaten te komen. Dagmar Verhoeven van By Dagmar Valerie woont in Nieuwegein. Dagmar is businesscoach en heeft niet voor niets de bijnaam Dagmarketing. Zij ondersteunt je bij alle online en offline kansen voor jouw bedrijf en met haar businesscoachprogramma Dichterbij dan je denkt zet je in een periode van 8 weken jouw onderneming op de kaart.  Dagmar ondersteunt je bij het creëren van SEO-teksten voor op de website, zodat je echt kunt starten met jouw succesvolle webshop en je kunt genieten van (meer dan) tevreden klanten.

Op welke manier ga jij de verwachten van klanten overtreffen voor een onvergetelijke eerste indruk? Durf het verschil te maken en onderneem met lef. Tijdens de samenwerking is de betrokkenheid hoog en streven wij naar ambitieuze groei van onszelf en de ondernemers. Wij hebben als missie om de droomwebsite voor ondernemers te realiseren, waardoor zij een zorgeloze start mogen ervaren van hun succesvolle bedrijf. Heb je zin om aan de slag te gaan? We staan voor je klaar! Mail naar anne@studiosolveig.nl voor meer informatie of vul het contactformulier in onderaan de website. We vertellen je graag wat je van ons kunt verwachten en op welke manier wij jouw droomwebshop gaan realiseren. We horen heel graag meer over jouw mooie plannen en ideeën zodat we kunnen ontdekken hoe we elkaar kunnen versterken door middel van een samenwerking.

referenties

contact opnemen

Kies voor een samenwerking met Studio Solveig en laat jouw dromen op gebied van een eigen huisstijl uitkomen. Neem vrijblijvend contact op door het contactformulier in te vullen en laat me weten wat jouw wensen zijn. Ik kan je helpen op gebied van webdesign voor websites en webshops en branding (een huisstijl en een logo). Laat je weten wat ik voor je kan betekenen?